اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
    از چه ترانسی استفاده کردی............اخه اونجور که نوشته بود حداقل یه ترانس 3سر 30 ولت که میشه 60 ولت وجریان هم 3 امپر به بالا باشه .....هزینه ترانس خیلی میشه.........

به هر حال ترانس شما چند ولت امپر هست ...و در ته صدا اعوجاج نداشت یا کیفیت صدا خراب نمیشد..............
    سلام خوبی ؟ اولا از بابت اون آموزش شرمنده خودت میدونی چی میگم

از ترانس 3 سر 24 ولت 3 آمپر استفاده کردم قیمتش هم 5500 تو جمهوری روبروی نیوکیت . از این بیشتر نداشت البته چرا آمپر بیشتر داشت مثلا 8 آمپر 3 سر 24 ولت میداد 8500

در ته صدا وقتی آمپلی رو به منبعی وصل میکنی هیچ صدایی از بلندگو نمیاد انگار آمپلی خاموشه ولی خوب وقتی صدا رو تا آخر بالا میبرم صدا کمی خش خش داره که فکر کنم از ولوم باشه چون ولوم 100 کیلو زدم اگه بیشتر بزنم بهتر میشه خلاصه کیفیت صداش به نظرم تو این رنج قیمت خیلی خیلی عالیه :agree:
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

اونو که بی خیال.............................................. ...............

خب با توجه به قیمت ترانس شما باید 12+12 ولت باشه.........درسته...............

قبلا می خواستم درستش کنم ولی دیدم ترانس خیلی در میاد قیدش زدم............
      فعلا دارم یه امپلی درست میکنم (قدرت پایین) که بعدا تو تاپیک میزارم ....مال شما هم را به احتمال زیاد درست میکنم ولی نه به این زودی ...فصل امتحانه....................
      ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
        از ترانس 3 سر 24 ولت 3 آمپر استفاده کردم قیمتش هم 5500 تو جمهوری روبروی نیوکیت . از این بیشتر نداشت البته چرا آمپر بیشتر داشت مثلا 8 آمپر 3 سر 24 ولت میداد 8500
        سلام
        مازیار جان مطمئنی ترانست 24 سه آمپر هست ؟ :-?
        آخه من همین ترانس 24 ولت سه سر خروجی 3 آمپر رو تو پاساز فتوت گرفتم 10000 تومن.
        با ولت متر خروجی اش رو گرفتی ببینی چند ولت هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          سلام
          مازیار جان مطمئنی ترانست 24 سه آمپر هست ؟ :-?
          آخه من همین ترانس 24 ولت سه سر خروجی 3 آمپر رو تو پاساز فتوت گرفتم 10000 تومن.
          با ولت متر خروجی اش رو گرفتی ببینی چند ولت هست ؟
          سلام به به محمد جان حالت خوبه ؟ آقا به خدا قسم 24 ولت دوبل هستش :cry2: سه تا سر داره وسطی که هیج
          سمت راستیش 24 ولت سمت چپی هم 24 ولت با ولت متر هم زدم 24 نشون میده من اینو روبروی نیو کیت گرفتم تو کوچه آلیک شاید حراج کرده نمیدونم والّا :icon_razz:
          AV Maziton 100

دیدگاه

بالاخره همت کردم و این مدارو گذاشتم که یه آمپلیه که ترانزیستورای قدرتش دارلینگتون هست و تا حدودی شبیه مداریه که آقای اشک گذاشتن فقط فکر کنم ترانزیستوراش به راحتی گیر نیاد و مجبور شید از معادل استفاده کنید.
            یه تقاضای دیگه دارم و اون اینه که چون تاپیک های سایتای خارجی طولانی هستش دوستان لطف کنن هر وقت تو این سایتا به مدارای خوبی برخورد می کنن یا کپی کنن برای بقیه یا لینک بدن چون واقعا بررسی همه تاپیکا برای یه نفر مقدور نیست.خودم به چند تا مدار خوب برخورد کردم که هر وقت همت کردم تو تاپیک 2SC5200 قرار میدم.
            رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام دوباره من برگشتم ( چون یه مشکلی پیش اومده :mrgreen

آمپلی رو ساختیم تموم شد ولی یه مشکلی هست وقتی که صدا کمه یه لرزشی تو صدا احساس میکنم
              ولی وقتی صدا رو زیاد میکنم دیگه لرزش نیست ( نمیدونم شایدم باشه ولی چون صدا زیاده معلوم نیست

اینو هم بگم من احتمال به تغذیه امپلی میدم همونطور که گفتم تغذیه من 24 ولت دوبل 3 آمپر هست ( با ولت متر هم امتحان کردم همینو نشون داد ) ولی از پل دیود که رد میشه ولتاژ هر سر میشه 30 ولت oo:
              به حرحال اون led که به خروجیه + تغذیه وصل کردم وقتی صدا رو تا آخر میبرم بالا با هر ضربه بیس نورش کم میشه
              ممنون اگه دوستان پاسخ ( صحیح :mrgreen بدن
              AV Maziton 100

دیدگاه

امپدانس بلندگو هات کم نیست؟
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                  امپدانس بلندگو هات کم نیست؟
                  سلام هم با 4 اهم اینجوریه هم با 8 اهم
                  AV Maziton 100

دیدگاه

سلام دوباره من برگشتم ( چون یه مشکلی پیش اومده :mrgreen

آمپلی رو ساختیم تموم شد ولی یه مشکلی هست وقتی که صدا کمه یه لرزشی تو صدا احساس میکنم
                    ولی وقتی صدا رو زیاد میکنم دیگه لرزش نیست ( نمیدونم شایدم باشه ولی چون صدا زیاده معلوم نیست

اینو هم بگم من احتمال به تغذیه امپلی میدم همونطور که گفتم تغذیه من 24 ولت دوبل 3 آمپر هست ( با ولت متر هم امتحان کردم همینو نشون داد ) ولی از پل دیود که رد میشه ولتاژ هر سر میشه 30 ولت oo:
                    به حرحال اون led که به خروجیه + تغذیه وصل کردم وقتی صدا رو تا آخر میبرم بالا با هر ضربه بیس نورش کم میشه
                    ممنون اگه دوستان پاسخ ( صحیح :mrgreen بدن
                    سلام دوست عزیز
                    من هم همین ترانس24 رو دارم ولی بعد از یکسوسازی و صاف شدن ولتاژ به 35 ولت می رسه . البته من پل 15 آمپر دارم . شما ترانس رو به تغذیه وصل کن ( به آمپلی نزن ) بعد دوباره ولتاژ رو بگیر ( البته این ولتاژ بعد از یکسو سازی و صاف شدن در حالت بی باری هست )

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                      من هم همین ترانس24 رو دارم ولی بعد از یکسوسازی و صاف شدن ولتاژ به 35 ولت می رسه . البته من پل 15 آمپر دارم . شما ترانس رو به تغذیه وصل کن ( به آمپلی نزن ) بعد دوباره ولتاژ رو بگیر ( البته این ولتاژ بعد از یکسو سازی و صاف شدن در حالت بی باری هست )
                      سلام ممنون نظرت درباره اون لرزش صدا چیه ؟
                      AV Maziton 100

دیدگاه

سلام ممنون نظرت درباره اون لرزش صدا چیه ؟
                        سلام
                        به نظر من هم مشکل از تغذیه هست . ببین این مداری که شما ساختی اگه اشتباه نکنم به ترانس دوبل 30 ولت احتیاج داره . حالا شما داری با دوبل 24 تغذیه اش میکنی خب این مشکل می تونه از تغذیه کم باشه . مثلا" من قبلا" یک برد آماده stk4392 گرفته بودم که با 24 تک تا 32 ولت کار می کرد و وقتی صدا کم بود این مشکل رو من هم داشتم . البته ممکنه از مدار تن کنترلت هم باشه از چه مداری استفاده می کنی؟

دیدگاه

سلام
                          به نظر من تغذیه امپلی جواب گوی قدرتش نیست
                          ببین وقتی صدا اخره مقدار ولت خروجی چقدره؟
                          احتمالا ترانست تو حداکثر جریانش مقدار ولت خروجیش خیلی افت داره

دیدگاه

فکر می کنم اگه اشکال به تغذیه مربوط باشه زمانی که خروجی زیاد هست دچار اشکال بشیم نه برای خروجی های کم،شاید مربوط به منبع صوتی یا طبقات اولیه مدارت بشه، بهتره خازنها رو با نوع مرغوب تر عوض کنی و با منابع صوتی دیگه هم آمپلی رو امتحان کنی،یه پیشنها دیگه تعویض اون 2 تا BC556 با ترانزیستورای دیگس که گین بیشتری دارن مثلا BC140 یا ...،اگه یه نمونه صدا از لرزش میزاشتی خیلی راحت تر میشد نظر داد،برات آرزوی صدای بی لرزش دارم :mrgreen: :mrgreen:
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام
                              به نظر من هم مشکل از تغذیه هست . ببین این مداری که شما ساختی اگه اشتباه نکنم به ترانس دوبل 30 ولت احتیاج داره . حالا شما داری با دوبل 24 تغذیه اش میکنی خب این مشکل می تونه از تغذیه کم باشه . مثلا" من قبلا" یک برد آماده stk4392 گرفته بودم که با 24 تک تا 32 ولت کار می کرد و وقتی صدا کم بود این مشکل رو من هم داشتم . البته ممکنه از مدار تن کنترلت هم باشه از چه مداری استفاده می کنی؟
                              سلام من از این استفاده کردم البته بدون پری هم زدم بازم لرزش داشت ولی تو صدای بالا لرزش نداره oo:
                              تغذیه هم کمه درسته چون صدا رو تا آخر میبرم led تغذیه کم نور میشه ( نورش کم و زیاد میشه :agree

نوشته اصلی توسط tsunami
                              سلام
                              به نظر من تغذیه امپلی جواب گوی قدرتش نیست
                              ببین وقتی صدا اخره مقدار ولت خروجی چقدره؟
                              احتمالا ترانست تو حداکثر جریانش مقدار ولت خروجیش خیلی افت داره
                              سلام دوست عزیز بله حتما این کارو میکنم :redface:

نوشته اصلی توسط hs67
                              فکر می کنم اگه اشکال به تغذیه مربوط باشه زمانی که خروجی زیاد هست دچار اشکال بشیم نه برای خروجی های کم،شاید مربوط به منبع صوتی یا طبقات اولیه مدارت بشه، بهتره خازنها رو با نوع مرغوب تر عوض کنی و با منابع صوتی دیگه هم آمپلی رو امتحان کنی،یه پیشنها دیگه تعویض اون 2 تا BC556 با ترانزیستورای دیگس که گین بیشتری دارن مثلا BC140 یا ...،اگه یه نمونه صدا از لرزش میزاشتی خیلی راحت تر میشد نظر داد،برات آرزوی صدای بی لرزش دارم :mrgreen: :mrgreen:

سلام بفرما اینم نمونه ( خداییش آمپلی قوی هست این کمترین حالت صدا هست البته میکروفون هم نزدیک بلندگو بود
                              ) به دقّت گوش بدید لرزش معلومه

http://up.iranblog.com/images/rcol9u1jjhqskmw3wvgq.zip

AV Maziton 100

دیدگاه

سلام من از این استفاده کردم البته بدون پری هم زدم بازم لرزش داشت ولی تو صدای بالا لرزش نداره oo:
                                تغذیه هم کمه درسته چون صدا رو تا آخر میبرم led تغذیه کم نور میشه ( نورش کم و زیاد میشه :agree
                                مازیار جان
                                این مداری که شما بکار بردی یک تن کنترل پسیو هست که مطمئنا" مثل یک تن کنترل اکتیو عمل نخواهد کرد . کاش به جای این مدار از یک پری تن کنترل آیسی دار یا حداقل ترانزیستوری بهره می بردید. در ضمن بهتره ولوم کنترل صدا در خروجی مدار تن کنترل قرار بگیره
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X