اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
    تمام کار رو فیلتر اولی انجام میده و فیلتر دوم برای حذف نویز و اعوجاج ها به کار می رود تا خروجی کاملا مطلوب باشد.
    سلام
    پس کار سلف دوم که سری شده با سلف اول , گرفتن نویز هست
    روش شما به نظرم باید بهتر باشه که بر روی هر دو پایه خروجی ترانس , یک سلف جداگانه قرار دادید
    در مورد مدار فول بریج به نتیجه ای رسیددید ؟
    شماتیکی تونستید برای اون پیدا کنید؟
    یک لینک شماتیک فول بریج با درایور ها میتونید بهم معرفی کنید روش کمی مطالعه کنم؟
    شماتیکی که فول بریجش با 12 ولت کار کنه؟ اون مدلی که من قرار داده بودم با 310 ولت کار میکرد و جواب نمیداد؟
    راستی برنامه را تونستید بنویسید ؟ اون برنامه ای که من بهتون معرفی کردم را تست کردید؟ جواب داد؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
      سلام
      پس کار سلف دوم که سری شده با سلف اول , گرفتن نویز هست
      روش شما به نظرم باید بهتر باشه که بر روی هر دو پایه خروجی ترانس , یک سلف جداگانه قرار دادید
      در مورد مدار فول بریج به نتیجه ای رسیددید ؟
      شماتیکی تونستید برای اون پیدا کنید؟
      یک لینک شماتیک فول بریج با درایور ها میتونید بهم معرفی کنید روش کمی مطالعه کنم؟
      شماتیکی که فول بریجش با 12 ولت کار کنه؟ اون مدلی که من قرار داده بودم با 310 ولت کار میکرد و جواب نمیداد؟
      راستی برنامه را تونستید بنویسید ؟ اون برنامه ای که من بهتون معرفی کردم را تست کردید؟ جواب داد؟
      سلام
      یا علی این همه رو باید جواب بدم :angry: :mrgreen:
      در مورد مدار فول بریج که مشکلی نیست همون مداری که شما قرار داید هم با 12 کار می کنه مشکلی نداره اصلا تا 600 ولت هم کار می کنه
      ای سی های 2113 خیلی خوبن
      والا هنوز برنامه رو نرسیدم بنویسم آخه هفته بعد متاهل میشم :mrgreen: کلا سرم خیلی شلوغه دیگه :eek:
      برنامه رو هم تست نکردم :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

سلام
        در مورد مدار فول بریج که مشکلی نیست همون مداری که شما قرار داید هم با 12 کار می کنه مشکلی نداره اصلا تا 600 ولت هم کار می کنه
        ای سی های 2113 خیلی خوبن
        والا هنوز برنامه رو نرسیدم بنویسم آخه هفته بعد متاهل میشم :mrgreen: کلا سرم خیلی شلوغه دیگه :eek:
        برنامه رو هم تست نکردم :mrgreen:
        آقا تبریک میگم ,
        با دست خودت خودتو بدبخت کردی :mrgreen:
        انشا... خوشبخت بشی ....

----------------------------------------------
        سلام
        ای سی های 2113 خیلی خوبن
        البته اونی که من قرار دادم IR 2110 هست
        پس شما پیشنهاد میکنید 2113 به جای 2110 قرار بدم؟

http://s5.picofile.com/file/8138741018/sineavr2.jpg
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
          آقا تبریک میگم ,با دست خودت خودتو بدبخت کردی :mrgreen: انشا... خوشبخت بشی ....
          عیب نداره من از بچگی عاشق بدبخت شدن بودم :mrgreen:
          نوشته اصلی توسط sina1359
          البته اونی که من قرار دادم IR 2110 هست
          پس شما پیشنهاد میکنید 2113 به جای 2110 قرار بدم؟
          اها همین مداره
          نه زیاد با هم فرقی ندارن فقط یکم 2113 بهتر هست که در اینجا واسه ما چندان مهم نیست.

sigpic

دیدگاه

سلام به مهندسین عزیز.
            من چون وسط کار اومدم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
            به طور کلی از منابع سوئیچینگ و تغذیه سردرمیارم ولی بلد نیستم خودم طراحی کنم.
            اگه بخوام یه مبدل dc به ac یا همون اینورتر که 500 وات خروجی داشته باشه بسازم شما کدوم مدار رو پیشنهاد میکنید که روش کار کنم؟حتی اگه توانش کمتر باشه مشکلی نداره.
            لینک صفحه رو بدین کفایت میکنه.
            دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
              سلام به مهندسین عزیز.
              من چون وسط کار اومدم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
              به طور کلی از منابع سوئیچینگ و تغذیه سردرمیارم ولی بلد نیستم خودم طراحی کنم.
              اگه بخوام یه مبدل dc به ac یا همون اینورتر که 500 وات خروجی داشته باشه بسازم شما کدوم مدار رو پیشنهاد میکنید که روش کار کنم؟حتی اگه توانش کمتر باشه مشکلی نداره.
              لینک صفحه رو بدین کفایت میکنه.
              سلام دوست عزیز
              کامنت اول تاپیک
              مدار پوش پول و مدار سینوسی جناب آقای افشین خان
              فایل هگز هم پلود شده میتونید دانلود کنید (البته سینوسی هست
              اگر غیر سینوسی بخواهید که در اینترنت شماتیک بسیار فراوونه)

----------------------------------------------------------------------
              شماتیک فول بریج برای مدل 2 و 4 خروجی میکرو

http://s5.picofile.com/file/8139805334/IR2110_3.jpg
              http://s5.picofile.com/file/8139800150/IR2110_7.jpg

دیدگاه

اگه بخوام اون 150 واتی رو بسازم میتونم به جای 310 ولت دیسی 48 ولت بدم بعد اون مدار 12 به 310 رو حدف کنم؟
                اگه میشه حذفش کرد لازمه تو مدار دومیه علاوه بر ترانس قسمت دیگه ای رو هم تغییر بدم؟
                چون توان من 500 و شاید هم بالا تر باشه.ماسفت هارو چیکار کنم ؟موازی کار کنم؟
                این 16n50 مشابهش چی میشه ؟
                دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط MKB
                  اگه بخوام اون 150 واتی رو بسازم میتونم به جای 310 ولت دیسی 48 ولت بدم بعد اون مدار 12 به 310 رو حدف کنم؟
                  اگه میشه حذفش کرد لازمه تو مدار دومیه علاوه بر ترانس قسمت دیگه ای رو هم تغییر بدم؟
                  چون توان من 500 و شاید هم بالا تر باشه.ماسفت هارو چیکار کنم ؟موازی کار کنم؟
                  این 16n50 مشابهش چی میشه ؟
                  سلام
                  بله امکانش هست ترانس 24 به 220 باید بشه .........بسته به توان ..ماسفت ها باید موازی بشن البته چون ولتاژ ورودی کم شده
                  از ماسفت های ولتاژ پایین جریان بالا استفاده میشه مثل IRF2807 و بسته به تعداد ماسفتهای موازی شده و مجموع پیک جریان
                  گیت ها درایور مناسب طراحی بشه ..........البته فکر میکنم صبر کنید تا مدل بدون هسته فلزی در تاپیک به نتیجه برسه
                  بهتر باشه زیرا در توانهای بالا هزینه و وزن اینورتر زیاد خواهد بود............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                    سلام
                    بله امکانش هست ترانس 24 به 220 باید بشه .........بسته به توان ..ماسفت ها باید موازی بشن البته چون ولتاژ ورودی کم شده
                    از ماسفت های ولتاژ پایین جریان بالا استفاده میشه مثل IRF2807 و بسته به تعداد ماسفتهای موازی شده و مجموع پیک جریان
                    گیت ها درایور مناسب طراحی بشه ..........البته فکر میکنم صبر کنید تا مدل بدون هسته فلزی در تاپیک به نتیجه برسه
                    بهتر باشه زیرا در توانهای بالا هزینه و وزن اینورتر زیاد خواهد بود............
                    افشین خان 3 نکته , اگر زحمتی نیست میتونید جواب دهید؟
                    شما در پست بالا فرمودید که برای 48 ولت باید از یک ترانس هسته آهنی 24 به 220 استفاده شود حال :
                    1- اگر مثلا ورودی ما 24 ولت DC باشد , در این صورت میشود از یک ترانس 12 به 220 ولت در خروجی مدار استفاده کرد؟
                    2- اگر ورودی را دو باتری سری شده 12 ولت (24ولت) در نظر بگیریم و خروجی مدار را به یک ترانس هسته آهنی 12 به 220 ولت وصل کنیم ,
                    در این صورت در فیلتر چه تغییراتی به وجود میآید؟ خازن تغییر نمیکند؟آیا باید سلفی به خروجی ترانس اضافه شود؟
                    3- کلا چه تغییراتی باید در مدار سینوسی که زحمت کشیدید قرار دادید, اعمال شود؟

http://upcity.ir/images2/17639000278280400246.jpg

دیدگاه

به جای ترانس اهنی میخواین از فریت استفاده کنیم یعتی چی؟
                      رو تعداد دور هم مگه تاثیر میزاره؟ فرکانس که یکی هست؟
                      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                        به جای ترانس اهنی میخواین از فریت استفاده کنیم یعتی چی؟
                        رو تعداد دور هم مگه تاثیر میزاره؟ فرکانس که یکی هست؟
                        این روش در حد طرح هست فعلا
                        شما دقیقا چه اینورتری میخواهید ؟
                        مودیفای سین ویو یا پیور سین ویو؟
                        اگر برای کارهای حساس نمیخواهید که یک اینورتر مربعی ساده با راندمان بالا بسازید
                        سینوسی خیلی خیلی دردسر دارد و برای مثال من حدود یک سالو نیم درگیر ساخت این نوع اینورتر هستم
                        این نوع اینورتر ها دردسر و سختیهای خودشان را دارند

---------------------------------------------------------------
                        این نقل قول را از آروین در اوایل تاپیک گرفتم:
                        آروین خان معتقد بودند که در خروجی اینورتر سینوسی باید یک مقاومت 4 کیلو اهم و یا یک مصرف کننده حدود 10 واتی به
                        خروجی مدار بعد از فیلتر اضافه شود که در زمان بی باری , ولتاژ خروجی بسیار بالا نرود
                        ایشون بر این عقیده بودند که تمام مدلهای تجاری هم حدود 10 واتی را داعما تلف میکنند
                        نظر دوستان چیست و اگر وجود مقاومت لازم است , چه رنجی و چه واتی را باید در نظر گرفت؟

این هم متن اصلی :
                        نوشته اصلی توسط arvinfx
                        طرح فیلتر اینه:
                        http://eca.ir/sharing/uploads/13752595801.jpg
                        مقادیر تقریبا" درسته برای تا 1000 وات ولی باید بازم فیکس ترش کنم.
                        اون مقاومت 2 اهم و سلف و خازن فیلتر سینسویه و اون سلف و مقاومت و خازن که با خازن فیلتر سری شده میشه بار. میدونید که هیچ باری مقاومت خالص یا سلف خالص یا خازنی خالص نیست.

مقاومت 4k هم برای اینه که اگر بار روی فیلتر نبود ولتاژش 2-3 کیلولت نشه همه این اینروتورها دارن یه همچین باری رو که مشکل سینوسی همینه باید یه 10-20 واتی رو تلف کنه همیشه...

سویچ ها هم ضربدری سویچ میشن. با موج SPWM همین. الان شما اطلاعات کافی برای ساخت یه اینورتور سینوسی رو دارید.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط sina1359
                          افشین خان 3 نکته , اگر زحمتی نیست میتونید جواب دهید؟
                          شما در پست بالا فرمودید که برای 48 ولت باید از یک ترانس هسته آهنی 24 به 220 استفاده شود حال :
                          1- اگر مثلا ورودی ما 24 ولت DC باشد , در این صورت میشود از یک ترانس 12 به 220 ولت در خروجی مدار استفاده کرد؟
                          2- اگر ورودی را دو باتری سری شده 12 ولت (24ولت) در نظر بگیریم و خروجی مدار را به یک ترانس هسته آهنی 12 به 220 ولت وصل کنیم ,
                          در این صورت در فیلتر چه تغییراتی به وجود میآید؟ خازن تغییر نمیکند؟آیا باید سلفی به خروجی ترانس اضافه شود؟
                          3- کلا چه تغییراتی باید در مدار سینوسی که زحمت کشیدید قرار دادید, اعمال شود؟

سلام
                          یک نکته رو باید اصلاح کنم در ولتاژ 48 ولت باید از فول بریدج استفاده کرد ............
                          در این صورت ترانس 48 به 220 خواهد شد در مورد ولتاژ 24 ولت هم همینطور عمل میشه..........
                          در مورد سلف خروجی هم در توانهای کم نیاز نیست اندوکتانس قسمت 220 کفایت میکنه........
                          در توانهای زیاد هم کلآ ترانس هسته آهنی به صرفه نیست..............
                          دوستان در نظر داشته باشید با ساخت یک نمونه ارزان و کم توان بسیار تجربه کسب میکنید ....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                            دوستان در نظر داشته باشید با ساخت یک نمونه ارزان و کم توان بسیار تجربه کسب میکنید ....
                            سلام
                            دقیقا افشین خان هدف من هم همین است , تا زمانی که ناصر خان از ماه عسل برگردن :mrgreen:
                            یک نمونه ساده با هسته اهنی بسازم , تا تجربه کسب کنم و بتونم کمکشون کنم
                            شما یک شماتیک فول بریج برای 12 ولت یا 24 ولت ندارید تا با اون شروع کنم ؟ یک فیلتر هم براش در نظر بگیرید؟ امکانش هست یا خیر
                            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              این نقل قول را از آروین در اوایل تاپیک گرفتم:
                              آروین خان معتقد بودند که در خروجی اینورتر سینوسی باید یک مقاومت 4 کیلو اهم و یا یک مصرف کننده حدود 10 واتی به
                              خروجی مدار بعد از فیلتر اضافه شود که در زمان بی باری , ولتاژ خروجی بسیار بالا نرود
                              ایشون بر این عقیده بودند که تمام مدلهای تجاری هم حدود 10 واتی را داعما تلف میکنند
                              نظر دوستان چیست و اگر وجود مقاومت لازم است , چه رنجی و چه واتی را باید در نظر گرفت؟
                              بله در اینورتر ها مخصوصا اینورتر های خطی اگر در خروجی بار نباشد ترانزیستور های می سوزند من خودم عملا تست کردم ترانزیستور هام آتیش گرفت.
                              برای رفع این مشکل در اولیه ترانس یک خازن 1 میکرو فاراد 400 ولت قرار می دهند این خازن یک بار مصنوعی به حساب می آید و اجازه نمی دهد تا ولتاژ بالا برود.

اضافه شده در تاریخ :
                              نوشته اصلی توسط sina1359
                              سلام
                              دقیقا افشین خان هدف من هم همین است , تا زمانی که ناصر خان از ماه عسل برگردن :mrgreen:
                              یک نمونه ساده با هسته اهنی بسازم , تا تجربه کسب کنم و بتونم کمکشون کنم
                              شما یک شماتیک فول بریج برای 12 ولت یا 24 ولت ندارید تا با اون شروع کنم ؟ یک فیلتر هم براش در نظر بگیرید؟ امکانش هست یا خیر
                              با تشکر
                              می خند ؟؟؟ :mrgreen:
                              ما که نرفتیم جایی همین جا هستیم . فقط وقت زیاد ندارم متاسفانه اما تا بتونم کم می کنم.
                              شماتیک هم تغریبا اماده است باید رو برنامه کار کنم. :read:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                                شما دقیقا چه اینورتری میخواهید ؟
                                مودیفای سین ویو یا پیور سین ویو؟
                                اینایی که گفتی نمیدونم چیه ولی جهت احتیات خودتی
                                نوشته اصلی توسط sina1359
                                اگر برای کارهای حساس نمیخواهید که یک اینورتر مربعی ساده با راندمان بالا بسازید
                                سینوسی خیلی خیلی دردسر دارد و برای مثال من حدود یک سالو نیم درگیر ساخت این نوع اینورتر هستم
                                این نوع اینورتر ها دردسر و سختیهای خودشان را دارند
                                oo:
                                سینوسی باشه ولی نه خیلی دقیق .بارم هم کامپیوتر و لپتاپ هست
                                توان هم 500 خوبه .بعدا که تجربه و دانشم بالا رفت خودم یه تکونی بهش میدم.
                                دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X