اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چراغ اضطراری با خط تلفن(مدار به همراه جزئیات)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چراغ اضطراری با خط تلفن(مدار به همراه جزئیات)

سلام اقای بینوایان.مقدار مقاومتها رو اگه میشه دوباره بنویسید چون روی مدار خوانا نیست. سوال دوم اینکه یکی از دوستان دوتا دیود زنر و یه مقاومت به ابتدای مدار اضافه کردن جهت اینکه خط اشغال نشه و جریان زنگ خوردن به مدار فشار نیاره. اون به ابتدای مدار قبل از پل دیود اضافه بشه مشکلی پیش نمیاد و میشه انجام داد بهبود مدار کمک میکنه؟ سوم اینکه یه مدار دیگه دیدم همینطور مثل مدار شما فقط از ترانزیستورمدل bd139 استفاده کرده بودن با همون پل دیود و همون تعداد ال ای دی و دومقاومت. قابلیت اون مدار مثل همین هست؟ عکسشو میفرستم نظرتون برام مهمه. لطفا این چند سوال جواب بدید خیلی مهمه برام
    جدیدترین ویرایش توسط Majid_khak; ۱۵:۲۷ ۱۳۹۷/۰۳/۲۴.

دیدگاه

سلا م این مدار کاربردی هست اما یواش یواش ریت خط رو کم میکنه چون خودم چند سال پیش اینو از روی یه ایده مداری برای نشان دادن مودم روی خط برداشتم اما ریت خط رو از 48اورد رو5 باعث افت سرعت اینترنت شد در نهایت مجبور به تعویض سیم از پست شدم وسیمای تمام خونه چون مس های اونا کاملا سیاه شده بودند این مدار برای هنگام برق رفتن واستفاده مکرر بده و فقط وقتی از گردن فلجی به کار میاد در ضمن من خودم به مبحث برق اضطاری علاقه شدید دارم وپس از چند ده پروژه به این رسیدم یا نباید برق داشته باشی یا یه چیز درست و حسابی چون موقع لوزم بازیش نگیره واین خط تلفن هم همین جوریه

دیدگاه

یکی توضیح بده چزا پایه های این ای سی برعکس بسته شده؟ پایه ورودی و خروجی ولتاژ چرا جابجا بسته شده؟؟؟ بعد از پل دیود باید vin باشه ولی vo بسته شده و از قسمت ولتاژ ورودی برای روشن کردن led ها استفاده شده. یه توضیح مختصر بدید لطفا چرا پایه رگولاتور برعکسه؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

لطفا سریع جواب بدید مهمه دوستان

دیدگاه

سلام دوست من این اشتباه نوشتاری بوده شما موقع مونتاژ درست ببندید ال ای دی ها باید به تعداد ذکر شده باشه کمتر بگیریم که نور زیاد دریاف کنیم بعد از یک بوق تلفن قطع می شود در حالت عادی LED ها روشن موقع زنگ خوردن چشمک زن با برداشتن گوشی خاموش می شوند . ال ای دی اووال استفاده کنیدنور بیشتری دریافت خواهید کرد

دیدگاه

باسلام خدمت تمام دوستان
            فکر کنم جای این سوال اینجا نباشد ولی میشود بگویید که برق پشتیبانی مخابرات از کجا تامین میشود؟
            دیزل ژنراتور دارن یا چیز دیگه؟ می دونم سوال ابتدایی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr Mohsen نمایش پست ها
              باسلام خدمت تمام دوستان
              فکر کنم جای این سوال اینجا نباشد ولی میشود بگویید که برق پشتیبانی مخابرات از کجا تامین میشود؟
              دیزل ژنراتور دارن یا چیز دیگه؟ می دونم سوال ابتدایی است.
              سلام بلی دوست من از ژنراتورهای دیزل استفاده می کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط habib1341 نمایش پست ها
                سلام بلی دوست من از ژنراتورهای دیزل استفاده می کنند
                باسلام تشکر از پاسختان.

دیدگاه

این مدل امادش هست....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                  مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام دوستان این مدار نیز برای مکان هایی که پر سر صدا هست به در میخوره که صدای زنگ تلفن شنیده نمی شود

دیدگاه

سلام عرض شد دوستان
                      میخواسم ببینم توی قسمت لاین میخوام واسش سوکت تلفن بذارم
                      فرقی نداره کدوم ب کدوم وسل شه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین ساعی نمایش پست ها
                        سلام عرض شد دوستان
                        میخواسم ببینم توی قسمت لاین میخوام واسش سوکت تلفن بذارم
                        فرقی نداره کدوم ب کدوم وسل شه؟
                        سلام..
                        دوست من تاجایی که من میدونم ،فرق داره چون که خط تلفن
                        در حالت عادی 50ولت DCداره.
                        به خاطر همین فرق داره.
                        البته اگه مدارتون دارای پل دیود باشه،هیچ فرقی نداره.

دیدگاه

دوستان لیست قطعات مدار چیا هستن شماره مقاومت ها و بقیه قطعات رو لطفا بهم بگین

دیدگاه

دوستانی در لابلای تاپیک ها اشاره کردند.این کار خلاف قانونه.جریان کشی از سیم های مخابرات محدودیت داره.و اگه قرار باشه هر کسی پاشه و چنین کاری انجام بده تجهیزات مخابرات پاسخگو نخواهند بود.در شرایطی که برق میره .برای همه برق میره.همه دوست دارند این کارو بکنند.اگه اینکارو انجام نمیدن به خاطر اینه که شرافتشون و به حراج نمیذارن.به خاطراینکه پول برق و پرداخت نکنند به هر کار کثیفی دست می زنند.شما که میخواهید دزدی کنید برید از همون کنتور برق بدزدید.(بدون تعارف)
                            تاپیک هاییی مثل این باید بسته بشه.یا حداقل کار فرهنگی درش انجام بشه که عده ای اینکار و نکنند.همین شرایط سر اب اومده.توی هر شهر چند نفر اومدن چاه عمیق زدن اب و از هسته زمین بیرون کشیدن.برای کار کشاورزی !به خاطر چی؟که یونجه رو 5 بار درروز اب بده.که این مقدار 10برابر بیشتر از نیاز گیاه است.
                            بعد در هون شهر اب باید جیره بندی بشده.حالا یونجه مهمتر بود یا اب عمومی.
                            جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۰۵:۰۷ ۱۳۹۹/۰۶/۲۷.
                            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                              دوستانی در لابلای تاپیک ها اشاره کردند.این کار خلاف قانونه.جریان کشی از سیم های مخابرات محدودیت داره.و اگه قرار باشه هر کسی پاشه و چنین کاری انجام بده تجهیزات مخابرات پاسخگو نخواهند بود.در شرایطی که برق میره .برای همه برق میره.همه دوست دارند این کارو بکنند.اگه اینکارو انجام نمیدن به خاطر اینه که شرافتشون و به حراج نمیذارن.به خاطراینکه پول برق و پرداخت نکنند به هر کار کثیفی دست می زنند.شما که میخواهید دزدی کنید برید از همون کنتور برق بدزدید.(بدون تعارف)
                              تاپیک هاییی مثل این باید بسته بشه.یا حداقل کار فرهنگی درش انجام بشه که عده ای اینکار و نکنند.همین شرایط سر اب اومده.توی هر شهر چند نفر اومدن چاه عمیق زدن اب و از هسته زمین بیرون کشیدن.برای کار کشاورزی !به خاطر چی؟که یونجه رو 5 بار درروز اب بده.که این مقدار 10برابر بیشتر از نیاز گیاه است.
                              بعد در هون شهر اب باید جیره بندی بشده.حالا یونجه مهمتر بود یا اب عمومی.
                              یونجه مهم تر هست، خر زیاد داریم گشنه نباید بمونن

دیدگاه

دوستان قطعات مدار چی هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X