اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

نوشته اصلی توسط maziyar123
    سلام

آقا این دوستمون new ray منظورش همچین چیزیه (این قرمزه رو کلفت بگو ) =))

http://www.persiangig.com/pages/down...her/pt2399.zip

فرق اینی که مازیار گذاشته با اونی دو تای دیگه چیه؟

دیدگاه

سلام اقا ما یه ترانس 30 دوبل 20 امپر داریم اگر بخوایم فقط ولتاژ رو ببریم بالا بشه 42.5 ولت همون 20 امپر باید چیکار کنیم راهی هست؟ :question:

دیدگاه

کافیه از پل دیود عبور کنه
        :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
        وقتی یه ولتاژ AC رو به پل دیود بدین ولتاژ DC که پل دیود میده برابر (ولتاژ متناوب * 1.4) هست بنابراین 30 ولت تو خروجی پل دیود خودش میشه 42 ولت و نیاز نیست شما کاری بکنی
        رازی در کار نبود

دیدگاه

به جای خازن 1u خازن 10u بزار ؛ پایه مثبتش که به مدار میره ، مقاومت رو بین پایه منفیش و زمین قرار بده.
          اون قسمت بالای مدارو هم خودم اضافه کردم ! :mrgreen: نترس جواب میده.
          اصل کاریش اضافه کردن همون خازن 220 میکرو هست که ریپل بایاس ترانزیستور اولی رو کم میکنه. بدون خازن میشه همون مدار قبلی !!!
          با سلام
          ابتدا از استاد اشک و نیو جان تشکر می کنم بابت راهنمایی در مورد مدار آمپم.
          مشکل مدارم این بود که وقتی ورودی بهش وصل نبود هوم در خروجی داشتم و اشکال هم تغذیه ناکافی درایور و امپدانس ورودی که خدا رو شکر مشکل حل شد

دوستان شنیدین میگن اومدیم یکجا رو درست کردیم یک جای دیگش خراب شد حالا این قضیه شامل حال ما هم شده. :angry:
          دوستان من مشکل رو میگم هر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
          من مشغول ساخت یک آمپ خالی هستم( بدون مدارات جانبی ) . اما مشکل بعدی که پیدا شده اینه که:
          من برای دو تا مدار آمپم از یک ترانس دوبل 24 استفاده می کنم و برای مدار محافظ و فن از 12 ولت دوبل.
          در شکل زیر سیم کشی مدارت رو نشون دادم: بر روی نقشه کلیک کنید

وقتی به مدار تغذیه ای ( 12 ولت ) که فن بهش وصله مدار تن کنترل وصل میکنم مدار محافظ رله خروجی رو قطع میکنه و در همین حال مقاومت 10 اهمی خروجی که در نقشه بالا دورش خط کشیدم مشاهده می کنید شروع می کنه به دود کردن ولی نمی سوزه ( البته فقط مقاوت 10 اهم در آمپ a این حالت براش پیش میاد و در آمپ b مقاومت دود نمی کنه)
          دوستان اگر نظری دارند خوشحال میشویم بشنویم.

دیدگاه

سلام محمد جان
            من که متوجه نمیشم اینها ربطی بهم ندارن مگه اینکه سیم کشیت اشتباه باشه
            ولی یه پیشنهاد بهت میکنم تغذیه پری رو چرا از تغذیه آمپلی فایر نمیگیری پری که زیاد جریانی نمیکشه با یه مقاومت مناسب به تغذیه آمپلی فایر وصلش کن
            اصلا چرا فن استفاده میکنی عزیز دلم
            یه هیت سینک مناسب تهیه کن احتیاجی به فن نیست فن برای مواقعیه که بدلیل کوچکی جا نمی توانیم هیت سینک مناسب نصب کنیم و سریع با فن خنکش میکنیم اگه هیت سینک مناسب باشه فن نمی خواد
            دوستان دقت کنند یه کم گرما برای سیستمهای الکترونیک طبیعیه خیلی حساس نباشید من یه آمپلی که عکسش رو گذاشتم برای مراسم مادرم استفاده کردم که گرماش براحتی 60 درجه هم می رسید ولی خیلی راحت ساعتها با این گرما کار میکرد قطعات الکترونیکی تا بالای 100 درجه هم تحمل میارن
            تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

من که متوجه نمیشم اینها ربطی بهم ندارن مگه اینکه سیم کشیت اشتباه باشه
              شهریار جان سیم کشیم مثل همونی هست که نقشه اش رو گذاشتم
              ولی یه پیشنهاد بهت میکنم تغذیه پری رو چرا از تغذیه آمپلی فایر نمیگیری پری که زیاد جریانی نمیکشه با یه مقاومت مناسب به تغذیه آمپلی فایر وصلش کن
              تغذیه آمپلی ام دوبل هست و پری تون تغذیه تک . چه جوری ازش تغذیه بگیرم ؟ 24 ولت بعد از دی سی شدن به 35 ولت می رسه . :question:
              اصلا چرا فن استفاده میکنی عزیز دلم
              فن برای مواقعیه که بدلیل کوچکی جا نمی توانیم هیت سینک مناسب نصب کنیم و سریع با فن خنکش میکنیم
              به همین دلیلی که خودت اشاره کردی .هیت سینکم کوچیکه و جعبه هم همین طور لذا مجبور شدم از فن استفاده کنم

دیدگاه

اول اینکه بنظرم بهتره رله رو طوری قرار بدی که نقطه A رو قطع و وصل کنه و اون خازن و مقاومت سری شده با توجه به کارشون نیازی نیست که وقتی بلندگو قطعه تو مدار باشن

آمپ a در حالت عادی مشکلی نداره و بخوبی کار میکنه؟
                فکر می کنم اگه مدار محافظ و مدار مربوط به فن رو قرار بدی راحت تر بتونیم مشکلو حل کنیم...
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                  کافیه از پل دیود عبور کنه
                  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  وقتی یه ولتاژ AC رو به پل دیود بدین ولتاژ DC که پل دیود میده برابر (ولتاژ متناوب * 1.4) هست بنابراین 30 ولت تو خروجی پل دیود خودش میشه 42 ولت و نیاز نیست شما کاری بکنی
                  برادرhs اینو که خودم میدونم میخوام همون 30 ولت ac بشه 42 ولت ac

دیدگاه

از این مدار استفاده کنید
                    رازی در کار نبود

دیدگاه

اصلاحیه
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

اقا ما این pa300 رو ساختیم ولی روشنش که کردیم زد باندمونو سوزوند مثله اینکه جریان دی سی ازش مستقیم خارج میشه خودم هنوز چک نکردم ببینم مشکلش چیه بنظر شما مشکل چی میتونه باشه؟

دیدگاه

hs جون این عکسایی که گذاشتی اصلا نیستن یه محبتی بکن دوباره اپ کن با تشکر

دیدگاه

میشه لینک نقشش رو بزارین؟من نقششو ندارم
                            بله چشم دوباره میزارم
                            کاش میشد عکسارو داخل خود سایت پلود کرد که این مشکلات پیش نیاد این سایتای پلود عکس واقعا وضعشون افتضاحه تا حالا کلی فایل که پلود شده بود از بین رفته
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

این نقشه pa300

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                اقا ما این pa300 رو ساختیم ولی روشنش که کردیم زد باندمونو سوزوند مثله اینکه جریان دی سی ازش مستقیم خارج میشه خودم هنوز چک نکردم ببینم مشکلش چیه بنظر شما مشکل چی میتونه باشه؟
                                جون خودم هیچکس نمیدونه دلیلش چیه ! :mrgreen:
                                مدارش ظاهرا محافظ داره (!) شاید در ساخت مدار یا نقشه اشتباه کردی چون مدارش یکم پیچیدست.در کل قبل از وصل باند باید خروجی رو با مقاومت و ولتمترو ... چک کرد. ترانزیستور MJ هم ممکنه تقلبی باشه و سوخته.
                                وقتی تو نیستی
                                نه هست های ما چونانکه بایدند
                                نه باید ها...
                                هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                                روز مباداســـت !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X