اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
    مرسی که پیگیری
    از کافینت یا لبتاپ دوستم استفاده میکنم ولی نمیتونم برا مدت زیادی اینکارو انجام بدم
    در ضمن مشکل دستگام سخت افزاری هست نه ویروس :sad:
    سلام
    ترانست ( ولتاژ ترانس بدون dc شدن ) چند ولت هست ؟
    اگه بخواهی میتونم یک مدار ساده تر با همون ماسفت ها برات بزارم
    اصلا" عجله نکن به منم وقتی اولین آمپم رو که می خواستم بسازم 6 تا ترانزیستور خروجی رو سوزوندم تا یاد گرفتم . به هر حال برات تجربه میشه. :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : AMP 100W irfp240, 9240 ru 2 ohm estabel bashe va javabe daneshjuye hoghugho bede

سلام
      ممنون محمد جان
      بدون خازن و پل دیود دوبل 36 ولت
      مداری که دادی حتما تو +-45 ولت خیلی خوب جواب میده
      دلم میخواست مداری بسازم که بعدها بتونم تو ماشین هم ازش استفاده کنم
      سوئیچینگ ساختم قبلا
      کاش مداری بود که ولتاز بالاتری داشت ودر عین حال از امپر کمتری استفاده میکرد و به راحتی روی 2 وات جواب میداد
      کارتون عالی بود بچه های سایت
      تشکر از ASHK-HS-Mohammad و باقی عزیزان میکنم که صمیمانه همراهیم میکنن :job:

دیدگاه

ببخشید
        منظورم از 2 وات تو پست بالا همون 2 اهم واسه بلندگو بود :redface:
        بازم ممنون :smile:

دیدگاه

فقط ما این وسط غریبه بودیم؟خب مدارو واسه هممون میزاشتین آقا محمد...
          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67

فقط ما این وسط غریبه بودیم؟خب مدارو واسه هممون میزاشتین آقا محمد...
            چشم شما امر بفرما :biggrin:
            این مدار برای حالت مونو از 4 ترانزیستور استفاده میکنه . ولتاژ مورد نیازش هم فکر کنم 50 ولت کافی باشه .همه چیز در فایل ضمیمه هست امیدوارم موفق باشی
            http://www.mediafire.com/?brl77sxscqkmxla

دیدگاه

تشکر دوستان :smile:

دیدگاه

سلام
                میخواستم بدونم اگه یه امپ مخصوص ساب باشه که از TIP41,42 استفاده کرده و ترانزیستور طبقه قدرتش MJ15003,15004 باشه. میتونم جای ترانزیستورهای طبقه قدرت اخر از 2SC3858 و 2SA1494 استفاده کنم؟
                جای MJ15003,15004 از Tip3055,2955 استفاده کردم و جواب داد
                سوال دوم اینکه اگه وقتی که امپ روشنه و در حال کاره پشت ترانزیستورهای قدرت طبقه اخر بهم بخوره و جرقه بزنه چه اتفاقی واسه اونا و باقی قطعات امپ پیش میاد؟
                مرسی :smile:

دیدگاه

بستگی به پیکر بندی مدار و خود ترانزیستورا داره،میتونه مثبت و منفی خطوط تغذیه رو بهم اتصال بده میتونه خروجی های بلندگو رو بهم اتصال بده و میتونه اصلا هیچ کاری انجام نده چون ممکنه از طریق مدار به هم وصل باشن،اگه میکی جرقه زده احتمالا باید یکی از دو حالت اول باشه،اگه میخوای اونا رو رو یه هیت سینک ببندی باید از طلق عایق واسه زیرشون و واشر عایق واسه دور پیچ ها استفاده کنی
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام
                    مرسی hs جان
                    چون تلغ و واشر نداشتم هر کدوم از ترانزیستورها رو بستم روی یه هتسینک
                    منظورم 2SC3858 و 2SA1494 هستش که CASE هر دو کلکتوره
                    ولتاز + و - هم به همین کلکتورا وصله
                    هواسم نبود که هتسینکارو خیلی نزدیک هم گذاشتم
                    مدار روشن بود ولی صداش اونقدر کم بود که نمی شد متوجه شد که خروجی میده یا نه
                    یه لحظه به خودم اومدم و خواستم هتسینکارو از هم جدا کنم که ... :redface:
                    ظاهرن خود ترانزیستورا سالمن ولی مقاومتهای مدار بازم سوختن :sad:
                    میخواستم بدونم ایا میشه این ترانزیستورهارو به جای MJ15003,15004 استفاده کرد؟
                    اخه حتی اونقد فرصت نکردم که ببینم مدار با اینا جواب داد یا نه :sad:
                    TIP3055,2955 با این مدار جواب داده
                    ایا امپی که با فرکانس 30HZ-200HZ کار میکنه برا ساب مناسبه؟
                    MJ15003,15004 با 2MHZ
                    TIP3055,2955 با 3MHZ
                    2SC3858, 2SA1494 با 20MHZ
                    مرسی عزیزم :smile:

دیدگاه

نظرمو در موردشون میگم :

اول TIP3055 و TIP2955 بگم که خیلی قوی نیستند. یعنی بهتره دو جفت استفاده بشه.
                      MJ15003&4 جنس بازاریش بدرد نمیخوره (قیمت ارزونش رو میگم)
                      2SA1494 و مکملش 2SC3855 (یا 2SC2822) جنس اصلش بالای 10 - 15 تومن هست با بتای حدود 150 و فرکانس 20Mhz و تقریبا نمیسوزه :mrgreen: . ولی جنس معمولیش (که احتمالا شما دارین) هم برای این مدار خوبه. خوب به بدنه ش نگاه کن ، اگه بی کیفیت بود تقلبیه و قدرتش بیشتر از 2N3055 نیست !! :NO: یه عکس از نزدیک بزاری بهت میگم اصل هستن یا نه

اگه MJL21193&4 گیر آوردی خوبه (حدود 4 - 5 تومن باید باشه)

راستی اگه ترانزیستورات سوختن بازشون کن ببینیم چیپ توشون چقدره :mrgreen: میشه قدرتشم فهمید .
                      وقتی تو نیستی
                      نه هست های ما چونانکه بایدند
                      نه باید ها...
                      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
                      روز مباداســـت !

دیدگاه

ممنون از نیو ری جان بنظر من از بین گزینه های موجود تو بازار 15003 و 15004 بهتر از اوناس
                        رازی در کار نبود

دیدگاه

هادی جان این فایل خدمت شما
                          http://www.pic.iran-forum.ir/images/4fqvfntzeez9coepsqyn.pdf
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

2N3773 مارک ON هم خیلی خوب جواب داده.
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                              هادی جان این فایل خدمت شما
                              http://www.pic.iran-forum.ir/images/4fqvfntzeez9coepsqyn.pdf
                              سلام
                              صبح ادینتون به خیر
                              ببخشید اگه تو نوشته هام غلط املایی زیاد دارم
                              از همون دوران ابتدایی املام خوب نبود :redface:
                              الانم تمام mail ها و sms هام رو به Fingilish مینویسم
                              بگذریم
                              دست گلت درد نکنه که وقت گذاشتی
                              واقعا ممنونتم
                              ولی من نتونستم دانلودش کنم
                              شایید بازم اشکال از طرف منه :sad:
                              میخوای خودتم یه امتحانی بکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
                                نظرمو در موردشون میگم :

اول TIP3055 و TIP2955 بگم که خیلی قوی نیستند. یعنی بهتره دو جفت استفاده بشه.
                                MJ15003&4 جنس بازاریش بدرد نمیخوره (قیمت ارزونش رو میگم)
                                2SA1494 و مکملش 2SC3855 (یا 2SC2822) جنس اصلش بالای 10 - 15 تومن هست با بتای حدود 150 و فرکانس 20Mhz و تقریبا نمیسوزه :mrgreen: . ولی جنس معمولیش (که احتمالا شما دارین) هم برای این مدار خوبه. خوب به بدنه ش نگاه کن ، اگه بی کیفیت بود تقلبیه و قدرتش بیشتر از 2N3055 نیست !! :NO: یه عکس از نزدیک بزاری بهت میگم اصل هستن یا نه

اگه MJL21193&4 گیر آوردی خوبه (حدود 4 - 5 تومن باید باشه)

راستی اگه ترانزیستورات سوختن بازشون کن ببینیم چیپ توشون چقدره :mrgreen: میشه قدرتشم فهمید .
                                سلام
                                مرسی دوست عزیز
                                2SC3858 , 2SA1494 رو خریدم 7 تومن. البته جفتشون رو
                                MJL21193,21194 رو خریدم 5 تومن. بازم جفتشون رو
                                فرکانس MJL ها به فرکانس MJ ها نزدیکتره
                                New عزیز ازونجایی که ترانزیستورا سالمن حیف که بشکنمشون تا توش رو ببینم ولی اگه دوست عزیز شما دستور بدی من اطاعت امر میکنم :smile:
                                راستی جفت MJ15003,15004 رو خریدم 6 تومن.
                                همه اینارو از سعید خریدم
                                باید حتما از تیپ تخت استفاده کنم چون واسه تیپ قابلمه ای هتسینک ندارم. الانم از هتسینک ته فن ماشین استفاده کردم که از یه تعمیرگاه ماشین گرفتمش و مدت زیادی جواب نمیده و ترانزیستور خیلی داغ میشه
                                اگه MJL21193,21194 خوبه از همون استفاده کنم؟
                                مرسی :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X