اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم

سلام
    اون قبلی تکراری بود این یکی چی
    http://www.radiokot.ru/circuit/audio/amplifier/31/
    نگاش کردم یک جورایی کامل میزد دلمو نشکننین نگاش کننین ببینین چجوریه
    ظاهرا یه چیز کاملی بود اگه هم خواهید بسازید من فکر نمیکنم مشکل داشته بچه ها هم همین رو میگن ولی امیر جان هم تو چند صفحه قبل یه دونه گذاشتن که که خودشون زحمت کشیدن و همین کار رو انجام میده و فقط یه برد بیشتر نداره.....

دوست عزیز من با این انکودرها و یا به قول شما ولوم ها کارکردم و از حرفی که میزنم مطمعنم
    خیلی ممنون که کمک کردین
    امیر جان من برنامش رو نوشتم الان هم داره کار میکنه ولی یکم مشکل داره گاهی اوقات به جای کم کردن زیاد میکنه و یا برعکس و به سرعت هم بستگی نداره مشکل بزرگم این هست که من باید به طریقی با این انکودر پالس های 0 و 1 بسازم که با این انکدر فقط پالس های 1 و های امپدانس میشه ساخت و پین های مربوط به اینترپت رو هم پول اپ کردم جواب نداد یعنی فکر میکنم ورودی نیستن که جواب نداد شما چه کار کردین با اینتراپت نوشتین یا نه؟
    فکر میکنم باید با دو تا پین به صورت وردی تعریف شده بنویسم

دیدگاه

آقا من برنامش رو نوشتم تو پروتئوس کاملا جواب میده نمیدونم چرا تو عمل جواب نمیده فقط یه سمت درست جواب میده اینم فایل پروتئوس
      http://www.mediafire.com/?ijavk3wixl0k0kb

دیدگاه

آقا ما چشم انتظار دوستان هستیم. انشاالله موفق باشید. برنامه نویسی و ... بلد نیستم وگرنه دریغ نمیکردم.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوستان اینجا یه مدار کامل هست یه سری بزنید
          http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=25472.0

دیدگاه

سلام من 1 مشکل کوچیک دارم :angry:.مدار امیر خانو ساختم ولی وقتی روشنش میکنم ولوم خود به خود پایین میاد و به صفر میرسه ودیگه بالا نمیاد.میشه منو راهنمایی کنید :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
              سلام من 1 مشکل کوچیک دارم :angry:.مدار امیر خانو ساختم ولی وقتی روشنش میکنم ولوم خود به خود پایین میاد و به صفر میرسه ودیگه بالا نمیاد.میشه منو راهنمایی کنید :cry: :cry: :cry:
              مدار منو ساختی؟ چه اشتباه بزرگی!!!!!!!!!!!!! شوخی میکنم :mrgreen:
              احتمالا JTAG رو غیر فعال نکردی.یه تست بکن
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

امیر خان میشه بیشتر توضیح بدی من تازه کارم و زیاد سر در نمیارم از کجا غیر فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2:

دیدگاه

امیر خان میشه بیشتر توضیح بدی من تازه کارم و زیاد سر در نمیارم از کجا غیر فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2:
                  تنظیم فیوزبیت کامپایلر . فیوز بیت JTAG میکروکنترلر اگه فعال باشه از اون پورت نمیشه استفاده کرد. مثلا پورت C در mega16 .

وقتی تو نیستی
                  نه هست های ما چونانکه بایدند
                  نه باید ها...
                  هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                  روز مباداســـت !

دیدگاه

دست گلتون درد نکنه :nice: :applause: :wow:مشکلم حل شد فقط سرعتش نسبت به فیلمی که اپلود کردید پایینتره :NO: .میشه راهنماییم کنید :eek:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

بچه ها یه راز :
                      من قبلا آزمایشی از خوده میکرو استفاده کردم ، یعنی چی ؟
                      کاری که انکودر انجام میده با تغییر تعریف ورودی خروجی پورت میکرو انجام دادم DDR . یعنی پین یا معلق هست یا خروجی صفر. بعد از پایه های پورت پل مقاومتی زدم و خروجی و بقیه ماجرا ...
                      کار میکرد ، ای ول هم داشت :nice:

نوشته اصلی توسط mebk1988
                      دست گلتون درد نکنه مشکلم حل شد فقط سرعتش نسبت به فیلمی که اپلود کردید پایینتره :NO: .میشه راهنماییم کنید :eek:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      احتمالا تو فیلم فوتوشاپ زده
                      وقتی تو نیستی
                      نه هست های ما چونانکه بایدند
                      نه باید ها...
                      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                      روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
                        احتمالا تو فیلم فوتوشاپ زده
                        شاید!!!! :mrgreen:
                        البته فرکانس میکرو هم باید از فیوزبیتها تنظیم بشه!!
                        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با سلام به همه ی دوستان عزیز
                          منم یک چند وقتی در گیر این ولم دیجیتال بودم
                          ما که تهران نیستم کسایی که هستنند و تونستند این ای سی رو گیر بیارند ولم دیجیتال شون ردیفه برید حال کنید ما که توی مشهدیم هیچ ولی توی تهران 100./.پیدا میشه pt2253
                          اگر راه انداختید ما رو هم بی خبر نزارید
                          موفق باشید
                          http://up4.iranblog.com/images/1o0lxy191nfe3e1c48.pdf
                          Fail Never
                          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

دوست عزیز PT2253 توی دهات هم گیر میاد چه رسه به مشهد،تا مازیار هم نیومده و دعوات نکرده باید بگم که بحث ولوم دیجیتال کمی با اون چه در نظر دارید متفاوته (به پست های اول تاپیک توجه کنید) راستی این PDF که گذاشتین پشت و روی فیبرش خیلی شبیه مدارای کانون الکترونیک هست،درسته؟
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                              با سلام به همه ی دوستان عزیز
                              منم یک چند وقتی در گیر این ولم دیجیتال بودم
                              ما که تهران نیستم کسایی که هستنند و تونستند این ای سی رو گیر بیارند ولم دیجیتال شون ردیفه برید حال کنید ما که توی مشهدیم هیچ ولی توی تهران 100./.پیدا میشه pt2253
                              اگر راه انداختید ما رو هم بی خبر نزارید
                              موفق باشید
                              http://up4.iranblog.com/images/1o0lxy191nfe3e1c48.pdf
                              نوشته اصلی توسط hs67
                              دوست عزیز PT2253 توی دهات هم گیر میاد چه رسه به مشهد،تا مازیار هم نیومده و دعوات نکرده باید بگم که بحث ولوم دیجیتال کمی با اون چه در نظر دارید متفاوته (به پست های اول تاپیک توجه کنید) راستی این PDF که گذاشتین پشت و روی فیبرش خیلی شبیه مدارای کانون الکترونیک هست،درسته؟
                              چی شد چی شد ؟؟ مثل اینکه خیلی دلت میخواد اعصابمو بهم بریزی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه یه بار دیگه هم بپرسی اونوقت اون روی من میاد بالا میشم مثل آرنولد

سلام
                              شوخی کردم مخلصتم هستم ما ارادت ویژه ای به مشهدیا داریم ( اشاره به دوران سربازی) :mrgreen:

اول باید ببینیم شما ولوم رو به چه عنوان میخوای استفاده کنی ؟؟؟؟ بجای پتانسیومتر ؟؟

تو مشهد هم هست بهونه نیار لطفا :rolleyes:

HS جان دیگه ما اونقدر لو لو خر خره هم که نیستیم که :cry2:
                              AV Maziton 100
                              Render By Artlantis Studio
                              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام دوست عزیز
                                بابا این جا باید کل بازارو بگردی تا یک ای سی پیدا کنی چه برسه به pt2253اگر شما دهات ی توی مشهد سراغ داری بریم اون جا خرید کنیم چون این جا که پیدانشد؟؟
                                این جا ما هسته ی فریت نداریم کل بازار سعدی رو گشتم یک هسته ی فریت گیر نیاوردم
                                به کی بگم :cry2: :angry:
                                با تشکر از دوستان :bye
                                Fail Never
                                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X