اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ گوشی روی موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ گوشی روی موتور

نوشته اصلی توسط ghaderi00
    بگو.
    یکی از سیم های مولتی متر رو می زنی به یکی از پایه ها واون یکی رو به پایه های دیگه اگه جواب نداد (اگه سیم مشکی زده بودی قرمز رو بزن واگه قرمز رو زده بودی مشکی رو بزن)
    اون پایه ای که به دوتا راه داد میشه بیس اونی که عدد کمتری نشون داد کلکتور و اونی که عدد بیشتری نشون داد میشه امیتر مولتی متر رو هم باید روی بوق یزاری
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام....میگم مداراتون به نتیجه رسیدن؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
        سلام....میگم مداراتون به نتیجه رسیدن؟؟
        بله داداش رسید ولی باز قابل اطمینان نیس خدا شاهده الان پاور گوشی خراب شده همون اس4 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:هرچی میزنز م شارز نمیشه.من به شما پیشنهاد میدم ساخت مدارشو ول کنید چون خطر سازه الان میبینید که گوشیم خراب شده حالا خر بیار باقالی پر کن.مال شما هم خراب میشه.یه کاری کن داش یدونه پاور بانک بخر و این شارزری که ما مدارشو میزارریم واسه شارز پاور بانک استفاده کن
        Just God

دیدگاه

بله داداش رسید ولی باز قابل اطمینان نیس خدا شاهده الان پاور گوشی خراب شده همون اس4 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:هرچی میزنز م شارز نمیشه.من به شما پیشنهاد میدم ساخت مدارشو ول کنید چون خطر سازه الان میبینید که گوشیم خراب شده حالا خر بیار باقالی پر کن.مال شما هم خراب میشه.یه کاری کن داش یدونه پاور بانک بخر و این شارزری که ما مدارشو میزارریم واسه شارز پاور بانک استفاده کن
          به خدا شرمندم..... :cry2: :cry2: :sad:
          اگه من این تایپک رو نمیزدم و سوالم رو نمیپرسیدم.....گوشی شما اینجوری نمیشد......ببخشید....
          خواب میتونم بپرسم کدوم مدار بود؟؟ یا نقشش رو بزارید؟

دیدگاه

بیا فقط واس شارز پاور بانک کنی.و درضمن مقاومت 1 اهم رو 5واتی بخر و 10 اهمی رو 2واتی بخر خوبه و نکته نکته توجه کن بجای ای سی 7812 از 7805 استفاده کنی
            http://s3.picofile.com/file/8201888800/2zoeyc6.jpg
            Just God

دیدگاه

سلام دوباره.....ببخشید....میگم ما از اینورتر استفاده نکردیم...به این دلیل جریان بسیار زیادی میکشه....و این از توان باطری و برق یه موتور خارجه.......
              میگم اگه یه اینورتر 75w که طبق p=v*i .....جریانی برابر با 6.25 آمپر میکشه.......
              من روی موتور خودم 2تا لامپ 55w و دیگری 35w بستم .....و شب ها به راحتی روشنشون میکنم....که جمع جریان این ها حدودا میشه 7.4 آمپر....
              حتی من روی موتورم یه بار 2 تا 55w گذاشتم ....یکی زنون و دیگری رشته ای....و باز هم به راحتی روشن میشدند....و مشکلی نبود.....که جریان این ها هم حدودا میشه 9 آمپر....
              البته این که موتور توی 2 حالت بالا روشن بوده.....اگه موتور خاموش بود همون 10 دقیقه اول پدر باطری دراومده بود......
              حالا میگم اگه این اینورتر 75w کنم ....جریانش که از دو مورد بالا باز هم کمتره......پس صد در صد نباید مشکلی به وجود بیاد......
              و میتوان بدون خطر و با کیفیت و با خود شارژر گوشی .....گوشی را شارژ نمود.......
              فقط 2 تا سوال دارم......
              1- این اینورترها پیدا میشه.....اصلا 75w هست تو بازار......کسی سراغ داره؟؟؟؟
              2-برای شارژ گوشی .....این اینورتر 75w جوابگو هست؟؟؟؟ کم نمیاره؟؟؟؟
              این اینورتر 75w مثل اینا:
              http://www.buyincoins.com/item/1123.html#.VbHgXyxvCSo
              http://www.aliexpress.com/item/75w-Dc-Ac-Converter-Power-Inverter-12V-Car-Battery-Charger-Voltage-Transformer-220V-Car-Cigar-Lighter/1259275800.html
              http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1259275800_6/75w-Dc-Ac-Converter-Power-Inverter-12V-Car-Battery-Charger-Voltage-Transformer-220V-Car-Cigar-Lighter.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                سلام دوباره.....ببخشید....میگم ما از اینورتر استفاده نکردیم...به این دلیل جریان بسیار زیادی میکشه....و این از توان باطری و برق یه موتور خارجه.......
                میگم اگه یه اینورتر 75w که طبق p=v*i .....جریانی برابر با 6.25 آمپر میکشه.......
                من روی موتور خودم 2تا لامپ 55w و دیگری 35w بستم .....و شب ها به راحتی روشنشون میکنم....که جمع جریان این ها حدودا میشه 7.4 آمپر....
                حتی من روی موتورم یه بار 2 تا 55w گذاشتم ....یکی زنون و دیگری رشته ای....و باز هم به راحتی روشن میشدند....و مشکلی نبود.....که جریان این ها هم حدودا میشه 9 آمپر....
                البته این که موتور توی 2 حالت بالا روشن بوده.....اگه موتور خاموش بود همون 10 دقیقه اول پدر باطری دراومده بود......
                حالا میگم اگه این اینورتر 75w کنم ....جریانش که از دو مورد بالا باز هم کمتره......پس صد در صد نباید مشکلی به وجود بیاد......
                و میتوان بدون خطر و با کیفیت و با خود شارژر گوشی .....گوشی را شارژ نمود.......
                فقط 2 تا سوال دارم......
                1- این اینورترها پیدا میشه.....اصلا 75w هست تو بازار......کسی سراغ داره؟؟؟؟
                2-برای شارژ گوشی .....این اینورتر 75w جوابگو هست؟؟؟؟ کم نمیاره؟؟؟؟
                این اینورتر 75w مثل اینا:
                http://www.buyincoins.com/item/1123.html#.VbHgXyxvCSo
                http://www.aliexpress.com/item/75w-Dc-Ac-Converter-Power-Inverter-12V-Car-Battery-Charger-Voltage-Transformer-220V-Car-Cigar-Lighter/1259275800.html
                http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1259275800_6/75w-Dc-Ac-Converter-Power-Inverter-12V-Car-Battery-Charger-Voltage-Transformer-220V-Car-Cigar-Lighter.jpg
                داداش گلم ببین شما وات اون لامپ زنون و رشته ای یکی نیس که.درضمن نمیدونم پیدا شه یانه تو ایران.اخه شما چرا میخوای شارزر بسازی داش من یدونه پاور بانک بخر تموم شه دیگه یا گوشیت خسته شدی
                Just God

دیدگاه

داداش گلم ببین شما وات اون لامپ زنون و رشته ای یکی نیس که.درضمن نمیدونم پیدا شه یانه تو ایران.اخه شما چرا میخوای شارزر بسازی داش من یدونه پاور بانک بخر تموم شه دیگه یا گوشیت خسته شدی
                  داداش گل من :smile: :nerd:.....اخه اول گفتم که .....من با موتور زیاد میرم اینور اونور :nerd: :redface: .....انشاالله....قصد دارم 1 ماه دیگه با موتور از اینجا یعنی دزفول ....برم تهران. :biggrin:...بعد برم شمال :agree:....بعد برم مشهد .....بعد برگردم خونه.. .....برای این که مسیر طولانیه.. :eek:...و من هم دوربین دارم.. :surprised:..هم گوشی. :surprised:....هم ام پی تری... :surprised:..و مصرفم زیاده.... ....یه پاور بانک نمیتونه همشون رو شارژ کنه....تازه بر فرض مثال تونست.....خوب باید خود پاور بانک روهم دوباره شارژ کرد.......و ما نیاز داریم به یه شارژر........خوب چرا ما لقمه رو دور سرمون بپیچونیم بعد بزاریم دهنمون. :eek:....همون اول میزاریم دهنمون. :nice:.......تازه مثلا اگه گوشی با شارژر خودش شارژ بشه ...هم سریع تره...هم با کیفیت تره. ...هم ایمن تره.. :read:.......برای همین میگم . :agree:......
                  تا الان به این نتیجه رسیدیم که شارژ کردن با شارژر فندکی و استفاده ار رگلاتور.....اولا ایمن نیست....دوما باکیفیت نیست......سوما طول میکشه........ :read: :nerd:
                  پس یه راه میمونه که اینورتره.... oo: ...
                  اینورتر هم که جریان زیادی میکشه... ...حالا من میگم یه اینورتر وات پایین اگه پیدا بشه که جریان مصرفیش هم کم باشه. :agree:....میتونه کارمون رو راه بندازه......و عالی میشه... :job: ......
                  به خدا اصلا قصد بدی ندارم... :cry2: ....فقط میخوام یه راه دائمی داشته باشیم....که عیبی بهش وارد نباشه... :agree: :nice: :applause:..
                  راستی چرا وات لامپ زنون و رشته ای یکی نیست؟؟؟؟
                  و این که زنون 55w و رشته ای 55w کدومشون جریان بیشتری میکشه.......البته طبیعتا زنون تو راه اندازی جریان خیلی بیشتری میکشه ....ولی تو دائم موندن چه فرقی دارن؟؟؟

دیدگاه

أاداش این اینورتور های چینی هم حسابی بهشون نیست ای سی های رگولاتور مطمعن ترن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      أاداش این اینورتور های چینی هم حسابی بهشون نیست ای سی های رگولاتور مطمعن ترن
                      یعنی چی؟؟؟؟ چه خطری داره؟؟؟؟
                      بعد چرا این آیسی های رگلاتور مطمئن ترن؟؟؟؟ داداش بالا که گوشیش مشکل پیدا کرده.....

دیدگاه

سلام
                        من با این ماژول گوشیم رو با باتری شارژ کردم و مشکلی نداشته

فقط کافیه با مولتی متر خروجیش رو روی 5.1 ولت تنظیم کنی و یه زنر 5 ولت هم بزاری سر راهش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                          یعنی چی؟؟؟؟ چه خطری داره؟؟؟؟
                          بعد چرا این آیسی های رگلاتور مطمئن ترن؟؟؟؟ داداش بالا که گوشیش مشکل پیدا کرده.....
                          این اینورتور ها پول دور ریختنه کیفیت پایین دارن و میسوزن البته صدمه ای به دستگاههای شما نمیزنن ولی کاربری ندارن فقط پول دور ریختنه.

شما باید ببینی دوستمون چطوری مدارشو بسته که سوخته. منم یه mp3 پلیر رو با رو برد برد بستن مدارم سوزوندمش ولی الان 7 ساله یه مدار دارم که کولر خونه رو کنترل میکنه و از یه L7805 استفاده کردم توش و داغ هم میکنه ولی مشکلی پیدا نکرده. بعدشم شما میتونی مدارت محافظ براش بزاری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                            داداش گل من :smile: :nerd:.....اخه اول گفتم که .....من با موتور زیاد میرم اینور اونور :nerd: :redface: .....انشاالله....قصد دارم 1 ماه دیگه با موتور از اینجا یعنی دزفول ....برم تهران. :biggrin:...بعد برم شمال :agree:....بعد برم مشهد .....بعد برگردم خونه.. .....برای این که مسیر طولانیه.. :eek:...و من هم دوربین دارم.. :surprised:..هم گوشی. :surprised:....هم ام پی تری... :surprised:..و مصرفم زیاده.... ....یه پاور بانک نمیتونه همشون رو شارژ کنه....تازه بر فرض مثال تونست.....خوب باید خود پاور بانک روهم دوباره شارژ کرد.......و ما نیاز داریم به یه شارژر........خوب چرا ما لقمه رو دور سرمون بپیچونیم بعد بزاریم دهنمون. :eek:....همون اول میزاریم دهنمون. :nice:.......تازه مثلا اگه گوشی با شارژر خودش شارژ بشه ...هم سریع تره...هم با کیفیت تره. ...هم ایمن تره.. :read:.......برای همین میگم . :agree:......
                            تا الان به این نتیجه رسیدیم که شارژ کردن با شارژر فندکی و استفاده ار رگلاتور.....اولا ایمن نیست....دوما باکیفیت نیست......سوما طول میکشه........ :read: :nerd:
                            پس یه راه میمونه که اینورتره.... oo: ...
                            اینورتر هم که جریان زیادی میکشه... ...حالا من میگم یه اینورتر وات پایین اگه پیدا بشه که جریان مصرفیش هم کم باشه. :agree:....میتونه کارمون رو راه بندازه......و عالی میشه... :job: ......
                            به خدا اصلا قصد بدی ندارم... :cry2: ....فقط میخوام یه راه دائمی داشته باشیم....که عیبی بهش وارد نباشه... :agree: :nice: :applause:..
                            راستی چرا وات لامپ زنون و رشته ای یکی نیست؟؟؟؟
                            و این که زنون 55w و رشته ای 55w کدومشون جریان بیشتری میکشه.......البته طبیعتا زنون تو راه اندازی جریان خیلی بیشتری میکشه ....ولی تو دائم موندن چه فرقی دارن؟؟؟
                            دوست گرامی اینورتر با این فرق میکنه چون اینورتر وات خروجی با رودی فرق میکنه خروجی220 و ورودی 12 ولت.در مورد لامپ هم همین طور رشته ای 220 ولت و زنون 12 ولت.درضمن زنون هات رو چن خریدی مارکش چیه ایا از راضی هستی میخوام بندازم رو دوچرخه
                            Just God

دیدگاه

ولی واسه من خوب جواب داد.......................
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوست گرامی اینورتر با این فرق میکنه چون اینورتر وات خروجی با رودی فرق میکنه خروجی220 و ورودی 12 ولت.در مورد لامپ هم همین طور رشته ای 220 ولت و زنون 12 ولت.درضمن زنون هات رو چن خریدی مارکش چیه ایا از راضی هستی میخوام بندازم رو دوچرخه
                                داداش من .....راستش درباره این توان ها و مصرفشون که نوشتی چیزی متوجه نشدم.....
                                ولی لامپ رشته ای که بستم روی موتور 12 ولت 55 وات میباشد.....
                                و... لامپ زنون 12 ولت 55 وات میباشد.......
                                و این اینورتر هم ورودی 12 ولت دارد.........ولی این که چقدر توان نیاز داره نمیدونم آیا همون 75 واته؟؟؟؟.................اصلا میشه بگید این اینورتر 12 به 220 ....75 وات ....چقدر جریان میکشه؟؟؟؟
                                بعد ....
                                برای زنون.....راستش بهت بگم......همه مارکای تو بازار چینی ان........الکی پول مارک نده........مثلا فیلیپس یا زیمنس....همشون چینی ان.......مطمئن باش......من ترانس زنون 55 وات رو 50 تومن و لامپش رو هم 15 تومن خریدم.....اگه تهرانی میتونی بری خیابان ملت بخری.......توی سفر قبلیم که با موتور اومدم تهران ...رفتم اونجا و این لامپ و ترانس رو خریدم............ بعد روی دوچرخه میخوای بزاری؟؟؟؟....چجوری؟؟؟؟؟؟ برقش رو از کجا میخوای بیاری؟؟؟؟؟؟؟ بعد کاسه چراغ رو هم از کجا میخوای بیاری؟؟؟؟؟؟ به نظر من 35 وات بنداز.....کمترین میزان وات میباشد.......و اگه یه باطری 4 آمپر بندازی.....تقریبا 1 ساعته خالیه......بعد که اومدی خونه میتونی بزنیش به شارژ....................
                                یه چندتا عکس از میزان نورشون برات میزارم........ولی خدا وکیلی نورشون محشره........یعنی تو جاده نور موتورم از 60 درصد ماشینا بیشتره......
                                1- اینجا تاریکه....و لامپا خاموشن....
                                http://cld.persiangig.com/preview/RiocjFl2AW/DSC_0071.jpg
                                2-اینجا فقط نور بالا روشنه...همون 55 وات رشته ای...
                                http://cld.persiangig.com/preview/Kjq4QNJVoi/DSC_0070.jpg
                                3-اینجا زنون روشنه....نور پایین....همون زنون 55 وات...
                                http://cld.persiangig.com/preview/AUOTx4G1v1/DSC_0072.jpg
                                4-اینجا هم نورپایین و هم نوربالا روشنه....هم 55 وات رشته ای....و هم 55 وات زنون..
                                http://cld.persiangig.com/preview/gvg3i4sbnb/DSC_0075.jpg
                                این هم کاسه چراغ جلو موتورم....نور بالا و نور پایین جداس و نور پایین لنز داره..
                                http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2008/08/bajaj_pulsar_220.jpg
                                و این هم ترانس و لامپ زنون که روش بستم..
                                http://cld.persiangig.com/preview/ZjFolV1QRu/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B3%DB%B0%DB%B1%DB%B0%DB% B1_%DB%B0%DB%B6%DB%B4%DB%B9%DB%B2%DB%B6.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X