اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی کامل

نوشته اصلی توسط reza0065
    سلام خسته نباشید من میخوام فلزیاب حرفه ای بسازم ن ی چیز الکی کسی هس کمک کنه اگه کمک کنه فلزیابو بسازم واقعا کار کنه بهش ی هدیه ناقابل میدم
    من میتونم کمکت کنم دوست خوب.
    من این مدار قابل بحث رو هشت سال پیش ساختم و باید بگم واسه اینکه اصلا چگونگی کار فلزیاب pi رو بفهمی خیلی خوبه و بار علمی جالبی داره .اما باید بدونید که کارایی جالبی نخواهد داشت .طبقه نهایی دستگاه رو نگاه کنید یک تقویت کننده عملیاتی نه چندان خوب و انحراف از حالت ایده ال بالای ان کافیه تا به عملکرد مناسب دستگاه مشکوک شد .یا قسمت پاور و تغذیه اون چندان تعریفی نداره خوب معلومه چی از اب در میاد.زمان بندی های استاتیکی و غیر قابل تنظیم و عدم کالیبراسون ان نسبت به سیم پیچها با خطاهای مختلف عیب دیگه مداره یعنی کافیه زمان دریافت جایی باشه که اطلاعات فلز نیست .

دیدگاه

پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

سلام دوستان من تازه اومدم خواستم خسته نباشید بگم به همه :bye

دیدگاه

پاسخ : فلزیاب PI حرفه ای با عمق حداقل 1.5 متر کاملا عملی به همراه PCB و تصاویر کامل

سلام دوستان .
        این مدارو میخوام با دوتا لوپ بسازم.
        کسی مشخصات لوپ هارو نداره؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
          دوستان من دلتا پالس رو ساختم بردش تعریفی نداره و بوق خ.د بخودی هم در حساسیت بالا زیاد داره .وقت تونو برا این هدر ندید .

دیدگاه

پاسخ :

سلام ببخشید به من کمک کنید میخام یه دستگاه فلز یاب بسازم

دیدگاه

سلام من اماده این دستگاه رو میخوام کسی هست بفروشه.ممنون میشم

دیدگاه

سلام دوستان
                فلزیابی که در این صفحه اول این بخش ارایه شده در واقع ساده ترین و مشهورترین فازیاب پالسی دنیاست که به مدار GREYمشهوره و 40 سال قبل طراحی وساخته شده.من مجله الکترونیک سال1357 رو دارم که نقشش توشه.
                در صورت درست مونتاژ کردن و استفاده از همون قطعات خواسته شده و ساخت یک لوپ خوب برای اون میتونه توده انبوه فلز آهنی رو در فاصله2/5 متری رو بزنه.و توده بزرگ فلز طلا رو در فاصله80 سانت.
                این به دلیل نقصش نیست.اگر بخاید طلا رو بزنه لازمه چند تا مقدار رو در مقاومت و خازنهاش تغییر بدید.لازمه گفته شه که در اکثر PI ها این طوریه و اصلا بیشترشون یک بخش جدا برای دیتکت طلا دارن.
                میتونید این نوع رو با دو لوپ بسازید و نقشه اولیه هم با دو لوپ بوده.اما یک لوپش رو هم میشه ساخت و بردش20درصد کاهش پیدا میکنه.و آمادش رو هم دیدم یک سایت میفروخت 130هزار تومان.
                در هر صورت فکر میکنم که اگر دنبال یک چیز درست و حسابی هستید برای ساخت بهتره روش وقت نگذارید و کار ساخت رو با دلتا پالس شروع کنید.
                خودم دنبال یک طرح PIهستم با عمق زنی 4 تا6 متر.اگر از دوستان کسی هست که طرحی داره ممنون میشم در اختیارم بذاره.البته خودم طرح زیاد دارم اما بدرد نمیخورن.چون تو ساخت فلزیابها مهمتر از نقشه شون راهنمای ساخت و تنظیم و کالیبره کردنشونه.که اگر نباشه دستگاه ارزشی نداره.
                باتشکر

دیدگاه

من قبلا تا یه جایی کارهاشو کردم مثلا برد اونو تبدیل به altium کردم
                  میزارم اینجا برای دانلود . چند تا pdf هم داخل این فایل هست که توضیح کامل ساختش به زبان فارسی داخلش هست :mrgreen:
                  http://jonbakhsh.persiangig.com/eca/Flez%20yab.rar
                  یک نقشه دیگه دارم که اومده با دو عدد avr یه فلز یاب درست کرده اگه پیدا کردم میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.damirloo
                    سلام دوستان

راستش من یک فلزیاب نسبتا خوب ساخته بودم و حال با خودم گفتم این مدار با تمام مراحل ساختش اینجا قرار بدم تا دوستانی که به دنبال یه همچین چیزی هستند بدون پرداخت هزینه های نجومی بتونن از این مدار استفاده کنند.

اضافه شده در تاریخ :
                    این مدار رو خودم ساختم و کاملا تست شده است که ساختنش مهارت بالایی هم به اون صورت لازم نداره و عمق این دستگاه در شرایط مناسب به 2.5 متر هم میرسه

که نسبتا عمق خوبی هست و اگر این مدار رو با حداقل دقت و مهارت هم فقط درست بسازید تا 1 متر رو حداقل جواب میده!!!.

اضافه شده در تاریخ :
                    این شماتیک مدار هست که توضیح خاصی نداره فقط در برد وفیبر اون یکی از لوپ ها حذف شده تا مدار ساده تر باشه:

:icon_razz:

اضافه شده در تاریخ :
                    اینم مدار اصلی با یک لوپ که البته خیلی واضح نیست و به درد هم نمیخوره چون باید از روی pcb و عکس مدار مدارتون ساخته بشه.

اضافه شده در تاریخ :
                    مراحل ساخت:

1-ساخت فیبر مدار چاپی

2-قرار دادن قطعات از روی عکس مدار مونتاژ شده

3-لحیم کاری

4-متصل کردن سیم ها و ولوم ها و میتر

5-ساخت لوپ

6-آزمایش و اتصال تغذیه و تست

اضافه شده در تاریخ :
                    اینم از فیبر:

اضافه شده در تاریخ :
                    لیست قطعات:

Pulse Induction, "Parts List"

Minor Revision made: 09/09/2002

IMPORTANT NOTES:

Substituting an LM317 for the REG1117A will work OK for a Bench Test, But it
                    is "NOT A GOOD SUBSTITUTE" on the final project. It will cause instabilities
                    as the battery voltage drops to 12 volts! This will result in poor control
                    of the unit and require more adjustments. Also possible, "False readings"!
                    The REG1117A is a Low Drop OUT REGULATOR. The LM317 has a 2.5 volt drop
                    across it.

A 1N4148 in place of the 1N4937 will also work for short term, but will
                    probably fail later. Its Too low of a current rating.

PCB *** Make your own, or order one from me at "chemelec@hotmail.com"

R1 110 All resistors 1/4 watt.
                    R2 750
                    R3 47K
                    R4 47K
                    R5 15K
                    R6 4K7
                    R7 3K3
                    R8 68K
                    R9 4K7
                    R10 68K
                    R11 150
                    R12 680
                    R13 150
                    R14 680
                    R15 1k5 (is "J1" on the schematic) Use for Single coil design. Do not use R16
                    R16 470 (is "J2" on the schematic) Use for Dual Coil design. Do not use R15
                    R17 470
                    R18 680
                    R19 10K
                    R20 330
                    R21 820
                    R22 47K
                    R23 220
                    R24 1K
                    R25 1M5
                    R26 51K
                    R27 51K
                    R28 2K2
                    R29 2K2
                    R30 18K
                    R31 8K2
                    R32 470K
                    R33 68K

VR1 25K Phier PT10V Trimpot (DC Offset for IC9) Vertical Adjust style.
                    VR2 50K DC Offset for IC10 (Beep Null)
                    VR3 1K Volume
                    VR4 5K Meter Zero

C1 1 Mfd tant. @ 35 volts
                    C2 10 Mfd Tant. @ 10 Volts
                    C3 10 Mfd. tant. @ 10 Volts
                    C4 10 Mfd. Tant. @ 25 Volts
                    C5 100 Mfd. Electrolytic @ 25 Volts
                    C6 1 Mfd. Tant. @ 10 Volts
                    C7 1 Mfd. Tant. @ 10 Volts
                    C8 10 Mfd. Tant. @ 10 Volts
                    C9 1 Mfd. Tant. @ 10 volts
                    C10 1 Mfd. Tant @ 10 Volts
                    C11 .1 @ 63 Volts Philips Mylar Caps. MK Series
                    C12 .01 @ 100 Volts "
                    C13 .01 " "
                    C14 .01 " "
                    C15 .001 " "
                    C16 .01 " "
                    C17 .01 " "
                    C18 10 Mfd. Tant. @ 10 Volts
                    C19 220 Pf disk
                    C20 .01 @ 100 Volts Philips Mylar Caps. MK Series
                    C21 .01 " "
                    C22 220 Pf. Disk
                    C23 500 Pf. Disk (Freq. Comp. -- May be reduced in value or omitted)
                    C24 500 Pf. Disk (Freq. Comp. -- May be reduced in value or omitted)
                    C25 .1 @ 63 Volts Philips Mylar
                    C26 .1 "
                    C27 22 Mfd Electrolytic
                    C28 .1 @ 63 Volts Philips Mylar
                    C29 .01 @ 100 Volts "
                    C30 .22 "
                    C31 10 Mfd. Tant. @ 10 Volts
                    C32 Error, This Part Doesn't exist
                    C33 10 Mfd. Tant. @ 10 Volts
                    C34 470 Mfd. Electrolytic @ 10 Volt

D1 1N4937 "High Speed diode."
                    D2 1N4937 "High Speed diode."
                    D3 1N4148 or 1N914
                    D4 1N4148 or 1N914
                    D5 1N4148 or 1N914
                    D6 1N4148 or 1N914
                    D7 1N4148 or 1N914
                    D8 1N4148 or 1N914

IC1 REG-1117A (Surface mount "SOT-223" Package. Mounts on copper side.)
                    (Possible Sub. "MC33269ST-ADJ" "SOT-223 Package" Adjustable version.)
                    IC2 LT1054-CN8 -- (8 pin dip)
                    IC3 78L05 T0-92
                    IC4 79L05 T0-92
                    IC5 555 8 pin dip (C-mos version is acceptable)
                    IC6 555 8 pin dip (C-mos version is acceptable)
                    IC7 555 8 pin dip (C-mos version is acceptable)
                    IC8 555 8 pin dip (C-mos version is acceptable)
                    IC9 TL081 or TL071 8 pin dip
                    IC10 TL081 or TL071 8 pin dip
                    IC11 555 8 pin dip C-mos version acceptable

Q1 IRF640 (Can cut off heat tab if you wish to reduce height.)
                    Q2 IRF640 (Can cut off heat tab if you wish to reduce height.)
                    Q3 2SK30A or 2N3819
                    Q4 2N4125 PNP transistor

M1 200 Ua. Meter (or 100 Ua. or 50 Ua., But need to change R31)
                    For Extreme sensitivity, use a 200 Ua. Digital Panal Meter.

SPKR Any speaker or headphones with a "Good Low Frequency Response".

LI Aprox 40 turns, square, round, Or Whatever! More info to Come!
                    L2 Same as L1 if used!
                    See other Write-ups on the coils and coil forms.

BI 12 Volt, 1.2 AH Sealed Lead Acid Battery, Or Whatever at 12 Volts!
                    DO NOT operate this unit at a supply voltage of less than 11 volts
                    when calibrating unit. Operating voltage must be greater than 10.5
                    volts, or unit becomes unstable.

I believe all the Semi-conductors are available from Digi-Key.
                    Phone: 1-800-Digi-Key

اضافه شده در تاریخ :
                    تا چند روز دیگه به طور کامل تمام چیز های لازم برای ساخت رو اینجا قرار میدم.
                    این مدار فلزیاب شرکت کانون الکترونیک نیست؟

دیدگاه

با سلام سیم پیچ های l1,l2چند دوره؟و قطر سیم چقدره؟

دیدگاه

از سیم لاکی نمره 0.7 به قطر 70 سانت و 19 دور بپیچید

دیدگاه

سلام فلزیاب که قدرتش 1 متر باشه چند در میاد قطعاتش لطفا راهنمایی کنید من واسه سرگرمی میخوام

درج شماره و ایمیل ممنوع!
                          جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۱:۵۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۳.

دیدگاه

سلام این فلزیاب کامل کار میکنه میخوام قطعاتشو بگیرم و بعدش اون قسمتی که نوشته اسپیکر باید به بازر وصل بشه یا به بلندگو لطفا راهنمایی کنید یا به ایمیلم بفرستید

دیدگاه

پیشنهاد میکنم روی فلزیاب مدرن و با تفکیک مثل مداری که میذارم کار کنین که خیلی بیشتر ارزش داشته باشه. دوره آنالوگ واقعا تموم شده.

دیدگاه

عجب جواب جالبی و عجب لینک خوبی
                                والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X