اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

@@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

اره داداش توی اون PDF تو جدول کنارش ایسی هایی که بش میخوره رو نوششته 4231 هم توشه...
    چرا گفت نمیتونه کاری کنه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      اره داداش توی اون PDF تو جدول کنارش ایسی هایی که بش میخوره رو نوششته 4231 هم توشه...
      چرا گفت نمیتونه کاری کنه؟؟
      بد روزگار دیگه !!
      منم زیاد مطمعن نبودم که بتونه بکنه یا شایدم فکر نمیکرد من یه همچین شماتیکی بهش بدم....
      بگذریم....
      خوب من همین PCB رو میبرم جمهوری ببینم کسی چاپ میکنه برام یا نه...

دیدگاه

این فایل PCB. LAY هست
        هیچ جا نمیتونن بازش کنند
        مشکل پشت مشکل پیش میاد برا ما !!

آقا لطفا یکی به من کمک کنه
        یه فایل pcb به من بدید. که برای این مدار باشه
        دوستان ؟؟

دیدگاه

پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 &#1

فایلش رو بزار ببینیم!! LAY که فکر کنم ماله پروتله...
          داداش gh.kh اون چند تا PCB که ماله STK ها بود لینکشو اینجا بزار بی زحمت استفاده کنه :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            فایلش رو بزار ببینیم!! LYT که فکر کنم ماله پروتله...
            داداش gh.kh اون چند تا PCB که ماله STK ها بود لینکشو اینجا بزار بی زحمت استفاده کنه :agree:
            این فایل رو پلود کردم
            http://s3.picofile.com/file/7432746983/stk4231.zip.html
            توش یه فایل هست که با پسوند LAY هست که فایل اصلی توی دیتا شیت بود که من نتونستم بازش کنم.
            و یه فایل که خودم درست کردم که اسمش stk4231 .PCB هست. اما مقیاسش نمیدونم درست هست یا نه
            یه زحمت میکشید ببینید میتونید مقیاس رو درست کنید ؟؟ یا یه فایل آماده برای stk4231 بهم بدید ؟
            دیدگاه

بیا داداش اینم pcb با datasheet چند تا STK :
              http://khosravigh.persiangig.com/DASH-%20MEHDI.rar
              فقط 4231 توش نیست
              این که گذاشته بودی رو با پروتل باز کردم ولی فقط ترک هارو کشیده و جای قطعه ها رو نداره!!
              این LAY با چی باز میشه؟؟ ماله پروتل که نیست ماله egale یا چیزه دیگه ای باید باشه :NO:

دیدگاه

سلام.میدونی آمپلی خودش چی بوده؟؟ گسسته بود یا آی سی؟؟
                نکته ای که وجود داره اینه که این بلندگوها باید با کراس اور خودشون کار کنند. به همین دلیل با ضبط پاناسونیک جواب نداده .به نظر من آی سی ها برای اینکار مناسب نیستند. مگر یه سری خاص.
                اگه من بودم با توجه به تعارفی که شما از این باندها کردی(هرچند بهشون نمیاد خصوصاً ووفر) یه جفت AV200 میساختم. ولی برای شما ممکنه سخت باشه. به نظر من اول با همون stk تست کن. یه مدتی سر کن تا حسابی آب دیده که شدی آمپلی حسابی تری بساز.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  سلام.میدونی آمپلی خودش چی بوده؟؟ گسسته بود یا آی سی؟؟
                  نکته ای که وجود داره اینه که این بلندگوها باید با کراس اور خودشون کار کنند. به همین دلیل با ضبط پاناسونیک جواب نداده .به نظر من آی سی ها برای اینکار مناسب نیستند. مگر یه سری خاص.
                  اگه من بودم با توجه به تعارفی که شما از این باندها کردی(هرچند بهشون نمیاد خصوصاً ووفر) یه جفت AV200 میساختم. ولی برای شما ممکنه سخت باشه. به نظر من اول با همون stk تست کن. یه مدتی سر کن تا حسابی آب دیده که شدی آمپلی حسابی تری بساز.
                  سلام
                  آمپلی خودش اگه اشتبها نکنم سنسیو بود دقیق خاطرم نیست....
                  حقیقتش من تعریف خاصی از این باند ها نکردم :sad:
                  هنوز هم شک دارم که بتونم این درایور هارو راه بندازم چون خیلی وقت هستش که اینا یه گوشه افتاده.
                  اما دارم تلاشم رو میکنم .
                  من هم به نظر دوستان عمل کردم و نصیحت هاشونو گوش دادم رفتم سراغ STK ها که خودش داستانی داشت واسم.
                  اول نظرم stk4231 بود اما چون نتونستم pcb رو پیدا کنم رفتم سراغ stk 4241 که مهدی عزیز زحمت کشید فایل های آماده رو بهم داد که در اولین فرصت میرم بدم چاپزکنن کیتش رو و شروع به مونتاژ کنم.
                  باز هم ممنون که تاپیک رو مطالعه کردید.
                  منتظر راهنمایی های بیشتر شما هستم.

دیدگاه

سلام استاد اشک
                    به احتمال زیاد گسسته BJT بوده راستی donb جان مدل دقیق امپ رو اگه یادته بزار تا سروس منوالش رو اگه هست پیدا کنیم شاید یه توضیحاتی از مدار امپش باشه...
                    یه چیز دیگه که الان استاد اشک گفتن یادم رفته بود بگم!! داخل اسپیکر ها کراس اور بود یا نه؟؟ یا مثلا توییتر رو با یه خازن سری وصل کرده بود؟؟
                    استاد av200 زیاد نیست برای این بلندگوها؟؟ راستی منم بدم نمیاد بسازمش ولی اون 449 هارو پیدا نکردم چی میشه جاشون گذاشت؟؟

دیدگاه

سلام استاد.
                      مهدی جان 449 هارو nnگرفته میگفت خودش گیر میاد.
                      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                      امروز رو کامل زندگی کن...
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ئه!!! پس 449 گیر میاد!! من همه جای اصفهان رو زیرو رو کردم نبود که نبود!!
                        ولی خیلی ستمه به خاطر چند تا ترانزیستور بیام تهران :angry: :angry: جاهایی مثل پایا ندارن که بفرستن؟
                        والا ما تو تغذیه همین ماسفت تکیه موندیم چه برسه به AV200 اما یه روزی درستش میکنم :mrgreen:
                        راستی gh.kh اون قضیه سوییچینگ چی شد برم تو کارش؟

دیدگاه

اگرهسته رو گیر اوردی....
                          بسم الله
                          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                          امروز رو کامل زندگی کن...
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

هسته رو که به دوستم گفتم بره دنبالش هنوز خبرشو نداده فکر نکنم اینجا گیر بیاد باید بیام جمهوری که توی شهریور میشه :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X