پاسخ : همه چیز درباره باتری و شارژ آن + ساخت شارژر فول حرفه ای
سلام به همه
آرمین جان نمیدونم کی بهت پی ام داده و چی گفته
فقط میخام بگم که من به آرمین پی ام دادم و ازش سوال کردم چطور میشه باتری رو شارژ کرد
اون بنده خدا هم فکر کنم یه ساعت وقت گذاشت و تمام و کمال توضیح داد و درست عین مطالبی رو که برام نوشت نیم ساعت بعد واسه شما گذاشت
انگیزش هم خودنمایی و... نبود فقط به اشتراک گذاری مطالب علمی در خصوص شارژ باتری بود.(زکات علم نشر آن است)
__________________________________________________ __________________________________________________ __
درمورد طرح: خیلی خوبه.
اما( به نظر ):
ال سی دی گرافیکی گرونه.(ال سی دی 2*16بزار)
به جای نمودار بهتره همون درصد شارژ رو بزاری
یه جوری باشه که کاربر اول نوع باتری رو معلوم کنه بعد اطلاعات لازم برای شارژ(مثلا مشخص کردن c) بعد ادامه ...
با ماسفت موافقم .فقط یه ماسفت بزار که همه جا پیدا بشه و ارزون باشه(مثلا IRFZ44 )
از مدار دونوع ورژن بده یکی با سوییچینگ یکی با ترانس(برای منبع تغذیه)
با چهار خط آخر هم موافقم
فقط اون قضیه ی بالانس چیه؟؟؟
سلام به همه
آرمین جان نمیدونم کی بهت پی ام داده و چی گفته
فقط میخام بگم که من به آرمین پی ام دادم و ازش سوال کردم چطور میشه باتری رو شارژ کرد
اون بنده خدا هم فکر کنم یه ساعت وقت گذاشت و تمام و کمال توضیح داد و درست عین مطالبی رو که برام نوشت نیم ساعت بعد واسه شما گذاشت
انگیزش هم خودنمایی و... نبود فقط به اشتراک گذاری مطالب علمی در خصوص شارژ باتری بود.(زکات علم نشر آن است)
__________________________________________________ __________________________________________________ __
درمورد طرح: خیلی خوبه.
اما( به نظر ):
ال سی دی گرافیکی گرونه.(ال سی دی 2*16بزار)
به جای نمودار بهتره همون درصد شارژ رو بزاری
یه جوری باشه که کاربر اول نوع باتری رو معلوم کنه بعد اطلاعات لازم برای شارژ(مثلا مشخص کردن c) بعد ادامه ...
با ماسفت موافقم .فقط یه ماسفت بزار که همه جا پیدا بشه و ارزون باشه(مثلا IRFZ44 )
از مدار دونوع ورژن بده یکی با سوییچینگ یکی با ترانس(برای منبع تغذیه)
با چهار خط آخر هم موافقم
فقط اون قضیه ی بالانس چیه؟؟؟
دیدگاه