اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
    دمت گرم دادا :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
    مرسی
    چشم زدی ترانزیستوره سوخت!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (شوخی کردم)
    نیم ساعت داشت کار میکرد دودش رفت هوا
    الان دارم بهش 2n3055 وصل میکنم که خیلی قوی تره :wow: :wow:
    راستی یه سوال : ولتاژ خروجی زیاد هست ولی جریان کم. یه led تو خروجیش وصل کنی کامل روشن نمشه دلیلش چیه؟؟؟
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام عرفان جان. نیم ساعت مدار رو روشن گذاشتی؟؟؟ :eek: :eek: :eek:
      راستی برای شوکر از ماسفت استفاده کن.
      ببین جریانش برای شوکر خوب هست یا نه
      موفق باشی :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
        سلام عرفان جان. نیم ساعت مدار رو روشن گذاشتی؟؟؟ :eek: :eek: :eek:
        راستی برای شوکر از ماسفت استفاده کن.
        موفق باشی :applause: :applause:
        اوکی یه irf540 دارم امشب یا فردا صبح تستش میکنم
        اینم بگم من سابقم تو سوزوندن ماسفت زیاده :biggrin: :biggrin:
        راستی من اینو به پاور کامپیوتر زدم پاور فک میکنه اتصال کوتاه شده همون اول خاموشش میکنه که!!!!!!

دیدگاه

میشه یه عکس از مدارت بدی :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
            مرسی
            چشم زدی ترانزیستوره سوخت!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (شوخی کردم)
            نیم ساعت داشت کار میکرد دودش رفت هوا
            الان دارم بهش 2n3055 وصل میکنم که خیلی قوی تره :wow: :wow:
            راستی یه سوال : ولتاژ خروجی زیاد هست ولی جریان کم. یه led تو خروجیش وصل کنی کامل روشن نمشه دلیلش چیه؟؟؟
            دادا ال ای دی با دی سی کار میکنه.
            Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
              دادا ال ای دی با دی سی کار میکنه.
              میدونم ولی به ac بزن واست تجربه میشه
              به صورت خیلی چشمک زن سریع هست ولی کامل روشن میشه این نورش کمه

دیدگاه

یاد یه چیزی افتادم حیفم اومد نگم.....من مدار هایولتاژ با555رو بستم که به ترانس تلوزیون می خوره خروجی ترانس رو وصل کردم به LCDتلفن رو میزی .....روشن کردم با صحنه جالبی رو به رو شدم...مثل این که یه ادمو بخوای شکنجه بدی زیر برق زیاد....خیلی جالب بودمثل یه ادم داشت جون میداد..... :twisted:
                یه بارم با د باریک خروجی رو گرفتم جرقه از پلاستیک دم باریک رد شد پرید به دستم .....یه گوشه دم باریک رو گرفته بودم فقط......
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                  یاد یه چیزی افتادم حیفم اومد نگم.....من مدار هایولتاژ با555رو بستم که به ترانس تلوزیون می خوره خروجی ترانس رو وصل کردم به LCDتلفن رو میزی .....روشن کردم با صحنه جالبی رو به رو شدم...مثل این که یه ادمو بخوای شکنجه بدی زیر برق زیاد....خیلی جالب بودمثل یه ادم داشت جون میداد..... :twisted:
                  یه بارم با د باریک خروجی رو گرفتم جرقه از پلاستیک دم باریک رد شد پرید به دستم .....یه گوشه دم باریک رو گرفته بودم فقط......
                  به قول یکی از دوستام: سابغه داری خخخخخخ :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

به قول یکی از دوستام: سابغه داری خخخخخخ :biggrin: :biggrin:
                    از چ لحاظ سابقه دارم؟
                    اگه برق گرفتگیه اره خیلی یه بار دیگه مدار چهار برابر کننده ساختم باش چد تا خازن رو شارژ کردم و با هم مواز کردم از قصد دوسرش رو گرفتم..... :twisted:عجب چیز جالبی بوداندازه گرفتم400ولت بود ولی جریان کم....واس هین فقط یه تکون قشنگ خوردم :mrgreen:
                    خوب منظوت رو از اون سابقه بگو ببینم چی بوده
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

از چ لحاظ سابقه دارم؟
                      اگه برق گرفتگیه اره خیلی یه بار دیگه مدار چهار برابر کننده ساختم باش چد تا خازن رو شارژ کردم و با هم مواز کردم از قصد دوسرش رو گرفتم..... :twisted:عجب چیز جالبی بوداندازه گرفتم400ولت بود ولی جریان کم....واس هین فقط یه تکون قشنگ خوردم :mrgreen:
                      خوب منظوت رو از اون سابقه بگو ببینم چی بوده
                      همون برق گرفتن

اضافه شده در تاریخ :
                      این مدار طراحی شده توسط من هست (اولشو از مدار جناب هایولتاژ تقلید کردم) که میخام بسازمش.

نکته ها:
                      سیم پیچی ثانویه رو تا جایی که قرقرتون جاداره بپیچید.
                      نمره سیم لاکی اولیه 0.3 و خروجی 0.1 یا کمتر هست (بگید از نوع سرامیکی مخصوص های ولتاژ بهتون بده)
                      خازن های خروجی 4.7 نانو 2 کیلو ولت و دیود های خروجی 2CL75 هست.
                      اسپارگ گپ یادم رفت حتما بزارید.
                      نظری داشتید هم بگید.
                      موفق باشید.

دیدگاه

یه سوال با چ نرم افزاری کشیدی این مدار رو؟من باProfi cadمی کشم
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یه سوال با چ نرم افزاری کشیدی این مدار رو؟من باProfi cadمی کشم
                          Adobe Photoshop

دیدگاه

Adobe Photoshop
                            اوکی خنده نداره من با فتوشاب روی عکس ها می تونم کار کنم ولی سیم کشی و...نمی تونم ولی با این فتو شاپ چکارای که انام ندادم عکس هارو...... بهتره تا اخطار دریافت نکردیم از این پحث خارج بشیم...
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام.دوستان یه ترانس پیچیدم دور اولیه رو25 و10دو ر کردم بعد ثانویه رو فک کنم 1000دور شد متاسفانه ولتاژ کم بود ولی نمیدونم چرا جریان بالا بود دستمو زدم به خروجی یه لحظه تموم نسلم اومدن جلو چشم رفتن.از2میلیمتری جرقه میزد و لی جریان بالا بود بطوری که سیم رو ذوب میکرد بعد چن دقیق ترانس سوخت چون اصلا عایف نزده بودم همین جوری بستم.ولی به نظرم اولیه هرچی کلفتر باشه و ثانیوه هرچی نازکتر باشه عالی میشه درضمن خروجی ترانس رو قبل سوخت به لامپ شب خاب 220 کوچلو ها زدم روشن میشد ولی خیلی کم نور بود.حالا میخوام برم سراغ هسته های بزرگ.بابا ترانس پیچی بخدا خیلی راحته با دستگاه که درس کردم 4دقیفه نمیکشه تموم میشه.
                              Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
                                سلام.دوستان یه ترانس پیچیدم دور اولیه رو25 و10دو ر کردم بعد ثانویه رو فک کنم 1000دور شد متاسفانه ولتاژ کم بود ولی نمیدونم چرا جریان بالا بود دستمو زدم به خروجی یه لحظه تموم نسلم اومدن جلو چشم رفتن.از2میلیمتری جرقه میزد و لی جریان بالا بود بطوری که سیم رو ذوب میکرد بعد چن دقیق ترانس سوخت چون اصلا عایف نزده بودم همین جوری بستم.ولی به نظرم اولیه هرچی کلفتر باشه و ثانیوه هرچی نازکتر باشه عالی میشه درضمن خروجی ترانس رو قبل سوخت به لامپ شب خاب 220 کوچلو ها زدم روشن میشد ولی خیلی کم نور بود.حالا میخوام برم سراغ هسته های بزرگ.بابا ترانس پیچی بخدا خیلی راحته با دستگاه که درس کردم 4دقیفه نمیکشه تموم میشه.
                                ایول دادا با مولتی متر اندازه بگیر ببین بالای هزاره ولتاژت یا نه
                                منظورت از عایق بندی چیه؟؟ همون چسب برق زدن؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X