اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

دوستان این یک ویدیو اموزشی ساخت شوکر خیلی ساده هستش
    که فقط از یک دکمه ، 2 های ولتاژ ، 2 تا باتری (و جاباتری) و دو تا دوشاخه استفاده کرده
    درحالی که تو ی اموزش های دیگ پر از مدار های سخت و پر از ابزار و لوازم ریز و درشت هست

میخواستم بدونم این روش بسیار ساده عملی هست ؟

و اینکه چه فرقی با بقیه روش ها داره ؟

سوال بعدیمم اینه که اگه تعداد باتری رو تا برای هر های ولتاژ ، 3 یا 4 تا بالا ببریم بازده چقد تغییر میکنه ؟

و میشه از های ولتاژ تلوزیون بجای این های ولتاژ ها استفاده کرد ؟ بازده چه تغییری میکنه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده نمایش پست ها
      خوب چرا امتحان نکردی؟ نمیخوای بزنی به مدار؟؟ با این مدار پایه ها رو میتونی چشم بسته پیدا کنی!!!!
      سلام خدمت شما اساتید عزیز من تازه با این سایت اشنا شدم یه سوال داشتم برای ساخت ش.و.ک.ر ایا از ترانس زنون میشه استفاده کرد یا نه اگه میشه چطوری استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidzeus نمایش پست ها
        سلام خدمت شما اساتید عزیز من تازه با این سایت اشنا شدم یه سوال داشتم برای ساخت ش.و.ک.ر ایا از ترانس زنون میشه استفاده کرد یا نه اگه میشه چطوری استفاده کنم
        سلام
        بله دوست عزیز البته اگه منظور شما بالاست جدید زنون باشه.

دیدگاه

ممنون اما چطوری میتونم ازش استفاده کنم هر باطری وصل میکنم نمیشه اما به موتورم وصل میکنم روشن میشه لطفا راهنمایی کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام من یک های ولتاژ از مانیتور کله گاوی کامپیوتر در اوردم اما نمیدونم چرا با های ولتاژهایی که دوستان نشون دادن فرق میکنه لطفا بگید چطوری این قطع گنده رو جمع و جورش کنم گه کمتر جا گیر باشه و سیمکشیشو چطور انجام بدم با چه لوازمی ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام من یک های ولتاژ از مانیتور کله گاوی کامپیوتر در اوردم اما نمیدونم چرا با های ولتاژهایی که دوستان نشون دادن فرق میکنه لطفا بگید چطوری این قطع گنده رو جمع و جورش کنم گه کمتر جا گیر باشه و سیمکشیشو چطور انجام بدم با چه لوازمی ممنون

دیدگاه

مداری که جناب i
            r02x6 طراحی کردن خوبه ولی من متوجه چند جاش نشدم یکی اینکهبعد از دیود 1n4007 یه مقاوت وجود (1r) فقط واتش مشخصه اگه اهمشو میدونید بگید لطفا
            و دومی اینکه کنار آسی یه مقاومت وجود داره(10r) منظور از این 10 اهمه یا 10 کیلو اهم
            به منم بگید بفهمم.

دیدگاه

اضافه شده در تاریخ :
              اینم آخرین مداری که جناب هایولتاژ طراحی کردن این مدار خییییییییییییییییییییییییییییییلی خوبه ولی یه خورده خطرناکه!!!!!

میتونید با d880 ببندید ولی من پیشنهاد میکنم با d2494 ببندید و شاهد معجزه دارلینگتون باشید فقط وقتی مدار روشنه گوشی و کامپیوتر رو خاموش کنید که امکان سوختن اونا زیاده (دوربینم سوخت) اینم عکسی که جناب هایولتاژ بستن و جواب گرفتن

سلام دوست عزیز این کل مدارش همینه؟هیچ چیز دیگه نمیخواد؟؟؟تو نقشه دور هسته سیم پیچه ولی این عکسی ک دتدی سیم پیچ نداره چزا؟؟
              جدیدترین ویرایش توسط nima_mlh; ۱۴:۳۱ ۱۳۹۶/۰۵/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 نمایش پست ها
                سلام مجدد به همه دوستای گلم :redface: بعد از تمومیه امتحانات دانشگاه با انرژی مضاعف در خدمتتونم !

خوب اول از همه می خوام مداراتی رو که ساختم و نتیجه گرفتم رو براتون بزارم :

اولی شوکر با چوک و مدارات افزاینده :

قسمت اسیلاتور و تقویت کننده :

شماتیک :

توضیحات مهم :
                خازن سبزا عدسی معمولین
                خازن آبیه پلی استر 100v
                خازن قرمزا 10n پلی استر ولتاژ بالا ؛ 640v , 1200v ... نسبت به خروجی ترانس باید انتخاب کنید

ترانزیستور : BDX53C یا 2SD2449 یا 2SD2494 باید تست کنید ببینید کدوم بهتر جواب میده

واسه کنترل گرمای ترانزیستور مقاومت بیس رو از 10 اهم تا 1 کیلو اهم تغییر بدید

دومی هم راه اندازی مدار های-ولتاژ و تبدیل اون به شوکر :

شماتیک :

ماسفت : IRF840
                خازن ها :
                100n موازی با ماسفت 100v ،
                100n , 10n اسیلاتور عدسی معمولی

تبدیل خروجی های-ولتاژ به شوکر :
                در کل برای استفاده از های ولتاژ به عنوان شوکر باید این طور عمل کنید :

توجه : حتما باید دیود و خازن از نوع ولتاژ بالا ( 5kv - 7kv ) و نسبت به ولتاژ خروجی انتخاب شوند .
                * برای بدست آوردن دیود ولتاژ بالا می توان 5-7 دیود را سری کرد .
                * برای حالت شوکری خازن 10nF مناسب است ، و اگر خازن ولتاژ بالا در دسترس نبود می توان چند خازن را سری کرد .
                * خازن ها حتما باید پلی استر باشند .
                در آخر ، ولتاژ نامی خازن و دیود باید بیشتر از ولتاژ خروجی های ولتاژ باشد ؛ در غیر این صورت خازن ها می سوزند ...

نکته مهم دیگر : در صورتی که ترانس های-ولتاژ شما دیود داخلی تو خروجی داشته باشه ، نیازی به اضافه کردن دیود در خروجی نیست .

فیلم های-ولتاژ تبدیل شده به شوکر :
                326KB :

و در آخر مدار دیگر برای راه اندازی های-ولتاژ :

خازن آبیه پلی استر 100v , مقاومت ها 2.5w ، ترانزیستور : 2SD2494

سوالی هست ؟!!! در خدمتم :nerd:
                سلام اقا این مدار اخری ک با های ولتاژ هست این فقط ئر هسته سیم پیچ میشه و از کوِیل دو تا خروجی جرقه زن گرفته میشه؟یا به پایه های کویل هم باید چیزی وصل شه؟؟

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                  من میخوام برای شبیه سازی پدیده ی کرونا در 15 کیلوولت مداری بسازم
                  رشته ی من مکانیکه و زیاد توی برق سر رشته ندارم. ممنون میشم اگه کمکم کنید که چه مداری مناسب منه و یه خرده بیشتر بفهمم تا پیش ببرم کارمو
                  جدیدترین ویرایش توسط hrt.reza; ۲۱:۴۹ ۱۳۹۶/۰۵/۳۱.

دیدگاه

من ۲۴ دادم کلی داغ کرد با هیت سنگ خونک نگه داشتم البته با (۲۰۱۲)

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید محترم من یه سوال دارم توی این مداری که با ۵۵۵ بسته شده پایه سه ایسی به کدوم یک از پایه های ماسفت وصل میشه از سمت چپ وقتی ماسفت روش طرف ماست به کدوم پایش وصل میشه اخه یه جادیدم به پایه وسط وصل میشه یه جا هم دیدم به پایه اول ممنون میشم جوابمو بدین

دیدگاه

سلام اقای های ولتاز من یک هفته کار الکترویک شروع کردم و سنمم کمه
                        13سالم هستش و نمیدونم سوال من به شما مرتبط هست یا نه ولی خواهشا پاسخ بدین به سوالم
                        من داخل فیلم دیدم که یک اقامداری رو درست میکنه که میتونه برق 1/5 ولت باتری رو تبدیل به برق19ولت بکنه
                        با سیم پیچی دور اهن ربا و خازن و دیود و یک قطعه ی فلزی گرد برجسته
                        حالا من کار ندارم به این ها سوال من اینه ایا میتونم کاری کنم که ولتاز باتری قلمی رو به 12 ولت برسونم با 5امپر
                        لطفا کمی ساده تر توضیح بدین من تازه کارم و هنوز همه چیزو بلد نیستم

دیدگاه

سلام خسسته نباشید.
                          من نمیدونم چگونه در سایت پست ارسال کنم.ولی از افرادی که پاسخ دادند خوشم آمد و همینجا سوالم را میپرسم البته اگه اجازه باشه.
                          من میخوام یه ترانسفور ماتور بسازم که پایین ترین ولتاژ رو تبدیل به یه ولتاژ بزگ بکنه.
                          مثلا 1.5 ولت رو تبدیل به 12 ولت کنه.امکانش هست؟
                          یا مثلا 0.5 ولت رو تقویت کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MTN1382 نمایش پست ها
                            سلام خسسته نباشید.
                            من نمیدونم چگونه در سایت پست ارسال کنم.ولی از افرادی که پاسخ دادند خوشم آمد و همینجا سوالم را میپرسم البته اگه اجازه باشه.
                            من میخوام یه ترانسفور ماتور بسازم که پایین ترین ولتاژ رو تبدیل به یه ولتاژ بزگ بکنه.
                            مثلا 1.5 ولت رو تبدیل به 12 ولت کنه.امکانش هست؟
                            یا مثلا 0.5 ولت رو تقویت کنه.
                            سلام
                            بله امکان این کار هست و حتی میتوانید 1.5 ولت را به 220 ولت هم تبدیل کنید.
                            اما نکته کار اینجاست که این تغییر ولتاژ برحسب وات است یعنی ولتاژ ضرب در امپر.
                            یعنی اگر شما 1.5 ولت 1 امپر دارید (1.5 وات ) در 12 ولت حد اکثر می تونید تا 0.125 امپر جریان بکشید یعنی 1.5 وات.

نوشته اصلی توسط مهدی02 نمایش پست ها
                            سلام اقای های ولتاز من یک هفته کار الکترویک شروع کردم و سنمم کمه
                            13سالم هستش و نمیدونم سوال من به شما مرتبط هست یا نه ولی خواهشا پاسخ بدین به سوالم
                            من داخل فیلم دیدم که یک اقامداری رو درست میکنه که میتونه برق 1/5 ولت باتری رو تبدیل به برق19ولت بکنه
                            با سیم پیچی دور اهن ربا و خازن و دیود و یک قطعه ی فلزی گرد برجسته
                            حالا من کار ندارم به این ها سوال من اینه ایا میتونم کاری کنم که ولتاز باتری قلمی رو به 12 ولت برسونم با 5امپر
                            لطفا کمی ساده تر توضیح بدین من تازه کارم و هنوز همه چیزو بلد نیستم
                            سلام دوست عزیز
                            من هم سن زیادی ندام اما خوشحال میشم که کمکت کنم.
                            خیر این کار عملی نیست .
                            همون طور که در پیام قبلی توضیح دادم
                            شما میتونی 1.5 ولت رو به 12 ولت برسونی اما نه با این جریان.
                            Good luck
                            جدیدترین ویرایش توسط Blackman02111; ۱۱:۰۷ ۱۳۹۷/۰۵/۱۹.

دیدگاه

باسلام من این مدار را ساختم و از ترانس تلفن و در خروجی از ۸تا 1n4007و ۸تا خازن 4.7نانو استفاده کردم ولی جرقه خروجی از۷میل بالاتر نمیرود لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sadeghc نمایش پست ها
                                باسلام من این مدار را ساختم و از ترانس تلفن و در خروجی از ۸تا 1n4007و ۸تا خازن 4.7نانو استفاده کردم ولی جرقه خروجی از۷میل بالاتر نمیرود لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
                                به نظرم دوتا از خازن ها رو کم کن بعد اگر هم جواب نداد از خازن های با ظرفیت پایین تر استفاده کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X