سلام دوستان
یه لامپ دارم روشن نمیشه.خازن الکترولیتی رو عوض کردم ولی بازم روشن نشد.پل دیودی رو هم امتحان کردم سالم بود.وقتی که با فازمتر یا یک سیم روی پایه های قطعات میزنم جرقه میزنه و روشن میشه.خازن موازی با چک هم عوض کردم ولی بازم باید با فازمتر روی پایه های قطعات بزنم تا جرقه بزنه و روشن بشه.(اون جرقه از یک جا نیس.از پل دیودی جرقه میزنه،از ترانزیستورا جرقه میزنه).لطفا کمک کنید.ممنون
سلام دوستان
یه لامپ دارم روشن نمیشه.خازن الکترولیتی رو عوض کردم ولی بازم روشن نشد.پل دیودی رو هم امتحان کردم سالم بود.وقتی که با فازمتر یا یک سیم روی پایه های قطعات میزنم جرقه میزنه و روشن میشه.خازن موازی با چک هم عوض کردم ولی بازم باید با فازمتر روی پایه های قطعات بزنم تا جرقه بزنه و روشن بشه.(اون جرقه از یک جا نیس.از پل دیودی جرقه میزنه،از ترانزیستورا جرقه میزنه).لطفا کمک کنید.ممنون
شاید لحیم سرد داره ک تا با فاز متر تکون میخوره پایه ها وصل میشن و لامپ روشن میشه!!!
ی بار همه قطعات رو لحیم کن
موفق باشید
با سلام تجربه ای که من داشتم این بود که مدارات چینی درجه 10 هم همین مشکل رو داشت که احتمال زیاد از طراحی چوک اون بود ولی در مورد شما لحیم سردی بیشتر جواب میده
با سلام
در پاسخ به دوست عزیز باید خدمتتان عرض نماییم معمولا در بعضی از لامپها بخصوص لامپهای کم مصرف ایرانی ایرانی یک فیوز خارج از مدار و در وسط سیم اصلی که ولتاژ 220 ولت رو به مدار می رسونه قرار داره که توسط کاوری پوشش داده شده و از برجستگی روی سیم می شه محل اونو دید ... اگه همه قطعات رو عوض کردین و جواب نداد ... اون فیوز سوخته . واسه تشخیص سوختگی می تونین از مولتی متر استفاده کنین و ببینین از ته لامپ به سر سیمهایی که به مدار وصل می شه اتصال برقراره یا خیر - ضمنا خیلی وقتها خازن مدار سوخته ولی باد نکرده که ما تشخیص بدیم ... در واقع پایه های اون از داخل سولفاته و معیوب می شه .
سلام
ببخشید چه قطعاتی رو میشه روی برد لامپ با مولتی متر تست کرد و چه قطعاتی رو باید بیرون از مدار؟
ضمناً من یک مدار لامپ رو پیدا کردم که خازن بزرگ داخلش که برای یکسوساز ورودی بود یکی از پایه هاش در اومدی بود حجمش هم 22 میکرو فاراد الکترولیتی 400 ولت بود رفتم جاش دو تا خازن یکی 10 میکرو فاراد یکی هم 16 میکرو فاراد جاش لحیم کردم (با هم موازی کردم) اما لامپ روشن نمی شد، البته بگم که قبلش ظرفیت هر دو تا خازن رو اندازه گرفتم که حدود 19/58 میکرو فاراد بود گفتم شاید جواب بده اما لامپ روشن نشد و برای این که بدونم مدار جریان داره دو تا پایه های خازن رو وقتی از برق کشیده بودم اتصال کوتاه کردم دیدم جرقه زد و متوجه شدم مدار تا اینجا سالمه.
بعدش اینکه برد بنظر سالم میاد و تمام قطعات نو هستن. مدار مربوط به لامپ 80 وات هستش.
چند روز پیش هم مدار 4 تا لامپ رو باز کردم دیدم دیود های یکسوکننده هاشون سوخته بود که با تعویضشون دو باره 4 تا لامپ شروع به کار کردن.
یک سوال دیگه: اگه از خازن های عدسی داخل مدار سوخته باشن ، این خازن ها رو از کجا گیر بیارم یا چه خازن هایی رو میتونم جایگزینش کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Nobody knew her name
But she turned up just the same
There was a knock on the door
A thump on the floor
And the party turned insane
As she called out her na-a-a-ame
And then she walked in looking like dynamite
She said, "Now come along boogaloo through the night"
And by the way she's moving, well Dyna might
Might she not, with all she's got
She's got the whole town lighting up dynamite
Nobody quite knowing what to do wrong or right
But they all know Dyna is dynamite
And they're right
اگه خازن های پلی استر سوخته باشن چه خازن هایی رو میشه جایگزین کرد؟
1- عدسی
2- MKT
3- همون پلی استر
یک مقاومت با بدنه آبی روی برد لام 80 وات دیدم که رنگ اول سبز رنگ دوم سیاه رنگ سوم نقره ای رنگ چهارم یا تلرانس هم طلایی بود! یکی از پایه هاش به ترانزیستور 13003 وصل بود.
مقدارش میشه 0.5 اهم با خطای 5 درصد. با مولتی متر که اندازه میگیرم 25 اهم نشون میده؟
دلیلش چیه؟
این مقاومت کاربردش چیه؟
این سوالات ادامه همون پست بالایی هستن!
این علامت فنی کدوم قطعه است؟
دایگه!
میشه با مولتی متر تستش کرد؟
Nobody knew her name
But she turned up just the same
There was a knock on the door
A thump on the floor
And the party turned insane
As she called out her na-a-a-ame