اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش الکترونیک به روش جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش الکترونیک به روش جدید

چند نکته خدمت دوستان عزیز می گویم امیدوارم به درد بخوره
    1_ دور کتاب های فارسی را خط بکشید
    متاسفانه خیلی از کتاب های فارسی مشکل دارند و خیلی از مباحث چون به فارسی ترجمه شده اند هدف اصلی نویسنده را منتقل نکرده اند و باعث می شود مفهوم اصلی منتقل نشود
    2_ سعی کنید از مدارهای پایه شروع کنید ابتدا از مقاومت ها سپس خازن و سپس دیود و سلف و بعد ترانزیستورها را به آموزش اضافه کنیدو.....
    3_ اینکه یک مدار گذاشته شود و تحلیل کنید و بعد برید سراغ مدار های بعد خوبه ولی فکر کنم هدف اصلی این تاپیک یادگیری الکترونیک باشه نه تحلیل یک سری مثال های خواص
    4_سعی کنید مدارهایی که گفته می شود را شبیه سازی کنید و اگر می توانید حتما به صورت عملی ببندید متاسفانه خیلی از مواردی که در کتاب های فارسی و حتی خیلی از اساتید ما که فقط مدرک گرفته اند و تا دکتر پیش رفته اند و فعالیت عملی نداشته اند می گویند و در کتابها می بینیم اشتباه است و تا کسی عملی کار نکنه متوجه نمی شه
    یک مثال می زنم
    در خیلی از کتاب ها دیده ایم که می گویند بتای فلان ترانزیستور 100 است یا در امتحان می گویند فرض کنید بتای ترانزیستور 100 است سوال را حل کنید در حالی که بتای ترانزیستور به ولتاژ کلکتور امیتر وابسته است و هیچ وقت ثابت نیست(این فرض کردن ها و این طور یادگرفتن ها هیچ وقت در عمل قابل استفاده نیست پس اولین قدم بی خیال کتاب های فارسی شوید و هرچی که یاد می گیرید در عمل هم تست کنید )
    ببخشید اگر خیلی رک گفتم :nerd:
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
      چند نکته خدمت دوستان عزیز می گویم امیدوارم به درد بخوره
      1_ دور کتاب های فارسی را خط بکشید
      متاسفانه خیلی از کتاب های فارسی مشکل دارند و خیلی از مباحث چون به فارسی ترجمه شده اند هدف اصلی نویسنده را منتقل نکرده اند و باعث می شود مفهوم اصلی منتقل نشود
      منم با این راه موافقم.اما کتاب لاتین نمیدونم از چی شروع کنم؟کسی هم نیست که راهنمایی کنه.
      شما کتابی سراغ ندارید پایه ای باشه کلا کتاب لاتین چیزی می شناسید معرفی کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza7090
        منم با این راه موافقم.اما کتاب لاتین نمیدونم از چی شروع کنم؟کسی هم نیست که راهنمایی کنه.
        شما کتابی سراغ ندارید پایه ای باشه کلا کتاب لاتین چیزی می شناسید معرفی کنید؟
        مثلا برای مدار می تونید از کتاب هیت شروع کنید که خیلی روان و ساده توضیح داده (البته انگلیسی آن )
        معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
        اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
        آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
          مثلا برای مدار می تونید از کتاب هیت شروع کنید که خیلی روان و ساده توضیح داده (البته انگلیسی آن )
          فرسیشو خوندم گیجم کرد نه که ترجمه هست اصلا یه جوریه.
          بیشتر دنبال کتابهایی که تحلیلی توضیح می دن هستم یه جورایی طراحی مدار؟

دیدگاه

فرسیشو خوندم گیجم کرد نه که ترجمه هست اصلا یه جوریه.
            بیشتر دنبال کتابهایی که تحلیلی توضیح می دن هستم یه جورایی طراحی مدار؟
            هیت رو نخونید بابا

مدار فقط فقط فقط پروفسور جبه دار ، یا کتابای مدرسان شریف :wow:
            Reveng will surely come... Your hard time are ahead
            // - - - - - - - - - -
            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
            // - - - - - - - - - -
            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
              پیشنهاد :

بیایید از روی کتاب دایره المعارف شروع کنیم که افراد مبتدی هم راه بیوفتند

از این لینک دریافت کنید و نظرتونو بفرمایید تا روندی که طی میکنیم روی اصول باشه

http://dl.booktolearn.com/ebooks/Engineering/Electrical/9781449333898_Encyclopedia_of_Electronic_Component s_Volume_1.rar

ضمناً دوستانی که در درسهای تحلیل مدار الکتریکی و مدارهای الکترونیک ضعیف هستند سعی کنند با مطالعه ی کتابها و تمرین ها خودشونو برسونند.

سعی کنید درس تکنیک پالس تو مقطع کارشناسی رو خوب بخونید تا به سطحی مطلوب برسید ، خداییش اگه بخواییم از تعریف های اولیه شروع کنیم یه مقدار ضایع نیست؟
              به نظر من که باید به سطح انجمن نیز توجه کنیم و مباحث پیش پا افتاده را عنوان نکنیم

خب ، نظراتونو بفرمایید :smile:
              پسوورد رو بگید دیگه!!!!!!
              (24 مگ دود شد)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabagheri
                پسوورد رو بگید دیگه!!!!!!
                (24 مگ دود شد)
                با عرض پوزش /

پسورد فایل: www.booktolearn.com
                // - - - - - - - - - -
                برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                // - - - - - - - - - -
                اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
                  هیت رو نخونید بابا

مدار فقط فقط فقط پروفسور جبه دار ، یا کتابای مدرسان شریف :wow:
                  دوست عزیز بیشتر بچه هایی که به الکترونیک علاقه دارند لزوما که رشته اونها برق نیست در ضمن ما در این جا در باره کتاب های مناسب برای کنکور که حرف نمی زنیم این طوری باشه کتاب های پوران پژوهش و پارسه هم عالی هستند ولی کتاب هیت کتابی است که بالهنی آسان و شیرین توضیح داده ولی کتاب چالز دسو کتاب سنگین تری است (شما هیت را بخونید اگر خواستید در ادامه دسو هم مطالعه کنید البته خیلی بهتره که ان هم به زبان اصلی مطالعه کنید البته منکر ترجمه خوب آقای دکتر جبه دار و دانش ایشان نمی شم بالاخره ایشان یکی از استادهای خوب ایرانی مخصوصا در زمینه کنترل هستند :nerd
                  برای اینکه حرف های خارج از بحث نزده باشم یک سایتی را در ادامه معرفی می کنم به همراه چند کتاب :nice:
                  http://www.circuitstoday.com/4-great-books-to-study-basic-electronics
                  آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                    دوست عزیز بیشتر بچه هایی که به الکترونیک علاقه دارند لزوما که رشته اونها برق نیست در ضمن ما در این جا در باره کتاب های مناسب برای کنکور که حرف نمی زنیم این طوری باشه کتاب های پوران پژوهش و پارسه هم عالی هستند ولی کتاب هیت کتابی است که بالهنی آسان و شیرین توضیح داده ولی کتاب چالز دسو کتاب سنگین تری است (شما هیت را بخونید اگر خواستید در ادامه دسو هم مطالعه کنید البته خیلی بهتره که ان هم به زبان اصلی مطالعه کنید البته منکر ترجمه خوب آقای دکتر جبه دار و دانش ایشان نمی شم بالاخره ایشان یکی از استادهای خوب ایرانی مخصوصا در زمینه کنترل هستند :nerd
                    برای اینکه حرف های خارج از بحث نزده باشم یک سایتی را در ادامه معرفی می کنم به همراه چند کتاب :nice:
                    با سلام شمااین کتابارو خریدید؟ :eek: دانلود نمیشه که؟
                    [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                    وبسایت ختم صلوات
                    http://www.salavaty.com/

دیدگاه

چرا توی انجمن این همه به حاشیه علاقمندند؟؟؟؟؟؟؟همیشه مطالب گفتگوی آزاد پره نظره؟؟؟
                      انگار یادمون رفته هدف اینجا چی بود به کلی ول شد بحث :angry:
                      از اساتید که تجربه دارن تقاضا میکنم مداری چیزی بزارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                        من هیت را سال 83 کامل خوندم ولی مباحث متفرقه زیاد داره و دسته بندی موضوعاتش ثقیله ، کتاب های پوران پژوهش و مدرسان را هم کامل مطالعه کردم ، از روی تجربه باید عرض کنم کسی که میخواد الکترونیک یاد بگیره باید مطالعه اساسی و پایه ای داشته باشه تا بتونه مدارهای تکنیک پالس و ... را تحلیل کنه ، قصد جسارت ندارم
                        این یک حقیقته که تفاوت بین افراد با سواد و طراح با افراد بی سواد و مدعی را مشخص میکنه.
                        این موضوع بسیار روشنه و بحث در موردش ب جایی نمیرسه ، پس افرادی که فکر میکنند مبتدی هستند با مطالعه ی چند کتاب در مورد مدار و الکترونیک و قطعات موجود در بازار ، تحلیل مدارهای پرکاربرد را شروع کنند
                        // - - - - - - - - - -
                        // - - - - - - - - - -
                        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

چرا توی انجمن این همه به حاشیه علاقمندند؟؟؟؟؟؟؟همیشه مطالب گفتگوی آزاد پره نظره؟؟؟
                          انگار یادمون رفته هدف اینجا چی بود به کلی ول شد بحث :angry:
                          از اساتید که تجربه دارن تقاضا میکنم مداری چیزی بزارن
                          دوستان قرار شد کتاب دایره المعارف قطعات الکترونیک را دانلود یا خریداری کنند و بعد شروع کنیم به بحث در مورد قطعات/
                          // - - - - - - - - - -
                          // - - - - - - - - - -
                          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_star
                            داخل گوگل سرچ کنید پیداشان می کنید
                            I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط very question
                              داخل گوگل سرچ کنید پیداشان می کنید
                              اونکه بله.اما اگر شما سرچ کردیدو لینک دانلوداشو دارید بذاریدتا دیگه زحمت سرچوما هم نکشیم . :eek: مرسی
                              [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                              وبسایت ختم صلوات
                              http://www.salavaty.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_star
                                سلام هدف من معرفی ان سایت و معرفی آن کتاب ها بود که واقعا کتاب های عالی برای شروع هستند قصدم دادن لینک دانلود نبوده و نیست زحمت گشتن و پیدا کردن این لینک ها با شما ها است من این کتاب ها را خیلی وقت پیش دانلود کرده ام و بعضی از ان ها را نیز به صورت فیزیکی دارم
                                به نظرم با گشتن و پیدا کردن لینک ها قدر این کتاب ها را هم بیشتر خواهید دانست ( یادمه یکی از این کتاب ها را دوستی می خواست به من معرفی کنه بیش از یک ماه من پیگیر بودم تا بهم گفت و از ایشان ممنونم چون الان قدر این کتاب را می دونم متاسفانه ما همه چیز را اسان بدست می اوریم و بد عادت شدیم هم در بحث نرم افزارها و هم کتاب ها و موارد دیگر)
                                آموزش Modelsim

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X