اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    نه شما همون هیت سینک خوب بزار نیازی به موازی کردن نیست. چون موازی کردن باعث میشه تلفات زیاد بشه و خود اونم قاعده ای داره
    ممنون بابت جواب. :nice: :nice:
    فقط برای ترانزیستورهای tip هیتسینگ بزارم یا نیاز ندارند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1.376
      ممنون بابت جواب. :nice: :nice:
      فقط برای ترانزیستورهای tip هیتسینگ بزارم یا نیاز ندارند.
      احتیاجی ندارن اگر دیدی در حین کار داغ می کنند می تونی از این هیت سینک های کوچیک برای هر کدوم بزاری

دیدگاه

نه شما همون هیت سینک خوب بزار نیازی به موازی کردن نیست. چون موازی کردن باعث میشه تلفات زیاد بشه و خود اونم قاعده ای داره
        اقا یه توضیحی در مورد موازی کردن و اینکه تلفات زیاد میشه میدهید چون یکی دیگه از دوستان بهم گفت که بدون تغییر در مدار ترانزیستورهای خروجی رو موازی کن مشکلی پیش نمی اید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1.376
          اقا یه توضیحی در مورد موازی کردن و اینکه تلفات زیاد میشه میدهید چون یکی دیگه از دوستان بهم گفت که بدون تغییر در مدار ترانزیستورهای خروجی رو موازی کن مشکلی پیش نمی اید.
          مثلا" باعث میشه یه ترانزیستور از دیگری بیشتر داغ کنه و یکی سرد باشه و بار میفته روی اون ترانزیستوری که داغ میکنه

دیدگاه

فقط تنها مشکلی که پیش میاید همینه. یا مشکلات بدتری هم پیش می اید.
            اگه فقط همینه یطوری باهاش کنار می ایم.چونکه هیت سینک درست و حسابی فک نکنم پیدا کنم.

دیدگاه

من تا همین حدش رو اصلاع دارم.
              به هر حال خودتون می دونید

دیدگاه

من تا همین حدش رو اصلاع دارم.
                به هر حال خودتون می دونید
                من وقتی ترانس را گرفتم با دو تا ترانزیستور در خروجی روی بار4 اهم درایو میکنم.داغ کردنش را اگر تاحدی زیاد نبود که ترانزیستورها بسوزند از همین استفاده میکنم یا اینکه براش فن میزارم. اگه دیدم زیادی داره داغ میکنه یا اینکه داره کلیپ میکنه به احتمال زیاد امپی که 4 تا irfp250n دارد را میسازم.
                یه سوال دیگه
                فرق c5200 با c3858 یا mjl21194 توی چیه که با اون دو تا کلا روی 4 اهم درایو میشه.اگه توی جریانشان هسته پس از c2922 که 180 ولت 17امپر هستش میتونم جای c3858 استفاده کنم و اگه میشه کیفت صدای مدار کمتر نمیشه.

دیدگاه

تصمیم بر این شد که ترانزیستورها موازی نشه.
                  با تشکر از دوستانی که کمک کردند. :

دیدگاه

سلام.دوستان عزیز من این امپ 100واتی راساختم وکارهم میکنه اما چندمسئله داره ک امیدوارم دوستان با تجربه راهنمایی کنند.اول اینکه صداباخرخرپخش میشه ودوم اینکه بنظرم صدا ضعیفه وسوم اینکه ترانزیستورهای 5200بلافاصله گرم میشه.امااینوعرض کنم ک با24024راهش انداختم وخازنهای تغذیه راهم 10000میکروی 50ولتی گذاشتم.باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soltanneia
                      سلام.دوستان عزیز من این امپ 100واتی راساختم وکارهم میکنه اما چندمسئله داره ک امیدوارم دوستان با تجربه راهنمایی کنند.اول اینکه صداباخرخرپخش میشه ودوم اینکه بنظرم صدا ضعیفه وسوم اینکه ترانزیستورهای 5200بلافاصله گرم میشه.امااینوعرض کنم ک با24024راهش انداختم وخازنهای تغذیه راهم 10000میکروی 50ولتی گذاشتم.باتشکر
                      سلام برشما دوست عزیز یه عکس از مدارت بزار ببینیم

دیدگاه

سلام .مشکل نویزوخرخرصدابرطرف شدوعلتش ازمنبع صدابودک یه رادیوبود وقتی ب اسپیکرکامپیوتروصل کردم درست شد.امایک مسئله مهم داغ کردن زیاد ترازیستورهای خروجیه ک دست رامیسوزاند اماهیتسینگ اصلاگرم هم نمیشه.نمیدونم چرااینقدرترانزیستوراداغ میکنند؟فعلا نتونستم عکسی بزارم انشاال تا بعد.

دیدگاه

خوب دوست عزیزعلتش اینه گرمای ترانزیستوربه هیتسینگ انتقال داده نمیشه شمابایستی ترانزیستوروهم همینطوراون قسمت ازهیتسینگ که ترانزیستوربهش وصل میشه روخمیرسیلیکون بزنی درضمن ترانزیستورابایستی محکم به هیتسینگ بسته بشن.
                          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                            خوب دوست عزیزعلتش اینه گرمای ترانزیستوربه هیتسینگ انتقال داده نمیشه شمابایستی ترانزیستوروهم همینطوراون قسمت ازهیتسینگ که ترانزیستوربهش وصل میشه روخمیرسیلیکون بزنی درضمن ترانزیستورابایستی محکم به هیتسینگ بسته بشن.
                            سلام
                            ترانزیستورا رو عایق کن و قبل عایق کردن قسمت فلزی پشت ترانزیستور رو به خمیر آغشته کن به صورت معمولی نه کم نه زیاد بعد بچسبون به هیتسینگ و با پیچ ببندش.موقع بستن پیچ هم مواظب باش ک اونقد سفتش نکنی که بزنی ترنزیستورو بشکونی.هر وقت با چشم حس کردی دیگه فاصله ای بین هیت و ترانزیستور نیست بسته دیگه.فقط مماس با هیتسبنگ بشه.
                            موفق باشی
                            میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلامی دوباره وتشکرازپاسختان.فعلاخمیرسلیکون ندارم وباید تهیه کنم .چندسوال دارم.هیتسینگم ازقوطی الومینیمی دربهاست ایااینها بدرد میخورند یاباید هیتسینگ مخصوص بخرم ودیگراینکه همراه ترانزیستورای قدرت فروشنده دریه بسته کوچک چیزی شبیه دانهای بلورداده نمیدونم چیه وسوال اخر.چه نوع عایقی استفاده کنم میکا یا نوعی ک شبیه لاستیکه؟ببخشید ک سوالم زیادشد.

دیدگاه

نه اون قوطی های درب بدرد این کار نمیخورن ضعیفن تو توان بالا 100 در 100 ترانزیستورا میسوزن برو هیت سینک بخر
                                برا عایق فرق نمیکنه چه از نوع طلقی یا میکا باشه یا از اون لاستیکیا هر دوشون خوبن
                                از اون چیزایی که میگی شبیه بلورن یه عکس بزار ببینین
                                از برد امپلی هم یه عکس بزار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X