اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

سلام نمیشه استفاده کرد
    مصطفی هم که گفته بود (2229 ترانزیستور منفی هست و 1943 مثبت نمیشه به جای هم استفاده کرد )
    تو پاساژ توکل داره زیر همکف اسم مغازشم توکل هست برو هر چند تا خواستی بخر
    برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…
    خداوندا
    به آنکه دوست می داری بالهایی برای پرواز ببخش،
    ریشه هایی برای بازگشتن،
    و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
      کسی نبود جواب ما رو بده؟
      من کل قطعات رو خریدم گیر این یکی هستم 2SC2229
      لطفا راهنمایی کنید
      2sc 2229/2230/2231
      یا
      bf298 /bf 422/bf 392
      bf 458/bf 469/bf 381/bf 468/bf 757
      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
        سلام...
        اقای سامی در مدار صفحه اول گویا بجای خازن 2.2u از یه خازن دیگه اتفاده کرده بودید که زردرنگ هم هست...چرا؟
        البته در شماتیک مدار استریو به جای خازن مذکور اومده پلی استر 0.47 uf گذاشته...ایا اشتباهی بوده یا درسته؟؟؟
        و گویا بجای خازن های پلیستر هم mkt گذاشتید...ایا خازن mkt در هر جایی بهتر از پلی استره؟
        تشکر فراوان
        :cry2: :cry2: :cry2:
        این بحث خازن هم بدجوری رومخمه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
          :cry2: :cry2: :cry2:
          این بحث خازن هم بدجوری رومخمه....
          درود
          چه بحثی.یه توصیح مختصر بده.کمک کنم

دیدگاه

ممنونم.بحث یه جای دیگه بود...
            خلاصه اینکه خازن خوب گیر نمیارم...البته برا دو جا میخوام .....هم برای تعذیه یک مدار خاص و دقیق که یه بحث دیگست و هم برا این امپلی که به امید خدا میخوام ساختشو شروع کنم.حالا چه نوعی بزارم که کیفیت بالا بشه و گیر هم بیاد....یه خازن پیدا کردم به اسم MET که نمیدونم میشه بجای mkt یا mkp استفاده کرد ؟؟؟هم در تغذیه و هم برای امپلی....و نمیدونم ایا از اینا بهتره یا نه...
            اقا سیروس در عکس صفحه اول یه عکسی قرار داده بودند که حازن زردرنگی بجای خازن 2.2 میکرو قرار داده بودند.حالا اون خازن چیه خدا میدونه؟؟؟
            در کل در پیدا کردن رنج خازن های خوب مشکل دارم.میخوام جایگزینشون کنم.
            همین....تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
              خلاصه اینکه خازن خوب گیر نمیارم...البته برا دو جا میخوام .....هم برای تعذیه یک مدار خاص و دقیق که یه بحث دیگست و هم برا این امپلی که به امید خدا میخوام ساختشو شروع کنم.حالا چه نوعی بزارم که کیفیت بالا بشه و گیر هم بیاد....یه خازن پیدا کردم به اسم MET که نمیدونم میشه بجای mkt یا mkp استفاده کرد ؟؟؟هم در تغذیه و هم برای امپلی....و نمیدونم ایا از اینا بهتره یا نه...
              اقا سیروس در عکس صفحه اول یه عکسی قرار داده بودند که حازن زردرنگی بجای خازن 2.2 میکرو قرار داده بودند.حالا اون خازن چیه خدا میدونه؟؟؟
              همین....تشکر
              درود
              اون خازن زرد خازن بی پلار (بدون قطب) هست و بیرون ریخته که اکثرا مصرفشون رو ورودیاس برا از بین بردن نفوذ احتمالی دیسی به خروجی پخش کننده.
              خازنای تغذیه باید از نوع الکترولیتی با قطب باشه.چون کمک کننده ترانسه
              بطور کل استفاده از خازنای روی مدار میشه هرچی گذاشت.ولی رو تغذیه باید اکترولیتی باشه.
              اون قرمزا هم رو ریل تغذیه پلی استره.سام از ولتاژ دیسی شده استفاده کرده اینارو گذاشت.ولی ای سی رو نمیتونین از اونا بزارین
              موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                همین....تشکر

درود.
                اگه اشتباه نکنم اون خازن اسمش خازن اکسیال هست.
                موفق باشید.
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوستان
                  کسی میدونه چطوری میشه پی دی افو میرورکرد؟
                  سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                    سلام دوستان
                    با کورل میشه

الان تازه ویندوز عوض کردم و دارم برنامه هارو نصب میکنم وگرنه برات میرور میکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                      درود
                      اون خازن زرد خازن بی پلار (بدون قطب) هست و بیرون ریخته که اکثرا مصرفشون رو ورودیاس برا از بین بردن نفوذ احتمالی دیسی به خروجی پخش کننده.
                      خازنای تغذیه باید از نوع الکترولیتی با قطب باشه.چون کمک کننده ترانسه
                      بطور کل استفاده از خازنای روی مدار میشه هرچی گذاشت.ولی رو تغذیه باید اکترولیتی باشه.
                      اون قرمزا هم رو ریل تغذیه پلی استره.سام از ولتاژ دیسی شده استفاده کرده اینارو گذاشت.ولی ای سی رو نمیتونین از اونا بزارین
                      موفق باشی
                      اول سلام.
                      بعد هم تشکر بابی راهنمایی خوبتون.
                      من میگم اون قرمزاچیه؟فک کردم پل دیود هستش....
                      اقای علیرضا من هم اگه مثل اقای سام بخوام منبعش رو جدا طراحی کنم نیازی به دستکاری مدار نیست ؟
                      راستش بنظرم قسمت تغذیه مدار خیلی جالب نیست و میتونه بهتر و بی نویز تر باشه ........نظر شما چیه؟؟؟
                      ممنون
                      درود.
                      اگه اشتباه نکنم اون خازن اسمش خازن اکسیال هست.
                      موفق باشید.
                      ممنونم.اما منظورتون خازن MET هست که من گفتم یا خازن زردرنگی که اقای سام بکار برده؟؟؟بهتر از MKP هستند ایا و یا میشه از mkp بجاش استفاده کرد؟؟؟
                      دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                        سلام دوستان
                        آقا کورل ام راه افتاد
                        هر فایلی خواستی برام pm کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                          اول سلام.
                          بعد هم تشکر بابی راهنمایی خوبتون.
                          من میگم اون قرمزاچیه؟فک کردم پل دیود هستش....
                          اقای علیرضا من هم اگه مثل اقای سام بخوام منبعش رو جدا طراحی کنم نیازی به دستکاری مدار نیست ؟
                          راستش بنظرم قسمت تغذیه مدار خیلی جالب نیست و میتونه بهتر و بی نویز تر باشه ........نظر شما چیه؟؟؟
                          نه.پلی استر 500 ولت میتونه باشه.حالا سام عزیز خودش بیاد قشنگ برات توضیح میده
                          مدار تغذیه رو خوده برد مناسب هست.همین تغذیه بهترین تغذیه برای این مدار هست.بهتره دستکاریش نکنید.نویزی ایجاد نمیکنه.ترانستو 150 وات بپیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                            درود
                            نه.پلی استر 500 ولت میتونه باشه.حالا سام عزیز خودش بیاد قشنگ برات توضیح میده
                            مدار تغذیه رو خوده برد مناسب هست.همین تغذیه بهترین تغذیه برای این مدار هست.بهتره دستکاریش نکنید.نویزی ایجاد نمیکنه.ترانستو 150 وات بپیچ
                            اهان.از اونجا که اقای سام تعداد بیشتری خازن تغذیه گذاشتند گفتم شاید ایشون برای کاهش نویز اینکارو کرده.البته منظورم از کاهش نویز اینه که نویزهای کمتری از شبکه برق وارد یا از مدار به سمت شبکه خارج بشن...
                            بسیار ممنونم.منتظر اقا سیروس هستیم...

دیدگاه

سلام من این آمپلی رو ساختم :wow: خیلی صدای خوبی داره ولی یه چند سوال دارم در موردش.
                              1- من منبع تغذیه 40-0-40 دارم که میشه 80 ولت حالا خازن های مدار 50 ولته آیا سر خازن ها همون 80 ولت میره یا 40 ولت؟
                              2- یه مشکلی که من دارم اینه که تا وقتی صدا تو ورودی دارم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی همین که صدای ورودی قطع بشه صداهای عجیب و اعوجات خیلی شدیدی از باند ها پخش میشه به طوری که یک باندم رو سوزوند. وقتی با ولت متر خروجی رو گرفتم بین 20 تا 50 ولت AC برق وجود داره ولی با پخش ورودی مشکل حل میشه و بسته به حجم صدای ورودی بین 0 تا 12 ولت AC تو خروجی دارم.
                              لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

اگه فیش رو از خروجی دستگاه پخش جدا کنی امکان داره نویز اطراف بیفته روی سیم و اینجوری بشه ولی اگه فیش هنوز داخل دستگاه پخش باشه دیگه من نمیدونم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X