اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با STK

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با STK

با سلام به دوستان و اساتید عزیز :
    بنده تازه به عضویت سایت در آمدم . مطالب قبلی رو هم خوندم و من هم این برد آمپلی از این شرکت خریداری کردم
    با همین شماره 4392 و در صداهای پائین کمی مشکل لرزش صدا وجود دارد البته ولتاژی که من میدهم 24 ولت است و در تغذیه از پل دیود 8 آمپر و دو خازن 4700 میکرو فاراد 50 ولت استفاده میکنم. در ضمن از تن کنترل هم استفاده میکنم. با تشکر

دیدگاه

همه کار کردم ولی این مشکل رو داره نمیدونم چرا من تا حالا دو تا از این امپ خریدم هر دو این مشکل رو داره حالا از ای سی هست یا مدار نمیدونم ولی فکر میکنم از مدار باشه ولی تو صدای زیاد صداش خیلی عالیه اگه این مشکل رو نداشته باشه امپ خوبی هست
      دنبال یه مدار میگیردم که باهاش مدار این امپ رو مقایسه کنم ولی فعلا چیزی پیدا نکردم

دیدگاه

یه مشکل دارم ...

وقتی که ولوم را تا ته باز میکنم تو صدا هیچ نویزی نسیت ولی به محض اینکه ولوم کمی میبیندم یه نویز میوفته تو صدا که نمیدونم دیلیش چیه؟ کلا برای اینکه مثل ادم صدا کم و زیادکنم چی کار کنم دیگه قاطی کردم نمیدونم باید چی کار کنم

دیدگاه

یه مشکل دارم ...

وقتی که ولوم را تا ته باز میکنم تو صدا هیچ نویزی نسیت ولی به محض اینکه ولوم کمی میبیندم یه نویز میوفته تو صدا که نمیدونم دیلیش چیه؟ کلا برای اینکه مثل ادم صدا کم و زیادکنم چی کار کنم دیگه قاطی کردم نمیدونم باید چی کار کنم

دیدگاه

مشکل نویز هم به صورت 100% بر طرف شده دقیقا مثل یه ضبط خونه گی شد بدونه نویز حتی تو ولوم بالا

استاد بزرگ ashk شما گفتید که از همین ای سی برای اسپیکرتون استفاده کردین شما هم تو صدای کم همون مشکلی که من نمونش رو گذاشته بودم رو دارید؟ اماده خریدید یا خودتون ساختید؟ اگه خودتون ساختید اون نقشه اش رو بی زحمت این جا بزارین چون تو نت همش یه نقشه رو برای این ای سی پیدا میکنم

دیدگاه

سلام

از قید اون STK4392 زدم و رفتم یه دونه STK4192 II خریدم که صداش عالیه و تو صدای کم هم مشکل نداره فقط یه مشکل کوچیک داره....

به یه علتی که نمیدونم وقتی که زمن هر دو ورودی رو ( ورودی چپ و ورودی راست) رو که وصل میکنم یه نویز کمی تو صدا میوفته که البته فقط تو صدای زیاد تو توان ماکزیموم فقط اذیت میکنه کاری با ذیت کردنش ندارم موندم چرا وقتی زمین هر دو ورودی رو وصل میکنم این مشکل هست در صورتی که اگه زمین یکی از ورودی ها رو وصل کنم هیچ نویزی وجود نداره

2 ) یه اتفاق جالب برام اتفاق افتاد که صدای خروجی از تو هیت سینک شنیده میشد شاید از تو فن بود دلیل شو نمیدونم

دیدگاه

در مورد مدار که بنده اماده خریدم اونم نه یدونه شاید 20 تا 30 عدد . چون قیمتش مناسبتر از تولیدش بود. بدون هیچ مشکلی هم جواب داده.
                در مورد مشکل آخر آیا هیتسینگ به گراند وصله یا نه. اگر نه با یه اهمتر ولتاژ بین هیتسینگ و گراند رو اندازه بگیرید ببینید چقدره؟؟؟
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
                  من برای ای سی stk4162 یک مدار بستم خیلی عالی و بدون نویز چه در صدای کم چه زیاد با کیفیت فوق العاده جواب میده واقعا عالیه ولی یک مشکل بزرگ دارم
                  طبق دیتاشیت حداکثر ولتاژ مجاز 40 +- ولت است من این ولتاژ رو به آی سی وصل کردم اول که عالی بود ولی وقتی یک وسیله دیگه به سراهی برق که ترانس آمپ وصل بود میخواستم وصل کنم ناگهان آی سی سوخت و عین 40 ولت رو به بلندگوها داد!
                  اول فکر کردم اتفاقی بوده و دلیلش هم اینه که حداکثر ولتاژ مجاز رو بهش دادم
                  این بارحداقل ولتاژ که +-25 ولت بود رو به مدار (ای سی رو عوض کردم)دادم باز هم مدار مثل قبل عالی جواب میداد ولی اینبار هم عین اتفاق قبل افتاد (ظاهرا به نوسان برف حساسه)
                  یک ای سی دیگه دارم ولی نمیخوام اینم به خاطر هیچ بسوزه
                  نظر شما چیه مشکل از کجاست؟
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

به نظرم آی سی به افزایش لحظه ای ولتاژ حساسه پس بهتره اونو تو رنج مجاز تغذیه به کار گیرید ( 32-/+ بهترینه )
                    [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                    [/move]

دیدگاه

دوستمون گفتند با 25 متقارن هم ای سی سوخته. من فکر میکنم باید تغذیه رو یه جورایی رگوله کنید. ولی استفاده از خازنهای بزرگ در تغذیه بی تاثیر نیست.
                      البته من فکر کنم یه جای مدار باید ایراد داشته باشه.
                      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

از بین رفتن ناگهانی ای سی بدون بار و گرم شدن برمی گردد به ریزش ناگهانی نیمه هادیهای ان در مقابل عبور از خط ولتاژ ماکزیمم و البته اگر در مقابل ولتاژ پایین تر هم تکرار شود ......باید بروی سراغ فروشنده و درخواست قطعه مرغوب کنید .متاسفانه اخیرا با تعطیل شدن خطوط تولید STK توسط سانیو ...اغلب سازنده های چینی مبادرت به ساخت ای سی های نامرغوب با همان شماره می کنند .و با قیمت ارزانتر انها را در اختیار مصرف کننده ناشی قرار می دهند .باید یاد اوری کنم دوستانی که اقدام به ساخت مدارات STK می کنند...لزومی بر استفاده از رگولاتور در مسیر تغذیه ای سی ندارند ..به علت ماهیت متغییر بودن بار مدارات صوتی ...ذات انها هماهنگی با رگولاتورها نیست .و اگر شما در ساخته های تجاری رگولاتور ببینید بیشتر در بخش پری ها و یا درایو هاست .امپدانس مدارات تغذیه برای جریان دهی کافی باید پایین باشد .تعداد خازنهایی که افزوده می گردد ماهییت صدا را در نهایت تغییر می دهد .بانک خازن تجاربی هیجان انگیز برای شما خواهد بود .

دیدگاه

آقای اشک ممنون ولی من قطعات رو طبق دیتاشیت بستم فکر میکنم مشکل همین قطعات چینی باشه
                          آقای sansui از شما هم منونم ولی حلا قطعه اصل کجا پیدا میشه!
                          برای بعدی حتما خازنهای تغذیه رو بیشتر میکنم تا ببینم چطور میه
                          درضمن لطفا راحت باشین و زیاد رسمی نباشید لطفا!!!!!!!!
                          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پیداکردن stkاصل در نماینده گی هایی که خدمات مارکهایی مانند سونی را انجام می دهند ممکن است .یا باید تصادفا در فروشگاهی از قبل مانده باشد ..قطعا یک stk به اصطلاح چینی ...پس از وارد شدن ولتاژ ....از بین می رود .در ضمن قیمت ای سی اصل بیش از 12 دلار است .من فکر می کنم برای ساخت این نوع پروژه ها توجه کنید به نوع ای سی که یافت می گردد .در مورد صدا و کیفیت پخش ان ...مباحثی زیادی مطرح است .ظاهرا در ترانزیستورها باید به سراغ ماس فت ها بروید .

دیدگاه

آقا یک سوال شاید خنده دار
                              من این دو ای سی رو باز کردم هردو چهار تا به ظاهر ترانزیستور قوی دارند
                              کنار یکی از این ترانزیستورها دود زدگی دارد (اثر سوختگی)
                              (یک باند آی سی کار میکنه)
                              با اهم متر تست کردم همون یکی سوخته بود (مدار داخلی توی دیتاشیت هست)
                              خوب حالا سوال من
                              اگر اون ترانزیستور سوخته رو از مدار خارج کنم از داخل ایسی سیم بکشم و به یک ترانزیستور قوی (شماره رو با آزمون و خطا و یا همکاری شما پیدا میکنم) وصل کنم آیا امکان احیایی ای سی هست ؟
                              (شاید هم بتونیم قوی ترش کنیم) :mrgreen:

دیدگاه

امکان پذیر است !! این ای سی ها هایبرید هستند و قطعات به صورت یکپارچه درون انها قرار ندارد و در حقیقت همانطور که می دانید ...عناصر توان بدون جعبه خود حضور دارند .نقشه احتمالان همان نقشه کارخانه سانیو است .ولی چند مشکل هم وجود دارد !
                                -امکان لحیم کاری انقدرها وجود ندارد .
                                -باید ترانزیستور توان نزدیک به مجموعه جبران حرارتی باشد
                                -باید ترانزیستور جدید مکمل یا مشابه ترانزیستور اورجینال باشد .
                                ودر نهایت پس از زحمت بسیار ....ترانزیستورهای دیگر در معرض سوختن هستند .
                                ولی ایده دستبردن درون اینها ....جسورانه و برای بالا بردن تجارب ساخت تقویت کننده ترانزیستوری هم ...سودمند است . :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X