اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

داداش من از بچگی با این کلمه مشکل داشتم
    در مورد کار هم باید بگم من خیلی وقته دارم کار صوت انجام میدم از فروش گرفته تا تعمیرات وغیره ...
    در مورد آقای بخت اور هم کی میشه ... شما هم اقایی کن دیگه این کلمه رو نگو.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
      داداش من از بچگی با این کلمه مشکل داشتم
      در مورد کار هم باید بگم من خیلی وقته دارم کار صوت انجام میدم از فروش گرفته تا تعمیرات وغیره ...
      در مورد آقای بخت اور هم کی میشه ... شما هم اقایی کن دیگه این کلمه رو نگو.
      چرا مگه آقای بخت آور چشه!؟
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

آماتور یعنی تازه کار ولی در عرف الکترونیک کارا کسی که برای دل خودش کار میکنه و از این طریق پول در نمیاره حالا ممکنه که یه نفر 20 ساله در این زمینه کار میکنه و شغلی که ازش پول درمیاره چیز دیگه ای باشه
        من برای دل خودم کار میکنم و الکترونیک سرگرمیمه

بهترین رسانا نقره هستش و از طلا بخاطر مقاوم بودن در برابر خوردگی فقط استفاده میشه فکر کنم خودتون هم اشاره کرده بودید که سیم با روکش طلا استفاده میشه... بعد از نفره مس بهترین رساناس
        مرجع:
        http://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_conductor

فکر میکنم یکی از دلایل بالا بودن بهره به حد اقل رساندن تلفاط در قطعه سویچ هستش نه فیلتر خروجی در ضمن میشه ولتاژ رو بالا تر برد و جریان رو کاهش داد اینطوری به مقاومت سیم قلبه خواهیم کرد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
          آماتور یعنی تازه کار ولی در عرف الکترونیک کارا کسی که برای دل خودش کار میکنه و از این طریق پول در نمیاره حالا ممکنه که یه نفر 20 ساله در این زمینه کار میکنه و شغلی که ازش پول درمیاره چیز دیگه ای باشه

آقای بخت آورم خودشا یه آماتور میدونه و از اونجایی که جامعه آماتوری برای پول کار نمیکنه توانایی خیلی زیادی میتونه در زمینه مدارات جدید و بهبود طر ها کلاسیک و ..... داشته باشه
          ببخشید این عرف الکترونیک که میگید کیه؟؟؟
          توی این سایت اکثر دوستان جز اساتید هستند.این تعریفو کی ارائه داده؟؟؟ یعنی من که با این رشته پول در میارم حرفه ایم؟؟؟ :angry:
          در مورد اقای بخت اور توهین نمیکنم ولی حق با خودشونه :icon_razz: .مثلا توی مدار فرستنده fm جلد 5 به جای ترانزیستر درایور مدار از 139(درایور صوتی به جای رادیویی) استفاده کرده بود و هزار مشکل دیگه توی مدارات.
          راستی دوستان کسی 400 وات بخت اورو ساخته؟ اگه ساخته کار هم میکرد؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
            چه رابطه ای بین فرکانس مربعی و فرکانس سینوسی باید باشه؟
            من تو پروتیوس یه فیلتر پایین گذر بستم. باتغییر مقدار سلف و خازن فرکانس موج سینوسی خروجی تغییر میکرد.فرکانس موج مربعی وابسته به موج مثلثی ای هست که اول کار مقایسه میشه.با توجه به بزرگ بودن بازه فرکانس ورودی(20 تا 20000 هرتز) این فرکانس خروجی رو چی باید ثابت کرد؟ فرکانس قطع این فیلتر چقدر باید باشه؟
            متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم.با مدارات کلاس دی هم کار نکردم.در این مورد تحقیق میکنم و به اطلاعتون میرسونم

دیدگاه

اطلاعات بخت آور به درد بچه های هنرستان هم نمیخوره!
              من موندم چطوری چک میکنن و اجازه چاپ هر کتابی رو به کسی میدن!!!؟؟؟
              هر کی از جاش بلند میشه میره تو نت 4 تا نقشه پیدا میکنه ، بعد چهار خط مزخرف هم میبنده تنگش ، به عنوان کتاب میده بیرون! بیچاره جوونی که از "مدارات درخواستی برای جوانان بخت آور" استفاده کنه!!!! فکر کنم کلا نظرش در مورد الکترونیک تغییر کنه بنده خدا!!
              در مورد مدارات میکرو هم صدق میکنه و خیلی پروژه های دیگه که هر .... بیکار شده یه کتاب داده بیرون! الانم که قیمت کتاب سوبل تشریف داره، اون بنده خدا که کم تجربه س چه گناهی کرده که پولشو بابت اراجیف این ....ها هزینه کرده!!!؟؟؟ و جز گمراهی چیزی عائدش نشده!!!؟؟؟
              به نظر من بیخود از کسی تعریف نکنید اینجا!!
              من تو کل استادهای دوره کاردانی و کارشناسی، شاید 3 تا رو پیدا کردم که دستی به کار داشتن. بقیه فقط تئوری بلغور میکردن و به درد مباحث کلاس میخوردن، نه در عمل یا تو آزمایشگاه! حالا چه برسه به بخت آور که اصلا معلوم نیست تحصیلات الکترونیک داره یا نه!!
              اعصاب آدمو خراب میکنید خداییش!

دیدگاه

هرکس که چند جمله در باره آموزش عمومی نوشته باید بهش احترام کرد
                آقای بخت آور فرد کم سوادی است قبول ولی اون وقت که کتاب چاپ میکرد نه اینتر نت بود و نه اونور آب تنها پاسداران و برادران کمیته موجود بود . شما یادتون نیاد ولی من خوب یادم ساعات پایان هر شیفت مدارس دم هر چهارره برادران کمیته ای کلاسور بچه های دبیرستان رو نگاه میکردن اگه مجله خارجی مثلا ماشین یا لوازم خانگی و ... بود با اجازتون توقیف میکردن
                در این حالت آقای بخت آور کتاب چاپ میکرد متاسفانه ما خیلی فراموش کار هستیم
                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ای بابا بحث داره منحرف میشه هاااااااااااااااااا .

فردا میرم قطعات بگیرم واسه اون کلاس d رو هم میرم میگیرم پس فعلا تا فردا !!!
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مرسی مازیار جان. منتظریم نتیجه و فیلم و.... اینا رو بزاری :mrgreen:
                    منم شروع کردم به خوندن فایل هایی که دوستان زحمت کشیدند + یه سری دیگه که خودم پیدا کردم.
                    فرکانس قطع فیلتر پایانی باید بالای 20 کیلو هرتز باشه.اکثرا 30 کیلو رو پیشنهاد میدن.در مورد فرکانس مثلثی هم هرچی فرکانس بالاتر باشه کیفیت بهتره ولی تلفات بیشتر میشه.نرمالش روی 400 کیلو هست.
                    فیدبک هم فقط تو half bridge استفاده میشه و رو صدای ورودی تاثیر داره نه روی موج مثلثی. اگر به صورت فول بریج ببندید به صورت حلقه باز کنترل میشه و نیازی به فید بک نیست.
                    فول بریج تغذیه دوبل نمیخواد اما 2 برابر بیشتر ماسفت نیاز داره. کسی منبعی برای تولید موج مثلثی داره لطفا بزاره.(جو گرفته بود ما رو برسی سیگنال های کلاس D رو برای پروژه درس تجزیه انتخاب کردم. البته فقط شبیه سازی کفایت میکنه.2نمره که بیشتر نمیخواد بده ولی خودم دوست دارم درست یاد بگیرم)
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

دمت گرم

فقط از همون pcb استفاده کنم دیگه ؟؟؟؟؟ فکر کنم تنها مشکلش همون op amp باشه شما ها هم یبار چک کنید ببینید چیه .
                      AV Maziton 100
                      Render By Artlantis Studio
                      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

دوستان تو قسمت اپ امپ(غیر خطی) که موج pwm میسازه تو سویچنگ با یه ولتاژ ثابت dc مقایسه میشه ..........اما اینجا سیکل سینوسی(متغیره) بنابراین شکل موج pwm باید شیب پیدا کنه (سبز رنگ) ...................... داستان از چه قراره ...................

http://up98.org/upload/server1/02/c/cgrf7nzrddfgpnt0udfx.jpg
                        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenjudo
                          دوستان تو قسمت اپ امپ(غیر خطی) که موج pwm میسازه تو سویچنگ با یه ولتاژ ثابت dc مقایسه میشه ..........اما اینجا سیکل سینوسی(متغیره) بنابراین شکل موج pwm باید شیب پیدا کنه (سبز رنگ) ...................... داستان از چه قراره ...................

http://up98.org/upload/server1/02/c/cgrf7nzrddfgpnt0udfx.jpg
                          ما تو اینجا داریم مقایسه رو انجام میدیم.اگر موج مثلثی بالای موج سینوسی باشه خروجی 1 و برعکسش 0 هستش.دلیلی نداره که شیب پیدا کنه.ما به صورت مقایسه گر از op-amp داریم استفاده میکنیم. اگر شماتیک ها رو هم نگاه کنید op-amp هیچ فیدبکی نداره.

نوشته اصلی توسط maziyar123
                          دمت گرم

فقط از همون pcb استفاده کنم دیگه ؟؟؟؟؟ فکر کنم تنها مشکلش همون op amp باشه شما ها هم یبار چک کنید ببینید چیه .
                          op-amp چه مشکلی داره؟
                          PCB رو هم نمیدونم چه قدر قابل اعتماد هست :-?? من همیشه PCB رو خودم دوباره میکشم(مرض دارم :mrgreenبه ظاهر که درست میاد....
                          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                            هرکس که چند جمله در باره آموزش عمومی نوشته باید بهش احترام کرد
                            آقای بخت آور فرد کم سوادی است قبول ولی اون وقت که کتاب چاپ میکرد نه اینتر نت بود و نه اونور آب تنها پاسداران و برادران کمیته موجود بود . شما یادتون نیاد ولی من خوب یادم ساعات پایان هر شیفت مدارس دم هر چهارره برادران کمیته ای کلاسور بچه های دبیرستان رو نگاه میکردن اگه مجله خارجی مثلا ماشین یا لوازم خانگی و ... بود با اجازتون توقیف میکردن
                            در این حالت آقای بخت آور کتاب چاپ میکرد متاسفانه ما خیلی فراموش کار هستیم
                            اگه یه نفر بیاد تو یه منطقه کویر نشین چاه حفر کنه تا به آب برسه! کلی زحمت بکشه و زمینو بکنه و نهایتا آب که نبود هیچ، کلی هم خاک تحویل مردم داد چی!؟ آیا نباید اول اطلاعاتشو داشته باشه و اینکاره باشه، بعد!؟

مطالبی که باعث سردرگمی یه انسان بشه یا مداراتی که اصلا عملکردش با نوشته ها نمیخونه، چطور جای تشکر داره عزیز ؟
                            زحمت کشیده تو اوج سختی کتاب چاپ کرده، دستش درست، ولی نتیجه ش چی !؟ چند درصد راضی بودن ( منظورم تازه کاراست ) ؟؟

بهتره این بحثو اینجا چالش کنیم. بیخیال!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              من برای دل خودم کار میکنم و الکترونیک سرگرمیمه

بهترین رسانا نقره هستش و از طلا بخاطر مقاوم بودن در برابر خوردگی فقط استفاده میشه فکر کنم خودتون هم اشاره کرده بودید که سیم با روکش طلا استفاده میشه... بعد از نفره مس بهترین رساناس
                              مرجع:
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_conductor

فکر میکنم یکی از دلایل بالا بودن بهره به حد اقل رساندن تلفاط در قطعه سویچ هستش نه فیلتر خروجی در ضمن میشه ولتاژ رو بالا تر برد و جریان رو کاهش داد اینطوری به مقاومت سیم قلبه خواهیم کرد!

با سلام : در اینترنت یه گشتی زدم ظاهرا حق باشماست و طلا از نظر رسانایی زیاد هم خوب نیست این بحث از دانشگاه تو ذهنم بود که استادمون میگفت سیم کشی داخل "آی سی ها" را از جنس طلا می گیرن و اینطور در ذهنم جا افتاده بود که طلا در این زمینه حرف اولا میزنه

چیزی که گفتم (مشکل سلف خروجی) در این لینک که از کتابم عکس گرفتم در پاراراف دوم به این مسعله اشاره شده

نوشته اصلی توسط mebk1988
                              ببخشید این عرف الکترونیک که میگید کیه؟؟؟
                              توی این سایت اکثر دوستان جز اساتید هستند.این تعریفو کی ارائه داده؟؟؟ یعنی من که با این رشته پول در میارم حرفه ایم؟؟؟ :angry:
                              در مورد اقای بخت اور توهین نمیکنم ولی حق با خودشونه :icon_razz: .مثلا توی مدار فرستنده fm جلد 5 به جای ترانزیستر درایور مدار از 139(درایور صوتی به جای رادیویی) استفاده کرده بود و هزار مشکل دیگه توی مدارات.
                              راستی دوستان کسی 400 وات بخت اورو ساخته؟ اگه ساخته کار هم میکرد؟ :question:
                              کیه !!!! یه اصتلاحه مثلا میگن "واقعا از لحاظ عرف و هنجار ها جامعه ما اشکال داره؟"

بله اکثر دوستان حرفه ای هستنده من منکر این مطلب نیستم

خوب یه حرفه ای الکترونیک جزء گروه مشاور و طراح یه شرکت نظامی هست و محصول کارش یه محصول نظامی خیلی مهم میشه

و یه حرفه ای هم هست که از نیاز بازار استفاده میکنه و یه محصول را میسازه و ارائه میکنه

ما به همه اینا میگیم حرفه ای ولی خوب اهمیت و تحصص این دو زمین تا آسمون فرق داره

در مورد آقای بخت آور درسته که نقشه هاش و کتاباش رنگ و بوی تخصصی ندارن ولی کاری که انجام داد بزرگ بود من طرفدار کسی نیستم ولی میدونید با همون کتاب های اول که بیشتر جنبه آموزشی داشت چقدر از نوجونا که دسترسی به منابع نداشتن تونستن توسط کتاب هاش مطلب یاد بگیرن

اگر فقط این مطلب باشه که توسط این کتابها نوجوان ها تونستن از مرحله علاقه به آموزش و در نهایت به منحله عملی وارد بشن کافیه که بگیم در اون شرایط در کارشون موفق بودن

چقدر از بچه ها که در شهرشون اصلا مغازه الکترونیک نبود توانستن با کتاب هاش وارد دنیای الکترونیک بشن

بله در کنارش عیب هایی هم بود مثلا در همون مدار که مثال زدین گفته شده که ترانزیستور های اصلی 2N2219 هست ولی به خاطر نبود این ترانزیستور گفته شده BD139 هم جواب میده در اون زمان در اکثر شهر ها قطعات پیدا نمی شد

یکی از عیب های دیگه تاکید خیلی زیاد به نحوی که ما را متقائد میکرد که برای ساخت یه فرستنده با ید هفت خان رستم را بریم وبا این گفته ها خیلی ها از همون اول دور مدار های مخابراتی را خط کشیدن
                              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

چیزی که گفتم (مشکل سلف خروجی) در این لینک که از کتابم عکس گرفتم در پاراراف دوم به این مسعله اشاره شده
                                کتاب درست نوشته عزیز ببین:
                                توی پاراگرافی که کادر سیاه داره در مورد مضایا و معایب این نوع تقویت کننده صحبت شده که خط اول حسن - خط دوم عیبی هست که شما فرمودید که توی کادر سبز بهش اشاره کرده خط سوم هم باز عیب سویچینگ رو گفته یعنی 3 موضوع مجزا فکر کنم مشکل توی درک مطلب بوده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X