اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم

1) تن کنترل نداره فقط 6 کانال داره با Mute همین که میشه صدای هر کانال رو جداگانه تنظیم کرد و یا همه رو باهم تنظیم کرد
    2) اره مقاومت ورودی امپ رو تغییر میده
    3) فعلا نه ولی شاید مثلا برای تن کنترل بشه ازش استفاده کرد
    4) من DIP گرفتم از سعید تو امجد طبقه دوم 2500 تومن
    5) و 6) هم اصلا کمکت نمیکنم مرد باید رو پاهای خودش به تنهایی به ایسته :biggrin: اصلا معنی کسی به یه مردی کمک کنه!!!!

من بسکام بلد نیستم ولی برنامه نویسی ش راحته توضیح میدم چی کار کنی تا جواب بده ولی خودت باید بنویسی

فقط یه نویز خیلی کمی داره که فقط میکنم چون قطعات خارجی ش رو درست نذاشتم این طوری شده ولی اصلا مشکل نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
      1) تن کنترل نداره فقط 6 کانال داره با Mute همین که میشه صدای هر کانال رو جداگانه تنظیم کرد و یا همه رو باهم تنظیم کرد
      2) اره مقاومت ورودی امپ رو تغییر میده
      3) فعلا نه ولی شاید مثلا برای تن کنترل بشه ازش استفاده کرد
      4) من DIP گرفتم از سعید تو امجد طبقه دوم 2500 تومن
      5) و 6) هم اصلا کمکت نمیکنم مرد باید رو پاهای خودش به تنهایی به ایسته :biggrin: اصلا معنی کسی به یه مردی کمک کنه!!!!

من بسکام بلد نیستم ولی برنامه نویسی ش راحته توضیح میدم چی کار کنی تا جواب بده ولی خودت باید بنویسی

فقط یه نویز خیلی کمی داره که فقط میکنم چون قطعات خارجی ش رو درست نذاشتم این طوری شده ولی اصلا مشکل نیست
      جواب 5 و 6 ::: چرا میزنی ؟؟ :cry2: اومدیم یه مرد افتاد تو چاه یکی نباید کمکش کنه ؟؟ :mrgreen: من که نگفتم همه رو توضیح بده گفتم فقط اون رجیستراشو بگو :cry2:
      نویز رو بیخیال همیشه هست :angry:

دمت گرم خیلی آقایی پس برم بگیرم اونوقت مظاهمت میشم با پیغام خصوصی :mrgreen:
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با رگلاتور وصل کردم دیگه نویز نداره خیلی کم هوا داره وقتی صدا رو تا ته کم میکنی اونم اصلا مشکل نیست

برو بگیر ای سی خوبی هست برنامه نویسی ش هم کاری نداره چند خط بیشتر نیست

راستی یه رله رو هم امروز تست کرم با ای سی ULN2803 میکرو ریست نمیشد ولی یه تق تق بزرگ تو صدا می افتاد ، میکرو هم زامان که داشت PT2258 رو کنترل میکرد یه رله رو هم وصل کردم بودم ریست نمیشد فقط تق تق می افتاد

دیدگاه

با رگلاتور وصل کردم دیگه نویز نداره خیلی کم هوا داره وقتی صدا رو تا ته کم میکنی اونم اصلا مشکل نیست

برو بگیر ای سی خوبی هست برنامه نویسی ش هم کاری نداره چند خط بیشتر نیست

راستی یه رله رو هم امروز تست کرم با ای سی ULN2803 میکرو ریست نمیشد ولی یه تق تق بزرگ تو صدا می افتاد ، میکرو هم زامان که داشت PT2258 رو کنترل میکرد یه رله رو هم وصل کردم بودم ریست نمیشد فقط تق تق می افتاد
          سلام یکم گشتم تو اینترنت که ایسی PT2257 رو دیدم دیتاشیتش رو نگاه کردم با 2258 شما مثل اینکه فرقی نداره فقط 2 کاناله هست حالا نمیدونم جمهوری پیدا میشه یا نه راستش من 2 کانال بیشتر نیار ندارم
          به نظرت همین خوبه ؟؟ :-? مثل 2258 میتونه ورودی امپلی رو ببنده ؟؟؟
          AV Maziton 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
            سلام یکم گشتم تو اینترنت که ایسی PT2257 رو دیدم دیتاشیتش رو نگاه کردم با 2258 شما مثل اینکه فرقی نداره فقط 2 کاناله هست حالا نمیدونم جمهوری پیدا میشه یا نه راستش من 2 کانال بیشتر نیار ندارم
            به نظرت همین خوبه ؟؟ :-? مثل 2258 میتونه ورودی امپلی رو ببنده ؟؟؟
            این ای سی رو دارم فکر میکنم حدود 500 خریدمش اون موقع که دو کانال می خواستم بسازم اینو خریدم ولی اون موقع نتونستم راش بندازم و فکر میکنم سوخت احتمالا همون سعید داشته باشه من از جهان کیت یا جهان الکترونیک گرفتم
            من فکر کنم 2313 هم مقاومت امپ رو تغییر بده
            برای من فقط کنترل ولوم مهم بود

دیدگاه

این PT2258 رو با دو تا امپ هام نسن کردم عالی بود نه نویز داره و مقاومت ورودی رو هم عوض میکنه

دیدگاه

دوستان به این آدرس سری بزنید یه نمنه کامل PT2313 رو با میکرو کنترول کرده با LCD 2*16
                http://www.scienceprog.com/avr-based-tda7313-audio-processor-control/

دیدگاه

ممنون دستت در نکنه من همین PT2258 رو راه انداختم و کارم رو راه انداخت فقط یه چیزی ولوم هرزگر ازکجا گیر بیارم؟

دیدگاه

ممنون دستت در نکنه من همین PT2258 رو راه انداختم و کارم رو راه انداخت فقط یه چیزی ولوم هرزگر ازکجا گیر بیارم؟
                    سلام بهترین روش برای اینجور ولومها انکودر هست تو یه سایتی زده بود 10 هزار تومن
                    از همین ولومهاییه که وقتی میچرخونیش تیک تیک صدا میده !!! oo:
                    اینم دیتاشیت :
                    http://roboeq.com/PDF/0207019.pdf
                    AV Maziton 100

دیدگاه

10 تومن خیلی زیاد باید پایین تر از این ها باشه

من می خام اگه بتونم و گیرم باید از ولوم ضبط های فابریکی پراید استفاده کنم فکر میکنم ارزون باشه در ضمن یه دکمه هم داره که تو میره بافشاردادن ولوم و خوراک MUTE کردن هستش

دیدگاه

این پرایدی رو هستم اگه گیر آوردین حتما بگین،راستی رفتم اون ولوم هرزگردا رو دیدم چقدر گرونن!!!!مثلا یه ضبط 100 تومنی فقط 20 تومن هزینه ولومش میشه؟ :eek: :eek: :eek:این طوری که ضرر می کنن این تولید کننده های بیچاره والا راضی نیستیم
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

شایع نندازید ولوم انکودر پخش ماشین من تو سنندج گرفتم 1700 تومان فکر کنم تهران 1200 یا 1000 تومان باشه

دیدگاه

:nice:
                            نوشته اصلی توسط shkib2005
                            شایع نندازید ولوم انکودر پخش ماشین من تو سنندج گرفتم 1700 تومان فکر کنم تهران 1200 یا 1000 تومان باشه
                            نه آقااااااااااااااا شایعه کدومه بیا اینم مدرک :: 4 تای آخری رو ببینید !!!!!!!
                            http://roboeq.com/modules.php?op=mod...nk&cid=116
                            AV Maziton 100

دیدگاه

10 تومن خیلی زیاد باید پایین تر از این ها باشه

من می خام اگه بتونم و گیرم باید از ولوم ضبط های فابریکی پراید استفاده کنم فکر میکنم ارزون باشه در ضمن یه دکمه هم داره که تو میره بافشاردادن ولوم و خوراک MUTE کردن هستش
                              سلام mute چه کاری انجام میده ؟؟؟؟؟؟؟؟
                              العان امپیلی گرفتم stk4192 رو بردش بغل یه سوراخ زده بودmute میشه توضیح بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya dh
                                سلام mute چه کاری انجام میده ؟؟؟؟؟؟؟؟
                                العان امپیلی گرفتم stk4192 رو بردش بغل یه سوراخ زده بودmute میشه توضیح بدین
                                سلام رفیق :rolleyes:
                                شما کنترل تلویزیون رو دیدی ؟؟؟ دیدی روش یه دگمه داره به اسم mute ؟ خوب اگه اینو بزنی چی میشه ؟؟ صدا قطع میشه

اون آمپلی هم که شما گرفتی همین کارو میکنه میاد صدا رو قطع میکنه :agree: :agree:
                                AV Maziton 100

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X