محمد جان اون آمپلی که ساختی که خیلی قشنگ شده :icon_razz: یکی از عکسا توش دوتا رله گزاشته بودی ! اون دوتا رله واسه وحافط بلندگوئه ؟ اگه آره شماتیکش رو میزاری ؟
سلام مازیار جان
این هم مدارش :
در این مدار از یک رله دو کنتاکت استفاده شده اما من چون رله تک کنتاکت داشتم اومدم از دو تا رله تک کنتاکت استفاده کردم
این مدار آنتی پلاپ هم هست . اما اینو بگم که منو خیلی خسته کرد چون اصلا با تغذیه آمپلی مچ نمیشه و حتما" یک تغذیه جدا می خواد . حساسیتش هم خوبه . پی سی بی هم تو یکی از تاپیک ها قرار داده بودم اگر تصمیم داشتی بسازی یک خبر بده .
موفق باشی
سلام مازیار جان
این هم مدارش :
در این مدار از یک رله دو کنتاکت استفاده شده اما من چون رله تک کنتاکت داشتم اومدم از دو تا رله تک کنتاکت استفاده کردم
این مدار آنتی پلاپ هم هست . اما اینو بگم که منو خیلی خسته کرد چون اصلا با تغذیه آمپلی مچ نمیشه و حتما" یک تغذیه جدا می خواد . حساسیتش هم خوبه . پی سی بی هم تو یکی از تاپیک ها قرار داده بودم اگر تصمیم داشتی بسازی یک خبر بده .
موفق باشی
ممنون محمد عزیز دستت درد نکنه راستش آمپلی که من ساختم و چون برای ساب میخواستم فقط یک کانال (مونو) هست
پس با این حساب فقط یه دونه رله کافیه و کانال ورودی سمت راست و مقاومت R2 رو حذف میکنم ممنون دمت گرم :mrgreen:
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
فقط مازیار بجز مقاومت R2 چیزی رو حذف نکنی ! چون R3 و ترانزیستورای بالا همشون نیازن.
اگه حساسیت زیاد مدار در بعضی جاها رله رو قطع میکرد میتونی دیودهای 4148 رو با دیود زنر 3 ولت عوض کنی. و اگه باس زیاد دادی و قطع شد مقدار خازنهای 47 میکرو رو زیاد کن ولی از 100 میکرو بیشتر نشه.
دیدگاه