اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر بی سیم 5 ولتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژر بی سیم 5 ولتی

نوشته اصلی توسط sina1359
    سلام دوست عزیز
    بحث یک میل دو میل نیست , به نظر من انتقال برق به صورت بی سیم , باید فاصله خیلی خیلی بیشتری را پوشش دهد...
    و هدف اصلی هم حذف سیم است , یکی دو سانتیمتر انتقال بیسیم با استفاده گرفتن از سیم , چه فرقی میتواند داشته باشد؟
    مگر نه این که هدف از ساخت یک وسیله بیسیم (مثل کنترل تلویزیون یا بلوتوث...) این است که حداقل یک فاصله 10 تا 20 متری را
    پوشش دهد , تازه از این فاصله به بعد بیسیم معنی پیدا میکند
    این تکنولوژی القائی که تکنولوژی خیلی قدیمی است و حتی در RFID ها هم از این سیستم استفاده میشود و با چند ترانزیستور و دو سیمپیچ به راحتی
    میتوانید آن را بسازید , دیگر نیاز به ماژول نیست...

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان علاقه مند به انتقال برق به صورت بیسیم
    میتونن تاپیک زیر را هم مطالعه کنند , مطالب بدی ندارد...

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87094.0

اضافه شده در تاریخ :
    این عکس که براتون پلود کردم , تا چند سانتیمتر هم میرسه و بدون آی سی هم هست....

البته باید دید که به چه دردی میخوره . مثلا برای شارژر گوشی خوبه چون دیگه نیازی نیست که کابل و کانکتور را به گوشی وصل کرد و مشکلاتی از قیبل این که زیاد بوجود امده نظیر قطعی کابل شارژر و خرابی در خود شارژر و یا سوکت شارژر و غیره مضافا که در وقت صرفه جویی هم شده به اندازه 1 دقیقه خیلی مهمه ها :mrgreen:
    وگرنه ساخت برای برد های زیاد انجام شدنی هست خودم یکیشا درست کردم که تو محیط اتاق پذیرایی کوشیم خود به خود شارژ میشد ولی به صرفه نبود چون هم محیط را از نظر ایجاد فرکانس بالا و قوی الوده میکرد و بعد ایجاد سرطان . بیماری های عصبی و مغزی که زیاد اصلاع ندارم . و احتمال میدم :redface:
    حالا ما همینا بسازیم هنر کردیم بقیش پیش کش .......

دیدگاه

کدوم مدار قشنگ جواب میده میخوام صرفا جهت تجربه بسازمش
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

ممنون لطفا وقتی بستین ی کلیپ کوتاه ازش تهیه کنید

آیسی هاش ب راحتی گیر میاد ؟ وقتی بستین بگین چقدر مدارش پایدار بوده تشکر
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

500Mhz و توان 2W :eek: ضرر نداره؟

دیدگاه

سلام
            امکانش هست شماتیک اون ۵۰۰ مگاهرتزی رو هم بزارید؟من تقریبا تو همین زمینه کار میکنم مدار فرکانس بالا زیاد بود اما قطعاتش پیدا نمیشه.ممنون میشم بزارید. در ضمن سعی کنید خازن و سلف هایی که استفاده میکنید مقادیر دقیقی داشته باشن تو کیفیت انتقال تاثیر بسزایی داره

دیدگاه

سلام
              اصلا پیز خاصی نیست نیازی هم به آی سی خاصی ندارید تراانس با هسته هوا هست. مگه وقتی ترانس میپیچیم سیم اولیه و ثانویه با هم ارتباط دارن؟؟ قطعا جواب نه هست.
              برای همپین کاری نیاز به یک مولتی ویبراتور یا یک اسیلاتور هست حالا فرکانس کاری هرچی بالاتر بشه بهتره ولی نه 500گیگ میدونید تولید فرکانس 500گیگ برای آدم معمولی غیر ممکن هست تازه اگه هم درست کنیم قبل از هرکاری خودمون کباب میشیم من فکر میکنم برای همچین کاری فرکانسی حدود 100هرتز کافیه.
              بعد از تولید فرکانس با یک ترانزیستور ماسفت جریان رو تقویت میکنیم و خروجی تقویت شده رو میدیم به سیم پیچ اولیه و در سیم پیچ ثانویه که در مجاورت آن قرار دارد القا بوجود میاد که بعد از یکسو کردن میتونیم از اون استفاده کنیم.
              ولی این کار فقط برای موارد خاصی که امکان سیم کشی وجود نداره و در فواصل کم قابل استفاده هست و نه در شارژر موبایل
              چرا؟ چون طی همه این عملیات مقداری زیادی انرژی تلف میشه تلفات توی سیم پیچ اولیه و ثانویه و هسته ما که هوا هست زیاد هست و بعد از اون در ماسفتی که برای تقویت جریان هست تلفات زیادی بصورت گرما داریم و ...
              پس میبینیم که این کار صرفا برای یاد گیری و موارد خاص مثل تابلو های گردون ارزش استفاده رو دارن
              برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                سلام
                اصلا پیز خاصی نیست نیازی هم به آی سی خاصی ندارید تراانس با هسته هوا هست. مگه وقتی ترانس میپیچیم سیم اولیه و ثانویه با هم ارتباط دارن؟؟ قطعا جواب نه هست.
                برای همپین کاری نیاز به یک مولتی ویبراتور یا یک اسیلاتور هست حالا فرکانس کاری هرچی بالاتر بشه بهتره ولی نه 500گیگ میدونید تولید فرکانس 500گیگ برای آدم معمولی غیر ممکن هست تازه اگه هم درست کنیم قبل از هرکاری خودمون کباب میشیم من فکر میکنم برای همچین کاری فرکانسی حدود 100هرتز کافیه.
                بعد از تولید فرکانس با یک ترانزیستور ماسفت جریان رو تقویت میکنیم و خروجی تقویت شده رو میدیم به سیم پیچ اولیه و در سیم پیچ ثانویه که در مجاورت آن قرار دارد القا بوجود میاد که بعد از یکسو کردن میتونیم از اون استفاده کنیم.
                ولی این کار فقط برای موارد خاصی که امکان سیم کشی وجود نداره و در فواصل کم قابل استفاده هست و نه در شارژر موبایل
                چرا؟ چون طی همه این عملیات مقداری زیادی انرژی تلف میشه تلفات توی سیم پیچ اولیه و ثانویه و هسته ما که هوا هست زیاد هست و بعد از اون در ماسفتی که برای تقویت جریان هست تلفات زیادی بصورت گرما داریم و ...
                پس میبینیم که این کار صرفا برای یاد گیری و موارد خاص مثل تابلو های گردون ارزش استفاده رو دارن
                500 گیگ نع 500 مگ
                بعضی وقتا چون راه دیگه ای نیست مجبوریم تلفاط رو در نظر نگیریم ولی دلیل نمشه که استفاده نکنیم
                100 هرتز کافیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  500 گیگ نع 500 مگ
                  بعضی وقتا چون راه دیگه ای نیست مجبوریم تلفاط رو در نظر نگیریم ولی دلیل نمشه که استفاده نکنیم
                  100 هرتز کافیه؟
                  بله کافیه پروژه تابلو گردون با 100هرتز انجام شده. البته اگه میخواهین فاصله رو بیشتر کنید باید فرکانس رو بالا ببرید ولی نه تا 500 مگ چون توی همچین فرکانسی تولید توان های بالا یخت میشه و از طرفی برای شبکه های مخابراتی مثل تلوزیونتون مشکل ایجاد میشه. که البته شما خودت بهتر میدونید
                  برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
                    ممنون لطفا وقتی بستین ی کلیپ کوتاه ازش تهیه کنید

آیسی هاش ب راحتی گیر میاد ؟ وقتی بستین بگین چقدر مدارش پایدار بوده تشکر
                    حتما این کار را میکنم .
                    خوب به راحتی نه ولی وقتی ازمایش کردم و مشکلی نداشتم همیشه یه نفر هست که از بیرون و چین برام قطعات خواص میاره میتونم به اون سفارشش را بدم بیاره .

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط hamed6607
                    سلام
                    امکانش هست شماتیک اون ۵۰۰ مگاهرتزی رو هم بزارید؟من تقریبا تو همین زمینه کار میکنم مدار فرکانس بالا زیاد بود اما قطعاتش پیدا نمیشه.ممنون میشم بزارید. در ضمن سعی کنید خازن و سلف هایی که استفاده میکنید مقادیر دقیقی داشته باشن تو کیفیت انتقال تاثیر بسزایی داره
                    شرمنده فعلا نه چون . اینا را خیلی وقت پیش درست کردم و بصورت ازمایشی بود ه :redface:
                    تقریبا یادمه که تیکه تیکه از نت پیدا کردم و تا امدم راش بندازم پیر شدم ........
                    ابتدای کار که یادمه از یک دونه بی سیم UHF باند فرکانسی 450 مگا استفاده کردم . :smile:

دیدگاه

خوب اینم نقشه کامل با تقویت شده ماسفت و دوتا ای سی که ذکر کرده بودم .
                      تصویر دوم مربوط به ازمایش مدار با اسیلوسکوپ توپ دیجیتالی فرکانس بالا که تمام پارامتر های این فرستنده را نشون میده .

همونطور که میبینید در باند فرکانسی 71 و خورده ای کیلو هرتز و خروجی 50 ولت البته 50 ولتش بخاطر اینه که با پروپ اسیلوسکوپ روی رنج X10 قرار گرفته بود ..وپهنای باند هم تو اون فرکانس مشخصه :read: :read: :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        500Mhz و توان 2W :eek: ضرر نداره؟
                        نه دوستان من حتی 900 مگاشم استفاده میکردن . البته اگه فرکانس بشه از 1.5 گیگ بالاتر با توان بیشتر از نیم وات تا فاصله کمتر از 1 متر چرا ضرر داره . ولی تا 900 نه زیاد جدی نیست . البته اینم که من میگم شایدم درست نباشه ولی در حدودی که کار کردم و از تجارب دیگران استفاده کردم میگم ....

دیدگاه

من هم به شدت به همچین پروژه ای علاقه مندم که درحد تجربه و آزمایش ببندمش
                          میشه اون مداری که گفتید قبلا ساختید رو شماتیکش رو بذارید تا استفاده کنیم ؟ خیلی مشتاقم شروع به ساختش کنم :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.v
                            من هم به شدت به همچین پروژه ای علاقه مندم که درحد تجربه و آزمایش ببندمش
                            میشه اون مداری که گفتید قبلا ساختید رو شماتیکش رو بذارید تا استفاده کنیم ؟ خیلی مشتاقم شروع به ساختش کنم :job:
                            شدنش را در پست قبل عرض کردم . فعلا نمیشه چون اصلا بحث این تایپیک ارائه شماتیک مدارات فرستنده رادیوی نیست . و باید در تایپیک خودش مطرح بشه .و فقط صرفا ساخت شارژر بی سیم هست .

================================================== =
                            خوب فعلا این تصویر را ببینید . اینا 6 ماه پیش ساختم که تونستن یه لامپ 3.5 ولت 300 میلی امپر را در فاصله 13 سانت بدون هیچ گونه قطعه ای سی و ترانزیستور روشن کنم .

دیدگاه

و اگر هسته و سیم پیچ اونا کمتر و کوچک مثل چوک بکنیم که روی هم و یا در کنار هم قرار بدیم جریان و ولتاژ تا 400 ولت خروجی داریم که میشه یه لامپ 220 ولتی را به راحتی روشن کرد .
                              البته اینم عرض کنم که در قسمت فرستنده من از دو عدد IGBT قدرت استفاده کردم . و خازن هایی که میبینید خازن ولتاژ بالا 600 ولت به ظرفیت 2.2 هست که جهت رزونانس موازی قرار میگیره

دیدگاه

اینم مدار اصلی ساخته شده . البته چیز خواصی نداره و به راحتی ساخته میشه چون فقط دو عدد IGBT اونم فقط به علت این که در فرکانس بالا و سرعت قطع و وصل سریعی داره و البته در ولتاژ بالا بهترین قطعه بود که انتخاب کردم
                                منظورم از فرکانس بالا فقط در ولتاژ بالا مثلا بین هرتز تا 5 مگا هرتز هست نه گیگا یا حتی 100 مگا .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X