اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ گوشی روی موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ گوشی روی موتور

نوشته اصلی توسط arvinfx
    دوا چرا؟ مثل خود شما تو لفافه جواب دادم فقط ولی شما مثل اینکه طلبکاری؟

با توجه به قیمت و کیفیت مشخصه استاندارهای لازم رو برای حفاظت خود مدار هم رعایت نشده. چون با افرزایش جریان خروجی مدار محافظت ورودی عمل کرده . یعنی محافظت خروجی یا نداره یا درست عمل نکرده.
    برادر من .....راستش زیاد متوجه نشدم چی گفتی ....اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده.......
    فقط بگم.....اون اتصال کوتاه در هنگام نصب ورودی اینورتر به باطری موتور رخ داد.....دلیلش هم این که ورودی ها رو مثلا جابه جا زدم هم نبود........
    الان باید برم جایی......وقتی اومدم دلیلش رو میگم....

دیدگاه

سلام
      وقتش نبود 9 صفحه رو بخونم.....فقط در نظر داشته باشین بهتره از مداری استفا ده کنید.....
      که اگر به هر دلیلی سوخت ولتاژ باطری مستقیم وارد موبایل نشه.....
      حالا یا کلآ ایزوله باشه...یا محافظت های لازم رو در نظر بگیرید..

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شارژ گوشی روی موتور

نوشته اصلی توسط Ghasede del
        سلام
        وقتش نبود 9 صفحه رو بخونم.....فقط در نظر داشته باشین بهتره از مداری استفا ده کنید.....
        که اگر به هر دلیلی سوخت ولتاژ باطری مستقیم وارد موبایل نشه.....
        حالا یا کلآ ایزوله باشه...یا محافظت های لازم رو در نظر بگیرید..
        اخرش قرار شد از اینور تور استفاده بشه وبدش یه شارژر موبایل میخوره
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شارژ گوشی روی موتور

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
          اخرش قرار شد از اینور تور استفاده بشه وبدش یه شارژر موبایل میخوره
          اینم بد نیست......از یک مدار بوست هم میشه استفاده کرد کافیه ولتاژ به حدود 100 ولت dc برسه ..
          از طرف دیگه گوشی با شارژ خودش مچ هست...

دیدگاه

سلام.آقا من یهپیشنهاد میدم اگه قبول نکنی ناراحت میشم

به جای اینهمه مدار و پاور بانک خریدنو هزار زهرمار پر هزینه, یه دونه شارژر صحرایی بخر که با باطری قلمی کار میکنن....والله :NO: :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed-hoseini

به جای اینهمه مدار و پاور بانک خریدنو هزار زهرمار پر هزینه, یه دونه شارژر صحرایی بخر که با باطری قلمی کار میکنن....والله :NO: :NO:
              سلام
              اگر ساخت خودته برات تبلیغ میکنم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed-hoseini

Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                  برادر من .....راستش زیاد متوجه نشدم چی گفتی ....اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده.......
                  فقط بگم.....اون اتصال کوتاه در هنگام نصب ورودی اینورتر به باطری موتور رخ داد.....دلیلش هم این که ورودی ها رو مثلا جابه جا زدم هم نبود........
                  الان باید برم جایی......وقتی اومدم دلیلش رو میگم....
                  بازش کن مدارشو یه عکس ازش بگیر بزار تا برات بگیم چقدر اطمینان داره. البته اینطوریم نیست که منفجر کنه گوشیتو ....

دیدگاه

درود
                    یه سوال داشتم از اساتید .. شارژر های فندکی تا چه حد قابل قبول هستند؟ منظورم اونایی هستن که از رگولاتور هایی مثل34063یا 7805 یاlm317 یا... استفاده شده نه اونایی که از مقاومت خالی یا مقاومت و زنر ساخته شده .. کلا نویزی که در ماشین و موتور سیکلت هست تاثیر زیادی در خروجی این رگولاتور ها دارن؟ میتونن باعث کاهش عمر باطری یا قسمت کنترل شارژ گوشی بشن؟
                    زندگی پر ز وجود است ولی ..
                    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                      درود
                      یه سوال داشتم از اساتید .. شارژر های فندکی تا چه حد قابل قبول هستند؟ منظورم اونایی هستن که از رگولاتور هایی مثل34063یا 7805 یاlm317 یا... استفاده شده نه اونایی که از مقاومت خالی یا مقاومت و زنر ساخته شده .. کلا نویزی که در ماشین و موتور سیکلت هست تاثیر زیادی در خروجی این رگولاتور ها دارن؟ میتونن باعث کاهش عمر باطری یا قسمت کنترل شارژ گوشی بشن؟
                      ماشین خیلی خطر داره خاموش 12.60ولت بود روشن کردم شد14.40یکم گاز دادم بیشتر شد باید خیلی احتیاط کنی وقتی ماشین خاموشه از شارژر فندکی استفاده کن
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ماشین خیلی خطر داره خاموش 12.60ولت بود روشن کردم شد14.40یکم گاز دادم بیشتر شد باید خیلی احتیاط کنی وقتی ماشین خاموشه از شارژر فندکی استفاده کن
                        مشکلش چیه؟ رگولاتور اصلا یعنی همین که ولتاژی بهش بدی و تبدیلش کنه به ولتاژ دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          من یه سوال پرسیدم گفتن نمیشه قبل این شارژر فندکی ها رگولاتور کزاشت حالااز شما می پرسم میشه؟؟؟؟؟یه رگولاتور می زاریم ویه ترانزیستور برای افزایش جریانش....خوبه؟
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                            درود
                            در حالت عادی مشکل چندانی بوجود نمیاد.....مگر اینکه قطعات بی کیفیت درجه چندم باشن.....
                            در این صورت بعلت ایزوله نبودن......سوختن قطعه باعث میشه ولتاژ باطری مستقیم بره رو گوشی.....
                            مسئله بعدی این هست این اجناس فاقد محدود کننده جریان هستن.......وبا کوچکترین اتصال لحظه ای قطعه یا میسوزه یا نیم سوز
                            میشه.......حالا مشکل کی بوجود میاد......چون سیم های ارتباطیشون جنسشون معمولا آشغال هست ....گاهی به مرور زمان بر اثر
                            خم و راست شدن در داخل لخت میشن و اتصالی بگیر نگیر ایجاد میکنن که احتمال سوختن رگلاتور هست......
                            مشکل بعدی زمانی هست که ماشین خاموش میشه و دوباره استارت میخوره...مثلآ در پمپ بنزین یا هرجای دیگه
                            که راننده مجبور میشه توقف کنه و دوباره استارت بزنه ...در ترافیک سنگین خیلی پیش میاد.......
                            هر بار استارت زدن ایمپالسهای ولتاژ و جریان در مدار ایجاد میکنه .....این ایمپالسها باعث سوختن رگلاتورهای بی کیفیت میشن
                            و حتی اگر رگلاتور مرغوب باشه بعلت ایزوله نبودن رگلاتور ایمپالس میتونه به منبع تغذیه گوشی آسیب بزنه.......
                            همون طرح استفاده از اینورتر و شارژر خود گوشی میتونه برترین باشه....البته میشه مبدل سویچینگ ایزوله با ورودی
                            12 ولت ساخت.......

دیدگاه

داداش مشکل افزایش خیلی زیاد ماشین به خاطر افتامت دینام هس.یا باتری ضعیف شده.
                              Just God

دیدگاه

من یه سوال پرسیدم گفتن نمیشه قبل این شارژر فندکی ها رگولاتور کزاشت حالااز شما می پرسم میشه؟؟؟؟؟یه رگولاتور می زاریم ویه ترانزیستور برای افزایش جریانش....خوبه؟
                                متوجه ربطش به نقل قلی که از من کردی نشدم

شما گفتی :
                                منم گفتم :
                                حالا شما سوالی پرسیدی در جواب سوال من که ربطی به موضوع های بالا نداره بخدا.

قبل شارژر فندکی رگولاتور بزاری که ولتاژ رو به چندولت تبدیل کنه و بده به شارژ فندکی ها؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X