عوذو به ا.. من سام رجیم :icon_razz: :twisted:
سینا شک من به برد تغذیه یا سیم های حامل جریانته
اونو چک کن
امپر متر به مدارت بود؟
یهو جریان زیادی نکشید؟
قطعاتت حتی یه مقاومت رو هم چک کن البته بعد چکینگه مدار تغذیت
عوذو به ا.. من سام رجیم :icon_razz: :twisted:
سینا شک من به برد تغذیه یا سیم های حامل جریانته
اونو چک کن
امپر متر به مدارت بود؟
یهو جریان زیادی نکشید؟
قطعاتت حتی یه مقاومت رو هم چک کن البته بعد چکینگه مدار تغذیت
از دست تو کیان داداش مگه من چیکار کردم :cry2:
هااا اون آمپر متر که گفتی داستانیه من تجربه داشتم :cry2:
ولی دوستان یه عکس هم بزاره بد نیست :-? اندکی گویای شرح واقعه هست
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
از دست تو کیان داداش مگه من چیکار کردم :cry2:
هااا اون آمپر متر که گفتی داستانیه من تجربه داشتم :cry2:
ولی دوستان یه عکس هم بزاره بد نیست :-? اندکی گویای شرح واقعه هست
از دست شیطان بزرگ :icon_razz: امریکایی سام
سام بنظرم همیشه یه امپر متر باید سری باشه با مدارت که لحظه به لحظه رو چک کنی تا مدار اومد به خودش که جریان بکشه تو خاموش کنی که دیگه قطعات نسوزن..
از دست شیطان بزرگ :icon_razz: امریکایی سام
سام بنظرم همیشه یه امپر متر باید سری باشه با مدارت که لحظه به لحظه رو چک کنی تا مدار اومد به خودش که جریان بکشه تو خاموش کنی که دیگه قطعات نسوزن..
عمو سام
بهترین کاره داداش درست میگی
فک نمی کنم مشکل از تغذیه باشه چون قبل از اتصال تستش کردم یه طرف +50 ولت یه طرفم -50 ولت دی سی بود.
امپر مترم که به مدار وصل بود داشتم مولتی ترنو میچرخوندم که یه دفه یه صدای ویزویز (به نظرم از ماسفتا) اومد و بعد مولتی 5کیلو جرقه زد مقاومت اجری ها هم داغ شدن
سریع ترانسو از برق کشیدم ولی خوب 44000میکرو ...بعدشم دیگه هر چی اومدم امپرو اندازه بگیرم البته بعد از تعویض اون مولتی 5کیلو یه بار صفحه نمایش مولتی متر چشمک زن شد . oo: یه سری چراغ تست دیودش رو حالت امپرمتر روشن شد بعد از اونم دیگه تا میزاشتمش تو مدار صفحه اش می رفت انگار که باتری نداشته باشه . :sad: ترانزیستور هارم دراوردم چک کردم بتای ترانزیستور ها هم 0 بود :cry:
نگاه کردم دیدم فیوز اون یکی ریل تغذیه سوخته من داشتم یه ورو اندازه می گرفتم
من احتمال میدم مال mje340.350 ها باشه چون قبل از لحیم کردنشون بتای هرکدومو میگرفتم یه چیز بود. 30-40-50 احتمالن تو مدار سوختنو ماسفتارم به دیار باقی فرستادن. :cry2: چون ماسفتا رو بیرون از مدار هم تست کردم تمام پایه ها اتصال کوتاه بودن.
اینم چند تا عکس از واقعه البته تمام قطعه ها از نظر ظاهری سالمن چون من سریع خازن ها رو هم قطع کردم ولی .....
من الان دو تا تاپیک
درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت و آمپلی فایر 60W با IRF530/9530 رو کامل خوندم دیدم دوستان دیگه هم با راه اندازی این مدار مث من مشکل داشتن و مشکلشون هم بیش از حد چرخوندن مولتی ترن 5کیلو بوده .
که متاسفانه من هم همین کار رو ........:redface:.......کردم. :cry: در ضمن من مدارو بدون بلندگو تست کردم درسته دیگه؟
حالا فردا دوباره دارم میرم ماسفتا و ترانزیستوراشو بگیرم .
من الان دو تا تاپیک
درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت و آمپلی فایر 60W با IRF530/9530 رو کامل خوندم دیدم دوستان دیگه هم با راه اندازی این مدار مث من مشکل داشتن و مشکلشون هم بیش از حد چرخوندن مولتی ترن 5کیلو بوده .
که متاسفانه من هم همین کار رو ........:redface:.......کردم. :cry: در ضمن من مدارو بدون بلندگو تست کردم درسته دیگه؟
حالا فردا دوباره دارم میرم ماسفتا و ترانزیستوراشو بگیرم .
آره داداشی این تنظیم مولتی ترن حساب داره :agree:
حالا این دفه که داری مونتاژ میکنی قبل از نصب، مولتی ترن را روی 5 کیلو با اهم متر تنظیم کن که ولتاز بایاس بیاد پایین بعد شروع به تنظیم روی برد کن
با هر دو این کار و انجام بده
خب اینجوری که میگی ماسفت ها به دیار باقی شتافتن
میدونی دلیل این چی بوده؟ همینی که خودت گفتی زیاد اون مولتی ترن رو چرخوندی اون برای تنظیم بایاس ماسفت هاست که اگه زیاد بچرخونیشون ماسفت ها به سمت اتصال کوتاه شدن میره و سریع میسوزه مگه جناب علم فردا ننوشته بودن که :
نکته : چرخش پتانسیومترهای مولتی ترن رو در هر یک از حالات، به اهستگی انجام بدید.
به مولتی مترت هم برق رسیده که اینجوری شده حتما یه چکاپ کاملش بکن اکثر مولتی متر هارو اگه باشون اینجوری کنی سریع میسوزه!
بعدشم ترانزیستور رو که با اندازه گرفتن بتا (برای این که بدونی این مولتی متر های چینی-تخیلی اصلا بتا رو درست نشون نمیدن و جنبه دکوری داره این قابلیتشون هرچند که کلشون هم دکوریه :mrgreen مشخص نمیکنن سالمه یا نه! با حالت تست دیود تستشون کن (بلدی که؟)
تموم ترانزیستور هارو با حالت تست دیود دوباره تست کن و مقاومت اجری ها رو هم روی اهم سنج تست کن و دوباره فیوز نو بزار و مولتی ترن رو عوض کن و نو بزار و همونجوری که گفتم درست و دقیق تنطیم کن (بیرون مدار) و بزارش تو مدار و با هزار تا صلوات اروم تغذیه رو وصل کن (لامپ 100 وات یادت نره) و اروم اروم اروم مولتی ترن رو اونجوری که گفتم تنظیم کن یهو هوس به سرت نزنه زیاد بچرخونیش که دوباره ماسفت ها میرن مرخصی
دیدگاه