پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت
سلام من از این امپ 2تا ساختم. مدار بدون مشکل کار میکنه اما مولتی ترن تنظیم جریان بی باری روی جریان تاثیری نداره به همین دلیل صدا کیفیت عالی نداره. به نظر شما مشکل از کجاست؟ :sad:
اینم بگم که مولتی ترن ها سالمه اما روی ولتاژ سورس ماسفت ها یا جریان بی باری تاثیری نداره اما وقتی پراب به گیت ها وصل میکنم با تغییر مولتی ترن ولتاژ گیت تغییر میکنه :angry:
نوشته اصلی توسط Mostafa65
من نفهمیدم دقیقا مولتی ترنها رو که تغییر میدید جریان تغییر میکنه یا نه ؟
شاید یه قطعه ای خرابه که صدا کیفیت نداره
مصطفی جان جریان ها تغییر نمیکنه :sad:
اگه یادت باشه برای تنظیم مولتی ترن ها دو راه گفته شد که یکی تنظیم جریان و یکی تنظیم ولتاژسورس ها بود
در مداری که من ساختم نه ولتاژ تغییر میکنه نه جریان
قبلا 6 تا از این مدار (البته بدون 2تا ترانزیستور اضافی) ساختم و استفاده کردم و میدونم این صدای خراب به خاطر آستانه هدایت ماسفته. الان هم دوتا استریو ساختم که میشه 4تا آمپ و هر 4تا این مشکلو داره
نوشته اصلی توسط mebk1988
مصطفی جان جریان ها تغییر نمیکنه :sad:
اگه یادت باشه برای تنظیم مولتی ترن ها دو راه گفته شد که یکی تنظیم جریان و یکی تنظیم ولتاژسورس ها بود
در مداری که من ساختم نه ولتاژ تغییر میکنه نه جریان
قبلا 6 تا از این مدار (البته بدون 2تا ترانزیستور اضافی) ساختم و استفاده کردم و میدونم این صدای خراب به خاطر آستانه هدایت ماسفته. الان هم دوتا استریو ساختم که میشه 4تا آمپ و هر 4تا این مشکلو داره
بچه های این انجمن کجان؟ مهدی جان؟ اقا مازیار؟ جناب gh-kh? اق مصطفی؟ پس کجایید؟ :sad:
نوشته اصلی توسط mebk1988
دوستان لطفا کمک کنید خیلی عجله دارم. :angry:
ببینید من از این امپ ساختم اما مال من مولتی ترن نداشت وبجای MjE350 از bd140 استفاده شده که مشکل داش تا باهم مدار اینه جریان میسازن باید بتاشون در یه حد باشه بعدش اینکه بتاشون از 200 نباید بالاتر بره واین موضوع فقط در کمپانی هایی مثل فیلیپس فیرشیلد توشیبا انتر نشنال رکتیفایر رعایت میشه oo:
نوشته اصلی توسط mohsen27369
ببینید من از این امپ ساختم اما مال من مولتی ترن نداشت وبجای MjE350 از bd140 استفاده شده که مشکل داش تا باهم مدار اینه جریان میسازن باید بتاشون در یه حد باشه بعدش اینکه بتاشون از 200 نباید بالاتر بره واین موضوع فقط در کمپانی هایی مثل فیلیپس فیرشیلد توشیبا انتر نشنال رکتیفایر رعایت میشه oo:
محسن جان کامل توضیح میدی مشکل شما چی بوده و چطور حل شده؟
من ترانزیستور هارو چک کردم اما مشکلی نداشتن. فردا چندتا دیگه mje میخرم و تعویض میکنم. امیدوارم مشکلم حل شه :angry:
سلام دوست عزیز
شرمنده بابت تاخیر
اما تا جایی که یادمه این مدار بیشتر با 556 مشکل داشت اونم به دلیل جابه جایی پایه ها شما اول ترانزیستورا رو از جهت دیودی سپس از جهت اهمی تست کن در حالت اهمی باید مقاومت بین پایه های بیس با دو پایه دیگه تقریبا 30 مگااهم باشه.
یه عکس هم قرار بدید میتونه کمک کنه
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
نوشته اصلی توسط gh.kh
سلام دوست عزیز
شرمنده بابت تاخیر
اما تا جایی که یادمه این مدار بیشتر با 556 مشکل داشت اونم به دلیل جابه جایی پایه ها شما اول ترانزیستورا رو از جهت دیودی سپس از جهت اهمی تست کن در حالت اهمی باید مقاومت بین پایه های بیس با دو پایه دیگه تقریبا 30 مگااهم باشه.
یه عکس هم قرار بدید میتونه کمک کنه
gh-kh عزیز مدار کار میکنه و صدا کاملا تقویت میشه
مشکل من تغییر نکردن جریان بی باری مدار هستش که با تغییر مولتی ترن هیچ تغییری نمیکنه وجریان خط مثبت تغذیه روی 7 میلی امپر و ولتاژ سورس ها بین 0 تا 2 میلی ولت ثابت مونده :angry:
وچون جریان تغیییر نمیکنه استانه هدایت ماسفت بالاست که باعث کم بودن کیفیت صدای تقویت شده میشه.
حالا سوال اینجاست که چرا این اتفاق پیش اومده؟؟؟ مولتی ترن ها سالم هستن و مشکلی ندارن . با تغییر مولتی ترن ولتاژ گیت ها تغییر میکنه ولی روی سورسها تاثیری نداره :sad:
نوشته اصلی توسط mebk1988
محسن جان کامل توضیح میدی مشکل شما چی بوده و چطور حل شده؟
من ترانزیستور هارو چک کردم اما مشکلی نداشتن. فردا چندتا دیگه mje میخرم و تعویض میکنم. امیدوارم مشکلم حل شه :angry:
ببینید مثلا من هنگامی که صدا اعوجاج داشت ترانسو که از برق میکشیدم یه لحظه صدا صافه صاف مشید و بعد مدار خرخر و در نهایت خاموش میشد وبا ترانس های 24024 هم صدا صاف بود ولی باترانس اصلی مدار 40040 صدا رو که میبردی بالا صدا خراب میشد :NO:
ببینید مثلا من هنگامی که صدا اعوجاج داشت ترانسو که از برق میکشیدم یه لحظه صدا صافه صاف مشید و بعد مدار خرخر و در نهایت خاموش میشد وبا ترانس های 24024 هم صدا صاف بود ولی باترانس اصلی مدار 40040 صدا رو که میبردی بالا صدا خراب میشد :NO:
نه محسن جان مشکل من این نیست.
در اصل صدا با ولوم بالا کیفیت خوبی داره ولی در ولوم پایین و بیشتر در صداهای زیر کیفیت کمی پایین میاد که دلیلش اینه که
استانه هدایت ماسفت بالاستت و سیگنال بریده میشه. به نظرم مشکل از ماسفت هاست
3 گزینه از مشکلاتی که ممکن بود مدار داشته باشه حذف شد. الان ماسفت ها و mje های مدار قبلی که کار میکرد
روی این امپ بستم اما مشکل هنوز پابرجاست.
ولتاژ گیت مدار سالم بین3 تا 3.5 بود اما در این مدار وقتی مولتی ترن تا انتها باز میکنم ولتاژ گیت از 2.5 بیشتر نمیشه
فکر کردم شاید مقدار مولتی ترن کمه و با 5کیلو عوض کردم اما باز هم ولتاژها تغییر نکرد. حالا شکم روی فیبر و مقدار قطعات
دیدگاه