اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

با سلام
    استاد اشک من این مدار ویو متر رو ساختم اما وقتی که به ورودی آمپ ( خروجی تن کنترل ) یا خروجی آمپ وصلش می کنم صدا در ولوم های بالا خراب میشه به نظرتون مشکل از چی هست؟
    لینک مدار :
    http://www.eres.alpha.pl/elektronika/fusion_images/schematy/sch068i.gif

دیدگاه

این مشکل برای منم پیش اومده البته با یه ویومتر دیگه که بجاش از 3914 استفاده کردم.
      دلیل دو چیز ممکنه باشه :

1- تغذیه ویومتر به مدارات حساس مثل میکسر و تون و پری وصله. اگه تغذیش از بقیه جداست مورد بعدی رو چک کن:
      2- قسمت ورودی مدار ویومتر مناسب نیست که فکر کنم مدار شما اینطور باشه. در ورودی مدار یه تقسیم ولتاژ مقاومتی بزار و مستقیم به آمپ وصل نکن !
      اگه به خروجی آمپ دادی نسبت تقسیم رو بیشتر کن مثلا 10 برابر ، و بعد باتوجه به حداکثر خروجی آمپ مقدار دقیق تقسیم رو محاسبه کن.
      وقتی تو نیستی
      نه هست های ما چونانکه بایدند
      نه باید ها...
      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
      روز مباداســـت !

دیدگاه

میتونی با پتانسیومتر حساسیت رو کمتر کنی.
        تغذیه رو جدا کن.
        خازن ورودی رو بی پلار شیمیایی بزار.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          میتونی با پتانسیومتر حساسیت رو کمتر کنی.
          تغذیه رو جدا کن.
          خازن ورودی رو بی پلار شیمیایی بزار.
          استاد اشک منظورتون از اینکه می فرمایید تغذیه رو جدا کن یعنی اینکه یک ترانس دیگه برای ویو متر بزارم الان تغذیه آمپم جداست تغذیه پروتکتور هم جداست برای این هم یک ترانس جدا بزارم؟؟؟؟؟
          خازن بی پلار مقدارش چقدر باشه ؟؟
          با تشکر

دیدگاه

فکر می کنم مقدار خازن حدود 1 یا 2 میکرو منظورشون باشه (خودتون که استادین اگه خازن الکترولیت بی پلار ندارین 2 تا خازن قطبدار مثلا 4.7 میکرو بردارین و یا پایه های منفی یا پایه های مثبتشون رو بهم وصل کنید و از دو تا پایه باقی مونده بعنوان خازن بی پلار استفاده کنید که ظرفیتشم نصف میشه یعنی حدود 2.3 میکرو )،به نظر من هم ترانس جدا استفاده کنید خب مگه چه اشکالی داره منم این پروژه ای که در نظر گرقتم 8 تا ترانس داشت که 2 تاشو بزور خذف کردم شد 6 تا،تازه همه جوانب رو هم که آدم در نظر بگیره آخر سر اون چیزی که میخواد از آب در نمیاد...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام محمد جان ممکنه نقشه نهایی مربوط به آمپلیو بزارین تا زیارت کنیم؟موجز هم داره؟تا حالا شفا داده؟ :mrgreen: :mrgreen:
              رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                سلام محمد جان ممکنه نقشه نهایی مربوط به آمپلیو بزارین تا زیارت کنیم؟موجز هم داره؟تا حالا شفا داده؟ :mrgreen: :mrgreen:
                سلام hs جان به نظرم اون مدار که من ساختم ارزش مونتاژ نداره ولی فکر کنم نقشه تو صفحه قبل همین تاپیک باشه من اگر وقت کنم می خوام عوضش کنم . و موسفت بسازم . البته این بار می خوام همه مدارات ( تغذیه - پروتکتور و آمپلی ) رو بر روی یک برد بزنم

دیدگاه

از چیش ناراضی هستی؟
                  بنظرم اگه تغذیه جدا باشه و فقط سیم های تغذیه به برد اصلی بیاد بهتره،موفق باشی
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

منظور از جدا کردن تغذیه ، استفاده از ترانس مجزا نیست. یعنی تغذیه dc مدارات به هم وصل نشه . شما ترانس یک آمپر یا بیشتر بگیرید و بعد از یکسو شدن به رگولاتورهای مختلف بدید.

برای مثال ویومتر جریان زیادی میکشه (حدود 100 میلی) و اگه به 12 بقیه مدارات وصل شه مشکل نویز تغذیه پیش میاد . پس برای مدارات مختلف با جریانهای مختلف ، رگولاتورهای مختلف بزارید.
                    من ترانس 15 ولت 3 آمپر گذاشتم و بعد از صاف شدن (زیر بار میشه 19 ولت) به رگلاتورهای 12 میره ، برای پروتکتور و ویومتر و ...

تغذیه های کم مصرف مثل میکسر و تون کنترل و پری فقط به یک رگولاتور نیاز دارن. دقت کنید که ترانس 12 ولت برای ورودی رگلاتور 12 کمه. 15 یا 16 خوبه.
                    وقتی تو نیستی
                    نه هست های ما چونانکه بایدند
                    نه باید ها...
                    هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                    روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام
                      استاد اشک 4تا سوال:
                      1) مدار کامپرسور که در برخی از میکسر ها بکار میره چه کاری انجام میده؟
                      2) نظرتون در مورد میکروفن سیکاکو چیه؟
                      3) استاد این مدار pt2396 هست آیا نیاز به رم داره؟
                      4) قطعه ای رو که دورش خط کشیدم رو می خواستم بپرسم چی هست؟

با تشکر

دیدگاه

1-نمیدونم. ولی شنیدم که فشرده سازی رو انجام میده تا تبدیل آنالوگ به دیجیتال سریعتر و بهتر انجام بشه. 2395 هم به این کامپرسور نیاز داره که در اون از LM311 استفاده میشه.
                        2-میکروفن بیسیم؟؟؟ بد نیست ولی عالی نیست. قبلاً باهاش کار کردم.
                        3-نیاز به رم نداره
                        4- کریستال 2 مگاهرتزه که کلاک داخلی آی سی رو انجام میده. 50195 هم این کریستال رو داره که میشه با مولد پالس دورش زد. اگر کریستال بزاری ولوم DELAY نداری و سلکتوری میشه ولی با مولد پالس ولوم DELAY رو ایجاد میکنند.البته با کاهش مقدار کریستال هم میشه تاخیر رو بیشتر کرد. ولی در برخی مدارات ایجاد مشکل میکنه. 2396 رو تا حالا تست نکردم.
                        موفق باشید.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          - کریستال 2 مگاهرتزه که کلاک داخلی آی سی رو انجام میده. 50195 هم این کریستال رو داره که میشه با مولد پالس دورش زد. اگر کریستال بزاری ولوم DELAY نداری و سلکتوری میشه ولی با مولد پالس ولوم DELAY رو ایجاد میکنند.
                          استاد اشک
                          مولد پالس قطعه هست یا نه؟میشه یک توضیح بدهید
                          چون من الان می خوام برم قطعات این مدار رو بگیرم

دیدگاه

شما فعلاً با کریستال بساز. اگر جواب گرفتی روش کار میکنیم. مولد پالس همون آی سی های معروف مثل 4011 یا 555 هستند.

دیدگاه

اگر نتیجه گرفتی مدار خوبی بود ما رو هم بی خبر نذار

دیدگاه

دوستان و اساتید یه سوال امپدانس ورودی آمپلی فایر ها تقریبا در چه حدودی هست؟همینایی که ما میسازیم مثلا...
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X