پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)
نوشته اصلی توسط PLASMA
راستی برای کویل تسلا یک راه بسیار راحت هستش به نام ترانس هایولتاژ مایکروویو ولی جریانش نزدیک 2 آمپره و در جا در صورت لمس انسان رو میکشه
oo: آقا شما اطمینان داری که خروجی ترانس های-ولتاژ ماکروویو 2 آمپر جریان میده ؟
با فرض اینکه ورودی های-ولتاژ برق مستقیم شهر 220 ولت 15 آمپر باشه ؛ اگه خروجی رو 10kv فرض کنیم , ماکس جریان خروجی 330 میلی آمپر ، یا به عبارت دیگه اگه ورودی های-ولتاژ رو برق مستقیم شهر بدیم 220 ولت 15 آمپر ، اگر جریان خروجی 2 آمپر باشه ماکس ولتاژ خروجی 1.65Kv خواهد شد ، که فکر نکنم کل ماکروویو 15 آمپر جریان مصرف کنه چه برسه به ترانس های-ولتاژش
نوشته اصلی توسط ir02x6
oo: آقا شما اطمینان داری که خروجی ترانس های-ولتاژ ماکروویو 2 آمپر جریان میده ؟
با فرض اینکه ورودی های-ولتاژ برق مستقیم شهر 220 ولت 15 آمپر باشه ؛ اگه خروجی رو 10kv فرض کنیم , ماکس جریان خروجی 330 میلی آمپر ، یا به عبارت دیگه اگه ورودی های-ولتاژ رو برق مستقیم شهر بدیم 220 ولت 15 آمپر ، اگر جریان خروجی 2 آمپر باشه ماکس ولتاژ خروجی 1.65Kv خواهد شد ، که فکر نکنم کل ماکروویو 15 آمپر جریان مصرف کنه چه برسه به ترانس های-ولتاژش
ترانس هایولتای مایکروویو دو کیلو ولت امپر هست نه 10 کیلو! که دراین صورت میشه حدود 2 تا 3 امپر-با همین ترانس شما میتونید ترانس جوشکاری بسازید یا ... ولی خیلی خطرناکه!
راستی او تشکر میخواستم نقل قول بزنم خورد به تشکر :mrgreen:
نوشته اصلی توسط voyager2020
ترانس هایولتای مایکروویو دو کیلو ولت امپر هست نه 10 کیلو! که دراین صورت میشه حدود 2 تا 3 امپر-با همین ترانس شما میتونید ترانس جوشکاری بسازید یا ... ولی خیلی خطرناکه!
راستی او تشکر میخواستم نقل قول بزنم خورد به تشکر :mrgreen:
تا اونجا که من می دونم دستگاه جوشکاری با جریان معمولا بالای ۱۰۰ آمپر تو خروجی و ولتاژ پایین کار می کنه ،
شما درست میدونید :biggrin:- شما یک عدد ترانس هایولتاژ خریداری میکنید ثانویه رو کاملا میکنید میندازید دور! (میدونید که این ترانس ها ثانویه روی اولیه پیچیده نمیشه و جدا هست) بعد یه رشته کابل با سطح مقطع زیاد رو 4 یا 5 دور به جای ثانویه میپیچید! و از ترانس جوشی که ساختید لذت میبرید و اگر جریان و ولتازش کم بود از دو تا ترانس استفاده میکنید و سری یا موازی میکنید! یعنی با 100 تومن شما حالا ترانس جوش دارید :biggrin: یا میتونید باهاش نقطه جوش درست کنید
---
اون خطرناکه منظورم ترانس جوش نبود خود هایولتاز مایکروویو بود
نوشته اصلی توسط voyager2020
شما یک عدد ترانس هایولتاژ خریداری میکنید ثانویه رو کاملا میکنید میندازید دور! (میدونید که این ترانس ها ثانویه روی اولیه پیچیده نمیشه و جدا هست) بعد یه رشته کابل با سطح مقطع زیاد رو 4 یا 5 دور به جای ثانویه میپیچید! و از ترانس جوشی که ساختید لذت میبرید و اگر جریان و ولتازش کم بود از دو تا ترانس استفاده میکنید و سری یا موازی میکنید!
منظورتون اینه :
حالا چطور میشه یه دستگاه جوش واقعی ساخت به کمک این نوع ترانس ؟
بله منظورم همونه- با دو تا از اینها یه دستگاه جوش واقعی میتونید بسازید! تو هاردم هست میگردم پیدا کردم یا اپ میکنم یا روش رو میگم -ولی تا اونجایی که یادمه هیچ کاری نداشت فقط دو تا از اینا رو با همین روش یا هم سری یا موازی کرده بود!
اره دیگه -سیم پیچ اولیه رو که دستکاری نمیکنیم! به نظر من اگه قصد ساختش رو دارید برید پیش تعمیر کارا و یه سوختشو بگیرید و اونجا تست کنید که اولیه سالم باشه بعدش ثانویه رو با یه تیغه تیز و چکش در بیارید نیازی نیست اون جوش ها رو باز کنید! دو تا ترانس رو با هم سری یا موازی کنید تا به جریان و ولتاژ مورد نظر برسید! مداری هم نمیخواد!
--
با یدونه از اینها و تسمه مسی میتونید راحت نقطه جوش بسازید!
ببینید کجا مایکروفر تعمیر میکنن - نوش گرونه نمیصرفه یعنی حیفه خراب بشه! من اینو نساختم - اگه پیدا نکردید ببینید نو چنده و ایا میخواهید اینقدر هزینه کنید فکر میکنم نو 70 80 باشه شایدم کمتر یا بیشتر -دقیق نمیدونم- برای یه یه ترانس خوب هم دو تا لازمه ولی برای نقطه جوش یکی کافیه- دنبال همون تعمیر کارا باشید
دیدگاه