پاسخ : آموزش ساخت فلزیاب PI نیمه حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر
نوشته اصلی توسط m.damirloo
لوپ:30 دور سیم 0.45 و با قطر لوپ 30 سانت. اضافه شده در تاریخ :
سلام دوستان
این مدار رو بسازید و شک نکنید که عملی هست و کاملا جواب میده. اضافه شده در تاریخ :
آقا این کامل نیست من این مدار رو که میگم کاملا ساختم یه چیزایی هم باهاش پیدا کردم مثل نعل . میخ . زنجیر . دستگیره در قدیمی و ... اونم از عمق زیاد. مثلا یه میخ نعل اسب از نیم متری در آوردم و یه نعل هم از حدود 1 متری.
سلام لطفا در مورد لوپ توضیح کاملتری بدید. آیا نوع مصطح در برد فلز یاب تاثیر داره؟
پاسخ : آموزش ساخت فلزیاب PI نیمه حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر
نوشته اصلی توسط m.damirloo
اینم از دیتاشیت رگولاتور 1117 که اس ام دی هست و متغییر که من خودم از بتا الکترونیک کنار پاساژ امجد اون موقع تیپ بزرگ هیتسینگ دارشو گرفتم که تو کارایی تاثیر خوبی داشت.
پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل
نوشته اصلی توسط MKB
آره
میتونی حتی از 7810 هم استفاده کنی ولی این 1117 لوو دراپ هست واگه 10.5 ولت هم بهش بدی خورجیش تغییر نمیکنه.
به هیچ عنوان 7810 استفاده نشه چون باید به جای 12 ولت از 20 ولت تو ورودی استفاده کنید فقط 1117 اجاست و بهتره که اس ام دی هم نباشه و تیپ بزرگ رو بگیرید که مثل tip 41 هست. کنار پاساژ امجد بتا الکترونیک.
هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.
پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل
تا اون جایی که میدونم مدار تفکیک نداره و اون ولوم ها هم برای تفکیک نیست و نبودنشون مهم نیست چون تو عمق تاثیری ندارند البته این نظر منه چون مدار اصلیرو دیدم و اون مدار رو نساختم و همین بالایی رو ساختم.
هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.
دیدگاه