اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر بی سیم 5 ولتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژر بی سیم 5 ولتی

سلام ...
    سمیرا خانم بنده یه مدار داخل اینترنت پیدا کردم ولی گویا یکی از قطعات داخل ایران پیدا نمیشه...
    رادیو فرکانس چوک 8.6 میکرو هانری...
    میشه جایگزینی برای این چوک پیدا کرد؟
    لینک مدار:
    https://www.mepits.com/project/171/DIY-Projects/-Wireless-Power-Transmission-Mobile-Charger-Circuit-Using-Inductive-Coupling

دیدگاه

نوشته اصلی توسط exc0t1cn0153
      سلام ...
      سمیرا خانم بنده یه مدار داخل اینترنت پیدا کردم ولی گویا یکی از قطعات داخل ایران پیدا نمیشه...
      رادیو فرکانس چوک 8.6 میکرو هانری...
      میشه جایگزینی برای این چوک پیدا کرد؟
      لینک مدار:
      https://www.mepits.com/project/171/DIY-Projects/-Wireless-Power-Transmission-Mobile-Charger-Circuit-Using-Inductive-Coupling
      سلام
      منظورتون را نفهمیدم که پیدا نمیشه ؟
      ولی میتونین بجاش از 15 دور سیم 5. به دور یه لوله مقوایی یا هر چیزی که قطرش برابر 3 سانت باشه استفاده کنین . کم و زیادش شدن مقادیر سیم باعث بالا یا پیین شدن امپدانس و در نتیجه صدمه زدن شدید به مدارات میشه سعی کنین در همین مقادیر باشه :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

درود بر شما،

مدار ساده و عملی زیر پاسخ شماست:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/03/26/Inductive_Power_Supply

پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
          دوستان روشی نیست بدون استفاده از این آیسی های خاص بشه طراحیش کرد ؟
          درود بر شما،

این مدار ساده کار را انجام می دهد:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/03/26/Inductive_Power_Supply

پیروز باشید

دیدگاه

متاسفانه تمامی لینک ها و تصاویر در این تاپیک منقضی شده و بی اعتبار هستند.
            جدیدترین ویرایش توسط wlchq; ۱۲:۳۵ ۱۳۹۶/۰۴/۲۵.

دیدگاه

ای بابا... هر جا خواستیم یه تاپیک جدید بزنیم مارو اینجا ارجاع دادن.....
              اینجا هم متاسفانه همه عکس و فیلم هایی که کاربر محترم "سمیراا" زحمتش رو کشیده بود منقضی شده.
              از همه دوستان عزیزم در انجمن تقاضا دارم فایل هایشان را بر روی وبگاه های معتبر و به صورت دایمی آپلود کنن یا رو خود سایت eca فایل هایشان را ضمیمه کنن تا دیگه از این مشاکل پیش نیاد.
              ارادت داریم!

دیدگاه

بیس و تراشه اصلی ماژول‌های معروفِ شارژر وایرلسِ دوتایی، آی سی XKT-412 است که فعلن فقط یک فروشگاه در ایران آن را وارد کرده ( البته میتوان از فروشگاه‌هایی که سفارش خارج قبول میکنند هم با قیمت مناسب تهیه کرد این IC و کلن قطعاتی که در ایران یافت نمیشوند را ).
                فروشگاهش نزدیک به محل کارم است و ده تا ازش حضوری خرید کردم برای بررسی و ساخت شارژرهای وایرلس دست‌ساز. طبق بررسی دقیق و موشکافانه‌ی این IC توسط اسیلوسکوپ، متوجه شباهت بسیار زیاد این IC با Ne555 شدم. همچون Ne555 یک سیگنال PWM تولید میکند که میتوان فرکانس را با مقاومت و خازن تعیین کرد.
                یک قطعه دیگر هم در کنار XKT-412 بر روی فرستنده قرار دارد که یک ماسفتِ High Speed با مقاومت بسیار کم بین سورس و درین است. که پارت نامبر آن معمولن XKT-335 و یا T5336 است که فقط در تربیت پایه‌های سورس و درین باهم تفاوت دارند و هیچ فرقی از لحاظ کارکرد ندارند ( هیچ فروشگاه داخلی این دو قطعه را وارد نکرده )
                یک سر کویلِ گیرنده به مثبتِ تغذیه و سر دیگر به دیرینِ ماسفت متصل میشود.
                تغذیه منفی هم به سورس ماسفت متصل میشود.
                خروحی سیگنال XKT-412 به گیت ماسفت وارد میشود و ارتباط بین سورس و درین را برقرار و کویل را وارد چرخه میکند.
                یک ولتاژ AC با موج سینوسی در اطراف کویلِ فرستنده ایجاد میشود که میتوان آنرا همچون حالتی مثلِ ترانسفورماتورهای سوئیچنگ، به سیم‌پیچ ثانویه، که در اینجا همان کویلِ گیرنده است منتقل کرده و سپس با یک دیود شاتکی و خازن صافی، بصورت نیم موج آنرا یکسو و به DC تبدیل کرده و مصرف کرد.
                االبته در نسخه پنج ولتِ این ماژول‌ها از یک رگولاتور کاهنده سوئیچینگِ پنج ولت استفاده شده.
                من در نسخه دست‌سازِ خودم، بجای XKT-335 و T5336 از ماسفت IRFZ44N که RDS(on) پایینی دارد در کنار XKT-412 استفاده کردم.
                استفاده از ماسفت با مقاومت بالاتر از بیست میلی‌اهم باعث داغ شدن و سوختن ماسفت میشود، حتی اگر بار هم به گیرنده متصل نباشد.
                برای تست اول از ماسفت IRF840N که RSDon بسیار بالایی دارد استفاده کردم، که بعد از پنج ثانیه به مرحله ذوب و سوختن رسید.
                سپس IRF540N ، که بعد از سی ثانیه کاملن داغ و به مرز هشتاد درجه سانتیگراد رسید!
                اما IRFZ44N فقط هنگام چسباندن کویل‌ها کاملن به هم داغ میشود و در فاصله‌ی پنج میلیمتری کویل‌ها به هم حتی با اتصال بارِ یک آمپری هم فقط کمی گرم‌ میوشد.
                حتی خود ماژول شرکتی و آماده هم هنگام چسباندن کویل‌ها بهم، ماسفت کاملن داغ و پس از ده ثانیه میسوزد، اگر فاصله حداقل پنج میلیمتری کویل‌ها از هم را رعایت نکنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X