اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

سلام دوست من بدون پری امتحان کن چون اصولا خازن کوپلاژ بین پری و آمپ نمیزاره ولتاژ DC وارد ورودی آمپ بشه
    از یه ورودی دیگم به مدار آمپ صدا بده و امتحان کن
    یه خازن ضرفیت بالا مثلا 3300 میکرو ولتاژ بالا قبل از ساب بزار مثبت به طرف ساب باشه تا اگه خروجی آمپ DC داره فعلا که داری آزمایش میکنی DC وارد ساب ووفر نشه بعد از خروجی آمپ ولتاژ بگیر
    در زمن حتما ولتاژ پایه های ترانزیستور ها را چک کن

دیدگاه

تشکر دوست عزیز
      پری رو کلا از مدار حذف کردم دیگه DC ندارم فقط یه مشکلی دیگه هست که به علت مبتدی بودنم نمیتونم حلش کنم.
      این آمپ یه ذره برا ساب من قوی هستش (مدل سابم infinity 1260) البته وقتی آمپ به موبایل وصله خیلی خوبه ولی وقتی به یه منبع قوی تر مثل پخش ماشین وصل میشه اگه ولم تا ته باشه یکم به سابم فشار میاد و بعد از چند دقیقه گرم میشه میخواستم ببینم میشه با یه مقاومتی چیزی ورودی رو محدود کرد که از یه مقداری بالاتر نره یعنی هرچی هم ورودی رو تقویت کنیم تو خروجی تاثیر نداشته باشه
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
        تشکر دوست عزیز
        پری رو کلا از مدار حذف کردم دیگه DC ندارم فقط یه مشکلی دیگه هست که به علت مبتدی بودنم نمیتونم حلش کنم.
        این آمپ یه ذره برا ساب من قوی هستش (مدل سابم infinity 1260) البته وقتی آمپ به موبایل وصله خیلی خوبه ولی وقتی به یه منبع قوی تر مثل پخش ماشین وصل میشه اگه ولم تا ته باشه یکم به سابم فشار میاد و بعد از چند دقیقه گرم میشه میخواستم ببینم میشه با یه مقاومتی چیزی ورودی رو محدود کرد که از یه مقداری بالاتر نره یعنی هرچی هم ورودی رو تقویت کنیم تو خروجی تاثیر نداشته باشه
        با تشکر
        سلام
        اگه امکانش هست ی فیلم تست با سابتون قرار بدید.
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirHossein98
          سلام
          اگه امکانش هست ی فیلم تست با سابتون قرار بدید.
          ممنون
          هنوز برا سابم جعبه درست نکردم ولی چشم قرار میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
            تشکر دوست عزیز
            با تشکر
            لطفا دوستان به این سوالم هم جواب بدن.

اینم فیلم تست این آمپ با ساب infinity 1260 . ورودی آمپ کامپیوتر بود و صدا رو بیشتر از 50 درصد نبردم بالا که به ساب فشار نیاد.
            کد:
            http://uploadboy.me/3frsfku4wyq4/video-2015-12-17-23-33-31.mp4

دیدگاه

اگر میخوای از این ساب در خودرو استفاده کنی
              اولا حتما از یه پری یا فیلتر مورد نظر خودت که اگه واسه ساب هست پایین گذر استفاده کن
              که در زمان استفاده طولانی مدت اگر امپ دچار سوختگی شد باعث نشه پخش ماشینت بسوزه
              دوما شما یه ولوم گین بزار سر راه ورودی به امپ و بعد صدا رو تنظیم کن یعنی ببین وقتی ولوم پخشت تا ته بازه
              ولوم گین رو کم کن جایی که صدا صافه یعنی به ساب یا باند فشار نمیاد و نرم کار میکنه
              راهش آینه اتفاقا خوبه که امپ یه مقدار از باند قوی تر باشه اینطوری عمرش بیشتر میشه

دیدگاه

سلام خروجی کارت صدا دامنه سیگنال زیادی داره
                سعی کن از ساب قویتری استفاده کنی یا چند تا مقاومت وات بالا را باهم موازی کن که برابر با مقامت بلندگو بشه بعد با بلندگو سری بزار اینتوری هم به آمپ هم به بلندگو کمتر فشار میاد
                من که برای یه مدار 250 وات از ساب کنوود خیلی قوی استفاده کردم بازم نمیشه ولومو زیاد باز کرد
                راستی نسبت به سایز بلندگو تو نت بگرد نقشه جعبه برای ساخت زیاد هست

دیدگاه

دوست عزیز من فیلم رو دیدم
                  شما ملاک قدرت امپ رو با این آهنگ نسنج چون این آهنگ فرکانسای زیر 20 هرتز رو هم پخش میکنه
                  باعث زیاد تکون خوردن ساب و گرم شدنش میشه
                  با آهنگهایی دیگه تست کنی میبینی که قدرتش کمتره البته نه اونقدر که بخوام بگم امپ ضعیفه ولی قدرتش مناسبه
                  موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    اگر میخوای از این ساب در خودرو استفاده کنی
                    اولا حتما از یه پری یا فیلتر مورد نظر خودت که اگه واسه ساب هست پایین گذر استفاده کن
                    که در زمان استفاده طولانی مدت اگر امپ دچار سوختگی شد باعث نشه پخش ماشینت بسوزه
                    دوما شما یه ولوم گین بزار سر راه ورودی به امپ و بعد صدا رو تنظیم کن یعنی ببین وقتی ولوم پخشت تا ته بازه
                    ولوم گین رو کم کن جایی که صدا صافه یعنی به ساب یا باند فشار نمیاد و نرم کار میکنه
                    راهش آینه اتفاقا خوبه که امپ یه مقدار از باند قوی تر باشه اینطوری عمرش بیشتر میشه
                    لطفا در مورد ولوم گین بیشتر توضیح بده تو نت مطالب گیج کننده ای بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                      راستی نسبت به سایز بلندگو تو نت بگرد نقشه جعبه برای ساخت زیاد هست
                      البته این اشبتاه هست ولی واسه شروع خوبه
                      اکثر ساب ها 12 اینچ هست ولی هر کدوم ی سری ویژگی هایی دارن (مثل xmax fr fs w rms)ک باعث میشه باکس ها متفاوت بشن
                      ولی این ساب چون ساب کیفیتی هست باکس سیلید بهتره براش بسازی برای مصاارف کیفیتی برای مصرف قدرتی هم باید روی خود جعبه ساب رو نگاه کنی و و اون باکسی ک تیون 35 تا 38 داره رو بسازی
                      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
                        لطفا دوستان به این سوالم هم جواب بدن.

اینم فیلم تست این آمپ با ساب infinity 1260 . ورودی آمپ کامپیوتر بود و صدا رو بیشتر از 50 درصد نبردم بالا که به ساب فشار نیاد.
                        کد:
                        سلام داداش

ساب تو حالت فری ایر تحملش کمتره و چون باکس نداره XMAX زیادی, هم میکنه شما یه باکس براش بساز. برا ساخت باکسم تو خود کاتالوگ ساب نوشته که برای سیلد یا پرتد چقدر باشه و یا میتونی منوال ساب رو دانلود کنی داخل اونم هست.

و البته یخورده عجیبه چون ساب 1260 , 300 وات RMS هست و این امپ هم فکر نکنم این توانو داشته باشه شما اگه اسیلوسکوپ داری یه تست بزن ببین تو خروجیش DC هست یا نه.
                        DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc

کد:
                          این امپ تو فرکاناسای پایین که بهش فشار میاد دی سی میده پدر سابو در میاره زیادی دارین ازش وات میکشین!!
                          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                          مخترع برتر شمال غرب سال 96
                          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                            این امپ تو فرکاناسای پایین که بهش فشار میاد دی سی میده پدر سابو در میاره زیادی دارین ازش وات میکشین!!
                            درسته این فیلم تستی ک گزاشتن داره ولتاژ کلیپ به ساب میده

دیدگاه

سلام
                              این آمپ کلاتوخروجیش دی سی داره مدارمحافظ اصن مدارووصل نمیکنه بیخیال این مداربشین بهتره.
                              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

پیشنهاد میکنم مدار پایونیر 300 وات یا مدار apex b250 را بسازید خیلی خوب جواب میده
                                برای تغذیه تک هم مدار apex ax6 را پیشنهاد میکنم بسازید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X