اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چراغ اضطراری با خط تلفن(مدار به همراه جزئیات)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چراغ اضطراری با خط تلفن(مدار به همراه جزئیات)

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    اینو بذارین اول مدار درست میشه زنگ خوردنش

مهندس جون، بعد پل دیود یه دونه زنر گزاشته بشه بهتر نیست
    ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
      مهندس جون، بعد پل دیود یه دونه زنر گزاشته بشه بهتر نیست
      سلام
      چرا اونم میشه اینطوری گفتم کلا هیچ ولتاژ بالایی تو مدار نیاد و همون اول ببریمش بره
      البته میشه اینطوری بستو با یه پل ضعیف تر یکسوش کرد یا اونطوری که شما فرمودین
      راه های رسیدن به خدا بیشماره
      البته من این مدارو طبق پبش زمینه ذهنی که از این تاپیک داشتم گذاشتم
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6955#msg486955
      حتی میتونید با محاسبات راکتانس خازن تو فرکانس برق تلفن و افت ولتاژ مورد نیاز دقیقا از همون مدار استفاده کنی ( البته ضرورتی هم نداره )

جریان که میشه از خط تلفن کشید بین 20 تا 50 میلی آمپره و کلا محدود شده و نمیشه بیشتر کشید ( همون چیزایی که شما فرمودین )
      فقط یه نکته من بگم اینه که چندروزی کلا خطمون اشغاب بود ، بعد از کلی بررسی متوجه شدم 2تا سیم اتصالی کردن ( ماکزیمم جریان )
      نه کسی آمد جریممون کنه ، نه فیوز سر راه خطمون سوخت نه چیز دیگه
      هر خط روی جریان مشخصی محدود شده و شما بکشی خودتم نمیتونی از اون حد بیشتر بکشی
      و این حد هم حلال حلاله ( پولشو داریم میدیم )
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
        سلام
        مداری که در شکل زیر مشاهده میکنید قادر است 12 عدد LED لیزری قدرتمند را با تغذیه خط تلفن روشن کند.
        این مدار می تواند برای مواقع اضطراری که برق شبکه قطع است کاربرد داشته باشد
        همچنین این مدار بدون هیچگونه اضافه باری روی خط تلفن کار می کند

البته شما از یه جعبه مناسبتر استفاده کنید!!

سلام.واقعا ممنون بخاطر این مدار کاربردیت.بدون مشکل و بدون اشغال کردن تلفن وظیفشو انجام میده :biggrin: :biggrin:

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
        هوای این دوستای ما رو داشته باش...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadha
          سلام.واقعا ممنون بخاطر این مدار کاربردیت.بدون مشکل و بدون اشغال کردن تلفن وظیفشو انجام میده :biggrin: :biggrin:
          سلام

خوشحالم که مدار شما هم به نتیجه رسید
          ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
            سلام

خوشحالم که مدار شما هم به نتیجه رسید
            و یه نکته ی جالب اینکه وقتی همزمان تلفن و چراغو به پریز وصل میکنم،وقتی تلفن زنگ بخوره ال ای دی ها چشمک میزنن و "تلفن اشغال نمیشه"و همچنان بوق میخوره و وقتی که تلفن رو جواب میدی ،ال ای دی ها خاموش میشن
            خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداجون،
            هوای این دوستای ما رو داشته باش...

دیدگاه

سلام من تازه این تاپیک رو دیدم ، خیلی جالب بود فقط چند تا سوال داشتم ممنون می شم یکی جواب بده:
              من چند روز پیش یه ال ای دی رو مستقیمأ به خط تلفن زدم روشن شد و نسوخت ، حالا چطور ممکنه 48 ولت بهش رسیده باشه و نسوخته باشه؟ oo:
              ضمنآ اون پل دیودی چی رو داره یکسو می کنه ؟
              اگه توی مدار آقای بینوایان از ترانزیستور BJT استفاده کنیم وبا همون ولتاژ مخابرات بایاسش کنیم ، میشه جریان کمتری وارد بیسش کنیم و تو امیترش چند شاخه ال ای دی 12 تایی موازی کنیم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط optical illusion
                سلام من تازه این تاپیک رو دیدم ، خیلی جالب بود فقط چند تا سوال داشتم ممنون می شم یکی جواب بده:
                من چند روز پیش یه ال ای دی رو مستقیمأ به خط تلفن زدم روشن شد و نسوخت ، حالا چطور ممکنه 48 ولت بهش رسیده باشه و نسوخته باشه؟ oo:
                ضمنآ اون پل دیودی چی رو داره یکسو می کنه ؟
                اگه توی مدار آقای بینوایان از ترانزیستور BJT استفاده کنیم وبا همون ولتاژ مخابرات بایاسش کنیم ، میشه جریان کمتری وارد بیسش کنیم و تو امیترش چند شاخه ال ای دی 12 تایی موازی کنیم ؟
                خب ببین شما اگر 100 ولت 10 میلی آمپر محدود شده به LED بدی نمیسوزه و روشن میشه
                برای LED باید ولتاژ بیش از ولتاژ فرواردش باشه تا روشنش کنه و جریانی که نسوزه خب خط تلفن این شرایطو داره
                اون پل دیود هم برای یکسو کردن دیتای AC هست که روی خط DC سوار میشه
                نه نمیشه از ترانزیستور استفاده کرد
                خب شما میخوای توی امیتر LED موازی بذاری درست ولی کلکتورشو به کجا وصل میکنی؟!!!
                دقت کن کل منبعی داری فقط خط تلفته و اونم نهایتا یه ولتاژ و جریان محدودی میده دیگه این وسط ترانزیستور کاری انجام نمیده که
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات
                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بینوایان
                  سلام جناب یاوری زاده محترم
                  شما مدار رو ساختید با 4 تا LED SMD /درست متوجه شدم؟ :surprised:
                  اگر اینکار رو کردید حتما باید یه مقاومت با LED ها سری کنید :read:
                  در ضمن میتونید با یک تغییر این مدار رو برای مصارف دیگه هم به کار ببرید(مانند شارژ موبایل و ...) :nerd:

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                  جناب بینوایان عزیز!!!!!!
                  می شه بگین چطور می شه این مدار رو برای شارژ موبایل استفاده کرد؟چون از خط تلفن نهایت می تونیم تا 20 میلی آمپر جریان بکشیم ولی شارژ موبایل خیلی بیشتر از این حرفا جریان میخواد(حدود 200 تا 500 میلی) .مگه نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط optical illusion
                    جناب بینوایان عزیز!!!!!!
                    می شه بگین چطور می شه این مدار رو برای شارژ موبایل استفاده کرد؟چون از خط تلفن نهایت می تونیم تا 20 میلی آمپر جریان بکشیم ولی شارژ موبایل خیلی بیشتر از این حرفا جریان میخواد(حدود 200 تا 500 میلی) .مگه نه؟
                    سلام
                    بعضی از شارژرهای موبایل با ولتاژ خط تلفن هم کار میکنن.
                    با تغییر در سیم پیچ اولیه شارژرها میتوان اونها رو به شارژر موبایل با خط تلفن تیدیل کرد.(حدودا 1/3)
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                      سلام
                      بعضی از شارژرهای موبایل با ولتاژ خط تلفن هم کار میکنن.
                      با تغییر در سیم پیچ اولیه شارژرها میتوان اونها رو به شارژر موبایل با خط تلفن تیدیل کرد.(حدودا 1/3)
                      می شه یکم بیشتر توضیح بدین ! یه مثالی یه مداری یه دست ساخته ای یه چیزی...............لطفآ :read:

دیدگاه

بعضی از شارژرهای اصلی موبایلها مثل نوکیا رو مستقیما به خط تلفن وصل کنید گوشی رو شارژ میکنه.
                        برای تبدیل شارژرهای دیگه کافیه سیم پیچ اولیه ترانس داخل شارژر رو باز کنید و تعداد دور اولیه اش رو کم کنید تا 1/3 یا 1/4 دور قبلی.
                        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

من می خوام 5 ولت تثبیت شده با جریان 0.03 آمپر از خط تلفن بگیرم و خط اشغال نشه.آیا مکان داره؟میشه در این مورد کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_elect62
                            من می خوام 5 ولت تثبیت شده با جریان 0.03 آمپر از خط تلفن بگیرم و خط اشغال نشه.آیا مکان داره؟میشه در این مورد کمکم کنید
                            سلام
                            اگر با رگولاتور خطی بخواهید جریان 30میلی امپر از خط بکشید خط اشغال میشه. ساده ترین را استفاده از یک مدار باک(کاهنده) ست.

دیدگاه

سلام
                              اگر با رگولاتور خطی بخواهید جریان 30میلی امپر از خط بکشید خط اشغال میشه. ساده ترین را استفاده از یک مدار باک(کاهنده) ست.
                              میشه بیشتر توضیح بدید چون من رشتم الکترونیک نیست :sad:

دیدگاه

برای جریان بالاتر میتونید از رگلاتور 2576HV استفاده کنیدکه یک رگلاتور متغیر سویچینگ هست و تا ورودی 60 ولت میتونید بهش بدید
                                با این تفاسیر مثلا خط تلفن رو 30 میلی امپر اشغال شه و ولتاژ خط تلفن 48 ولت
                                1.4=48*0.03 وات بکیریم 60% راندمان میشه 0.85 وات
                                حالا رو 5 ولت شما میتونید 160 میلی امپر جریان داشته باشید و تلفنتون اشغال نشه
                                البته باید مواظب ولتاژ 110 ولتی هنگام زنگ خوردن باشید
                                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X