حل شد :wow: :wow: :nice:
مشکل از GND توی ورودی بود. فیش ورودی که به کامپیوتر میزدم تا ته داخل نرفته بود
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
حل شد :wow: :wow: :nice:
مشکل از GND توی ورودی بود. فیش ورودی که به کامپیوتر میزدم تا ته داخل نرفته بود
حل شد مشکل....
حل شد مشکل....
حل شد مشکل....
.
.
.
با این مواردی که من دیدم ، شما خیلی به کیفیت و قدرت و.... حساس نیستین(البته یه جورایی خوبه).چون ترانستون توان کافی برای اون آمپ (ها) رو نداره
و کلآ مدارات واسط با یه همچنین ترکیبی(نوع آیسی و...) کیفیت اصلی آمپ رو از نظر نویز زیر سوال سوال میبرن.
ولی خوبه که مشکلات و در گیری های ذهنی تون تو این مدارات به اینجور ایرادات جالب خلاصه میشه و آخرش رضایتتون جلب میشه .
ولی چند سوال دارم ، آیا این کراس واقعآ هیچ نویزی رو مدار نمیندازه ؟ توی باس های فوق العاده قوی و صداهای خیلی زیر، پاسخگوییش چطوره؟
اما متآسفانه من اینقدر به خودم سخت میگیرم که آخرشم هیچ فایده ای نداره. oo: oo:
حل شد مشکل....
حل شد مشکل....
حل شد مشکل....
.
.
.
با این مواردی که من دیدم ، شما خیلی به کیفیت و قدرت و.... حساس نیستین(البته یه جورایی خوبه).چون ترانستون توان کافی برای اون آمپ (ها) رو نداره
و کلآ مدارات واسط با یه همچنین ترکیبی(نوع آیسی و...) کیفیت اصلی آمپ رو از نظر نویز زیر سوال سوال میبرن.
ولی خوبه که مشکلات و در گیری های ذهنی تون تو این مدارات به اینجور ایرادات جالب خلاصه میشه و آخرش رضایتتون جلب میشه .
ولی چند سوال دارم ، آیا این کراس واقعآ هیچ نویزی رو مدار نمیندازه ؟ توی باس های فوق العاده قوی و صداهای خیلی زیر، پاسخگوییش چطوره؟
اما متآسفانه من اینقدر به خودم سخت میگیرم که آخرشم هیچ فایده ای نداره. oo: oo:
امیدوارم از من ناراحت نشین.
موفق باشین
والا از توان که خوب نمیگم حرفه ایم اما یه چیزایی سرم میشه :nerd:
اما میدونم ولتاژ کمه دوبل 24 که بعد از رگوله میشه 31 ،اما جریان که هر سر 3آمپر بده کمه؟؟؟؟(اگه ولتاژ و جریان خاصی داره که بهترین بازده رو میده حتما بگو)
کراس هم تا جایی که من گوشمو نزدیک بردم تقریبا صفر بود .هیچ نویزی یا صدای خرابی نداشت. حتی وقتی کار نمیکنه با خاموش بودنش هیچ تفاوتی نداره
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
خدمتتون عرض کنم که من از همه دوستان کم تجربه ترم و دانسته های کسی رو زیر سوال نمیبرم .
و این مشکلاتی که شما باهاشون مواجه شدین کمی ناشی از خستگی و کم توجهی بوده نه از کم علمی...
اگه ترانستون 24 ولت دوبل هست و جریان 3 آمپر میده باید توانش 140 (144) وات باشه. شما این ترانس رو به دو تا آمپ ماسفت وصل کردین .
اگه حالت پیک رو در نظر بگیریم، یعنی حالتی که هردو آمپ دارن با یه باس خیلی قوی میکوبن، اونوقت این 140 وات توان به 80 وات توان صوتی و 70 وات
حرارت تبدیل میشه که این 80 وات یعنی هر آمپ تقریبآ 40 وات .(البته تمام این مقادیر بسته یه شرایط و حالات تئوری بیان شده)
در این حالت شما با کمبود ولتاژ و جریان (توان) روبرو میشوید وباس های قوی در آخرین لحظه ی پخششان به خر خر های خفیف تبدیل میشوند .
این آمپ که من دیدم و خودم ازش 3 تا ساختم یه ترانس 40 ولت دوبل 300 وات لازم داره که بشه ازش حدود 150 وات گرفت . ولی بشدت داغ میکنه(تجربه شخصی)
کراس که مصرف چندانی نداره میشه نادیده گرفت ولی اگه با همون شرایط 4 تا آمپ به اون ترانس وصل باشه هرکدوم به زور 20 وات میده.( هر 4 تا یه صدا و با یه قدرت کار کنن)
البته اگه بلندگو هایی که میخواهید به این آمپ ها وصل کنید تو همین رنج توان داشته باشن ،خوب توان مصرفی هم تو همون میزان میمونه ولی اگه 4 تا 12 اینچی بهشون بزنین دیگه............ :icon_razz: :icon_razz:
حالا شما که باهاش این 4 تا آمپ رو راه انداختین صدایی که ازشون گرفتین چطور بود؟
حالا اگر میخواهید که از تمام توان آمپ ها استفاده کنید یه ترانس دوبل 40 ولت 500 واتی تهیه کنید.
اقا امپ ما هم درست شد مشکلش هم تو pcb بود دو پایه یکی از mje350 ها باید به هم وصل میشد تو نقشه طوری بود که انگار اشتباه چاپی بوده من اونا رو از هم جا کشیدم الان داره خیلی خوب کار میکنه ولی یه مشکل اینکه وقتی صدا خیلی خیلی کمه تو اول بعضی از اهنگها که اهنگ ارومه صدا یه کم دوتاییه ولی تو ولوم بالا کیفیت عالیه ما دوستان هم همینطوره؟
یه سوال دیگه من میتونم ولتاژ dc رو به صفر برسونم شما هم به صفر رسوندین ؟
و اینکه وقتی p2 رو برای افست میچرخونم هیچ تغییری تو ولتاژ ندارم سر 1.6 ثابته ؟
لطفا اگه چیزی میدونید در این باره بگید
با تشکر
مصطفی جان مولتی ترن رو چک کن ببین مشکلی نداره .برا تنضیم هم اول رو اتصال کوتاه بگذار بعد 1.6 ولت خیلی زیاده باید برسونیش به 16.5 میلی ولت .ببین جای دیگه قطعی نداری تازه باید دو تا از پاپه های مولتی ترن به هم وصل بشه.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
اما میدونم ولتاژ کمه دوبل 24 که بعد از رگوله میشه 31 ،اما جریان که هر سر 3آمپر بده کمه؟؟؟؟(اگه ولتاژ و جریان خاصی داره که بهترین بازده رو میده حتما بگو)
هر سر 3 امپر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این ترانس؟؟؟؟؟ :surprised: :-?? تست جریان گرفتی از ترانست؟هسته ترانست چنده؟؟در هر صورت 3امپر برای چهارتا از این مدار کمه جریان حداقل باید دو برابر بشه که تو توانهای بالا افت ولتاژ نداشته باشی
این آمپ که من دیدم و خودم ازش 3 تا ساختم یه ترانس 40 ولت دوبل 300 وات لازم داره که بشه ازش حدود 150 وات گرفت . ولی بشدت داغ میکنه(تجربه شخصی)
nnجان ترانس داغ میکرد یا ماسفتها؟؟؟ اگه ترانست داغ میکنه شاید کیفیت سیم یا هسته پایینه.از شارلاک استفاده کردی؟؟؟
راستی دکتر گفت هر سر 3 امپر البته بعید میدونم.به نظر من هر سر 1 امپر به زور میده :NO:
اقا امپ ما هم درست شد مشکلش هم تو pcb بود دو پایه یکی از mje350 ها باید به هم وصل میشد تو نقشه طوری بود که انگار اشتباه چاپی بوده من اونا رو از هم جا کشیدم الان داره خیلی خوب کار میکنه ولی یه مشکل اینکه وقتی صدا خیلی خیلی کمه تو اول بعضی از اهنگها که اهنگ ارومه صدا یه کم دوتاییه ولی تو ولوم بالا کیفیت عالیه ما دوستان هم همینطوره؟
یه سوال دیگه من میتونم ولتاژ dc رو به صفر برسونم شما هم به صفر رسوندین ؟
و اینکه وقتی p2 رو برای افست میچرخونم هیچ تغییری تو ولتاژ ندارم سر 1.6 ثابته ؟
لطفا اگه چیزی میدونید در این باره بگید
با تشکر
p2 که برای تنظیم افت نیست :angry: .با این مولتی ترن جریان سکون مدار تنظیم میشه
دیدگاه