اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چراغ اضطراری با خط تلفن(مدار به همراه جزئیات)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چراغ اضطراری با خط تلفن(مدار به همراه جزئیات)

اقا من اون قسمت که گفتین اگه تلفن زنگ بخوره چشمک میزنه و تماس رد میشه رو متوجه نشدم, میشه یه کم توضیح بدی چی جوری 110 ولت اسیب به مدار نمیزنه؟اصلا چرا تماس رد میشه؟پایه علمیشو یه کم توضیح بدید
    مرسی از بابت مدار مدار خیلی خوبی هست تو شرایط اضطراری خیلی به درد میخوره
    پیشنهادم اینه که یه رله واسش بزاریم که برق که رفت اتوماتیک روشن شه تا یه شمعی چیزی پیدا کنیم
    حد اکثر جریانی که میشه از خط تلفن کشید چه قدره؟
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TRANS BARGH
      سلام اقای بینوایان عزیز اینم عکس ها من از 4تا led smdاستفاده کردم که نسبت به نور زیادی که میدهد خیلی کم مصرف است و روی خط تلفن هیچ مشکل ایجاد نمیکنه رفتم امجد قیمت کردم شده دونه ای 500 ببین چی شوده مم.....ل...ک...ت
      پ کجاست عکساتون؟!!!!!!!
      خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
      هوای این دوستای ما رو داشته باش...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadha

این خط آخرتون رو بیشتر توضیح میدین؟
        اگر تعداد ال ای دی بحدی باشه که جریان زیادی ازخط بکشه مثل اینه که گوشی رو برداشته باشین و خط مشغول باشه.
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
          مدار جالبی هستش.
          دوستی گفته بود به مخابران ضرر و زیان میرسونه و غیره .
          جهت اطلاعش بگم که مخابرات قسمتی به نام تغذیه داره که از یک دیزل ژنراتور موازی 24 باطری 2 ولتی که هر دو به موازات برق شهر به هم وصل شدن اگه برق قطع بشه به صورت اتوماتیک یا دستی استارت دیزل ژنراتور رو میزنن و وارد مدارش میکنن و هیچگاه ولتاژ باطری ها کم نمیشه اگه برق بره زود دیزل باطری ها رو شارژ میکنه .
          یه قسمت از مخابرات هیچ وقت برقش قطع نمیشه اگه گفتین چه قسمتیش هست ؟
          ...
          ...
          بزار بگم
          سالن MDF
          راستی کارآموزی مخابرات بودم چیزهای خوبی یاد گرفتم .

دیدگاه

من این مدار بستم, هر کاری می کنم خط اشغال می شه, چیکار کنم خط اشغال نشه?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
              من این مدار بستم, هر کاری می کنم خط اشغال می شه, چیکار کنم خط اشغال نشه?
              یعنی هر وقت مدار رو به خط تلفن متصل می کنی خط اشغال میشه با هرقت به اون خط زنگ می زنی اشغال میشه؟
              ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

یعنی هر وقت مدار رو به خط تلفن متصل می کنی خط اشغال میشه با هرقت به اون خط زنگ می زنی اشغال میشه؟
                زمان که گوشی برمیدارم بوق آزاد می زنه بعد گوشی می گذارم دوباره اشغال میشه و دیگه آزاد نمی صشه

دیدگاه

اخه این چه طراحیه چه مداری،چه کاریه.حتی از مدار سویچنگ هم استفاده نکردیم که بگیم دو سه خط محاسبه کردید.
                  چندتا ال ای دی را زدید به تلفن که غیر از اینکه تلفن را اشغال می کنه،ممکنه فیوز خط تلفن را هم توی مخابرات بسوزنه.

همچنین یه کار غیر استاندارد محسوب میشه.اگه به عنوان مهندس/تکنسین برق به استاندارد های موجود احترام نزاریم و طبق آنها عمل نکنیم شما بگید که چه اتفاق های می افته، مثلا از جوی جلوی خونه به عنوان فاظلاب استفاده کنیم، از خط تلفن به عنوان منبع انرژی و...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
                    زمان که گوشی برمیدارم بوق آزاد می زنه بعد گوشی می گذارم دوباره اشغال میشه و دیگه آزاد نمی صشه

اصل مدار از این لحاظ مشکلی نداره و من حتی مدار خودم رو بارها برای اطمینان بیشتر تست کردم و مشکلی نداشت

[hr]
                    نوشته اصلی توسط ali-j
                    اخه این چه طراحیه چه مداری،چه کاریه.حتی از مدار سویچنگ هم استفاده نکردیم که بگیم دو سه خط محاسبه کردید.

حالا حتما یه مدار باید ده هزار تا قطعه و صد تا فرمول جور وار جور داشته باشه تا مدار خوبی باشه
                    اتفاقا هنر در اینه که با قطعات کم بیشترین کارایی رو از مدار گرفت و گرنه اضافه کردن قطعه که کاری نداره

نوشته اصلی توسط ali-j
                    چندتا ال ای دی را زدید به تلفن که غیر از اینکه تلفن را اشغال می کنه،ممکنه فیوز خط تلفن را هم توی مخابرات بسوزنه.

تلویزیون توی خونه هم احتمال داره منفجر بشه و 4 نفر رو بُکشه،یه آدم عاقل هیچ وقت نباید روی احتمالات فضایی حساب کنه
                    اگر طبق نقشه مدار بسته بشه نه فیوز میسوزه و نه خط اشغال میشه

نوشته اصلی توسط ali-j
                    همچنین یه کار غیر استاندارد محسوب میشه.اگه به عنوان مهندس/تکنسین برق به استاندارد های موجود احترام نزاریم و طبق آنها عمل نکنیم شما بگید که چه اتفاق های می افته، مثلا از جوی جلوی خونه به عنوان فاظلاب استفاده کنیم، از خط تلفن به عنوان منبع انرژی و...
                    حالا کی گفته غیر استانداره،شما طبق کدوم استاندارد میگی این مدار غیر استاندارده
                    در ضمن گاهی اوقات لازم میشه از حیاط خونه به عنوان فاضلاب استفاده کرد
                    شما چیزی به اسم مدیریت بحران به گوشتون خورده
                    ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-j
                      "حتی از مدار سویچنگ هم استفاده نکردیم که بگیم دو سه خط محاسبه کردید"
                      lol =)) =))
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

دوستای عزیزی که مشکل اشغال شدن خط رو دارن و کسایی که میخوان بیشتر با خطوط مخابرات و... اشنا شن
                        مراجعه کنن به کتاب "پروژه های عملی با میکرو کنترولر های avr" صفحه 74 رجوع کنید

خلاصه ای از مطلب رو براتون مینویسم
                        "لازم است بدانید که ولتاژ خط تلفن در حالت عادی 48 ولت میباشد ولی هنگام زنگ زدن این ولتاژ به حدود 100 ولت میرسد
                        وقتی گوشی برداشته میشود مقاومتی حدود 400 اهم الی 1 کیلو اهم دارد
                        مخابرات از روی افت ولتاژ خط متوجه میشود که ما گوشی رو برداشتیم و منتظر رسیدن دستورات از سوی ما میشود
                        "

خوب دوستان از مطالب بالا چند تا نتیجه میگیریم
                        اول اینکه فهمیدیم عامل اشغال شدن خط افت ولتاژ خط هست
                        دوم این که ما فهمیدیم تا چه حد اگه افت ولتاژ داشته باشیم تلفن اشغال میشه
                        یعنی اگه مقاومت مدار ما بیشتر از 1 کیلو اهم باشه افت ولتاژ به حدی نمیرسه که باعث اشغال شدن تلفن بشه
                        سوم ما میایم میزان جریام مجاز رو محاسبه میکنیم که حد اکثر چه قدر جریان بکشیم که خط اشغال نشه
                        خوب ولتاژ 48 مقاومت 1 کیلو و با یه محاسبات ساده جریان میشه 48 میلی امپر ( اگه دشتگاهای دیگه ای به تلفن وصله اونارم باید منظور کنید مثلا مودم و فکس و خود تلفن و...)

پس اول مقاومت مدارتونو با اهم متر بگیرید ببینید ایا بیشتر از 1 کیلو هست؟ (باید بالای 1 کیلو باشه)
                        دوم تمام وسایلی که به خط تلفن وصله رو در بیارید و مدار رو تنها بزنید به خط تلفن و مقدار جریان مصرفیش رو انداره بگیرید اگه کمتر از 40 میلی امپر بود با موبایل بزنگید خونه ببینید اشغاله یا نه

امیوارم مفید واقع شده باشه

دیدگاه

من همین الان امتحان کردم
                          وقتی گوشی در حال مکالمه است جریان مصرفیش 20 میلی امپره
                          یعنی حد اکثر مصرف یه ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atige
                            من همین الان امتحان کردم
                            وقتی گوشی در حال مکالمه است جریان مصرفیش 20 میلی امپره
                            یعنی حد اکثر مصرف یه ال ای دی
                            48 ولت هر led سفید حدود سه ولت 48/3 میشه دقیق 16 تا led منتها یه فکری به حال وقتی که 110 ولت میشه بکنید

دیدگاه

اینم بد نیس ببینید :

http://www.maximintegrated.com/app-n...ex.mvp/id/1923
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات
                              کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                              شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                              فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

اینو بذارین اول مدار درست میشه زنگ خوردنش

درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات
                                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X