اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم

نوشته اصلی توسط hs67
    گوشی مازیار : HTC WildFire :
    حالا حتما باید آبروی مارو میبردی ؟ X_X X_X

این که نشد جواب
    به جای دید زدن تو فایل مردم کمی راهنماییشون کن
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

خودت یادمون دادی :mrgreen: :mrgreen:
      رازی در کار نبود

دیدگاه

من PT2313 رو با 5ولت راه انداختم .شما هم یک تست بکن!
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
          من PT2313 رو با 5ولت راه انداختم .شما هم یک تست بکن!
          تست کردم نشد که نشد بدتر هم شد :angry:

اصلا میدونین چیه ؟ از خیر تون کنترل دیجیتال گزشتیم پتانسیومترو عشقه :rolleyes:
          AV Maziton 100

دیدگاه

من همچنان در فکر خازن ورودی آمپ هستم با توضیحاتی که میگی مشکل همونجا باید باشه. میتونی از خازن بدون قطب استفاده کنی .
            اصلا امتحان کن اگه خروجی یه مقاومت 5 کیلو بزاری بازم مدار داغ میشه ؟ با یه آمپ دیگه امتحان کردی ؟ باهاش سروکله بزن ببین چشه دیگه !!
            وقتی تو نیستی
            نه هست های ما چونانکه بایدند
            نه باید ها...
            هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
            روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
              من همچنان در فکر خازن ورودی آمپ هستم با توضیحاتی که میگی مشکل همونجا باید باشه. میتونی از خازن بدون قطب استفاده کنی .
              اصلا امتحان کن اگه خروجی یه مقاومت 5 کیلو بزاری بازم مدار داغ میشه ؟ با یه آمپ دیگه امتحان کردی ؟ باهاش سروکله بزن ببین چشه دیگه !!
              سلام هر کاری کردم نشد حتّی خازن خروجی رو عدسی گزاشتم ولی یه کاری کردم که جواب داد حالا بگو چجوری ؟
              اومدم GND رو دستکاری کردم اومدم بجای اینکه gnd رو از خروجیه 2313 بگیرم اومدم gnd از ورودیش گرفتم ینی از منبع اصلی که همون کامپیوتر باشه گرفتین چی شد ؟؟؟؟؟ مثل عکس زیر :

اینجوری دیگه هوم اون ترانس که واسه 2313 گزاشتم قطع میشه در ضمن دیگه داغ نمیشه

من از همون اول به این GND شک داشتم نههههههههههههههههههههههههههههههههههه غلام ؟؟

ولیییییییییییییییییییییییییییییی نویزش کمی زیاده حالا واسه نویز چه کنم ؟ :angry:
              AV Maziton 100

دیدگاه

به این لینک سری بزنید
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57203.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                  تست کردم نشد که نشد بدتر هم شد :angry:

اصلا میدونین چیه ؟ از خیر تون کنترل دیجیتال گزشتیم پتانسیومترو عشقه :rolleyes:
                  استفاده از ولوم آنالوگ خیلی بهتر از مدار های دیجیتاله. مدارهای دیجیتال هرچقدر هم خوب طراحی شده باشه باز هم در صدا اختلال ایجاد میکنه (البته در مدارات های فای) نظر شخصی من اینه که بجای یک مدار دیجیتال از یک ولوم مرغوب استفاده کنیم بهتره. در اکثر سیستم های HiFi و حرفه ای ولوم آنالوگ استفاده میکنند.
                  I Love Music

دیدگاه

منم با شما موافقم دیگه کلافه شدم از بس با این pt ها ور رفتم
                    ولی خوب مثلا فرض کن شما میخوای برای سیستمت کنترل از راه دور بسازی اون وقت دیگه ولوم به کار نمیاد اینطوری هم روی خود دستگاه و هم روی کنترل صدا باید دیجیتالی کم زیاد شه
                    AV Maziton 100

دیدگاه

منم با شما موافقم دیگه کلافه شدم از بس با این pt ها ور رفتم
                      ولی خوب مثلا فرض کن شما میخوای برای سیستمت کنترل از راه دور بسازی اون وقت دیگه ولوم به کار نمیاد اینطوری هم روی خود دستگاه و هم روی کنترل صدا باید دیجیتالی کم زیاد شه
                      حرف شما درسته :agree: اما برای رفع این مشکل از ولوم های موتوردار استفاده میکنند و با یک مدار فلیپ فلاپ موتور ولومو کنترلش میکنند.
                      موفق باشید
                      I Love Music

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ominoaudio
                        حرف شما درسته :agree: اما برای رفع این مشکل از ولوم های موتوردار استفاده میکنند و با یک مدار فلیپ فلاپ موتور ولومو کنترلش میکنند.
                        موفق باشید
                        راستی بحث ولوم موتور دار پیش اومد اینجور ولوم ها رو کجا دارن ؟ جایی میشناسین ؟ چون بهترین گزینه همین ولوم موتور دار هست
                        AV Maziton 100

دیدگاه

راستی بحث ولوم موتور دار پیش اومد اینجور ولوم ها رو کجا دارن ؟ جایی میشناسین ؟ چون بهترین گزینه همین ولوم موتور دار هست
                          مازیار جان من تا الان نیازی به این ولوم ها نداشتم تا دنبالشون برم و بخرم. شما که طهران هستی باید بهتر بدونی که عزیز دل

I Love Music

دیدگاه

استفاده از ولوم آنالوگ خیلی بهتر از مدار های دیجیتاله. مدارهای دیجیتال هرچقدر هم خوب طراحی شده باشه باز هم در صدا اختلال ایجاد میکنه (البته در مدارات های فای) نظر شخصی من اینه که بجای یک مدار دیجیتال از یک ولوم مرغوب استفاده کنیم بهتره. در اکثر سیستم های HiFi و حرفه ای ولوم آنالوگ استفاده میکنند.
                            انالوگ دیگه دورش تموم شد برید امپلیفایر های خونگی Pioneer رو ببینید عملا اسم امپلی فایر و یدک میکشند ولی امکاناتی که داره از یه دونه دستگاه بلوری پلیر بالاتره یه پردازش صدا هایی رو انجام میده که ادم شاخ درمیار یه موزیک MP3 استریو رو جوری به 5.1 تبدیل میکنه ادم حس میکنه واقعلا داره صدای 5.1 گوش میده ولی در حالی که موزیک اصلا 2 کانال بیشتر نیست اون امپلی که من باهاش کار کردم و قیمتش هم تو ایران 600 تومن پولشه 7.1 هست و فقط 8 تا امپ 130 ولت توش داره بر خلاف اون چیزی که تو این فوروم همه دنبال ش هستندیعنی 1000 وات یا بالاتر ، رو تک تک کانال ها اکولایز دار میتونید اون 8 تا کانال رو به دو منطقه تبدیل کنید برای قرار دادن تو محیط های مختلف صدا رو هم از طریق کابل نوری و یا دیجیتال میگیره ( همون DTS-TrueDTS-Dolby) و... تعداد دکمه های رو کنترل رو ببینید میگید این چه دستگاهی این همه دکمه داره مگه یه امپلی فایر چیکار میخواد بکنه که این همه دکمه داره انالوگ تا کی بیاد از این امپ هایی که ساختیم استفاده کنیم این ام های STK اگه استفاده کنید یه امپ خیلی باهای میشه ازش ساخت حتما مگه باید MOSFET باشه
                            آقا منظورم شما نیستید ها کلی از جمله خودم رو میگم خدایی نکرده ناراحت نیشد هاااا ببخشید
                            من با ای سی PT2258 که کار کردم صدا خیلی خوب کم و زیاد کرد به دونه هیچ نویز یا افت کیفیت

دیدگاه

سلاااااااااااااااااااااام به به داش وحید ور برگشت :mrgreen:

کجایی دادا اصلا معلومه ؟
                              من که دیگه از خیر ولوم دیجیتال گزشتم خیلی پول خرجش کردم آخرش نشد
                              AV Maziton 100

دیدگاه

سلـــــــــــــــــــــــــــــام.....
                                چرا!!!!!!
                                من که با PT2258 جواب گرفتم خیلی عالی بود چرا از اون استفاده نمیکنی؟ برنامه ش رو میگم بهت چه طوری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X