اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

ممنون دوستان
    اقا من بازم گیج شدم این شماره قطعه که میگه سکرته! :eek: :NO:
    بعد بجای ترانزیستور مثلا ماسفت بذاریم یا ترانزیستور قابلمه ای...اینا هرکدوم فرقشون چیه؟
    اون عکسی که اقا عرفان گذاشته چطوره خوبه عملیه؟
    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
      ایول دادا با مولتی متر اندازه بگیر ببین بالای هزاره ولتاژت یا نه
      منظورت از عایق بندی چیه؟؟ همون چسب برق زدن؟؟
      مولتی متر هماسیمون از عقاربه ای هس زدم 1100ولت بود و لی جریانش زیاد بود.میگم لامپ شب خواب220 وچلو رو یکمی روشن میکرد.ولی اصلا عایق نزاشتم باید از چسب مناسب استفاده کنم.درضمن موقع استفاده از چسب جای ترانس کم میشه مثلا اگه بین 5لایه چسب بزنید نهایت800دور جانمیشه یا باید ترانس بزرگتر بزاری.امروز میخوام ترانس رو با قرقره پلیکا درس کنم بپیچم
      Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
        ممنون دوستان
        اقا من بازم گیج شدم این شماره قطعه که میگه سکرته! :eek: :NO:
        بعد بجای ترانزیستور مثلا ماسفت بذاریم یا ترانزیستور قابلمه ای...اینا هرکدوم فرقشون چیه؟
        اون عکسی که اقا عرفان گذاشته چطوره خوبه عملیه؟
        مدارش کاملا عملیه چون اقای های ولتاژ ساختنش. فقط میمونه ترانس که 80 درصد کار میکنه خیلی احتمالش کمه کار نکنه من امروز میسازم نتیجه رو میگم.
        راستی برای شوکر خیلی مهم نیس ترانزیستور یا ماسفت شاخی بزاری... چون جریان و ولتاژ ورودیت کمه همین ماسفت های معمولی و این ترازیستور ها که میگن خوبه.

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط ghaderi00
        مولتی متر هماسیمون از عقاربه ای هس زدم 1100ولت بود و لی جریانش زیاد بود.میگم لامپ شب خواب220 وچلو رو یکمی روشن میکرد.ولی اصلا عایق نزاشتم باید از چسب مناسب استفاده کنم.درضمن موقع استفاده از چسب جای ترانس کم میشه مثلا اگه بین 5لایه چسب بزنید نهایت800دور جانمیشه یا باید ترانس بزرگتر بزاری.امروز میخوام ترانس رو با قرقره پلیکا درس کنم بپیچم
        من اصلا عایق بندیو نفهمیدم من اینجوری میپیچم:
        اول دور اولیه رو میپیچم و ث دور چسب برق بعد دور ثانویه دوباره روش چسب برق
        غیر از اینه؟؟؟؟
        http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

من اصلا عایق بندیو نفهمیدم من اینجوری میپیچم:
          اول دور اولیه رو میپیچم و ث دور چسب برق بعد دور ثانویه دوباره روش چسب برق
          غیر از اینه؟؟؟؟
          اره غیر از اینه اول اولیو میپیچی بعد عایق میزنی خب بعد ثانیوه که خواستی بپیچی باید بین 3تا5 دور که پیچی باید بین انها هم عایق بزنی از داخل اتصال نده.منظورمو نمیدونم فهمیدی یانه در ثانیوه باید بین هر5 لایه عایق بزنی
          Just God

دیدگاه

سلام.دوستان یه ترانس پیچیدم دور اولیه رو25 و10دور کردم
            ببخشید شما گفتید اولیه رو 25 و 10 دور پیچیدی ؟؟ منظورتون رو نفهیمیدم. :angry: :angry: شما اولیه رو 10 دور پیچیدی یا 25 دور؟؟؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
            عرفان اوی مداری که طراحی کردی سیم نارنجی اولیه هست یا سیم آبی؟؟ اون سیم قرمز ثانویه است ؟؟؟
            اون سیم قرمزه رو کجای ترانس بپیچم؟؟

دیدگاه

[quote author=hesam_malekfarnoud link=topic=76826.msg734036#msg734036 date=1440420544]
              ببخشید شما گفتید اولیه رو 25 و 10 دور پیچیدی ؟؟ منظورتون رو نفهیمیدم. :angry: :angry: شما اولیه رو 10 دور پیچیدی یا 25 دور؟؟؟؟؟
              [/quote ترانس سه سر درس کردم سه تا ورودی دوتا خروجی ولی من با مدار فقط دوسرشو استفاده کردم
              Just God

دیدگاه

اره غیر از اینه اول اولیو میپیچی بعد عایق میزنی خب بعد ثانیوه که خواستی بپیچی باید بین 3تا5 دور که پیچی باید بین انها هم عایق بزنی از داخل اتصال نده.منظورمو نمیدونم فهمیدی یانه در ثانیوه باید بین هر5 لایه عایق بزنی
                یعنی پنج دور بپبچبم دوباره چسب بزنیم دوباره بپیچیم و چسب؟؟؟؟؟
                اینجوری که من باید یه گونی چسب برق بخرم
                میشه یه عکس بفرستی چون من تو ترانس پیچی سابقه ندارم،

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                عرفان اوی مداری که طراحی کردی سیم نارنجی اولیه هست یا سیم آبی؟؟ اون سیم قرمز ثانویه است ؟؟؟
                اون سیم قرمزه رو کجای ترانس بپیچم؟؟
                در واقع سیم نارجی اولیه هست اون سیم ابی واسه نوسان ساز بیس ترانزیستور هست و باید رو هسته بپبچی.حالا شرح کارش یکم سخته که چجوری موج میسازه خواستی توضیح بدم.
                سیم قرمز هم خروجیه دیگه روی قرقره.

اضافه شده در تاریخ :
                خب رفتم قطعات رو خریدم اما با کم و کسری زیاد

خب ترانسه جو گیر شدم و بزرگ خریدم لامصب کوچیک ترش نداشت
                سیم لاکی گیرم نیومد فردا میرم از سیم پیچی کنار خونمون میگیرم (خخخ اسمش سیم پیچی ساریخانی هست بهش میگیم ساری سیم پیچ :biggrin
                دیود های ولتاژ گرم نیومد باز 24 تا in4007 گرفتم تا سری کنیم و بزاریم خدا کنه کار کنه.
                خازن های خروجی 1.2 کیلو ولتی هستن 2 کیلو ولتش گیرم نیومد خدا کنه نترکه،
                خب ما بریم بسازیمش.

دیدگاه

یعنی پنج دور بپبچبم دوباره چسب بزنیم دوباره بپیچیم و چسب؟؟؟؟؟
                  اینجوری که من باید یه گونی چسب برق بخرم
                  میشه یه عکس بفرستی چون من تو ترانس پیچی سابقه ندارم،
                  دادا این روش واسه سیم های نا مرغوب و ضعیف هس اگه سیم مسی با عایق پلی استر گیر بیاری لازم نیست.الان یدون ترانس باز ساختم رو فریت های ولتاژ دستمو زدم بهش یه حس عجیبی بهم دست داد
                  Just God

دیدگاه

دادا این روش واسه سیم های نا مرغوب و ضعیف هس اگه سیم مسی با عایق پلی استر گیر بیاری لازم نیست.الان یدون ترانس باز ساختم رو فریت های ولتاژ دستمو زدم بهش یه حس عجیبی بهم دست داد
                    روی هسته دست نزن ...خیلی خطر ناکه.......
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام بچه ها ببخشید اینقدر سوال می پرسم :redface: :redface:
                      ترانس های ولتاژ تلویزیون یه طرف هسته داره که باید سیم آبی و نارنجی رو بپیچم... سیم قرمز رو کجا بپیچم؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                      عرفان جان دیود ولتاژ بالا رو فکر کنم پاساژ عباسیان داشته باشه یا مغازه امجد زیر زمین... خازن ولتاژ بالا رو مطمنم پاساژ امجد زیرزمین داره :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                        روی هسته دست نزن ...خیلی خطر ناکه.......
                        ببخشید خروجی ترانس
                        Just God

دیدگاه

ببخشید خروجی ترانس
                          خروجی ترانس رو یه بار تجربه کردم قبلا هم هت گفتم :biggrin:
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                            سلام بچه ها ببخشید اینقدر سوال می پرسم :redface: :redface:
                            ترانس های ولتاژ تلویزیون یه طرف هسته داره که باید سیم آبی و نارنجی رو بپیچم... سیم قرمز رو کجا بپیچم؟؟
                            اگه منظورت ترانس اماده تلویزیون هست که کارش جداست . از مدار های صفحه یک استفاده کن

دیدگاه

اگه منظورت ترانس اماده تلویزیون هست که کارش جداست . از مدار های صفحه یک استفاده کن
                              به نظرتون چرا قطر سیم اولیه رو افزایش میدم قدرتش زیاد میشه ولی زیاد جریان میکشه؟؟؟
                              Just God

دیدگاه

راستی شما چجوری لاک سیم ثانویه رو برمیدارید؟؟؟ من که رو اتیش میگیرمش بعد با سمباده روش میکشم که 90% اوغات هی کنده میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X