اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

رفیق الان پس من چیکار کنم این آمپلی استریو که من دارم 100 + 100 هستش!

الان دوتا باند توی یک باکس هستش دیگه اون شرکتیه دیگه بالاخره باید درست جمع شده باشه دیگه!

یعنی یک آمپلی دیگه باضافه کنم بهتره؟!

دیدگاه

آمپلی شما حد اکثر 35+35 هستش.که شما روی 25+25 بیشتر حساب نکن.
      موفق باشید.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ببین مصطفی قدرت آمپلی هایی که تو بازارن کلا همینه،نه که دروغ بگن،یعنی مطابق با واقعیت علمی نیست،البته اونا معیارهاشون فرق میکنه و تقصیر اونا هم نیست: مثل واحد طول که ما میگیم متر،یه کاپیتان میگه گره دریایی،خلبان میگه فوت و فروشنده تلویزیون میگه اینچ :agree:

باندت هم که من نگفتم غیر اصولیه،گفتم واسه سیستم ساروند(که همین سونی شما هم داره) میشه تا چند صد باند کوچولو رو تو یه زمینه قرار داد :eek:
        باندت رو سیستم اصلیش 100وات دوکانال رو میده،همون rv990ss
        اگه بخای دوباره خرج کنی عوضش کن نه اضاف!!!بجا اینکه یه 4162 بگیری خب یه 4392 بگیر که دیگه 100 واتش واقعیه و قیمتش هم ارزونه
        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

4392 قیمتش چقدره؟!

اون دیگه باندارو به لرزه در میاره؟!

دیدگاه

اونم طبق وسعش ولی خیلی بهتر از این یکیه که شما دارید
            قیمت برد آمادش بیشتر از10تا15 نیست،ولی واسه اون حتما باید یه تون کنترلر بذارید که ولوم و باس و تریبل رو زیر نظر داشته باشین وگرنه اون باند زیاد عمر نمیکنه
            اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
            X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
            http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

رفیق تون کنترلر قیمتش چقدره؟!

آمادش هستش؟!

آیا تون کنترلر بین آمپلی و سیم باندها قرار میگیره؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                سلام دوست عزیز و مهربون... آفای اشک... :wow: :wow:
                چند وقت بود نبودین دلمون تنگ شده بود......الن که این پست رو مینیویسم تو کافی نت خیابون شهدا خرم آباد هستم....محل خدمت :sad:
                بگذریم.....نه همون قطعات هستند......
                کسی نبود .... یکی به داد من برسه....ناسلامتی من این تایپیک رو زدم که مشکل من حل بشه که ..........
                در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafait
                  رفیق تون کنترلر قیمتش چقدره؟!

آمادش هستش؟!

آیا تون کنترلر بین آمپلی و سیم باندها قرار میگیره؟!
                  با سلام تن کنترل آماده هست . هم با آیسی هم با ترانزیستور .اما آیسی کیفیت بهتری داره
                  میتونی از جمهوری تهیه کنی( البته اگه در تهران هستی ) قیمت تن کنترل آیسی دار 7000 تومان و ترانزیستوری 4000 تومان .

دیدگاه

برای ساختنش هم میتونی از دوستمون که صاحب تایپیکه کمک بگیری. ایشون هم راه شما رو رفتند.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

برادر اشک..الان که انلاین هستی جواب منو میدی
                      برای اون امپ من چی کار کنم.....
                      من همه تراتزیستور ها رو عوض کردم ولی بازم کار نمیکنه...برد رو دوباره ساختم ولی نشد :twisted: :twisted:

راستی: میشه اهمتر مقاومت رو درست نشون بده...ولی مقاومت کار نکنه...
                      در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                      و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                      و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

هر چیزی امکان داره. ولی بسته به نوع مقاومت هم هست. ولی اگه مدارت اصلاً کار نمیکنه مشکل فراتر از این حرفهاست.از طرفی کار تعمیراتی رو نمیشه از طریق نت انجام داد. من تا یه حدی میتونم کمکت کنم واگرنه تا مدار رو نبینم نمیتونم کاری کنم.
                        یه توضیح کامل بده الان مدار تو چه وضعیتی هستش.

دیدگاه

با سلام به اساتید محترم
                          کسی هست که طریقه سیم کشی مدارات اکو آمپلی فایر های داخل را بلد باشه؟
                          من می خواهم از روی قسمت میکسر آنها یک میکسر برای خوذم بسازم که دارای ورودی میکروفن و لاین باشد.

دیدگاه

کاری نداره و در واقع در همین تایپیک هم قراره همین کار انجام بشه. ولی پله پله.
                            کپی کاری ممنوع :angry: :angry:
                            تازه اگر هم کپی کنی توی مچ کردنش گیر :angry: میکنی. اون میکسر برای همون آمپلی طراحی شده. مگر اینکه کلاً سیستم رو کپی کنی و دقیقاً از همون قطعات استفاده کنی.
                            شما یه چیزی مثل این میخوای؟؟؟

دیدگاه

سلام به اشک عزیز
                              آره اشک جان منظورم همین بود .حالا اگه شما مدار دیگه ای که مثل این باشه دارین راهنماییی کنین. من هم نمی خواهم کپی کاری کنم راستش من تو تاپیک ( درخواست مدار پری آمپ ) از شما درخواست کردم کمکم کنید ولی شما پاسخ ندادید.
                              به هر حال استاد اشک یک بار دیگر سوالم را میگم.
                              من یک همچنین سیستمی میخواهم که یک ورودی میکروفن و یک ورودی aux داشته باشه . راستش من مشکلم توی نحوه قرار دادن مدارات و سیم کشی آنهاست . راستی یک سوال دیگه آیا برای هر ورودی یک مدار پری و اکو و تن کنترل مجزا وجود داره ؟ منتظر راهنمایی های شما هستم با تشکر

دیدگاه

قرار شد شما یه عکس از کل مداراتی که دارید رو با توضیح قرار بدید تا با هم شروع کنیم.
                                نه هر کدوم اکوی مجزا نمیخواد ولی تن کنترل مجزاست. که البته به کار شما نمیاد.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X