اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

حل شد دوستان.. مشکل کمبود ولتاژ تو یه سر بود که خازن 0 دومیش (دومین خازن) قطع بود
    در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
    و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
    و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

:eek: DRجان من که اول کار گفتم همینو چک کن.
      شوخی کردم ما چاکریم . :mrgreen:
      نوشته اصلی توسط gh.kh
      :-?تغذیه رو از روی پایه در ین دو ترانزیستور نسبت به هم و0 مدار اندازه بگیر ببین درسته شاید قطعی داشته باشه
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        :eek: DRجان من که اول کار گفتم همینو چک کن.
        شوخی کردم ما چاکریم . :mrgreen:
        شرمندتم به مولا اینقدر عصبی بودم که نگو شرمنده به خدا
        عفو بفرمایید
        در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
        و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
        و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

سلام منم امپلی با 240 و 9240 رو ساختم مشکل داره تمام قطعات سالمن 556 هم پایه هاش درستن یکی از امپلی ها وقتی بلندگو بهش وصله جریان میکشه و 9240 داغ میکنه اون یکی هم بلندگو که بهش وصل میکنم امپر نمیکشه ولی 9240 داغ میکنه مولتی ترن ها رو هم که میچرخونم اصلا ولتمتر تغییری نمیکنه فقط دعوام نکنید مطالب 2تا تاپیک رو کامل خوندم :read:ولی دوستان هر کی مشکلش بر طرف شده نگفته که چی کار کرده لطفا راهنمایی کنید :cry:

دیدگاه

mostafa جان کارایی رو هم که گفته بدون انجام دادی مثلا ماسفت هارو در بیا با یه بلندگو درایور رو چک کن...
            خیلی از مراحل تو همون تاپیکا گفته شده.
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام مصطفی جان اون 556 ها رو لطفا درآر [-X و جاش یکی از ترانزیستورایی رو که گفتم بزار
              بهتره که کار مطمئن انجام بدی
              چک کردن PCB با ذره بین و اهم متر و تقارن ولتاژ با اهم متر که جزو بدیهیات هست(pcb رو برای روش اتو گذاشتم نکنه بر عکس دراورده باشی؟)
              پتانسیومتر نزدیک به ماسفتها رو هم درار و جاش جامپر بزار،پتانس نزدیک به ورودی رو هم رو حالت وسط تنظیم کن
              ترانزیستورهای نیمه قدرتت رو چی جاش گذاشتی؟تو دیتاشیت ترتیب پایه هاشونو با 350 و 340 چک کن
              اگه بتونی از روش لامپ استاد اشک استفاده کنی خوبه،اگه لامپ رو وصل کردی یه بلندگوی دم دستی به خروجی وصل کن و ورودی هم بده اگه مدار مشکلی نداشته باشه باید صدا تو خروجی بیاد (بدون هوم و مشکل خاصی البته ممکنه تو این حالت خیلی با کیفیت نباشه)
              تا اینجا رو انجام بده و نتیجه رو بگو
              اگه عکسی هم بزاری که بهتر ...

رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام pcb رو که درست زدم متاسفانه bc160 و 177 و2n2905 گیرم نیومد همون 556 هم قبل اینکه بزارم تست کردم پایه هاش درست بود بجای mje340 mje350 من kse350 و kse340 گذاشتم البته پرسیدم علم فردا گفت که یکین بعد گذاشتم من از همون اول یه لامپ گذاشتم وگرنه اون امپلی که امپر میکشید الان به ملکوت الا پیوسته بود ولتاژ هم تقارن داره حالا یه عکسم سعی میکنم بزارم با تشکر از شما

دیدگاه

من فکر کنم bc556 نمیتونه از پس این ماسفتها بر بیاد دستمو که میزنم بین پایه سورس و گیته 240 صدا خوب میشه ولی نه در حد عالی باید 556 رو حتما عوض کنم

دیدگاه

ببخشید دوستان اگه ممکنه pcb مدار امپلی فایر irf9530-530 رو اگه دارین برام بگدارین من نتونستم بکشمش... :sad:اگه با پروتئوس باشه بهتره
                    با تشکر

دیدگاه

مهدی جان همین تاپیک رو یه چرخ بزنی هم PCBگیرت میاد هم کلی اطلاعا در مورد امپ
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                        مهدی جان همین تاپیک رو یه چرخ بزنی هم PCBگیرت میاد هم کلی اطلاعا در مورد امپ
                        سلام!!
                        اقا ما این تایپیکو 3 بار دیدیم فقط نصفه صفحه اول ماله 9530-530 هست!!! :eek:
                        بقیش ماله 9240-240 هست...pcb ها هم ماله اینه!! :cry:
                        نمیدونم چرا نمیتونم اینو با پروتئوس بکشم!! track هاش هاش درست نمیشه :angry: :cry2:
                        اگه کسی pcb 9530-530 رو داره از ما دریغ نکنه!!!

دیدگاه

اینم علم فردا ساخته PCB رو داره برو در تاپیکشو بکن وارونه کار بگذار :mrgreen:
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                            اینم علم فردا ساخته PCB رو داره برو در تاپیکشو بکن وارونه کار بگذار :mrgreen:
                            :eek: :eek: :eek:
                            کدوم تایپیک؟!!
                            تا جایی که من دیدم ایشون فقط رو فیبر هزار سوراخ کار میکنن فقط!! پایین صفحه اول همین تایپیک هم عکس ساخته شده اش رو گذاشتن!
                            اقا کی تا حالا اینو ساخته؟؟ pcb رو بزاره خدا خیرش بده!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              :eek: :eek: :eek:
                              کدوم تایپیک؟!!
                              تا جایی که من دیدم ایشون فقط رو فیبر هزار سوراخ کار میکنن فقط!! پایین صفحه اول همین تایپیک هم عکس ساخته شده اش رو گذاشتن!
                              اقا کی تا حالا اینو ساخته؟؟ pcb رو بزاره خدا خیرش بده!!
                              مهدی جان تو هم رفتی تو کار دق دادنا!!!
                              پاسخ 95 همین تاپیک، تو صفحه 7 رو ببین برادر!
                              جون عزیزتون انقد سرسری نخونید مطالبو!

دیدگاه

X-( X-( مگه نگفتم دادا علم فردا ساخته چرا اگه مطالب تاپیکارو بخونید خیلی از مشکلات رفع میشه .
                                چند بار بگم درست بخونید. :cry2:
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X