اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

سلام دوستان
    همچین موردی واسه منم پیش اومد یک کانال عالی جواب میداد ولی کانال دیگه نویز داشت هم آمپلی فایر رو مدارات جانبی شو بالا پایین کردم هر کاری میکردم این آمپ ما درست نمیشد حالمو گرفت اومدم مدارها رو جدا از هم با یک آمپ استریویه سالم تست کردم از هیچ کدوم نبود
    رسیدم به خود آمپ با اونم کلی ور رفتم نشد
    اومدم یکی یکی قطعات رو تکون میدادم و از پشت فیبر رو نگاه میکردم که یک هو یک مقومت زیر تستم تکون خورد نمیدونم اون مقاومت چجوری از بیخ بیخ کنده شده بود ولی هرچی نگاه میکردم چیزی دیده نمیشد مقاومت رو عوض کردم مورد حل شد
    اینم یک مورد جالب بود واسم پیش اومد گفتم شاید به درد بخوره
    اما اصلا با چشم معلوم نبود با اهم متر هم جاهای مختلف رو چک کردم اما دیگه همچی چیزی رو پیش بینی نمیکردم
    موفق باشید
    :bye
    kohsarimog@gmail.com
    بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
    [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

پاسخ : کسایی که با امپیلی اماده اس تی کا4192-200وات کار کردن و هیچ نویزی نداره بیان تو

من تو مدارstk که امادشو خریدم دادم یه ترانس توپ یکی ازاشناها پیچید و از خازنای 4700میکرو فارادی استفاده کردم تو ورودیشم از سیم شیلد والبته من مدارفنشو بایه ترانس دیگه درست کرده بودم و همچنین مدار تن کنترلو باترانسی جداگونه نویزش به حداقل حداقل رسید شما این کارارو انجام بده امیدوارم نتیجه بده
      زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

این برد های آماده سام استار هم برای خیلی ها دردسر شدن :angry: مشخصات روی جعبه هاشونم کلن جعلیه.البته تمام محصولاتش.به علاوه اینکه از قطعات بی کیفیت چینی و حتی آی سی های رفرش شده استفاده میکنه.stk 4192 و 400 وات! :angry:سام استار دیگه شورشو در آورده خجالت نمیکشن شماره آی سی و قطعات رو با فرز تراشیدن که کسی نفهمه و گندش در نیاد.واقعن جای تاسف داره

دیدگاه

سلام دوستان من 10تا از این مدارها گرفتم که همشون نویزمیدادن به بلندگو ها و ساب و.... ولی بالاخره حل شد و حالا وقتی ولوم رو تا آخر هم میبری و آهنگ در حال پخش نیست فکر میکنی از برق قطع کردی یعنی هیچ نویزی نیست اصلا فکرشم نمیکردن یک آمپلی فایر تا این اندازه بی صدا!!!!!. راه حلش هم یک فیلتر LC با سلف SMD 2R2 و خازن 0.1 میکرو. من فقط با سلف smd نتیجه گرفتم سلفهای دیگه نشد.
          میشه دقیقا بگید چه ور وصل کردین؟ من با موازی کردن یه مقاومت زیر 30 اهم تو ورودی ( نمیدونم کار درستی هست یا نه ) نویزش رو به صفر میسونم حتی در حالی که سیم های وردی امپ به جایی وصل نباشند با این کار نویز حذف میشه ولی کمک از صدا ماکزیموم امپ کاسته میشه ( اون جایهایی که صدای امپ خراب میشه حذف میشه ) ولی خوبه بنظرم

منم یدونه 4192 دارم که به کامپیوترم وصل هست همیشه خدا این یه نویز کمی داشت و هیچ کاریش هم نمیتونستم بکنم ولی بار اخر سیم های وردی رو یکم بهتر چفت و بست کردم و سعی کردم تمیز تر بشه و با این کار الان نویز نداره و به امپ خیلی خوبی تبدیل شده ترانسم هم جفت 24 هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X