اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از این آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : از ابن آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

با سلام : در این تاپیک آرمان گرایی با واقعیت قاطی شده به هر کی میگی چند وات میخوایی میگه اونکه بیشتره را بده بیاد

مثلا یه نفر میخواد آمپلی فایر درست کنه و اولین بارش هم هست میخواد بره اون 1000 واتیه را درست کنه

هنوز در صحبت های دوستان مشخص نشده درباره واتی که دارن حرف میزنن آیا وات واقعی مد نظرشونه یا RMS یا PMPO در باره وات واقعی آخه قربونتون برم 1000 وات واقعی اونم برای ماشین ..... آخه یه چی بگید که بگنجه

چی بگم والله از دست بعضی دوستان .................

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

واقعا همین طوره که جناب aswhu600 میگن...
      طرف تا حالا TDA هم نساخته (جسارت نشه منظورم کسی نیست) به کمتر 500 وات راضی نمیشه!
      به نظر من ما یه مشکلی که داریم اینه که هنوز خیلی از افراد نمیدونن گوش انسان لگاریتمیه و فکر میکنن نسبت به توان صدا هم بصورت خطی زیاد میشه :NO: در حالی که اصلا این طور نیست
      مشکل دوم این که خیلی ها میبینن رو یه دستگاه امپ بزرگ یه عدد گنده زده خیال میکنن این قدرت واقعی امپ هست

من بدبخت هم که میشه گفت از نظر تغذیه مشکل ندارم ، با این ماسفتای آشغالی مشکل دارم که میام به قول مهدی جان " تا آخر قدرت درایوش کنم " ماسفتا میرن هوا. تازه میام از لرزش خونه زندگی لذت ببرم که میبینم پروتکتور بخاطر سوختن ماسفت عمل کرده و صدا قطع میشه
      خلاصه کار همه ما یه جوری میلنگ
      اینم یه بد بختی هست که ما از دست وارد کننده ها میکشیم X-(
      جنس چینی وارد میکنن قیافش مثل هلووووو!!! وقتی میره تو مدار میشه لووولووو :-))
      مثلا من دیروز رفتم یه IRFZ44N گرفتم یه IRF4905 هم گرفتم 2 تاشو مارک IR زده ولی کلی شکل مارک و سریال روش با هم فرق میکنه الان معلوم نیست کدوم اصله کدوم اورجینال چین حالا میزاریمش رو مدار به جای سوییچ کردن میشه اتو!!! ذغال برشته میشه!! به درد همه چی میخوره الا سوییچ کردن :cry2: خداییش ما با این وضع دلمون به چی خوش باشه؟ ~x(

دیدگاه

صحبت از rms است کسی در باره وات pmpo چیزی نگفته گفته؟؟؟
        لابد استفاده میشه دیگه اگه نمیشد طراح بیکارنبوده بشینه جیمبو تو پروتل طراحی کنه.
        شما شاسی بلند ندیدی 4 تا ساب توش باشه 8 تا خربزهای کلی جنگولک دیگه باشی ایتا توانش رو از کجا میارن از همین آمپها .
        مخصوصا" ساب 308 پایونیر 400rms دوتاش میشه 800 وات افت توات منبع و خود مدار امپ میشه همون 800 دیگه حالا علت پر طرف دار بودن 305 همینه چون امپ توبازار 300 تا خروجی میدن راحت دیافراگم سابو تکون میده صداتو ضربه ها خوب در میاد وگرنه اگر امپ خوب بتونه توان بده 308d2 صدای وحشتناکی در میاره خودم یه امپ دارم نوشته 500 وات تو اهم 4 میده گین صدا از 60% که بیشتر باز میکنم صدا هیچ فرقی نمیکنه چون توان دادن خروجی بیشتر نداره همون 308 d4 رو با دوتا خروجی بریج به هر کوئل وصل میکنم بصورت جدا هر کوئل به یه بریدج 4 کانال وصل میشه ضربه هایی میزنه که از 3 تا ساب jbl1000 لوله ای صداش بیشتره حالا عجیب غریب فصایی باره اول امپ میسازنو اینا... از کجا در میارین من در عجبم ;:eek: oo:
        داریم ابتدا تحلیل میکنیم بعد میسازیم پتو مت که نیستیم اول بسازیم بعد تحلیل نظر سنجی کنیم!!!!
        سنگ تو کار انداختن و نمیشه من زیاد دیدم و شنیدم ولی اگه ادم همت کنه میشه چراکه نشه یه باری بود میخواستیم جابه جاش کنیم حدود 3تن 10 طبقه بالا ببریم با یه طرح هم فکری 3 نفره و چند تا وزنه طرف دیگه بارو تو چند کورس رفت برگشت با انرژی بسیار کم تو سریع ترین زمان بالا بردیم صاحب کار مونده بود ما الاغیم یا ادم نفهمید جطوری بردیم بالا.

یه خاطره هم بگم برم؟:
        یه پالت بود تو بیمارستان...( که همه رئیس هستن خدماتی میاد از تاسیساتی باز خواست میکنه کلی ناظر بازرس میاد)میخواستن ببرن پشت بوم تو پیچ پله نمی پیجید دراز بود از رو نما هم نمیشد بکشیمن بالا نما تام شیشه بود احتمال خرد شدن شیشه اطاق مریضا بود با هم فکری و 2نفره در کسری ار دقیقه بردیم انداختیم روی کابین اسانسور با کنترول دستی بردیم پایین طبقه یعد درو باز کردیم انداختیم رو کابینو کنترول دستی بردیم بالا از در یچه فرار سقف بردیم انداختیم رو پشته بوم تاسیسات التماس میکرد بگو چطوری بردی ادم هم فکری میکنه.
        گاهی یه ادم بی تخصص به نکاتی اشاره میکنه که کنندش به علت زیاد دیدن اون نکته بدون توجه از کنارش رد میشه نگید نمیشه اون 20 تا تاسیساتی هم میگفتن نمیشه(همین تاسیساتی ها تو کانالا یی میرفتن که فن قوی روشن بود از دریچه سالت تو میرفتن از دریچه یه اطاق دیگه در میومدن اندازه لونه موش کننده بودن)اما شد به راحتی و زود و دونفره :nice: :nice:
        (حالا فردا نرید خودتونو تو ساختموناتون ناقص کنیدا کارم اینه هم کارم هم تخصص داشت همه جوانبو از خطر قلاب کردن تا صدمه خوردن به کابین و ادوات رو برسی چک کردم ضربتی عمل کردیم مهم تر از همه هیچ کس نفهمید والا اگه یکی میفهمید روزگارمون سیاه بود تا اخر عمر به جرم تهدید بیت المال حبسمون میکردن oo: شایدم یه خاطر نیت خیر بخشودگی میدادن :biggrin: ). :nice:
        کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
        اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
        فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          واقعا همین طوره که جناب aswhu600 میگن...
          طرف تا حالا TDA هم نساخته (جسارت نشه منظورم کسی نیست) به کمتر 500 وات راضی نمیشه!
          به نظر من ما یه مشکلی که داریم اینه که هنوز خیلی از افراد نمیدونن گوش انسان لگاریتمیه و فکر میکنن نسبت به توان صدا هم بصورت خطی زیاد میشه :NO: در حالی که اصلا این طور نیست
          مشکل دوم این که خیلی ها میبینن رو یه دستگاه امپ بزرگ یه عدد گنده زده خیال میکنن این قدرت واقعی امپ هست
          اینم یه بد بختی هست که ما از دست وارد کننده ها میکشیم X-(
          جنس چینی وارد میکنن قیافش مثل هلووووو!!! وقتی میره تو مدار میشه لووولووو :-))
          مثلا من دیروز رفتم یه IRFZ44N گرفتم یه IRF4905 هم گرفتم 2 تاشو مارک IR زده ولی کلی شکل مارک و سریال روش با هم فرق میکنه الان معلوم نیست کدوم اصله کدوم اورجینال چین حالا میزاریمش رو مدار به جای سوییچ کردن میشه اتو!!! ذغال برشته میشه!! به درد همه چی میخوره الا سوییچ کردن :cry2: خداییش ما با این وضع دلمون به چی خوش باشه؟ ~x(
          یه نکته ای بعلت فضای کم ماشین صربه های محکم خوب احساس میشه اما تو فاصله دور ویبره ها ملموس تره سیستم صوتی خونه هیئت رو با ماشین مقایسه نکنید لطفا" بلند گویی از یه ضبط sony قدیمی دارم بیس صدایی داره لذت یخش یه روز( نخدین ) بردم تو ماشین اتداختم سیمای امپ رو بستم بهش یه قای قاری میکرد یه کم ولم دادم دیدم بو میاد خاموش کردم اما همون بلندگو با توان امپ پایین تر صدایی تو خونه میده که نگو پس مباحث رو درهم تحلیل نکنید لطفا" بلندی صدا قدرت وضوح مباحثی جدا از هم است امپ من تو توان اخر فقط هر هر سابو تکون میده صدا بلنده اما قدرت تداره تفکیک ضربه توش رعایت نمیشه حالا برم av200 ;hر کنم نه داد میرم av800 طراحی پی سی بی میزنم با حفاظت مد نطر خودم بسته به نیازم به جا 20 تا ماسفت با 4 تا راه میندازم وات پایین خوب جواب داد ماسفتهارو اضافه میکنم البته بعد ساخت تغذیه اگرم جواب نداد تغذیش dc استفاده میشه دور نمیندازم که اما مشوتم رو میکنم شاید پیشنهاد بهتری شد نه این پیشتهاد ها
          1- سخته نمیشه
          2-اوسکوب نداری محاله
          3-رو av400 کار کن جواب داده (یکی ساخته از هم فکری دیگران که جواب گرفتن دیگه)
          ....
          .
          .

دیدگاه

همین جا اعلام مبکنم هرکی تهران هست توانایی ریسگ بالا رو نداره حاضرم من رو تغذیه کار کنم اون رو آمپ یا برعکس تو طرح باهم کارکنبم یکی که انگیزه کار کردن تو کار تحقیقی رو داشته باشه زود نا امید نشه هی امروز کاردارم فردا خستم نکنه(به قول کار افرینی فرد خودکاری باشه نه خود سر من من کن!!!!) هزینش هم نصف نصف جواب داد دوتا میسازیم هرکی ماله خودشو ببره خونش اگه هست پیغام خصوصی بزاره :job: :applause: :applause: همین av800 خوبه؟؟؟

دیدگاه

سلام

این نظر شخصی بنده هست که شاید مورد قبول دیگران و یا حتی درست نباشه.

از کار گروهی بپرهیزید. چون از راه دور نمیشه کار گروهی انجام داد و باید 24 ساعت کنار هم باشید...

تا زمانی که قطعات مناسب در دسترس نباشه ، به نتیجه ی ایده آل نمیرسیم.

برای رسیدن به نتیجه ی ایده آل باید تلاش کرد ،وقت گذاشت و هزینه کرد حتی ممکنه از هزینه ی خرید خود دستگاه هم بیشتر بشه.
              اگر دوستان هم واقعیت ها رو بیان میکنن که بیشتر اوقات هم واقعیت تلخه، صرفآ به خاطر این هست که بدونید راهی طولانی در پیش است...

شما هر تصمیمی که بگیرید همه دوستان در حد توان به شما کمک خواهند کرد.

یه مطلب هم که در مورد سیستم صوتی خودرو میشه گفت اینه که در خودرو کیفیت صدا فدای قدرت میشه و صداهای دیستورت شده به گوش میرسه

اما سیستم صوتی خونه هم پر هزینه تر هست و هم در مجموع از کیفیت و قدرت بیشتری برخوردار است البته من منظورم از سیستم صوتی خانگی
              یه سینما خانگی یا یه پخش HI-FI نیست . بلکه سیستمی هست که فقط ساب 18 اینچش 6 میلیون قیمت داره و بیش از 700 وات توان صوتی واقعی میتونه تولید کنه که اگر از تمام توانش استفاده بشه حس واقعی یه زلزله رو درک میکنید. البته ساب ووفر همونطور که از اسمش پیداست بخش اصلی سیستم صوتی نیست و آمپ اصلی و بلندگوهای اصلی بسیار بسیار مهم هستن. ولی از این همه توان وقتی نشه استفاده کرد با همون صدای سینما خانگی از نظر قدرت فرقی نداره .

اما همه اینها با وجود خاصیت لگاریتمیک گوش ممکنه در نگاه اول یکسان به نظر برسند که حتی خیلی از افراد فرق چندانی بین سیستمای صوتی احساس نمیکنن.
              چون در بحث ساب ووفر ما بجای شنیدن صدا ، صدا رو حس میکنم و این حس دیگه لگاریتمیک نیست و اونوقته که ساب سینمای خانگی یا یه سیستم صوتی مشابه در توان 100 وات حجم صدایی برابر با همون ساب 700 وات داره اما ساب سینما فقط میتونه مبلی که روش نشستین و شیشه های ویترین رو بلرزونه اما اون ساب 700 واتی ظرفای داخل ویترین رو جابجا میکنه ، لیوان چای روی میز رو به حرکت در میاره و از همه مهمتر تپش قلبتون رو به چالش میکشونه.

ببخشید اگر سرتون درد اومد . موفق باشید

دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

اقا تو متن ذکر کردم هرکسی که تهران هست!!!!!!
                اخه خداوندا دوستان به این خوبی رو چرا بهشون دقت تو خوندن هدیه نکردی !!.
                معنی نزدیک باشه کار گروهی خوبه اما به شرطی که هم سطح باشن افراد
                همینه دیگه کار گروهی بهمون یاد ندادن ما یاد بگیریم به بچه هامون یاد بدیم تو جامعه بین ال مللی ببینید انفرادی گل میکاریم گروهی گند میزنیم.
                همیشه تو کار گاه انفرادی کار میکردم گل میکاشتم اما کار تحقیقاتی هرکی به کله کارو دست باید بگیره این خبرا نیست هزینه هم تقسیم میشه بهتره کسی بود pm بده؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
                  اقا تو متن ذکر کردم هرکسی که تهران هست!!!!!!
                  اخه خداوندا دوستان به این خوبی رو چرا بهشون دقت تو خوندن هدیه نکردی !!.
                  دوست نداشتم بگم ولی شما تو خوندن پست من کم توجهی کردید. چون من نوشتم برای کار گروهی ( اگر میخواهید موثر و نتیجه بخش باشه) باید 24 ساعته کنار هم باشید. منظورم اینه که یه اردوی تحقیقاتی 3 هفته ای برپا کنید و کل اون 3 هفته از صبح تا شب حضوری کار کنید.

اولش هم گفتم که ممکنه نظرم اشتباه باشه. اما برای اینکه تاپیک از مسیرش منحرف نشه بنده تسلیمم. ^^ ^^ ^^
                  دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

مصطفی جان من از 3 تا ترانس به صورت موازی استفاده کردم. از تمام توان هم استفاده نکردم. چون سیستم تست من مداحی بود در حالی که موزیک قدرت رو خیلی خیلی بیشتر نشون میده. از طرفی ترانسهای من ولتاژشون کمتر از 90 بود. حدود 70 ولت. البته من اول مدار رو با 95 ولت تنظیم کردم. مورد بعد کمبود خازن صافی بود.
                    به طور کلی شاید از 30% توان AV800 استفاده کرده باشم. برای خنک کردن هم یه هیتسنگ دست دوم از روی یه ups باز کردم. یه فن 10*10 هم روش بستم. البته با تمام این تفسیر به سختی از پس گرمای ماسفتها بر اومد. اگر کسی بخواد AV800 رو کامل زیر با ببره با این چیزها نمیشه خنکش کرد. شاید کار به واتر کولینگ برسه.
                    خلاصه هیسینگ خوبی میخواد و از اون مهمتر طراحی خوب. من هدفم برای خنک کردن استفاده کردن از یه فضای بسته بود که تست نکردم ببینم چطور میشه. ولی حتماً توربو فن یا فن حلزونی لازمه.
                    در مورد سیم و جریان هم اگر آمپلی کم بیاره اول صدا ضعیف میشه بطوری که با کم کردن تعداد بلنگوها صدای بقیه به وضوح زیادتر میشه. از طرفی اگر کم بیاره صدا بی کیفیت میشه و رو به تو دماغی شدن میره و یه جاهایی حس میکنی صدا مفهوم نیست. که البته من با AV800 هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

خوب اون ماشینهای شاسی بلندی که فرمودید از چه آمپی استفاده میکنند. چه کلاسی؟؟
                      البته منم با شما موافقم. باید خواست تا توانست. شما همتش رو داری بسم الله. من که از خدامه. ولی دوستان خواستند یه دورنمایی از کار بهتون بدن تا بعداً سر در گم نشید. من اگه تهران بودم حتماً با هاتون همکاری میکردم. الانم حاضرم. من av800 حاضر و آماده توی کارگاهم هست. عکسهاشم گزاشته بودم و دوستان دیدند. شما رو تغذیه کار کن. نتیجه گرفتی من در خدمتم. تازه من 12 به 90 نمیخوام. من 220 به 90 میخوام. فکر کنم راحتتر باشه نه؟؟ خوبه؟؟

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

کم کم داره دعوا میشه دوست گلم همونطور که استاد گفت ما فقط قصد راهنمایی داشتیم .
                        شما تهرانی از نظر مالی هم مشکلی نداری بسم الله ما هم درخدمتیم .
                        یکی مثل من که هزار جور مشکل داره از نظر تامین قطعه ، مالی و هزار چیز دیگه برام سخته از این کارا بکنم . اما بازم بیکار ننشستم کلی هم مدار با pcb اماده دارم که قطعه و وقت میخواد که ما نداریم. :mrgreen:
                        بازم شما شروع کن حالا دوست داشتی av 800 نداشتی av1000چرا نشه خیلی هم خوب میشه.
                        شما اگر بخوای من تو انجمن مدار با pcb با قدرت 22000 وات هم گذاشتم بگرد پیدا میکنی.
                        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                        امروز رو کامل زندگی کن...
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          خوب اون ماشینهای شاسی بلندی که فرمودید از چه آمپی استفاده میکنند. چه کلاسی؟؟
                          البته منم با شما موافقم. باید خواست تا توانست. شما همتش رو داری بسم الله. من که از خدامه. ولی دوستان خواستند یه دورنمایی از کار بهتون بدن تا بعداً سر در گم نشید. من اگه تهران بودم حتماً با هاتون همکاری میکردم. الانم حاضرم. من av800 حاضر و آماده توی کارگاهم هست. عکسهاشم گزاشته بودم و دوستان دیدند. شما رو تغذیه کار کن. نتیجه گرفتی من در خدمتم. تازه من 12 به 90 نمیخوام. من 220 به 90 میخوام. فکر کنم راحتتر باشه نه؟؟ خوبه؟؟
                          از طرفی اگر کم بیاره صدا بی کیفیت میشه و رو به تو دماغی شدن میره و یه جاهایی حس میکنی صدا مفهوم نیست. که البته من با AV800 هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم.
                          آفرین همین موضوع باعص شد به فکر وات قوی توی ماشیت باشم ضربه ها تو توان بالا گین باز امپهای بازار خوب اجرا نمیشه ساب هر هر تکون می خوره .

سوئیچینگ 220 به 105 زیاد سخت به نظر نمیاد نمیدونم باید روش کنکاش کنم :read:

av800 رو اگه ساختید چطور تست گرفتین لینکی از عکس هاتون میزارید؟؟؟؟
                          پی سی بی رو خودتون طرح کردین یا همون پی دی اف رو بکار گرفتین؟

دیدگاه

کم کم داره دعوا میشه دوست گلم همونطور که استاد گفت ما فقط قصد راهنمایی داشتیم .
                            آقا چرا دعوا!!!! :eek:
                            تو پیغام ها یه بار گفتن اوسکوب نداری نمیشه راهشو گفتم ولی باز یگی میاد یکاره میگه بدون اوسکوب نمیشه یعنی پیغام هارو نخوندی برا خودت یچی گفتی دیگه(روی من با شخص خاصی نیستا جسارت نشه ها از همه اساتید پوزش میخواهم) :nice:
                            اشک عزیز آمپ شما کار میکنه رو حرفتوم حساب باز کنم؟؟؟ براتست ارسال میکنید یا خودتون تشریف میارید تهران؟؟؟

قطعات نیست تو شهرتون
                            آقا خرید اینترنتی که زیاد شده عالی هم خدمات میدن در خونه تو هر جا که باشید گوگل یه سرچ بزن بی نصیب نمیشی

راستی نه پولدارم نه سر خوش نه خرجی بگیر از کسی اما معتقدم برا کار ازمایشی بجا خریدن کتونی خداتومنی شلوار مارک تیشرتودود دور رقتن اینجا اونجا ... میشه پولشو جمو جور کرد زد تو ازمایش مداراتی که تو فکر ادم میاد برای اولین بار اور کلاک یه کارتایی بود توبازار که smd بود اقدام کردم برای اور کلاک (مقایسه کننده درایور پیداکردم کد اصلی رو ار برنامه در اوردم ) باکریستال بالاتر از توان اور کردم کار کرد بعده ها هم کارتم سوخت :redface: امل همون دوسالی که کار کرد اندازه کلی بهم حال داد دوتا کریستال زنراتور هارو تو بی پولی (بیپولیها له له بودم) oo: خریدم 30 تومن داشتم اتیش میگرفتم از ناراحتی دیگه به هیچ دردمم نمیخوررن اما هروقت میبینم کارت سوختشو یه تجربه قشنگه حال میکنم انگار بچه خودمو (حاصل تلاشم رو ) میبینم .

دیدگاه

پاسخ : از این آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

بله آمپلی من 100% جواب داده و تست شده. شما تغذیه رو ok کن یا من میام تهران یا شما میایی قم زیارت.

دیدگاه

پاسخ : از این آمپلیفایرها کدوم بهتره؟؟

آقای اشک این مدار در هر سر 100 ولتی بین سر مشترک و هر کدوم از صد ولتی ها 5 امپر بده کافی هست دائم کارش چند امپر نیازه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X