من هم نقشه و مطالب pa300 رو خوندم nn راست میگه اتصال کوتاش فقط توسط دو ترانزیستور t4 t5 کنترل میشه میگم این مدار رو ببینید قبلا هم گذاشته بودم تو یه تاپیکه دیگه این مدار سه محافظ داره
نظرتون رو بگید pcb هم داره اگه خواستید یگید بزارم
من هم نقشه و مطالب pa300 رو خوندم nn راست میگه اتصال کوتاش فقط توسط دو ترانزیستور t4 t5 کنترل میشه میگم این مدار رو ببینید قبلا هم گذاشته بودم تو یه تاپیکه دیگه این مدار سه محافظ داره
نظرتون رو بگید pcb هم داره اگه خواستید یگید بزارم
مدار جالبی هستش . به نظر میاد میتونه از اتصال کوتاه محافظت کنه ولی فکر کنم یه جاش ناقصه!
اون سر سیم که نوشته PRO که برای قسمت اتصال کوتاه هست ، باید به چی وصل بشه که اتصالی رو تشخیص بده تا فرمان قطع رله صادر بشه؟ :eek:
DC Protection زمانی فعال میشه یکی از ترانزیستورهای قدرت بسوزه و ولتاژ DC به بلندگو برسه. این قسمت دو سر بلندگو رو اتصال کوتاه میکنه و اجازه نمیده جریان DC از بلندگو بگذره.
البته نبود خازن کوپلاژ خروجی آمپلی هم باعث میشه ولتاژ DC رو خروجی ظاهر بشه.
یه سوالم دارم که به موضوع اصلی ربطی نداره:
به نظرتون این امپ با 4-5 امپر و +_90ولت کامل درایو میشه یا باید تغذیه رو تقویت کرد؟
اصلا این امپ رو میارزه برای ماشین بسازی یا نه؟
اگه اره قطعات رو بگم بیاد تا بعد از امتحانات بسازمش.
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
ببخشید من بی تجربه میپرم وسط :redface:
من یه مدار محافظ استریو (فکر کنم مدار کاملیه خودمم قصد دارم بسازمش)گذاشته بودم توی نایپیک مدارات جانبی ببینین به درد میخوره؟(مازیار گیر ندیا ) فقط PCB نداره همه توضیحات و ایناش تو خودش هست: http://www.velleman.eu/downloads/0/i...k4700_rev1.pdf
به نظرتون این امپ با 4-5 امپر و +_90ولت کامل درایو میشه یا باید تغذیه رو تقویت کرد؟
اصلا این امپ رو میارزه برای ماشین بسازی یا نه؟
لابد این پست من نقش باقالی ایفا میکنه که کسی جواب نمیده.
اقا جواب بدید که اگه کار کرد بگم بیاد قطعات.
تازه باید سویچینگ رو هم تغییر بدیم. برای همین میخوام بدونم چند امپر جریان میخواد.
چند امپر میخواد؟
خودش که 500 واته. بازده رو چند درصد بگیریم؟
اگه 70 درصد بگیریم باید 650 وات تغذیه بدیم بهش که میشه 3.61 امپر.
منبع تا 800 وات میتونه بده. کافیه یا نه؟
جون من جواب بدید که ببینم اینو بسازم یا همین امپ خودم رو بندازم رو ماشین.
این امپ رو فقط بخاطر محافظ + کوچیک بودن پی سی بی میخوام بسازم.
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
سلام مجدد!
مصطفی جان همونطور که توی تایپیک سوال ها گفتم چند تا مشکل در مورد شماتیک مدار محافظ اپکس دارم ممنون میشم جواب بدی:
اول اینکه شما گفتین اون قسمت که دورش خظط قرمز کشیده شده رو به این مدار اضافه کنم ولی من که میخوام با stk بسازم باید اون سر مقاومت 22k که به یدونه از مقاومت 5 وات ها وصله رو به کجا وصل کنم؟؟
از بالا سمت چپ شروع میکنم(مدار محافظ اپکس) : اول زده دوبل 18 ولت AC میخواد روبروش زده دوبل 15 ولت DC... خب ابن برای چیه؟؟
خروجی های pro led به یه led وصل میشه؟؟ نشون میده اتصال کوتاه شده؟
out amp به خروجی امپ وصل میشه دیگه؟
spk out چیه؟؟ همون که به یدونه از پایه های رله وصله
این مدار انتی پلاپ (تاخیر) داره؟؟
نمیشه فقط محافظ اتصال کوتاه رو از رو این مدار بر داشت و به یه محافظ دیگه اضافه کرد؟
لابد این پست من نقش باقالی ایفا میکنه که کسی جواب نمیده.
اقا جواب بدید که اگه کار کرد بگم بیاد قطعات.
تازه باید سویچینگ رو هم تغییر بدیم. برای همین میخوام بدونم چند امپر جریان میخواد.
چند امپر میخواد؟
خودش که 500 واته. بازده رو چند درصد بگیریم؟
اگه 70 درصد بگیریم باید 650 وات تغذیه بدیم بهش که میشه 3.61 امپر.
منبع تا 800 وات میتونه بده. کافیه یا نه؟
جون من جواب بدید که ببینم اینو بسازم یا همین امپ خودم رو بندازم رو ماشین.
این امپ رو فقط بخاطر محافظ + کوچیک بودن پی سی بی میخوام بسازم.
بهنام جان این مدار رو فکر نمیکنم کسی درست کرده باشه اگه خواستی درست کنی بنظرم 3جفت از ترانزیستورا رو در بیار (یعنی 3تا مثبت 3 تا منفی)به چند علت
1-اول چون این 10 ترانزیستور میدونی چه قدرتی داره با این امپلی اگه تغذیه کامل داشته باشه که فکر میکنم حدود 15 امپر جریان بخواد میشه 4 تا ساب 1200 وات رو راه انداخت که شما اگه 2 جفت ترانزیستور بزاری برا 2 تا ساب 1000 بخوبی جواب میده
2- میتونی امپر رو کمتر کنی و با همون منبع تغذیه 800 وات راه اندازیش کنی البته ولتاژ رو پایین نیار چون ممکنه تو ولوم بالا صدا خراب بشه
3- گرمای کمتری درست میکنه برا این 10 تا ترانزیستور باید یه رادیاتور گردن کلفت بزاری که تو ماشین به مشکل جا بر میخوری تازه فن دور بالا هم میخواد
اگر هم نظر من رو بخوای برو av400 رو درست کن تازه از اون هم باید ترانزیستور کم کنی نقشه هم تو تاپیک امپلیهای مدار گسسته هست ولتاژ هم پایین تره pcb ی کوچیکی داره از b500 کوچیکتره بعد امپر اگه بتونی هر سر 3 امپر بدی عالی میشه
موفق باشی
سلام مجدد!
مصطفی جان همونطور که توی تایپیک سوال ها گفتم چند تا مشکل در مورد شماتیک مدار محافظ اپکس دارم ممنون میشم جواب بدی:
اول اینکه شما گفتین اون قسمت که دورش خظط قرمز کشیده شده رو به این مدار اضافه کنم ولی من که میخوام با stk بسازم باید اون سر مقاومت 22k که به یدونه از مقاومت 5 وات ها وصله رو به کجا وصل کنم؟؟
از بالا سمت چپ شروع میکنم(مدار محافظ اپکس) : اول زده دوبل 18 ولت AC میخواد روبروش زده دوبل 15 ولت DC... خب ابن برای چیه؟؟
خروجی های pro led به یه led وصل میشه؟؟ نشون میده اتصال کوتاه شده؟
out amp به خروجی امپ وصل میشه دیگه؟
spk out چیه؟؟ همون که به یدونه از پایه های رله وصله
این مدار انتی پلاپ (تاخیر) داره؟؟
نمیشه فقط محافظ اتصال کوتاه رو از رو این مدار بر داشت و به یه محافظ دیگه اضافه کرد؟
خوب شما باید تو نقشه stk نگاه کنی و مقاومت رو از خروجی IC قبل از اینکه بره به قطعه ای دیگه وصل کنی و اون مقاومت 5.6 . امیتر ترانزیستور 5401 رو به خروجی IC بعد از تمام قطعات وصل کنی من نمیدونم که ای سی stk نقشش چطوریه باید چک کنی ببینی
ورودی باید بهش دوبل 18 بدی یه خروجی دوبل 15 هم گذاشته برا دستگاه دیگه اگه نقشه b500 رو کامل داشته باشی میبینی
اره یه led باید وصل کنی به اونجا برا نشون دادن پروتک
خروجی امپلی به out amp و out spk هم به باند میره دیگه :biggrin:
باید داشته باشه حتما
خودش مدار کاملیه برا چی میخوای مدار اتصال کوتاه رو جدا کنی و به مدار دیگه بزنی؟
تازه این مدار تو دمای 60 درجه که رسید فن با اخرین سرعت میچرخه و اگه دما به 90 برسه مدار خروجی رو قطع میکنه یعنی رله قطع میشه تا امپلی نسوزه
دیدگاه