اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

دوستان یه سوالی واسم پیش اومده این امپلی فایری که با IRF530/9530 ساخته میشه از لحاظ کیفیت پخش صدا به پای stk4432 میرسه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yoosefheidari
      دوستان یه سوالی واسم پیش اومده این امپلی فایری که با IRF530/9530 ساخته میشه از لحاظ کیفیت پخش صدا به پای stk4432 میرسه؟
      سلام دوست من
      منم به نوبه خودم به شما خوش آمد میگم.
      اختیار دارید دوست من
      از لحاظ قدرت شاید کمتر باشه ، ولی کیفیتش خیلی عالیه
      بارها در انجمن ها ذکر شده که به هیچ وجه آمپلی های مدار گسسته با مداراتی که با IC ها ساخته میشوند قابل مقایسه نیستند.
      در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
      و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
      و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

ممنون از جوابتون پس با این حساب این مدار http://www.redcircuits.com/Page123.htm که با همین ماسفت ها ساخته میشه هم از 4432 کیفیت بالاتری داره؟(نه از لحاظ قدرت)

دیدگاه

ممنون از جوابتون پس با این حساب این مدار http://www.redcircuits.com/Page123.htm که با همین ماسفت ها ساخته میشه هم از 4432 کیفیت بالاتری داره؟(نه از لحاظ قدرت)
          بله دوست گلم.همینطوره
          و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
          و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

خیلی خیلی خیلی ممنون لطف کردین. :applause: :wow:
            فقط یه سوالی راجع به همین مدار داشتم میخواستم ببینم منظور از Trimmers Cermet همون پتانسومتره؟

دیدگاه

خیلی خیلی خیلی ممنون لطف کردین. :applause: :wow:
              فقط یه سوالی راجع به همین مدار داشتم میخواستم ببینم منظور از Trimmers Cermet همون پتانسومتره؟
              بله دوست عزیز.فقط باید موتلی ترن بزاری که دقیق تر تنظیم کنی.
              پیروز باشی

دیدگاه

اقا ممنون دمت گرم
                ببخشید باز یه سوال دیگه یادم اومد امپدانس ورودی این امپلی فایر ها چند اهمه؟ایا به پری نیاز دارن؟با هر سورسی سازگاری دارن؟

دیدگاه

معمولآ آمپلی فایر های مدار گسسته ی ترانزیستوری (بغیر از STK) ، از حساسیت ورودی کمی برخوردارن و نیاز به تون کنترل و پری آمپلی فایر دارن.

ولی اگه از پری استفاده کنید قدرت واقعی آمپ مشخص میشه که میتونه این بلندگوهای شما رو دود کنه . :icon_razz:

از مداراتی که تست شده هستن استفاده کنید.
                  دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

منظور از قدرت واقعی امپ مثلا در مدار بالا همون 18 واته دیگه؟در این صورت اگه یک بلندگوی 20 واتی به خروجیش بزنی پس نباید دود کنه دیگه؟ :biggrin:

دیدگاه

اون مداری که لینکشو قرار دادین درایور خوبی نداره ولی اون دوتا ماسفت قدرتشون بیشتر از این حرفاست...

تا 60 وات قدرت دارن ولی نه با اون تغذیه و اون درایور.

دیدگاه

منظور از قدرت واقعی امپ مثلا در مدار بالا همون 18 واته دیگه؟در این صورت اگه یک بلندگوی 20 واتی به خروجیش بزنی پس نباید دود کنه دیگه؟ :biggrin:
                        اگه بلندگو واقعا 20 وات باشه و شما 18 وات بهش بدی نباید طوریش بشه البته 20 وات واقعی نه این بلند گو های بی کیفیت چینی ارزون که رو هوا
                        یه چیزی روش نوشته!!
                        البته به بلند گو برای بلند مدت طولانی حداکثر توانش ندین... البته بلند گو های خوب طوریشون نمیشه

دیدگاه

ممنون از پاسخ های دوستان راستی در مورد اون درایور که فرمودین ضعیفه فقط توی قدرت تاثیر داره دیگه؟توی کیفیت که تاثیری نداره نسبت اون 60 واتیه؟
                          اخه همین 18 وات واسه من کافیه-قصد دارم اگه بشه با استفاده از سوئیچینگ 12 رو به 40 تبدیل کنم.

دیدگاه

ممنون از پاسخ های دوستان راستی در مورد اون درایور که فرمودین ضعیفه فقط توی قدرت تاثیر داره دیگه؟توی کیفیت که تاثیری نداره نسبت اون 60 واتیه؟
                            اخه همین 18 وات واسه من کافیه-قصد دارم اگه بشه با استفاده از سوئیچینگ 12 رو به 40 تبدیل کنم.
                            نوع طراحی درایور و تعداد طبقات پایه و نیمه قدرت ( تعداد ترانزیستور و نوع چیدمان) هست که HI-FI بودن مدار رو تعیین میکنه .

که این درایور با یه دونه ترانزیستور...؟؟!!

دیدگاه

اهاااااااا تازه متوجه شدم :agree:
                              پس درایور این یکی خیلی قویتره درسته؟http://www.redcircuits.com/Page2.htm

دیدگاه

سلام خدمت اساتید عزیز
                                اول همین تاپیک یه امپلی دیگه با همین ماسفتا گذاشته شده که میخوام بسازمش فقط قبل از اون چندتا سوال ازش دارم واسه اینکه مطمئن بشم.
                                توی نقشه میخواستم بدونم قسمتهایی که مشخص کردم دقیقن چه قطعه هایی هستند.
                                و در مورد اون خازن پایینیه اون قرمز کوچیکه که مشخص کردم تمام قسمت های اون شکلی باید به هم وصل بشن؟وایا باید به منفی وصل بشن؟
                                در مورد پتانسیومتر باید دو سرش به هم وصل بشن؟
                                http://upload.tuningtalk.com/upload/-IRF9530-MosFet-Audio-Amplifier-Circuit-588x737.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X