دوستان عیدهمتون مبارک
این امپلی که ساختین کیفیتش چطوره؟نویزکه نداره؟همینطورقدرتش؟
آخه تصویب شداینوبسازم اونم دوتا :surprised: :smile:
عزیزان سال نو مبارک
کیفیتش خوبه نویز نداره
فقط اون مولتی تر هاش اصاب خورد کنن البته واسه منه عجول که مهدی عزیز راهنما داده منم ساختمش :icon_razz:
اما من دیشب مدارو یجا دیدم نوشته بود 110 وات :redface:
عزیزان سال نو مبارک
کیفیتش خوبه نویز نداره
فقط اون مولتی تر هاش اصاب خورد کنن البته واسه منه عجول که مهدی عزیز راهنما داده منم ساختمش :icon_razz:
اما من دیشب مدارو یجا دیدم نوشته بود 110 وات :redface:
اقا کیان شما هم ساختی ؟ کار کرد؟
بی زحمت یه چن تا عکس از ترانس و مدار میزاری؟ ترانس شما با لامپ روشن نمی شد؟
سال نوتون هم مبارک
LEO جان این مدار با بلندگوی 8 اهم ماکزیمم 100 وات واقعی و با بلندگوی 4 اهم ماکزیمم 160 وات واقعی توان داره حالا فرقی نمیکنه 10 وات این طرف و اون طرف تر!
سینا منتظر امپت هستیماااااا!!
LEO جان این مدار با بلندگوی 8 اهم ماکزیمم 100 وات واقعی و با بلندگوی 4 اهم ماکزیمم 160 وات واقعی توان داره حالا فرقی نمیکنه 10 وات این طرف و اون طرف تر!
سینا منتظر امپت هستیماااااا!!
والا من فعلا منتظرم این 4روز تعطیلی تموم شه برم ترانس پیچیه بدم یه کاریش بکنه بعد بگردم یه مولتی متر خوب بخرم بعد امپلی رو راه بندازم ولی چشم نتیجه اش رو حتما اینجا اعلام میکنم.
فقط یه چیزی:
یه چیز عجیب دیگه هم کشف کردم . یه mp3 پلیر به ورودی وصل بود داشت می خوند. یه سیم از یه دونه از این گوشی های رادیو به گیتی که میره به 9240 وصل بود اون سر گوشی رو که به گیت 240 وصل میکردم یه صدای ضعیف نامفهوم میومد تو گوشی ولی وقتی به درین 240 وصل میکردم صداهای بم اهنگ خیلی واضح و بلند و وقتی به سورس 240 میزدم صدای زیر اهنگ خیلی واضح و بلند به گوش میرسید که برای پایه های 9240 هم صدق میکرد فقط با یکم صدای کمتر.
این طبیعیه؟ بعدش هم mp3 پلیرم سوخت.
مولتی متر خوب چی هست؟
اگه دستگاه ترانس پیچ داری اره! البته میشه دستی هم پیچید ولی با دستگاه یه چیز دیگست من یه دوبل 24 پیچیدم نصف صفحه محاسبات و فرمولاش شد!
نوشته اصلی توسط emparator
دوستان یه سوال فنی:
نمیشه یه هسته فریت روبپیچیم وبه جای ترانس ازش استفاده کنیم؟
ترتنس حلقوی با همین هسته های فریته اما اصلا نمیشه با دست پیچید دستگاه خاصی میخواد که قبلا حدود 30 میلیون تومن بود!
فرمول هاش هم کلا فرق میکنه که من نتونستم پیداشون کنم!
اینم اخر امیدواری دیگه چی میخوای؟
من یه چیزی می خوام . :mrgreen: بی زحمت سوالای منم جواب بدین. ثواب داره :redface: :
یه mp3 پلیر به ورودی وصل بود داشت می خوند. یه سیم از یه دونه از این گوشی های رادیو به گیتی که میره به 9240 وصل بود اون سر گوشی رو که به گیت 240 وصل میکردم یه صدای ضعیف نامفهوم میومد تو گوشی ولی وقتی به درین 240 وصل میکردم صداهای بم اهنگ خیلی واضح و بلند و وقتی به سورس 240 میزدم صدای زیر اهنگ خیلی واضح و بلند به گوش میرسید که برای پایه های 9240 هم صدق میکرد فقط با یکم صدای کمتر.
اون صدایی که از درین و سورس میومد طبیعیه؟ بعدش هم mp3 پلیرم سوخت.
مولتی متر خوب چی هست؟ uni-t ut60a خوبه؟
این نشون میده که حداقل صدا تا طبقه قبل قدرت میاد و درایور به احتمال زیاد سالمه البته توی ورودی ولتاژ داشتی که حتما باید اون ترانزیستور کوچیک هارو تست کن در ضمن مگه من نگفته بودم اول چک کن ببین توی ورودی ولتاژ نداشته باشی بعد به مدار چیزی وصل کن؟
ماسفت و ترانس نداری بزاری روی مدار و با یه دوبل 24کوچیک تست کنی؟
دیدگاه