اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

این مدار زیاد جالب نیست اون ولوم هم حذف شده ولوم تنظیم پهنای پالسه من یکی ساختم سکه طلا رو با لوپ 19 سانتی از 45 سانتی میزنه البته خیلی تغییرات توش انجام دادم فلز 30*30 رو از سه متری
    این مدار که شما گذاشتید فکر کنم اون دکمه ریسیت باشه که حالت دستی و اتو ماتیک داره حوصله نکردم شماتیک رو نگاه کنم ولی در کل برای تفریح خوبه

دیدگاه

پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

نوشته اصلی توسط sadof
      این مدار زیاد جالب نیست اون ولوم هم حذف شده ولوم تنظیم پهنای پالسه من یکی ساختم سکه طلا رو با لوپ 19 سانتی از 45 سانتی میزنه البته خیلی تغییرات توش انجام دادم فلز 30*30 رو از سه متری
      این مدار که شما گذاشتید فکر کنم اون دکمه ریسیت باشه که حالت دستی و اتو ماتیک داره حوصله نکردم شماتیک رو نگاه کنم ولی در کل برای تفریح خوبه
      ممکنه تغییراتی که دادی را توضیح بدی؟

دیدگاه

برای اینکه بفهمیم فلزیاب ما قدرت خوبی داره یا نه معمولا یک سکه رو معیار قرار میدن تو چند سانتی میزنه نه اینکه بیاییم بگیم فلزیاب من دومتر میزنه خوب اگه دومتر میزنه با لوپ چند سانتی؟ اون جنسی که میزنه اندازه اش چقدره؟
        پس دوست عزیز ببین یک سکه 50 تومانی یا سکه بهار ازادی رو تو چند سانت میزنه فکر نکنم اصلا طلا رو سنس کنه

دیدگاه

سلام
          اقای دمیر لو لوپ شما چند میکرو هانری هستش؟
          یه عکس از مدارت بذار البته با حجم کم چون اون چند تا که گذاشتید نیم ساعت طول میکشه تا عکسها لود بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
            میگم چرا از شما اینقدر ولوم داره من یکی ساختم 3 تا مولتی ترن بیشتر نداره شما از چه مداری استفاده کردی؟ میتونی شماتیکت رو بذاری؟
            AYRIC

دیدگاه

دوست عزیز شما اون لوپ هم بخرید فایده نداره اول باید ببینید مدارتون چی هست یه لوپ خودتون بسازید که مدار شما موچ بشه در ضمن ساخت لوپ تخت که راحته با استفاده از دو تا شیشه 30*30 و چسب و یک عدد سی دی اول چب نواری رو رو کل شیشه به صورت برعکس به پیچ بعد سی دی رو وسط شیشه بذار دور اول سیم رو بپیچ که سیم به چسب می چسبه بعدش دور دوم الی اخر البته بعضی موقع سیم از چسب کنده میشه یه چند دور که پیچیدی یه کم از اون چسب ام دی اف اسپری داره بزن بعدش سر اخر چسب کامل بزن بعد اروم بکن که کج نشه همین

دیدگاه

اگه ممکنه در مورد مدارت و تنظیمات و تغییراتی که دادی یه کم توضیح بده. :redface:

دیدگاه

دوست عزیز مدار من پالسی هست با این مدار کاملا فرق داره تغییرات من هم به درد شما نمی خوره چون با این تغییرات مدار کار نخواهد کرد چون مقدار اهمی ایسی با هم دیگه فرق داره به همین خاطر برای هر برد باید مدار با کویل تنظیم کرد یا مچ کرد که بعضی قعطعات تغییر می کنه تا دو سه هفته فیلم رو برای شما میزارم لطفا فعلا پیام خصوصی ندید چون جواب نخواهم داد دارم رو مدار کار میکنم

دیدگاه

نه دوست عزیز من نرفتم تازه اگه کسی چیزی هم پیدا کنه که اینجا نمی یاد بگه مگه اینکه............
                    برای من تا 200 تومن خرج داشت البته ساده تر هم میشد فقط اون ولوم بالایی رو اصلی 35 هزار خریدم چینی بود بدرد نمی خورد مشکل اصلی تنظیمات داخلی دستگاه هست که واقعا سخته بعد رو فرکانس 300 هرتز کار میکنه یه خوبی که داره پهنای پالس خود کار بر می تونه تنظیم کنه یعنی اگه تو زمین نرم باشه پهنای پالس رو بالا ببر عمق زیاد میشه بستگی به زمین داره بزودی فیلم رو خواهم گذاشت ولی واقعا فلزیاب درست حسابی هستش

دیدگاه

دادش در کمترین قیمت چند در میاد؟
                      آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
                      https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr68
                        دادش در کمترین قیمت چند در میاد؟
                        80 تا 100 هزار تومن
                        هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
                        آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.

دیدگاه

با سلام فلزیابی یکی از بهترین کارها برای سرگرمی وتفریح در جهانه که ورزش هم محسوب میشه متاسفانه در ایران بدلایل قانونی منع شده و قانونی که خلاف شرع اسلام منعش کرده باعث تعجبه ! زیرا اسلام هرگز کاوش و یافتن گنج یا هرچیزی را منع نکرده بلکه ان را حلال و مشروع خوانده و همین ممنوعیت باعث شده که تکنولوژی انحصاری باشه و خیلی ها نیز برای اموزش نکاتی باج بخوان که واقعا شرم اوره ! بنده حدود 10 سال پیش مدار فلزیاب بخت اور را ساختم ولی دارای عمق کمی بود بعد از کلی کلنجار یک دیود in4148 با دیود اشکارسازش سری کردم و با کمال تعجب برد دستگاه 3 برابر اضافه شد ولی متاسفانه حساسیت چندانی به طلا ندارد از دوستانی که به این فروم اموزشی میان تقاضا دارم از دادن معلومات دریغ نکنند هرچند اندک باشد . با تشکر :icon_razz:
                          فرسوده شدن کمال ساخته شدن است . کوه فرسوده می شود خاک می شود و از خاک زندگی !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezasat1
                            با سلام فلزیابی یکی از بهترین کارها برای سرگرمی وتفریح در جهانه که ورزش هم محسوب میشه متاسفانه در ایران بدلایل قانونی منع شده و قانونی که خلاف شرع اسلام منعش کرده باعث تعجبه ! زیرا اسلام هرگز کاوش و یافتن گنج یا هرچیزی را منع نکرده بلکه ان را حلال و مشروع خوانده و همین ممنوعیت باعث شده که تکنولوژی انحصاری باشه و خیلی ها نیز برای اموزش نکاتی باج بخوان که واقعا شرم اوره ! بنده حدود 10 سال پیش مدار فلزیاب بخت اور را ساختم ولی دارای عمق کمی بود بعد از کلی کلنجار یک دیود in4148 با دیود اشکارسازش سری کردم و با کمال تعجب برد دستگاه 3 برابر اضافه شد ولی متاسفانه حساسیت چندانی به طلا ندارد از دوستانی که به این فروم اموزشی میان تقاضا دارم از دادن معلومات دریغ نکنند هرچند اندک باشد . با تشکر :icon_razz:
                            سلام تا چه عمقی میزدی ؟
                            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

اسم این فلزیاب گری هست دو لوپش از تک لوپ بهتره فقط حساسیتش به طلا و نقره خیلی خیلی کمه که باید در مدار یه تغییراتی داد
                              مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hellboy_1983
                                اسم این فلزیاب گری هست دو لوپش از تک لوپ بهتره فقط حساسیتش به طلا و نقره خیلی خیلی کمه که باید در مدار یه تغییراتی داد
                                چه تغییراتی خوب بگید ما هم استفاده کنیم.
                                هر کس مرتکب اشتباهی نشده، اکتشافی هم نکرده است.
                                آدم پرحرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می کند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X