اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

پیرو فرمایشات gh.kh جون pcb رو تغییر دادم و ترک هارو پهن کردم... :applause: :applause:
    سورس ماسفت هام مثل pcb علم فردا با جامپر به هم وصل میشه
    pcb هم درسته درسته چکش کردم!! :agree:
    بسازمش دیگه؟؟

دیدگاه

مهدی جان pcb رو بگذار ببینیم چیکار کردی.
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        مهدی جان pcb رو بگذار ببینیم چیکار کردی.
        گذاشتم...

دیدگاه

خوب دیگه اگر با شماتیک هم چک کردی برو تو کار ساخت. ما پشتتیم. :mrgreen:
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

یه سوال!!!
            این سلف مدار (12 دور سیم )چیکار می کنه؟؟
            اگه نزاریمش مشکلی پیش میاد؟؟

دیدگاه

دوستان منم مدار 9530-530 رو ساختم ولی مولتی ترن رو که به هر طرف میچرخونم جریان تغییر نمیکنه و روی 1.5 میلی امپر ثابته و خروجی 30 ولت dc میده :angry: :cry: ورودی هم 15 ولته البته ترانس 24 دوبل فعلا ندارم و با 12 دوبل تست کردم...
              تمام خازن ها هم 47 میکرو 63 ولت هستند (100 میکرو نداشتم البته فرقی نمیکنه) مولتی ترن هم 1 کیلو نداشتم 2 کیلو گذاشتم...
              ترتیب پایه های 556 رو هم که برعکسه رعایت کردم از قصد هم پایه هارو یه بار جابجا زدم که نه فرقی کرد نه ترکید!! :angry: باز هم با یه جفت 556 دیگه امتحان کردم بازم نشد...
              ممنون میشم کمکم کنید...

دیدگاه

مهدی جان وجود ولتاژ تو خروجی به دلیل مشکل در قسمت درایوره .که احتمالا ترانزیستورا مشکل داره .و تا اونجایی که من میدونم 557 جابه جاست نه556 چک کن ببین مشکل کجاست .
                باید خودت امیتر وکلکتور ترانزیستور رو با اهمتر چک کنی.و با مدارت تطبیق بدی
                در ضمن برای تست سالم بودن ترانزیستور باید مقاومت پایه ها رو نسبت به بیس هم اندازه بگیری کا تقریبا 25/30 مگا اهمه بعضی مواقع در حالت تست دیودی درسته اما نسبت به هم مقاومت کمی دارند که نشون میده خرابه.
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                  مهدی جان وجود ولتاژ تو خروجی به دلیل مشکل در قسمت درایوره .که احتمالا ترانزیستورا مشکل داره .و تا اونجایی که من میدونم 557 جابه جاست نه556 چک کن ببین مشکل کجاست .
                  باید خودت امیتر وکلکتور ترانزیستور رو با اهمتر چک کنی.و با مدارت تطبیق بدی
                  در ضمن برای تست سالم بودن ترانزیستور باید مقاومت پایه ها رو نسبت به بیس هم اندازه بگیری کا تقریبا 25/30 مگا اهمه بعضی مواقع در حالت تست دیودی درسته اما نسبت به هم مقاومت کمی دارند که نشون میده خرابه.
                  مطمئنی؟؟ 556 بوداااااا!! :eek: :eek:
                  خب حالا اگه ترتیب پایه هاش درست هم باشن باید وقته جابجا کردم کار بده ولی نداد :cry:
                  پایه هاش رو هم که با مولتی متر تست کردم که میشه وقتی شماره ترانزیستور روبرو باشه راست میشه امیتر وسط بیس چپ هم میشه کلکتور
                  با حالت تست دیود پایه هاشو چک کردم اتفاقا اختلاف مقاومت امیتر و کلکتور نسبت به بیس 5 تا 6 تا با هم فرق میکنه که خیلی کمه!!(امیتر رو میزنه 736 تا کلکتور رو میزنه 730 تا :eek: ) ولی از 10 تا 556 که دارم همشون همین جورین!! یعنی همشون خرابن؟؟ یه کم غیر ممکنه!

دیدگاه

چرا اون سلف رو نزاشتی ؟؟؟؟ پایه های ترانزیستورارو از رو دیتاشیتشون دیدی دیگه ؟؟؟ مثل دفعه قبل + - رو برعکس نزدی ؟ :-?
                    AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

اون سلف رو بیرون مدار گذاشتم... به بلند گو لحیم کردم
                      پایه هارو هم اره هم دیتا شیتشون رو دیدم هم با مولتی متر تست کردم...
                      + و - رو هم درست زدم مازیار بابا اینو دیگه حالیمونه!!!
                      من به BC556 ها شک دارم میخوام BC177 بزارم ولی تا شنبه باید صبر کنم...

دیدگاه

مهدی جان من رو این 556 پیر شدم خیلی اذیت میکنه تا جواب نهایی رو ازش بگیری اما میشه .اونم به دلیل اینه که پایه هاش دقیق معلوم نیست.
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

عزیزان 556 یا 557 هیچ مشکلی نداره. مهدی جان اون تست 556 هم درسته عزیزم. امیتر نسبت به کلکتور بیشتر به بیس راه میده. ( تو همه BJT ها اینجوریه )
                          اشکال کارت جای دیگه س!

دیدگاه

شـــــــــــــــــد!!! کار کرد :wow: :wow: :wow:
                            ممنون از همه شما مخصوصا مازیار که واقعا دستش درد نکنه و gh.kh و علم فردا که من رو راهنمایی کردن :nice: :nerd:
                            مشکل از 546 بود که هر 2 تاشو عوض کردم + به جای 556 بدرد نخور مفت bc178 (رفتم 177 بگیرم 178 بهم داده که کار میکنه دونه ای 500 تومن!!) گذاشتم که الان مثل هلو کار میکنه!!! حدود 150 میلی ولت تو خروجی هست و مدار احتمال زیاد درست شد چون بلند گو دم دست ندارم به بلند گو وصلش نکردم هنوز

بازم از همه کسانی که کمکم کردن ممنونم... :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              شـــــــــــــــــد!!! کار کرد :wow: :wow: :wow:
                              ممنون از همه شما مخصوصا مازیار که واقعا دستش درد نکنه و gh.kh و علم فردا که من رو راهنمایی کردن :nice: :nerd:
                              مشکل از 546 بود که هر 2 تاشو عوض کردم + به جای 556 بدرد نخور مفت bc178 (رفتم 177 بگیرم 178 بهم داده که کار میکنه دونه ای 500 تومن!!) گذاشتم که الان مثل هلو کار میکنه!!! حدود 150 میلی ولت تو خروجی هست و مدار احتمال زیاد درست شد چون بلند گو دم دست ندارم به بلند گو وصلش نکردم هنوز

بازم از همه کسانی که کمکم کردن ممنونم... :agree:
                              به سلامتیییییییییییییی :icon_razz:
                              عکس و فیلم هم بزار تو تاپیک فیلم و عکس

دیدگاه

عکس رو چشم میزارم ولی فیلم رو شرمنده با دایال اپ که به زور یه صفحه رو باز میکنه انتظار زیادیه!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X