اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

قضیه از این قراره که یکی از تولید کننده های کره ای تعدادی از سیستمهای سینمای خانگی اش توی باربری از بین رفته بود. من از طریق نمایندگی و ... باهاشون وارد مذاکره و... شدم و قرار شد این بلا رو سرشون بیاریم. در واقع پاور اونها مارک کره است و مابقی ایران-قم
    مذاکرات هم فقط برای این بود که فردا از دستمون شاکی نشوند. چون تعداد دستگاهها زیاد بود و تمامشون هم صادر شد.البته با قیمت خیلی خیلی پایین. چون کیفیت خیلی زیادی نداشت. اکوش هم همون 2399 بود که براتون گذاشتم.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ممنون استاد میگم شما زبون کره ای بلدینااااااااااااااااااااااااااااااااا >-

عالی بود استاد دست مارو هم بگیر :redface:
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام مازیار جان
        ایول خیلی خوب کار کردی :applause: :applause:
        فقط اون anti13 رو دقیقا برای چه کار گزاشتی؟؟؟ oo:
        اگر مدار فیلتر ساب تو بزاری ببینیم از چی استفاده کردی خیلی خوبه
        من که هر چی تا حالا فیلتر ساختم کیفیت دلخواه منو نداشته :cry2:
        موفق باشی
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوکرتم البته یکم بد کار شده اگه دقت کنی سوراخا میزون تو یه ردیف نیست هرکاری کردم دقیق نمیشد :angry: این سومیش بود که سوراخ کردم و دیگه تخته چوبی سفید نداشتم و به همین رضایت دادم :angry:

anti13 ؟ oo: داداش attiny13 ) در واقع مدار محافظ بلندگوئه البته فقط در حین خاموش و روشن شدن و این مدار میاد بعد از چند ثانیه که امپلی روشن شد خروجیه صدا رو به بلندگو راه میده چون بدون اون همین که امپلی روشن میشد یک صدای بوووم شدید از ساب میومد و همینطور موقع خاموش شدن :agree: ولی با این مدار دیگه همچین اتفاقی نمی افته پس موقع روشن شدن میاد خروجی رو بعد از چند ثانیه میده به بلندگو و همچنین موقع خاموش شدن قبل از اینکه صدای بوووووم بیاد خروجی رو قطع میکنه :agree:
          AV Maziton 100

دیدگاه

ببخشید یادم رفت اینم فیلتر سابی که استفاده کردم و کیفیتش که بنظر من عالیه
            البته من از tl072 استفاده کردم همچنین بجای پتانسیومتر R3 از 100 کیلو و بجای R6 از 50 کیلو

AV Maziton 100

دیدگاه

ایول مازیار جان خوب کاری کردی خوب :mrgreen:
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

داداش مازیار مثل اینکه خیلی پولداری بابا نزدیک 3500 تومن ترانزیستور رو ترکوندی ها بابا میدادیشون به ما چیکار داخلش داری شوخی کردم حتما سوخته بودن دیگه ایول درکل کارت خوب بود منم یه STK4171 بورد اماده گیرم اومده بود خیلی وقت پیش گذاشتم برا کامپیوتر استفاده میکنم خدایش خیلی کیفیت خوبی دارن
                موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  داداش مازیار مثل اینکه خیلی پولداری بابا نزدیک 3500 تومن ترانزیستور رو ترکوندی ها بابا میدادیشون به ما چیکار داخلش داری شوخی کردم حتما سوخته بودن دیگه ایول درکل کارت خوب بود منم یه STK4171 بورد اماده گیرم اومده بود خیلی وقت پیش گذاشتم برا کامپیوتر استفاده میکنم خدایش خیلی کیفیت خوبی دارن
                  موفق باشی
                  oo:
                  معلومه که سوخته بود مگه مغز خر خوردم 3500 رو دود کنم هوا :mrgreen:
                  نه بابا اونا همون سوخته ها بود که تعویضشون کردم دیگه پولم کجا بود درضمن اونا رو دونه 800 خریده بودم :rolleyes: و دیگه به قولی گفتنی بعد از نگارش گران شد

آره این stk ها کیفیت خوبی دارن و همچنین بدون نویز در کل از ایسی بهترن :agree:
                  AV Maziton 100

دیدگاه

یه چیزی راجبه tip142 tip147 اینکه دو نوعن تیپ 17 دارن و تیپ 18 که تیپ 17 اون کوچیکن و دونه ای 800 وتیپ 18 اون بزرگن دونه ای 1500 بعضی جاها هم 2000 تومن متاسفانه من میخواستم اون امپلی 8 دارلینگتونه رو بسازم قربونش برم تو شهر ما قطعات که گیر نمیاد فعلا بیخیالش شدم

دیدگاه

اون کوچیکا پسوند T دارن که ولتاژ کاریشون نسبت به این بزرگا کمتره منم اشتباهی یدونه از همونا گرفته بودم (بار اول) 400 تومن
                      AV Maziton 100

دیدگاه

سلام محمد جون آره تمیز کار کردن خوبه اگه جا باز تر بود 100% از این بهتر میزدم مجبور شدم 4 تا ترانس بزارم
                        AV Maziton 100

دیدگاه

گوشه سمت راست بالای عکس قابل توجه مهندس مازیار :

:rolleyes: oo: :eek:

:-O @-) :-j
                          AV Maziton 100

دیدگاه

سلام اقایmebk1988
                            خیلی خوب درست کردی ایول تمیز کار کردی
                            دمت گرممممممممممممممممممممممممممممممممم
                            راستی ترانزیستوراش چیه ماسفته؟؟
                            شماتیکشو بزاری ممنون میشم :nice:
                            من هم تا حالا امپ زیاد ساختم ولی از نظر کیفیت توی صدای بالا کیفیت کم میشه :cry2:
                            با تشکر
                            Fail Never
                            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

MEBKجان دمت گرم عالی شده مدار که اذیت نکرد راستی PCB رو از همون فایل PDF زدی دیگه ؟
                              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                              امروز رو کامل زندگی کن...
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام جناب mebk خیلی تمیز کار کردی احسنت میگم اینکه گفتی هر سر 1.1 میکشه هر امپلی از 4 تا هر خطش 1.1 میکشه درسته ترانست چند ولت چند امپره؟ بعد اون رادیاتور که برا هر دو تا امپلی گذاشتی کم نیست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X