پاسخ : هویه باتری ای Battery Soldering
بله من این مدل را دارم کاملا راضی هستم و زمان خریدم زیاد سرچ کردم به نظرم اگر بهترین نباشه قطعا یکی از بهترین سشوارهای موجود در بازار آن زمان بود
من خودم عشق ابزارم یک زمانی حداقل سالی 3-4تا ابزار خوب و برند میخریدم .الان تو خرید رب گوجه ماندیم ابزار که بماند.فقط حسرت خرید یک اینوتر جوش خوب به دلم ماند که چرا قبلا نخریدم و حالا دیگه آرزو شده
بله انگار این جور که دوستان میگن من اسپم زیاد میزنم و دلیلش را نمیدانم
خیلی کم پیدا میشه فردی تو انجمن فعالیت مفید داشته باشه و اسپم نده(اسپم هم مثل دنبه گوشته
) .شما هم زیاد اسپم نمی دهید بلکه بسیار ادب را رعایت می کنید +شما بسیار آدم پیگیری هستید .اکثر تاپیکهای شما بالای 100تا پست می خوره و خوش بختانه مثل بعضی افراد سوالی نمی پرسید و بروید دنبال کارتون و حتی جواب سوال خودتون را نخوانید .زیاد دیدم که طرف میاد سوال می کنه بعد حتی نمیاد جواب سوالشو ببینه 
این که واقعا اسباب بازیه
به جای این همه زحمت یدونه فندک برمیداشت باهاش شرینک میکرد
قطعا دسته فن دار تو بازار موجود باشه که ظاهرا هست از نظر اقتصادی و کارایی بهترین گزینه است اما خارج از این بحث اینم به ذهنم رسیده صرفا جهت اطلاع:
این هیترهای پمپی گورداک و امثال اون لوله متصل به دسته هیتر جنس خیلی نازک و بیخودی داره و به راحتی خم میشه و مسیر هوای پمپ را مسدود می کنه .
ولر هم جالبه در بعضی از دستگاهای هیترش از فن های حلزونی استفاده می کنه اما رو دسته نیست بلکه داخل دستگاه است .
حالا میشه از ولر الگو گرفت و یدونه دسته گورداک خرید حدود 90هزار تومن مقداری هم لوله فلکسبل مشابه اونی که در دوربین مداربسته استفاده میشه خرید+فن حلزونی و با کمی خلاقیت هیتری مشابه ولر ساخت .البته فقط مشابه چون نکته اصلی ولر به جز کیفیت بالا توان زیاد هیتر داخل دسته است ,ولر حدود 600وات و گورداک 250 وات

نوشته اصلی توسط sina1359
نمایش پست ها
من خودم عشق ابزارم یک زمانی حداقل سالی 3-4تا ابزار خوب و برند میخریدم .الان تو خرید رب گوجه ماندیم ابزار که بماند.فقط حسرت خرید یک اینوتر جوش خوب به دلم ماند که چرا قبلا نخریدم و حالا دیگه آرزو شده

در یک فیلم آماتور در آپارات ... فردی هویه قلمی را با یک پمپ هوای آکواریوم
به یک هیتر هویه تبدیل کرده بود... البته درجه کنترل دما نداشت و بیشتر یک
اسباب بازی بود... اما طرح جالبی بود ....
به یک هیتر هویه تبدیل کرده بود... البته درجه کنترل دما نداشت و بیشتر یک
اسباب بازی بود... اما طرح جالبی بود ....

قطعا دسته فن دار تو بازار موجود باشه که ظاهرا هست از نظر اقتصادی و کارایی بهترین گزینه است اما خارج از این بحث اینم به ذهنم رسیده صرفا جهت اطلاع:
این هیترهای پمپی گورداک و امثال اون لوله متصل به دسته هیتر جنس خیلی نازک و بیخودی داره و به راحتی خم میشه و مسیر هوای پمپ را مسدود می کنه .
ولر هم جالبه در بعضی از دستگاهای هیترش از فن های حلزونی استفاده می کنه اما رو دسته نیست بلکه داخل دستگاه است .
حالا میشه از ولر الگو گرفت و یدونه دسته گورداک خرید حدود 90هزار تومن مقداری هم لوله فلکسبل مشابه اونی که در دوربین مداربسته استفاده میشه خرید+فن حلزونی و با کمی خلاقیت هیتری مشابه ولر ساخت .البته فقط مشابه چون نکته اصلی ولر به جز کیفیت بالا توان زیاد هیتر داخل دسته است ,ولر حدود 600وات و گورداک 250 وات

دیدگاه