اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط mohammadha نمایش پست ها
    با سلام
    آیا میشه بردهای لامپ های کم مصرف با توان های متفاوت رو جابجا کنم؟
    مثلا برد لامپ 40 واتی رو بذارم روی لامپ 55 واتی؟
    من برد 40 واتی رو روی فیلامان 80 وات گذاشتم، کار کرد و مشکلی نداشت!

نوشته اصلی توسط mohammadha نمایش پست ها
    ممنون
    ینی تعویض کنم کلا روشن نمیشه یا با نور خیلی کمتر روشن میشه؟

نوشته اصلی توسط Detector68 نمایش پست ها
    رو طول عمر تاثیر داره
    ممکنه همون لحظه اول بسوزونه یا کم کمک فیلامان بسوزه ( چون توانش کمتره )
    Nobody knew her name
    But she turned up just the same
    There was a knock on the door
    A thump on the floor
    And the party turned insane
    As she called out her na-a-a-ame

And then she walked in looking like dynamite
    She said, "Now come along boogaloo through the night"
    And by the way she's moving, well Dyna might
    Might she not, with all she's got
    She's got the whole town lighting up dynamite
    Nobody quite knowing what to do wrong or right
    But they all know Dyna is dynamite
    And they're right

دیدگاه

سلام
      چقد ؟ ماشالله
      ترانزیستورای بیس از 1اهم هستا زیر 50 اهم.مثلا 22 اهم 33 اهم یا 10 اهم رنجن.
      امیتر هممعمولا مقدار کمتری دارن که از 10 اهم به پایینن
      من خودم به شخصه استفاده کردم و دیدم لامپ قوی و توان کمتر در نتیجه ترانزیستورا سوختن و بالعکس.البته به مدل و ... فرق داره
      اون الامان دو طرفه دیاکه.از هیچ طرف رو تست بیزر راه نده و 1 باشه

پلی استر با نوع خودش یا بهترش که ام کاتی میشه عوض کن به ولتاز و ظرفیت دقت کن

اون مقاومتم اندازه میگیری بیشتر نشون میده اون خطای مولتی متر و اهم سیمای پراپته وگرنه اهم مقاومت درسته.

برای تست هم راه راحت اینه که با مولتی متر به پایه وسط ترانزیستورات بگیر حالا پروپ سیا یا قرمز فرقی نداره و اون پروپ رو رو 2تا پایه دیگه جابجا کن، فقط نباید راه بده یعنی سوت بکشه و بینهایت باشه.در واقع باید عددی بین 400 تا 800 900 نشون بده(دقیق یادم نیسپروپ سیاه رو پایه وسط بود یا قرمز)
      حالا اگه عددی نشون نداد یا سوت زد ترانزیستورات یا بردت و یا هر دو مشکل دارن و عیبو باس پیدا کنی
      اگه همه رو تست کردی و ج رو پیدا نکردی لحیم مردگی و قطعی مقاومت از داخل یادت نره
      قبل اینا هم اول فیلامان رو تست کن

اون خازن هم خازن صافیه زیاد مهم نیس یکی بزار و 2تالازم نیس
      اشتباه املایی داشتم ببخشین
      فعلا
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام.
        من حداکثر نصف ارزش حال لامپ رو برای تعمیر میگیرم.
        یعنی اگر لامپی نصف عمرشو کرده باشه و قیمت نوش بیست تومن باشه من حداکثر پنج تومن میگیرم.
        یعنی حدودا برای لامپ مثلا 60w دو و نیم خرج و بقیه دستمرد ده دقیقه وقتی که طول میکشه تا درستش کنم.

نوشته اصلی توسط msadr471 نمایش پست ها
        من برد 40 واتی رو روی فیلامان 80 وات گذاشتم، کار کرد و مشکلی نداشت!
        کار میکنه ولی عمر نمیکنه.
        ضمنا بالاست ۵۰۰ تومنی دیگه چیه.این که پول فقط یدونه ترانزیستور 13005 .
        جدیدترین ویرایش توسط student2011; ۱۹:۰۱ ۱۳۹۵/۰۴/۰۲.
        امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
        از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام
          دلیل اینکه ترانزیستور ها بعد از چند ثانیه روشن شدن لامپ میسوزن چیه همه قطعات تست شده و سالم هستند و بعد تعویض ترانزیستور ها دوباره میسوزن.در ضمن گرمای زیادی هم دارن! ترانزیستور 13003
          28 وات
          ممنون از پاسخ عزیزان

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان محترم....بنده چند سوال در زمینه تعمیر لامپ کم مصرف دارم....امیدوارم شما دوستان به من کمک کرده و مرا یاری دهید...
            1_ من متوجه شده ام که ترانزیستور های 1300x دارای دو مدل دیود دار و معمولی هستند...که در نوع دیود دار یک دیود بین پایه امیتر و کلکتور قرار دارد....سوال من این است که من وقتی میخواهم یک لامپ کم مصرف سوخته را تعمیر کنم از کجا بفهمم که ترانزیستور آن از کدام مدل میباشد؟ چون ترانزیستور ها سوخته اند...و این که من باید چه نوع ترانزیستوری در مدار قرار بدهم؟دیود دار یا معمولی؟
            آیا میتوان این دو نوع ترانزیستور را جایگزین هم کرد؟ در عمر لامپ تاثیری ندارد؟...
            چون بنده قصد خرید ترانزیستور را دارم...به فروشگاه های مختلف در تهران تماس گرفتم خود نمیدانستند که ترانزیستور معمولی است یا دیود دار...چون من شهرستانم نمیدانم چه کنم؟ بخرم یا نخرم؟
            سوال بعدی بنده این است که اگر میشود آموزش تعمیر لامپ 150 و 200 وات را هم قرار دهید... چون برد آنها با برد های دیگر تفاوت دارد.....اگر میشود عکسی از برد های این لامپ ها هم قرار بدهید...
            سوال بعدی من این است که آیا میتوان جای ترانزیستور 13003 از ترانزیستور 13005 استفاده کرد؟ آیا عمر لامپ بیشتر خواهد شد؟ یا خیر ارزش ندارد ترانزیستور قویتر گذاشت؟
            سوال بعدی من همان سوال دوست بالای است....
            دلیل اینکه ترانزیستور ها بعد از چند ثانیه روشن شدن لامپ میسوزن چیه همه قطعات تست شده و سالم هستند و بعد تعویض ترانزیستور ها دوباره میسوزن.در ضمن گرمای زیادی هم دارن! ترانزیستور 13003
            سوال بعدی بنده این است که من میخوام مثلا ترانزیستور مارک st بخرم...دو نوع داره ارجینال و چینی.. که ارجینال قیمتش دوبرابر چینی هستش...میخوام ببینم چینی بخرم یا ارجینال؟ اگه ترانزیستور چینی بزارم چه مدت کار میکنه؟ آیا ارزش داره که ترانزیستور ارجینال بزارم برای لامپ کم مصرف....چون نمیخوام لامپ سریع بسوزه و مشتری ناراحت بشه....
            جدیدترین ویرایش توسط hosin2a; ۱۵:۵۷ ۱۳۹۵/۰۵/۰۲.

دیدگاه

سلام من یک سیستم لامپ fpl ١١٠ ولتی دارم لامپش سوخته همین لامپ های معمولی fpl 36 واتی با بالاست قاب من روشن میشن ؟

دیدگاه

دوستان کسی به سوالاتم پاسخ نمیده؟

دیدگاه

دوستان این لامپ پایین در نگاه اول بردش مشکلی نداره اما بسکه بخاطر لامپ کوچک نئون داخل کلید برق، چشمک زده حالا اول که روشن میشه خیلی کم نور و تقریبا بنفشه، بعد زمان خیلی زیاد شاید به %20 نوردهی برسه
                  بنظرتون با این وصف یکراست برم سراغ خازن؟

جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۱:۳۰ ۱۳۹۵/۰۵/۱۵.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان واساتید
                    من یه لامپ کم مصرف رو باز کردم دیدم مقاومت 20اهمی و1اهمی معیوب هست و عوض شون کردم زدم برق مقاومت 20اهمی ترکید رنگ اش هم یه تیگه جدا شده بود .حال مشکل کجاست .لطفا کمک کنید .

ضمنا لامپ 40وات هست

کسی نیست جواب سوال مارو بده
                    جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۴:۵۴ ۱۳۹۵/۰۵/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahmangholami نمایش پست ها
                      با سلام خدمت دوستان واساتید
                      من یه لامپ کم مصرف رو باز کردم دیدم مقاومت 20اهمی و1اهمی معیوب هست و عوض شون کردم زدم برق مقاومت 20اهمی ترکید رنگ اش هم یه تیگه جدا شده بود .حال مشکل کجاست .لطفا کمک کنید .

ضمنا لامپ 40وات هست
                      سوختن هم زمان دو مقاومت 20 اهم و 1 اهم در 99 درصد مواقع نشون دهنده سوختگی ترانزیستور اون قسمته اونو هم چک کنید ببینید سالمه یا نه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hosin2a نمایش پست ها
                      با سلام خدمت دوستان محترم....بنده چند سوال در زمینه تعمیر لامپ کم مصرف دارم....امیدوارم شما دوستان به من کمک کرده و مرا یاری دهید...
                      1_ من متوجه شده ام که ترانزیستور های 1300x دارای دو مدل دیود دار و معمولی هستند...که در نوع دیود دار یک دیود بین پایه امیتر و کلکتور قرار دارد....سوال من این است که من وقتی میخواهم یک لامپ کم مصرف سوخته را تعمیر کنم از کجا بفهمم که ترانزیستور آن از کدام مدل میباشد؟ چون ترانزیستور ها سوخته اند...و این که من باید چه نوع ترانزیستوری در مدار قرار بدهم؟دیود دار یا معمولی؟
                      آیا میتوان این دو نوع ترانزیستور را جایگزین هم کرد؟ در عمر لامپ تاثیری ندارد؟...
                      چون بنده قصد خرید ترانزیستور را دارم...به فروشگاه های مختلف در تهران تماس گرفتم خود نمیدانستند که ترانزیستور معمولی است یا دیود دار...چون من شهرستانم نمیدانم چه کنم؟ بخرم یا نخرم؟
                      سوال بعدی بنده این است که اگر میشود آموزش تعمیر لامپ 150 و 200 وات را هم قرار دهید... چون برد آنها با برد های دیگر تفاوت دارد.....اگر میشود عکسی از برد های این لامپ ها هم قرار بدهید...
                      سوال بعدی من این است که آیا میتوان جای ترانزیستور 13003 از ترانزیستور 13005 استفاده کرد؟ آیا عمر لامپ بیشتر خواهد شد؟ یا خیر ارزش ندارد ترانزیستور قویتر گذاشت؟
                      سوال بعدی من همان سوال دوست بالای است....
                      سوال بعدی بنده این است که من میخوام مثلا ترانزیستور مارک st بخرم...دو نوع داره ارجینال و چینی.. که ارجینال قیمتش دوبرابر چینی هستش...میخوام ببینم چینی بخرم یا ارجینال؟ اگه ترانزیستور چینی بزارم چه مدت کار میکنه؟ آیا ارزش داره که ترانزیستور ارجینال بزارم برای لامپ کم مصرف....چون نمیخوام لامپ سریع بسوزه و مشتری ناراحت بشه....
                      در جواب سوال اولتون طبق کارخونه ای که ما باهاش کار میکنیم بورد ها به دو صورت فول و نیم هستن که تو مدل فول دیود گذاشته میشه و تو مدل نیم گذاشته نمیشه
                      با این حساب اگه میخواین خیالتون راحت باشه همرو مدل دیود دار بخرید و تو مدل فول هم اگه بذارین مشکلی پیش نمیاد موازی کردن دو دیود علاوه بر اینکه مشکلی نداره با تقسیم جریان بین دوتاشون باعث بهتر شدن وضعیت هم میشه
                      در مورد سوال دومتون مدار 150 وات تعمیر کردم طبق تجربه خودم فرق زیادی با مدارات وات پایین نداره فقط قطعاتش توان بالاتر شده دیگه
                      در مورد سوال سوم تا حالا تست نکردم ولی بهتره پول اضافه خرج نکنید
                      واسه سوال دوستمون 2 دلیل میشه آورد (اگه واقعاً مطمئنید که همه قطعات سالمه) : 1- معیوب بودن خود ترانزیستور (بدلیل چینی بودن) 2- مشکل در بورد و خطوط و بعضاً اتصال کوتاه بوجود آمده در بورد
                      در مورد سوال آخرتون ST سود کمتر کیفیت بهتر ، چینی سود بیشتر کیفیت کمتر انتخاب با خودتونه

دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیزkinortechla
                        من ترانزیستور رو کشیدم بیرون تستش کردم .هردو سوخته بود .میخواستم بپرسم ایا تو مدار ممکن که سوختن ترانزیستور باعث بشه که المان دیگری هم بسوزد یا نه؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیزkinortechla
                          من ترانزیستور رو کشیدم بیرون تستش کردم .هردو سوخته بود .میخواستم بپرسم ایا تو مدار ممکن که سوختن ترانزیستور باعث بشه که المان دیگری هم بسوزد یا نه؟
                          بله 100%
                          ببینید وقتی تو بورد لامپ اگه مقاومت ها (20 اهم و 1 اهم) با هم (دقت کنید با هم) سوخته باشه نشون دهنده اینه که ترانزیستور سوخته و سوختگی این مقاومت ها هم بخاطر سوختن ترانزیستوره با این حساب اگه مقاومت رو عوض کنید و ترانزیستور سوخته باشه یاعث میشه همین مقاومت ها دوباره بسوزه
                          المان دیگه ای که ترانزیستور میتونه بسوزونتش دیاکه (این موضوع رو تجربی میگم بحثم علمی نیست)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinortechla نمایش پست ها
                            بله 100%
                            ببینید وقتی تو بورد لامپ اگه مقاومت ها (20 اهم و 1 اهم) با هم (دقت کنید با هم) سوخته باشه نشون دهنده اینه که ترانزیستور سوخته و سوختگی این مقاومت ها هم بخاطر سوختن ترانزیستوره با این حساب اگه مقاومت رو عوض کنید و ترانزیستور سوخته باشه یاعث میشه همین مقاومت ها دوباره بسوزه
                            المان دیگه ای که ترانزیستور میتونه بسوزونتش دیاکه (این موضوع رو تجربی میگم بحثم علمی نیست)
                            اون دیاک رو چگونه تستش کنم .من تو یه سایتی خوندم که باید حداقل 110ولت برسه .ایا راه یا روش دیگری ندارد.
                            وضمنا ایا دیاک وقتی که میسوزد اتصال بازه یا بسته.منظور وقتی میسوزد چه علایمی دارد؟
                            جدیدترین ویرایش توسط bahmangholami; ۱۴:۴۹ ۱۳۹۵/۰۵/۲۵.

دیدگاه

باسلام!چشمک زدن این لامپها معمولا در کلیدهای تک پل دارای LED اتفاق می افتد.اگرشما آن را قطع کنید چشمک زدن برطرف می شود.

دیدگاه

اون دیاک رو چگونه تستش کنم .من تو یه سایتی خوندم که باید حداقل 110ولت برسه .ایا راه یا روش دیگری ندارد.
                                وضمنا ایا دیاک وقتی که میسوزد اتصال بازه یا بسته.منظور وقتی میسوزد چه علایمی دارد؟
                                با سلام :
                                تست دیاگ، ماننده تست یک زینر دیود است، که از هر طرف که تست کنید ولتاژ بین 30 الی 35 ولت است. ( یعنی در حقیقت یک دیاک ماننده دو دیود زینر می باشدکه بصورت معکوس و موازی بهم وصل شده باشند.
                                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X