اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

نوشته اصلی توسط ashk
    قرار شد شما یه عکس از کل مداراتی که دارید رو با توضیح قرار بدید تا با هم شروع کنیم.
    wink:
    سلام به اشک عزیز
    این هم تصویر مداراتی که الان در اختیار دارم
    این مدار پری هست که خودم درست کردم
    [url=http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100916115857.jpg][/url
    این هم مدار آمپ که آماده خریدم با STK4392
    [url=http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100916120020.jpg][/url
    این هم مدار تن کنترل استریو که دوتا ازش دارم یکی با آیسی و این هم که ترانزیستوری اش هست
    [url=http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100916120143.jpg][/url
    این هم مدار اکو
    [url=http://www.ecapic.ir/image2/ECA-100916120344.jpg][/url
    حالا من می خواهم یک آمپی درست کنم که یک ورودی موزیک و یک ورودی میکروفن داشته باشه . حالا نظر شما چیه؟

دیدگاه

با سلام
      استاد اشک من منتظر راهنمایی شما هستم :redface:

دیدگاه

سلام برای اینکه هم میکروفون داشته باشی هم aux(موزیک) همونطور که خودت میدونی باید از میکسر استفاده کنی من میکسری که اقای بخت آور در کتابشون گذاشتن رو پیشنهاد میکنم چون واقعا میکسر خوبیه چون شما میتونید برای ورودی موزیکتون توسط خوده میکسر اکو رو قطع کنی و برای میکروفن اکو داشته باشی اگر فیبر آمادش رو گیر بیاری مشکل حله و نحوه بهم بستنشون رو هم تو کتاب کاملا توضیح داده اگر فیبر رو گیر نیوردی میتونی از pcb تو کتاب خودت درست کنی . میکسرهای دیگه قسمت کنترل اکو رو ندارن باید خودت براش طراحی کنی البته توسط کتاب اقای بخت آور. من خودم غیر از این میکسر یه میکسر دیگه از تو کتاب 303 مدار ساختم که خیلی میکسر خوبیه ولی قسمت کنترل اکو رو نداره ولی حرفه ایه

دیدگاه

چشم. در اولین فرصت در خدمتم. یه کم گرفتارم. کم میام.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            سلام برای اینکه هم میکروفون داشته باشی هم aux(موزیک) همونطور که خودت میدونی باید از میکسر استفاده کنی من میکسری که اقای بخت آور در کتابشون گذاشتن رو پیشنهاد میکنم چون واقعا میکسر خوبیه چون شما میتونید برای ورودی موزیکتون توسط خوده میکسر اکو رو قطع کنی و برای میکروفن اکو داشته باشی اگر فیبر آمادش رو گیر بیاری مشکل حله و نحوه بهم بستنشون رو هم تو کتاب کاملا توضیح داده اگر فیبر رو گیر نیوردی میتونی از pcb تو کتاب خودت درست کنی . میکسرهای دیگه قسمت کنترل اکو رو ندارن باید خودت براش طراحی کنی البته توسط کتاب اقای بخت آور. من خودم غیر از این میکسر یه میکسر دیگه از تو کتاب 303 مدار ساختم که خیلی میکسر خوبیه ولی قسمت کنترل اکو رو نداره ولی حرفه ایه
            سلام مصطفی جان
            این میکسر توی کدوم جلد کتاب ایشون هست ؟
            راستش من کتابش رو ندارم شما داری؟

دیدگاه

سلام آقا محمد منم مثل بقیه بچه ها با کتاب های آقای بخت آور به علم الکترونیک آشنا شدم و همه کتاب ها رو دارم این مدار در جلد 3 کتاب مجموعه مدار برای جوانان هست راستی اقا محمد این stk4392 تو خروجیش خازن داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                سلام آقا محمد منم مثل بقیه بچه ها با کتاب های آقای بخت آور به علم الکترونیک آشنا شدم و همه کتاب ها رو دارم این مدار در جلد 3 کتاب مجموعه مدار برای جوانان هست راستی اقا محمد این stk4392 تو خروجیش خازن داره؟
                سلام مصطفی جان
                بله - برای هر کانال خروجی از یک خازن 2200 میکرو استفاده شده . مصطفی جان اگر برات ممکنه یک عکس از مدار و پی سی بی آن اینجا قرار بده( اگر برات مقدوره )
                باتشکر

دیدگاه

سلام اقا محمد البته اگر کتاب رو بخرید بهتره با اجازه استاد ارجمند اقای بخت اور مدار رو میزارم.اگر شما بتونید از امپلی هایی استفاده کنی که در خروجیشون خازن نداشته باشه بهتره چون خازن خودش یه فیلتره و همه فرکانسها خارج نمی شه البته بعد باید از مدار محافظ دی سی در خروجی امپلی استفاده کنی اونم بعد اگر خواستی میزارم من خودم از ای سی stk4171 استفاده کردم دو تا 40 واته کلا تو که میخوای اکو امپلی درست کنی یه امپلی ترانزیستوری پر قدرت درست کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                    کاری نداره و در واقع در همین تایپیک هم قراره همین کار انجام بشه. ولی پله پله.
                    کپی کاری ممنوع :angry: :angry:
                    تازه اگر هم کپی کنی توی مچ کردنش گیر :angry: میکنی. اون میکسر برای همون آمپلی طراحی شده. مگر اینکه کلاً سیستم رو کپی کنی و دقیقاً از همون قطعات استفاده کنی.
                    شما یه چیزی مثل این میخوای؟؟؟

با سلام به اشک عزیز
                    استاد اشک من هنوز منتظر راهنمایی های شما هستم من از شما نمی خواهم که نقشه مدار خودتون رو به من بدهید اما می خواهم من رو در ساختن یک همچین میکسری کمک کنی
                    منتظر راهنمایی های شما هستم با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                      با سلام به اشک عزیز
                      استاد اشک من هنوز منتظر راهنمایی های شما هستم من از شما نمی خواهم که نقشه مدار خودتون رو به من بدهید اما می خواهم من رو در ساختن یک همچین میکسری کمک کنی
                      منتظر راهنمایی های شما هستم با تشکر
                      :cry: :cry:

دیدگاه

سلام به اشک عزیز
                        یک سوال در مورد اون میکسر که عکسش رو گذاشتید دارم. شما قبلا" گفتید در هر کدوم از کانال های ورودی یک پری آمپ و یک تن کنترل جداگانه وجود دارد. اما می خواستم بپرسم سیگنال های میکروفن ابتدا وارد پری و سپس وارد مدار تن می شود؟؟؟ یا اینکه ابتدا وارد تن و سپس پری؟؟؟
                        در ضمن شما فرموده بودید که برای ولوم اکو ورودی ولوم را از خروجی پری میگیریم ؟ درسته؟
                        استاد من یک شماتیکی از این مدار را کشیده بودم که شما ایراداتش را گفتید و من بر طرف کردم و مدار جدید را پ می کنم که شما نظرت رو بفرمایید.

دیدگاه

سلام شرمنده که خیلی دیر شد. همش یادم میرفت اسکن کنم. آخه خونه اسکنر ندارم.
                          این یه شماتیک کلی از سیستم سیمکشی میکسرهای حرفه ای است. حرفه ای شدنش بستگی به کیفیت مداراتی که انتخاب می کنید بستگی داره. ولی شمای کلی همینه.RX تجربی به دست میاد ولی معمولا بین 22 تا 47 کیلو و RX هم بین 47 تا 100 کیلو اهم هستند. امیدوارم مفید واقع بشه.

http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101102224319.jpg

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                            سلام شرمنده که خیلی دیر شد. همش یادم میرفت اسکن کنم. آخه خونه اسکنر ندارم.
                            این یه شماتیک کلی از سیستم سیمکشی میکسرهای حرفه ای است. حرفه ای شدنش بستگی به کیفیت مداراتی که انتخاب می کنید بستگی داره. ولی شمای کلی همینه.RX تجربی به دست میاد ولی معمولا بین 22 تا 47 کیلو و RX هم بین 47 تا 100 کیلو اهم هستند. امیدوارم مفید واقع بشه.
                            سلام به اشک عزیز
                            خیلی از لطفت ممنونم . من باید از شما عذر خواهی کنم که شما رو به زحمت انداختم :redface:
                            راستش چند تا سوال برام پیش اومده ؟؟؟؟
                            1) مشخص نکردین مقاومت 22 تا 47 کیلو برای کدام rx و مقاومت 47 تا 100 برای کدام rxآ‌ هست ( با توجه به نقشه)
                            2) در مورد شکلی که در گوشه سمت راست نقشه کشیده اید فکر کنم مقاومت rx1 باید به پایه وسط ولوم صدا وصل شود ( یک نگاهی بکنید اگر اشتباه گفتم شما تصحیح بفرمایید )
                            3) در شکل زیر من شماتیک کلی را از روی طرح شما کشیدم ( البته مقاومت های rx را در خود کیت در نظر گرفتم )
                            http://www.irupload.ir/images/aoolzg111bbrqjs5zs12.jpg
                            این طرح برای یک نمونه استریو هست اگر مشکلی هست بفرمایید
                            با تشکر

دیدگاه

ها ای چی بید؟ oo:

دیدگاه

درسته. فقط به شرط اینکه مقاومتها رو درست قرار بدی.RX1 بین 22 تا 47 کیلو هست. و هم میشه از سر وسط ولوم استفاده کرد و هم سر کنار. ولی اگه مثل من از سر کناری استفاده کنی میتونی صدای اکو رو از صدای پری بیشتر کنی. این کار توی فضاهای خیلی شلوغ و باز کمکت میکنه تا صدای اکو خفه و گم نباشه.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X