اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط javad9899
    با تشکر از پاسختون ZVS چی هست؟؟مداره؟؟میشه بیشتر توضیح بدید.. ضمنا مقدار ولتاژی رو که گفتم میتونه فراهم کنه؟؟
    قبلا به طور مفصل در موردش بحث شده ، لطفا ارسال های این کاربر رو مطالعه کنید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;area=showposts;u=161780
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

[urlhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92375.0][/url]
      سلام
      دوست عزیز با مدار ZVS تا جریان 1 آمپر هم میتونی بگیری... برای 12 کیلو ولت باید ترانس رو با دست بپیچی...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

با تشکر از پاسختون ZVS چی هست؟؟مداره؟؟میشه بیشتر توضیح بدید.. ضمنا مقدار ولتاژی رو که گفتم میتونه فراهم کنه؟؟
        باسلام
        zvs مدار معروف زیر هست

اضافه شده در تاریخ :
        با سلام خدمت دوستان میخواستم ببینم این مدار واسه فلای بک عملی هست یانه؟؟ و دوم اینکه با یک ترانس تلویزیون سیاه سفید چه ولتاژ و آمپری میشه بدست آورد؟؟ من حداقل 12 کیلو ولت و حداکثر 60 تا 100 میلی آمپرجریان احتیاج دارم،، واسه راه اندازی لیزر میخوام.
        باسلام
        مدار فوق فلیبک هست وبا اکثر ترانزیستور های منفی کار میکنه
        ولی فلیبک برای گرفتن آمپر آنچنانی نیست و اگر دتبال آمپر گرفتنی بهتره بیخیال فلیبک بشی و مدار های که ماسفت داره مخصوصا ماسفت های با آمپر بالا بهره ببری
        درسته که در تصویر شماتیک هایولتاژ سیاه سفیدرو کشیده ولی با هر های ولتاژ دیگه ای هم کار میکنه این مدار
        برای راه اندازی لیزر مناسب هست ولی نه با چوک های ولتاژ رنگی با سیاه سفید
        چوک رنگی بیشتر از چوک سیاه سفید ولتآژ میشه گرفت و از چوک سیاه و سفید هم آمپر بیشتر از چوک رنگی میشه گرفت مخصوصا وقتی که دیود مدادی قدیمی روش رو بردارید و یک دیود مناسب مثل دیود های خفن روسی یا دیود ماکروویو بگذارید
        البته لیزر ترانس های تجاری داره برای خرید میتونی یه سرچ بزنید که هو درایور داره هم ولتاژ مناسب و آمپر رو تامین میکنه
        یه عکس از مداره یا نمکونهای از مداری که میخوای بسازی رو بگذاری بهتر میشه کمکت کرد
        من توی یه ویدئو خارجی دیدم که حتی با های ولتاژ رنگی و مدار zvs تونسته بود لیزر دیاکسید کربنش رو راه بندازه ولی !!
        ولی مصلما ایده آل توان خروجی رو نمیده و فقد به مدت کوتاه در حد اقل توان تشع شو میکنه
        مدار زد وی اس رو همینجوری 10 دقیقه رو شن کنی روی های ولتاژ رنگی کلی سیم پیچ مسی های ولتاژ و دیود های داخل داغ میکنه که در توان بالا کمتر از 1 دقیقه فاتحه های ولتاژ خونده میشه چه برسه که خروجی به مصرف کننده ای مثل لیزر وصل بخواد بشه

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
        2KVa
        ترانس ماکروویو در حدود یک آمپر جریان و 1000تا2000ولت بخروجی داره که توسط دیود یکسو کننده و خازن روغنی "فکنم یک تا دو میکرو فاراد" برای تشعشو آنتن مکنترون ولتاژ مورد نیاز رو رو تامین میکنه

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
        2KVa
        ترانس ماکروویو در حدود یک آمپر جریان و 1000تا2000ولت بخروجی داره که توسط دیود یکسو کننده و خازن روغنی "فکنم یک تا دو میکرو فاراد" برای تشع شو آنتن مکنترون ولتاژ مورد نیاز رو تامین میکنه
        تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام
          آقای مهندس من خودم سیم پیچی کردم که مدار دارلینگتون یا هر مداری رو بسازم یه مشکل به وجود اومد اونم اینکه من سیم پیچی رو کردم و بعد مدارو ساختم اول خوب کار کرد ولی بعدا از یک قسمت سیم پیچ به یه قسمت دیگش های ولتاژ پرت میشد من روی سیم پیچی رو هیچ چسبی نزده بودم ایا باید با چسپ روشو میپوشوندم یا کار دیگه ای میکردم ؟؟؟؟؟
          در ضمن شما گفتید که ترانس های ولتاژ رنگی ولتاژ خروجیش زیاده ولی جریانش کمه و ترانس های ولتاژ سیاه سفید که من نتونستم پیدا کنم ولتاژ خروجیش کمه عوضش جریانش زیاده درسته ؟؟؟؟؟؟؟
          در ضمن من از کجا ترانس های ولتاژ سیاه سفید بگیرم میگن قدیمیه پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟؟
          یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
          http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
          تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
            سلام
            آقای مهندس من خودم سیم پیچی کردم که مدار دارلینگتون یا هر مداری رو بسازم یه مشکل به وجود اومد اونم اینکه من سیم پیچی رو کردم و بعد مدارو ساختم اول خوب کار کرد ولی بعدا از یک قسمت سیم پیچ به یه قسمت دیگش های ولتاژ پرت میشد من روی سیم پیچی رو هیچ چسبی نزده بودم ایا باید با چسپ روشو میپوشوندم یا کار دیگه ای میکردم ؟؟؟؟؟
            در ضمن شما گفتید که ترانس های ولتاژ رنگی ولتاژ خروجیش زیاده ولی جریانش کمه و ترانس های ولتاژ سیاه سفید که من نتونستم پیدا کنم ولتاژ خروجیش کمه عوضش جریانش زیاده درسته ؟؟؟؟؟؟؟
            در ضمن من از کجا ترانس های ولتاژ سیاه سفید بگیرم میگن قدیمیه پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟؟
            باسلام خدمت شما دوست گرامی
            بهتر این بود که تصویری از ترانس مد نظرتون و مداری که قصد ساختش رو داشتید میگذاشتید تا بهتر راهنمایی میشدید

من عرض کردم ترانس سیاه سفید هم خروجی ولتاژ خوبی داره هم جریان بالاتری نسبت به ترانس رنگی داره
            یکی از محسنات دیگه ای که داره اینه که دیود یکسوساز "های ولتاژ سیاه سفید"که به دیود مدادی معروفه کنارش هست و راحت میشه جدا و حذف کرد
            ترانس های ولتاژ رنگی و سیاه سفیدرو همیشه از تعمیر کارای تلوزیون و گاراژ های ضایعاتی میتونید به قیمت ارزون مثلا 1000یا 2000تومان خریداری کنید چند جا سر بزنید جوینده یابندس و هیچ گاه برای مدارای های ولتاژ /های ولتاژه نو نخرید که دست گم 7-8 برابر در میاد و لزومی نداره من خودم 20-30تا شو با قیمت دونه ای 1000 تومان خریدم های ولتاژ های تلوزیون مینی هم 2000تومان و 3000تومان خریداری گردم

برای پیچیدن ترانس به چند چیز باید توجه کرد مخصوصا در ترانس با ولتاژ بالا
            1-عایق کردن اولیه ترانس نسبت به هسته و نسبت به ثانویه
            2-عایق کردن ثانویه نسبت به اولیه و هسته و همینطور نسبت به طبقات روی هم پیچیده شده خودش
            3 -استفاده از سیم لاکی مناسب با رو کش سالم ترجیها سیم دوبلاک و در حالت ایده عال سیم پلی استر
            4-با دقت و منظم و با حوصله پیچیدن طبقات سیم پیچ کنار هم جلوگیری از پارگی سیم (اگر هم سیم در جایی پاره شد با لاک سیم لاکی که میشه از دستگاه جوش ساز ها گرفت و رنگ فروشیها عایقش کنید و بگذارید خشک بشه
            و......
            بهترین عایق چسب شیشه ای و یا پلاستیک شفاف در حد .0.1میلیمتر هست که باید دقت کرد حباب هوا بین طبقات سیمپیچ چسب نواری شیشه ای و عایقمون نمونه
            و....

به پیچیدن ترانس های ولتاژ از پایه تا گرفتن جواب توی قسمتی از پست پایین پرداخته میشه:
            گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108181.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mb2101
              سلام جناب seeto
              چند وقت پیش که اقدام به ساخت یک تسلا کردم و ثانویه رو با سیم 0.3 روی یک لوله قطر 60میل به طول 125سانت سیم پیچی کردم اما حالا برای سیم پیچ اولیه اون از چه سیم یا لوله ای استفاده کنم که گرون هم در نیاد آخه لوله 1/4 رفتم قیمت کردم متری 5هزار تومن
              و بعد از اون چند دور بپیچم و برای راه اندازیش همین zvs با فلای بک تلوزیون رنگی خوبه یا باید تو فکر ترانس ماکرویو باشم

http://uzzors2k.4hv.org/projectfiles/flybacktransformerdrivers/Mazzilli%20ZVS%20Flyback%20Driver.png

یا حق :bye

با سلام دوستان اگه بخوایم مدار تبدیل با الکترو استاتیک بکنم کسی میتونه کمکم کنه

دیدگاه

سلام دوستان
                از مدار بالا چه جوری میشه برای الکترو استاتیک استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط talebyfar
                  بهترین راه شما اینه که از نرم افزار ها یا اسکریپ تهای انلاین سایتها استفاده بفرمائید
                  مقادیر رو به نرم افزار میدید
                  مثلا
                  ضخامت هسته ثانویه تعداد دور و ضخامت سیم لولیه
                  // اولیه تعداد دور و ضخامت
                  ولتاژ خازن قدرت تخلیه خازن و...

---------------------------------------
                  لینک چند اسکریپت محاسبه گر:
                  http://deepfriedneon.com/tesla_frame6.html
                  http://pokusy.chytrak.cz/programy/calculat.html
                  http://www.tesla.nu/programs/javatc/cst.html

نرم افزار محاسبات کوئل:
                  http://tesla-coil-cad.software.informer.com/2.0/

برای ترجمه هر متن و زبانی به فارسی میتونید از موتور مترجم سایت زیر استفاده کنید:

https://translate.google.com/

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

من یه سوالس داشتم درباره همین های ولتاژ

اول اینکه آیا مدار زیر عملی هست ( از نظر تئوری )

دوم اینکه ترانس رو چجوری باید ببندم.

من میخوام کوچکترین ترانس ممکن باشه با این شرایط:

ولتاژ زیادی توی خروجی نمیخوام . فاصله دو تا الکترود حداکثر 0.5 سانتی متر هست. و کلید حداکثر 0.5 ثانیه فشرده خواهد بود.

پس میبینید که چیز خیلی قوی ای لازم ندارم! ولی تو محاسبات هسته و کلا ترانس، موندم.

ازتون می خوام که مدار رو اصلاح کنین و اگه چیز هایی اضافه یا کم داره درستش کنین.

از قبل ممنون :biggrin:
                    [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                    درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

خواهش
                      شما برای این مدار یک پست زدید که هونجا هم یک اسیلاتور 100کیلو هرتز برای تحریک ماسفت به شما معرفی کردم همون مدار رو بسازید
                      مدار شما با باطری معمولی کتابی قدرت زیادی نداره اصلا فکر نمیکنم کار کنه
                      باطری لیتیوم یون نیاز دارید "باطری موبایل-باطری 2200میلی آمپر3.7 ولت قلمی"
                      نیکل کادنیوم هم خوبه

ترانس 1 به 1200
                      اگر میخواهید مدار کم هجم باشه ترانس کوچک مبدل 1 با 1200 با همون 1/5 به 1400 تهیه بفرمائید شما زنجان هستید نمودونم اونجا گیر میاد یا نه ولی تهران زیر زمین امجد عرفان الکتریک داشت و من حدود8000تومان ازش خریدمثانویه که دو سر داره و خروجی رو میگیرید ازش و اولیه که سمت دیگش هست (سمتی که 5 پایه داره که 3تا به هم و 2 تا به هم راه میده شما میتونی دوسر کنار هم رو به هم وصل کنید تا 5 سر به هم راه بده ) و خروجی ماسفت رو به سر 1 و + تغذیه رو به سر 5 وصل کنید و مدار رو روشن کنید
                      >با جا به جا کردن جای سیم 5 و 1 به ماسفت و تغذیه میتونیم ببینیم کدوم سمت ترانس بهتر کار میکنه<
                      شما میتونید کل سیم اولیه ترانس رو باز کنید و 10 دور آخر فقط باقی بگذارید

-------------------------
                      چوک های ولتاژتلوزیون رنگی

اگر از های ولتاژ رنگی میخوای استفاده کنید دو پایه ای که در زیر های ولتاژ از هو فاصله بیشتری داره رو کار داریم پایه وسط ماسفت به پایه اول و مثبت تغذیه به پایه 2 وصل بشه

اگر میخوایید 10 دور رعایت بشه روی کنار هسته های ولتاژ 10 دور سیم لاکی 0/5 بپیچید سری که سمت بالای های ولتاژ قرار میگیره رو به ماسفت و سر پایینی به +تغذیه وصل بشه

دیدگاه

سلام من های ولتاژ 110 ولت که خروجیش 28 کیلو ولت هست گرفتم واسه تلوزیون گراندیک هست پایه هاش نمیدونم کدومه لطفا راهنمایی کنید

www.diol.ir

دیدگاه

میگم یکی از این مبدل ها بخریم میتونیم به عنوان شوکر ازش استفاده کنیم؟
                          http://www.roboeq.ir/products/detail...8%D9%84%D8%AA/
                          [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                          [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                          [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                          [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                          صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

والا مشخصات نداده دقیق تلفنم ج نمیده ولی واسه شوکر یکم زیادی قوی هست
                            www.diol.ir

دیدگاه

نه عکس داره . نه مشخصات.
                              زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

شماهم دیگه خیلی سخت گرفتید oo:
                                شمابفرمائید با چه مداری میخواید از این های ولتاژ استفاده بفرمائید

مدارتون اسکیلاتور داره ؟"اگر آره که همه چیز معلومه"

اگر هم مدار فلیبک یا هر مدار دیگه هست مدار رو لینک بدید تا راهنمائیتون کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X