اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

بچه ها سلام. میشه یک نوسان ساز برای شوکر معرفی کنید. بخدا گیج شدم..... :angry: :angry: :angry: :angry:
    خواهشا یک نوسان ساز خوب و قوی و باکیفیت برای شوکر معرفی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
      دادا همون مداری که واسه شوکر استفاده کردن تو صفحات قبلی که چک قرمز میزارن از اون استفاده کردم.راستی یه ای سی نوسان ساز که ساختش راحت باشه و از 555 دقیقتر و بهتر باشه و همجا پیدا شه کمیاب نباشه و ارزوون باشه معرفی کن.
      دادا همین 555 بهترینه دقتش که خیلی بالاس ، قیمتش هم که 600 تومنه ، تقریبا ساختنشم راحته دیگه همه جا هم پیدا میشه.
      یادته گفتم برای دو تا خروحی از 4047 استفاده کن ، من واسه این ایسی 2 ساعت گشتم. یعنی 555 اینقدر زیاده.
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

مدار پشت ترانس با ای سی555 و ترانزیستور BDX53هس و در هر ترانسی کار میکنه .درضمن من از سیم مسی ترانس 220 به 24 استفاده کردم.درضمن دور رو دقیق نمیدونم چن دور هس ولی هسته و قرقره رو از برد مانیتور در اورددم کمی بزرگتر از ترانس لامپ کم مصرف هس.و سیم اولیه رو با قطر فک کنم 0.30یا0.35 باشه و ثانیوه هم زیر 0.3هس مطمعنم.ولی نمیدونم مشکل کجاس.
        داداش یه سوال: این ترانسا که نمیشه هستشو در اورد خیلی سفته شما چجوری درش اوردی؟؟
        اگه بتونم درش بیارم که کارم میره رو غلطک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
          داداش یه سوال: این ترانسا که نمیشه هستشو در اورد خیلی سفته شما چجوری درش اوردی؟؟
          اگه هسته ترانس ها ولتاژ رو میگی میشه درش اورم خیلی سخه خیلی یواش درشش بیار با دقت زود میشکنه اگه بشکنه دیگه ترانس به درد نمی خوره باید هسته بزاری روش تاکار کنه هسته شکسته درست القا نمی کنه...
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
            اگه هسته ترانس ها ولتاژ رو میگی میشه درش اورم خیلی سخه خیلی یواش درشش بیار با دقت زود میشکنه اگه بشکنه دیگه ترانس به درد نمی خوره باید هسته بزاری روش تاکار کنه هسته شکسته درست القا نمی کنه...
            نه منظورم هسته ترانس24 ولتت هست

دیدگاه

نه منظورم هسته ترانس24 ولتت هست
              هسته ترانس رو نمیشه در اورد من خودمو کشتم در نیومد نمی دونم چرا اینقدر سفته
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دادا فقط و فقط تنها راهش اره کردن با اره دستی هس یه سنگ فرز.من خودم با اره از دوجاش اره کردم بعد با انبردست در اوردم.خیلی سخته ولی کاریش نمیشه کرد.
                Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                  همه چی تو شماتیک معلومه فقط اون ترانسه می تونه یک ترانسفورماتور 220 به 24 ولت باشه که باید به صورت معکوس وصلش کنی چون این مدار خودش ولتاژ رو توسط دیود و خازن افزایش می ده اما بهترین نتیجه رو زمانی دریافت می کنی که خودت ترانس رو درست کنی
                  ببخشید دوستان :biggrin:
                  میتونید بگید چه ترانس های دیگه ای میتونم بزارم :surprised:
                  اگه میشه لطفا نحوه پایه های ترانس ر برام مشخص کنید :icon_razz:

دیدگاه

رفقا مدار شسته رفته و خوب با این 555 کووو یکی اپلودش نمیکنه؟
                    بعد بالاخره معلوم نشد این شوکرهای پلیسی مدار داخلشون چیه که حدود 5 سانت آرک داره؟
                    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                      رفقا مدار شسته رفته و خوب با این 555 کووو یکی اپلودش نمیکنه؟
                      بعد بالاخره معلوم نشد این شوکرهای پلیسی مدار داخلشون چیه که حدود 5 سانت آرک داره؟
                      دادا اون مدارش ای سی نداره .واسه نوسان سازی یا ترانزیستور میزارن یا ترانس ولی بیشتر اوقات ترانزیستور میزارن و نام ترانزیستور همیشه نامعلوم هس

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط mazandaran electronic
                      ببخشید دوستان :biggrin:
                      میتونید بگید چه ترانس های دیگه ای میتونم بزارم :surprised:
                      اگه میشه لطفا نحوه پایه های ترانس ر برام مشخص کنید :icon_razz:
                      با ترانس فندک اجاق گاز هم میشه من با هاش 2سانت ارک گرفتم و جریان خروجیش خیلی بالاس میتونه از پلاستیک رد بشه و ذوب میکنه با تک سیم لامپ کم مصرف رو روشن میکنه اینم فیلمش
                      http://s6.picofile.com/file/8207271634/28052015004.mp4.html
                      Just God

دیدگاه

سلام من یه تزانس تلویزیون همراه هسته که سیم پیچی نداره رو از یه فروشگاه پیدا کردم
                        بخرمش کسی میدونه سیم پیچیش چجوریه؟؟

دیدگاه

سلام من یه تزانس تلویزیون همراه هسته که سیم پیچی نداره رو از یه فروشگاه پیدا کردم
                          بخرمش کسی میدونه سیم پیچیش چجوریه؟؟
                          بدون هسته واسه چی میخوای بابا ولش کن.خودت میتونی قرقره رو درس کنی ولی واسه هسته که جنسش از فریت هست تو سایت میفروشن تو شهرمون نیس و لی میش از فریت ذغالی استفاده میشه ولی نتیجه عالی نداره.
                          Just God

دیدگاه

بدون هسته واسه چی میخوای بابا ولش کن.خودت میتونی قرقره رو درس کنی ولی واسه هسته که جنسش از فریت هست تو سایت میفروشن تو شهرمون نیس و لی میش از فریت ذغالی استفاده میشه ولی نتیجه عالی نداره.
                            هه مال یه تعمیر کاری هست که میگه سیم پیچیش سوخته میگه هزار تومن :nice:
                            گفتم شاید بشه سیمشو در بیاریم از اول بپیچیم

دیدگاه

هه مال یه تعمیر کاری هست که میگه سیم پیچیش سوخته میگه هزار تومن :nice:
                              گفتم شاید بشه سیمشو در بیاریم از اول بپیچیم
                              داداش من تو2000دور میرم میمونم شما میخوام اون همه سیم بپیچی البته سیم مخصوص های ولتاژ داشته باشه عالی مسیشه
                              Just God

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط erfan_messi
                                دورود بر دوستان
                                در مورد این مدار هم توضیح بدید لطفا
                                عملی هست ؟
                                دوستان من میخوام این مدار رو بسازم
                                اگه کسی طرح pcb اش رو داره بذاره
                                خیییییییییلیییییییییییییییییی ممنون میشم. :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X