اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

نوشته اصلی توسط hs67
    البته شاید بد نباشه که یدونشو امتحان کنی آخه استاد اشک تو یه تاپیکی اینا رو بعنوان میدرنج به من معرفی کردن و بنظرم بد هم جواب ندادن،البته تضمین نمیدم ها،شاید به حرف محمد جان رسیدی من فقط نظرمو میگم : اگه خیلی حساسیت بخرج نمیدی شاید بعنوان میدرنج خوشت بیاد ازشون...
    مازیار جان این بلندگو ها قیمت زیادی ندارند فکر کنم 5 یا 6 تومن هستند . به هر حال اگر دوست داری یدونه بگیر امتحان کن اگر از صداش خوشت اومد بازم بگیر . :mrgreen:

دیدگاه

مهندس new-ray عزیز 1 سوال داشتم از حظورتون.مدار 2*50 که ساختی کیفیت خوبی داره؟50 وات کامل خروجی داره؟ :question:

دیدگاه

در توضیحاتش گفتم که برای قدرت زیادتر ویرایش کردم و حتی با بار 2 اهم هم جواب گرفتم البته تغذیه باید قوی باشه بعلاوه گرماگیر مناسب.
        کیفیتش خیلی HiFi نیست. اصولا مدارت با کیفیت تر در قسمت تغذیه ترانزیستورها باید صافی داشته باشه و بجای مقاومتهای بایاس از منبع جریات ترانزیستوری استفاده کنه تا توان انتقالی کاملا خطی باشه. مثل همون مدار 400 وات که گذاشتم و الان داخل دستگاهم هست. برای مثال همین آمپ 400 وات 23 تا ترانزیستور داره در حالی که آمپ 50 بخت آور 5 تا داره !!
        حالا کدوم Hi-Fi تره ؟ مدارات داخل Op-Amp ها رو ببینید بهتر متوجه میشید. تقریبا همه op-amp ها Hi-Fi و خطی هستند.
        وقتی تو نیستی
        نه هست های ما چونانکه بایدند
        نه باید ها...
        هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
        روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام نیو جان. منم از این ماژولها استفاده میکنم. البته کمی ظریفتر از مال شماست ولی فقط پخش کننده است. مال شما چی؟؟ امکان ضبط رو نداره؟؟؟
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            سلام نیو جان. منم از این ماژولها استفاده میکنم. البته کمی ظریفتر از مال شماست ولی فقط پخش کننده است. مال شما چی؟؟ امکان ضبط رو نداره؟؟؟
            نه ، نمیدونم چرا این دستگاهها و حتی موبایلها هم امکان ضبط خوب رو ندارن. شاید دلیلش کمبود حافظه رم داخلی و یا سرعت تبدیل باشه (مثلا تبدیل به mp3 ).
            وقتی تو نیستی
            نه باید ها...
            روز مباداســـت !

دیدگاه

البته من یه نمونه از اصفهان قیمت گرفتم. تضمینی با کیفیت عالی مجهز به LCD و ورودی و خروجی استریو . میگفت 60 تومن. یه کم زورم اومد. فروشگاه سایت هم یه نمونه زده 26 تومن ولی LCD نداره. نمیدونم چطوری کار میکنه. آیا نیاز به میکرو کنترلر داره یا همینطوری هم میشه استفاده کرد.البته اگر پروژه اکو با کیفیت عالی نتیجه بده میشه همون رو برای اینکار استفاده کرد. نمیشه؟؟
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

این مدار از روی usb فقط میخونه و بدون LCD هستش،کیفیتشم نمی دونم چجوره؟اصلا نمی دونم آیسیش گیر میاد یا نه؟از یه سایتی که علم فردا بهش لینک داده بود پیداش کردم...
                http://www.circuitstoday.com/usb-sound-card
                رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                  سلام آقای Altium Designer
                  به این میگن آمپلی
                  نقشه، شکل PCB و قرار گرفتن ماسفت ها روی برد شبیه باند اکتیو W17 Montarbo هستش.
                  درود بر شما

متشکرم از دقت شما، این طراحی حدود 8 سال پیش انجام شده و تا حالا هنوز تولید میشه
                  شاد و تندرست باشید
                  دوستدارتان
                  مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                    سلام بر جناب altume designer

اول بگم تمیز ساختی ایول دوم اینکه اون جعبه رو از کجا و چند خریدی ؟ ( همون 4 در 30 وات رو میگم )
                    :smile:

درود بر شما
                    در ابتدا از شما تشکر می کنم بابت دقت نظرتان
                    این آمپلی 4 در 30 وات را حدود 6 سال پیش طراحی کردم و تعداد محدودی از اون ساخته شد، البته شاید هنوز جای کار داشته باشه! ،
                    میخوای روش کار کنی؟
                    جعبه اون را هم از شرکت بهار خریدم ، راستش قیمتش یادم نیست ولی فکر کنم حدود 10 تومنی بود
                    پانل رو و پشت را هم یکی از دوستان طراح ، طراحی کرد

یک نگاهی هم به این فایل بنداز خالی از لطف نیست:

http://up9.iranblog.com/images/i3pglkgki2mm8erczhj.pdf

http://www.4shared.com/document/89C3c8LX/ecc_portable_rev03_.html

لذت ببرید

شاد و تندرست باشید
                    دوستدارتان
                    مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123

چی شد چرا جواب نمیدی خو ؟ X-(
                      درود بر شما دوست عزیز

راستش را بخواهید یادم نبود باید یک سری به این قسمت هم می زدم، به هر حال مشغله کاری و پا به سن گذاشتن دیگه !!!

ببینم یک سئوالی برای من پیش اومده:
                      چرا خیلی از بچه هایی که کار الکترونیک می کنند ، در یک زمانی خیلی دنبال کار ساخت آمپلی و باند و مدارهای جنبی صوتی می روند ؟

البته خود من هم همین راه را طی کردم و خوشحال هم هستم

خیلی دوست دارم که کارهایی که توی این زمینه کردم را در اختیار شما بگزارم برای همین آیا از دوستانی که در زمینه صوتی در انجمن فعال هستند کسی در اصفهان هست که وقت داشته باشه یک سری بیاد پیش من تا این اطلاعات را در اختیارش بگزارم تا بصورت مناسب و دسته بندی شده ای به بقیه منتقل کنه ؟
                      از بابت این درخواست عذر خواهی می کنم ولی از لحاظ زمانی تا بیام یکی یکی طرح های موجود را بفرستم ف میترسم عمرم کفاف نده
                      شاد و تندرست باشید
                      دوستدارتان
                      مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        احسنت جنابaltume designer فقط بورد امپلی سبز رو کجا زدی و دقیقا نقشه امپلی رو میشه بگی کدومه؟
                        متشکرم قربان
                        برد اون را که خودم طراحی کردم و نمونه موجود از نمونه های تولید شده ای است که نگه داشتم و مربوط به آمپلی 300 واتی است که نقشه اش را هم قبلا گذاشته بودم
                        شاد و تندرست باشید
                        دوستدارتان
                        مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                          ایول altume designer
                          حال کردیم شدید 10 کدومه بیست بیسته 20 پاس شدی رفت ... =D> :applause:
                          به ماهم یاد بدین... ^^
                          درود بر شما و ممنون از حسن نظر شما که به بنده نمره پاس کردن دادید
                          وقتی شاگرد آماده باشه میبینه که استاد مدت هاست که منتظرشه :job:
                          شاد و تندرست باشید
                          دوستدارتان
                          مهدی حریری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                            البته من یه نمونه از اصفهان قیمت گرفتم. تضمینی با کیفیت عالی مجهز به LCD و ورودی و خروجی استریو . میگفت 60 تومن. یه کم زورم اومد. فروشگاه سایت هم یه نمونه زده 26 تومن ولی LCD نداره. نمیدونم چطوری کار میکنه. آیا نیاز به میکرو کنترلر داره یا همینطوری هم میشه استفاده کرد.البته اگر پروژه اکو با کیفیت عالی نتیجه بده میشه همون رو برای اینکار استفاده کرد. نمیشه؟؟
                            میشه باهاش ضبط کرد اما چندتا مسئله هست :
                            1- باید با پروتکل خاصی ذخیره بشه مثل MP3 تا در وسایل دیگه قابل پخش باشه و من وقت بررسی این پروتکلها رو ندارم (یه چیز مثل Wave میشه)
                            2- احتمالا CPU کم میاره چون پردازش سیگنال تمام وقتشو میگیره .
                            3- باید حافظه MMC داشته باشیم و یکی روی اون کار کنه (غیر از من :mrgreen
                            وقتی تو نیستی
                            نه باید ها...
                            روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                              این مدار از روی usb فقط میخونه و بدون LCD هستش،کیفیتشم نمی دونم چجوره؟اصلا نمی دونم آیسیش گیر میاد یا نه؟از یه سایتی که علم فردا بهش لینک داده بود پیداش کردم...
                              http://www.circuitstoday.com/usb-sound-card
                              سلام hs جون اینی که گذاشتی یه نوع سخت افزار صداست منتها از نوع usb ینی این همون کارت صداست که رو مادربورد میبندن ولی این مدل usb هست اصلا ربطی به اون چیزی که شما میخوای نداره :mrgreen: :mrgreen: در ضمن آمادشو میفروشن 5000 تومن ( برو پشت شهرداری )
                              AV Maziton 100
                              Render By Artlantis Studio
                              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با تشکر از جناب Jooly به خاطر عکس آمپلیشون
                                یه پیشنهاد دارم. سعی کنید برای تغذیه و خروجی صدا از کانکتور پاور استفاده کنید نه مخابراتی، تا یه وقت مشکل انتقال جریان پیش نیاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X